Foto Credit: X screenshot

De gerenommeerde arts Dr. Drew Pinsky besprak zijn grote ontwakende rode pil moment nadat hij de Democratische presidentskandidaat Robert F. Kennedy had geïnterviewd, die hem hielp beseffen hoe Covid prikken mensen schade berokkenden en hoe de cancelcultuur het overnam.

“Ik realiseerde me dat alles in het nieuws bullshit is. Alles,” vertelde Dr. Drew Dave Rubin in een recent interview. “Er is niets dat ik kan consumeren op de oude media dat ik kan vertrouwen en dat is schokkend… Het doet je afvragen hoe lang het al aan de gang is… Ik realiseerde me niet hoeveel meningsuiting werd onderdrukt.”

Dr. Drew werd in augustus 2022 het doelwit van Big Tech censuur, nadat hij tijdens een YouTube-uitzending had laten zien dat hij een oogletsel had opgelopen door een vaccinatie nadat hij een experimentele Covid injectie had gekregen.

Sindsdien luidt Dr. Drew de noodklok over Covid-vaccinverwondingen.

Via Infowars.

  Reiner Fuellmich update: We beginnen te winnen in de rechtbanken!

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 ‘vaccin’ terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe drie aspecten van het ‘zwermen van Biden’
Volgend artikel“Dit is een gevaarlijk moment in het Midden-Oosten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het is heel simpel, ze hebben de mainstream media in hun macht. Niet een paar, maar ALLE. Ondertussen slapen de schapen rustig verder. Ik heb de hoop al lang opgegeven. Ik maak plezier met familie en vrienden zo lang het nog kan, de rest interesseert me niet meer.

  • Langgeleden zei een KVP politicus mij, het DDR systeem is zo slecht nog niet.
   Waarom vroeg ik hem.
   Omdat het systeem makkelijk het volk onder controle kan houden.
   Nu heeft in het westen de,
   MSM media het DDR systeem overgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in