Pixabay

Tweehonderdzestien mensen die in het weekend van 17 en 18 juli in een restaurant of een wijnmakerij in de stad Adelaide, Zuid-Australië, hebben gegeten, zijn gedwongen om samen met hun gezinsleden naar een medi-hotel te gaan voor een quarantaine van minstens 14 dagen onder toezicht nadat een paar van de klanten positief op COVID-19 waren getest, bericht dailyexpose.co.uk.

Nicola Spurrier, hoofd Volksgezondheid van de deelstaat, zei dat de extreme maatregelen nodig waren omdat beide gelegenheden superverspreidingsplaatsen waren en men ervan uitging dat er meer COVID-19 gevallen zouden komen. Maar het COVID-19 dashboard van Zuid-Australië toont aan dat op 23 juli 2021 slechts 1 persoon in het ziekenhuis ligt met COVID-19 en die persoon ligt zelfs niet op intensieve care. Tot nu toe heeft de deelstaat tijdens de hele pandemie slechts 4 vermeende COVID-19 sterfgevallen geregistreerd.

Een broer en zus van in de 20 die zondagnamiddag met andere familieleden dineerden in de Tenafeate Creek Wines in de noordoostelijke buitenwijken van Adelaide, waren de twee laatste positieve gevallen die donderdag in Zuid-Australië werden gemeld. Dit bracht het totale aantal gevallen in de Modbury “cluster” op 14, waarvan er zeven verband houden met de wijnmakerij.

Het bracht ook het totale aantal actieve gevallen in Zuid-Australië op slechts 25. Dit ondanks het feit dat elke 24 uur tot 25.000 mensen worden getest.

De andere zogenaamde hotspot is het restaurant Greek on Halifax in het centrale zakendistrict van Adelaide, waar positieve gevallen zijn gemeld na een verjaardagsfeestje op zaterdagavond.

Volgens premier Steven Marshall is het nog te vroeg om te voorspellen of de zeven dagen durende lockdown, die op 29 juli afloopt, volstaat om de uitbraak van de zogeheten deltastam een halt toe te roepen, maar vond hij het bemoedigend dat er tot donderdagochtend laat slechts twee nieuwe gevallen waren.

Professor Spurrier zei dat 53 van de 91 gasten die bij de Griek in Halifax waren geïdentificeerd, tot nu toe zijn getest.

Slechts 34 testresultaten van mensen in de Tenafeate Creek wijnmakerij op zondagmiddag van een totaal van 125 zijn teruggekeerd.

Professor Spurrier zei dat zij ervan uitging dat zij een zeer hoog risico liepen om positief te worden getest, vandaar het bevel om samen met hun gezinnen naar een medi-hotel te gaan. “Dit is zeer kritiek voor mij,” zei ze.

Dat is het probleem met aannames, ze veroorzaken onnodige schade wanneer ze verkeerd blijken te zijn. Vooral wanneer ze gemaakt worden door een professor die bij het grote publiek tirannie lijkt te willen afdwingen. Haar verklaring dat het voor haar zeer kritiek is dat honderden gezinnen onder dwang uit hun huizen worden gehaald en onder quarantaine naar medi-hotels worden gestuurd, was veelzeggend.

Haar verklaring dat het voor haar zo kritisch is dat honderden gezinnen onder dwang uit hun huizen worden gehaald en onder quarantaine naar medi-hotels worden gestuurd, is veelzeggend.

Premier Marshall zei dat de gemeenschap van Zuid-Afrika de ernst van de situatie inzag en het juiste zou doen en geduldig zou blijven, ook al waren er lange wachttijden op de testlocaties.

Medi-hotels, Quarantaine kampen. Concentratiekampen… wat is het verschil? De Zuid-Australische wet bepaalt dat eenieder die onder toezicht in quarantaine gaat in een “medi-hotel”-kamer, de kamer niet mag verlaten tenzij in een noodsituatie en redelijke maatregelen moet nemen om ervoor te zorgen dat geen andere personen zijn kamer betreden.

  Paus Franciscus hekelt "vaccinsceptici" en noemt de weigering van COVID-vaccinatie een "bijna suïcidale daad van verloochening"

De wet bepaalt ook dat wanneer voedsel op de kamer wordt afgeleverd, de persoon “na de levering ten minste 3 minuten moet wachten alvorens de deur te openen om het item op te halen” en dat hij daarbij een mondmasker moet dragen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe studie trekt vaccins in twijfel: voordelen vrijwel onherkenbaar, potentieel voor schade grootVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVrouw verliest beide benen en beide handen na tweede Pfizer COVID-19 injectie
Volgend artikelWHO beveelt genetische manipulatie van mensen aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Loosing their minds is hier wel van toepassing bij de Australische dictatuur.
    Verstand verloren, het volk is doomed. Wanneer staan ze op?
    Voorproefje wat hier ook gaat gebeuren?
    Spoiler alert: wanneer ik in zo’n medi-hotel moet vertoeven voor een fictieve ”besmetting” weet ik zeker dat daar spontaan op meerdere plekken brand uit gaat breken. Ik ben al aanmaakblokjes aan ’t hamsteren.

  2. Waar blijven de massale opstanden, wanneer worden regeringen omver geworpen en die psychopaten in de diepste kerkers gegooid??? De wereld is totaal verrot en wordt geregeerd door idiote psychopaten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in