Ik weet niet hoe ik dit anders moet zeggen. Ik heb twee weken geleden mijn tweede dosis Pfizer gehad en ik ben ervan overtuigd geraakt dat er iets in die vaccins zit dat mensen spiritueel afsnijdt. Ik denk zodat ze een soort van bewustwording kunnen stoppen die bedoeld is om te gebeuren, zoals veel mensen wijzer worden en verdomme iets willen doen, schrijft none.

Het is alsof mijn bewustzijn is aangelijnd en het leven het volume heel laag heeft gezet. Ik had een intens spiritueel ontwaken ongeveer 2 jaar geleden veroorzaakt door psychs en het is alsof alle verbinding die ik heb opgedaan is uitgewist. Ik denk dat dit een soort van kwaadaardige buitenaardse technologie is. Ik maak geen grap. Zoals de wet van Orion, om ons te stoppen met opstijgen, wat dat ook betekent. Ik kan de verandering in mijn bewustzijn niet beschrijven, ik heb zelf moeite om het te geloven. Alsof mijn modes operandi is veranderd. Ik heb geluk dat ik me er zelfs van bewust ben, want ik heb het gevoel dat de meeste mensen niet echt spiritueel verbonden zijn en niet zouden merken dat er iets mis is. Voor mij is dit de hel. En ik weet dat sommigen van jullie weten waar ik het over heb als ik zeg dat ik het gevoel heb dat ik de missie van mijn ziel heb verraden. Het is alsof er geen vergeving voor me is, ik heb gefaald en mezelf toegestaan te falen terwijl ik wist dat er iets mis was, ik had geen vertrouwen. Een deel van mij denkt dat ik dit expres deed omdat mijn verbinding zo pijnlijk was. Maar niets is erger dan dit, ik zou liever lijden.

Ik kan niet langer:

– Empathie voelen, of diepe emotie, oprechte emotie. Je weet wel, dat ding in je borst waar je voelt, fysiek, niet intellectueel. Het is weg. Geen liefde, geluk, verdriet, woede, wat dan ook. Geen medelijden.

– Mezelf overstijgen in meditatie, oneindigheid voelen, God en zo. Alsof ik gereduceerd ben tot mijn 5 zintuigen, en zelfs die zijn verminderd.

– Voel mijn intuïtie helemaal niet, geen onderbuikgevoelens, het is alsof ik volledig blind ben.

– Muziek, kunst, eten voelen. Ik heb geen passie voor iets, geen motivatie voor iets, ik heb niet eens honger of ben moe, ik voel niets. Geen gevoelloosheid, geen dissociatie (ik heb beide gehad), maar een rechtstreeks gemis, een verbreking van die vonk die ons innerlijke leven bezielt.

– Lucide dromen, astraal projecteren, zelfs mijn energetisch lichaam helemaal niet voelen. Het is alsof het verdwenen is.

– Ik slaap helemaal niet goed, en als ik slaap, is het alsof ik niet zo diep kan slapen als ik vroeger deed.

– Ademen of geeuwen zo diep als ik gewend was? Wat misschien niet gerelateerd lijkt, maar adem = prana = levenskracht…ygm

In principe voel ik me als een bot.

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.”

Als iemand hier iets over weet of hoe het om te keren. Ik heb al die shit gezien over funvax en wat dan ook, als dit wetenschap is moet het omkeerbaar zijn op een of andere manier. Hopelijk als ik geen boosters neem en aan mijn verbinding werk kan ik het misschien verbeteren. Als iemand hetzelfde heeft meegemaakt of iemand kent die hetzelfde heeft meegemaakt, DM me dan. Ik had een extreem sterke intuïtie (de laatste die ik heb gevoeld) die me vertelde dat ik in principe dood zou gaan als ik deze dosis zou nemen, maar mijn moeder is mijn zwakke plek en ik ben voor haar gezwicht (helpt niet dat ik financieel van haar afhankelijk ben etc.) maar eerlijk gezegd had ik dakloos moeten worden in plaats van dit te doen. Het voelt alsof ik werd aangevallen door de Archons of zoiets. Nu word ik liever dakloos dan dat ik ooit een spuit neem. Er is geen leven zonder liefde en toch is dat het leven dat ik nu leef. Dus ja. Als iemand zijn twijfels had over de vaccinatie, hier is mijn theorie over wat het doet, gebaseerd op persoonlijke ervaring. Laat me weten wat je denkt, want ik ben bang dat ik mezelf nu volledig in 3D gevangen heb gezet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische moeder lanceert project om vaccinatieschade bloot te leggen en wordt overspoeld met onnoemelijk lijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen handwapen tegen een leger
Volgend artikelMedia zeggen dat toename van voetballers die plotseling instorten “toeval” is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

  • Hoogmoed voor de val. Waarom blijf je niet menselijk en empatisch?

   Het grafeenoxide protocol werkt; Snelle ontgifting van grafeenoxide, spike-eiwitten en magnetisme bij mensen (HuMagnetism) !!!
   Gecontroleerd en bevestigd door Spaanse wetenschappers:

   Het goede nieuws is er eindelijk!
   Zoals ik al vermoedde, is het grafeenoxide (GO) niet bijzonder stabiel in het lichaam en moet het steeds opnieuw worden “getankt”. Vandaar de vele geplande “boostervaccinaties”!!!
   En ik had gelijk over een tweede gok:
   Het lichaam kan grafeenoxide zelf volledig afbreken en
   U kunt dit proces zelf versnellen met de volgende vrij verkrijgbare voedingssupplementen.
   • Glutathion (het belangrijkste voor ontgifting van het lichaam) of beter
   • NAC = N-Acetyl-Cysteïne 600-750mg (zorgt ervoor dat het lichaam zelf glutathion aanmaakt)
   • zink
   • Astaxantine 5 mg (verbetert ook het gezichtsvermogen)
   • Quercetine
   • Vitamine D3
   • Mariadistel (ook lever- en maagbescherming)
   • Melatonine 1 mg tot 10 mg (tegen 5G)
   • Alternatief CDS / CDL en zeoliet
   Grafeenoxide veroorzaakt niet alleen lichaamsmagnetisme, het kan veel gevaarlijker worden als 5G wordt toegevoegd.
   5G is momenteel in veel landen nog in proefbedrijf, maar als de volle kracht er straks is, zou je geen grafeenoxide meer in je lichaam moeten hebben .
   Ik zei altijd: “Er zijn geen eenrichtingsstraten in de dualiteit!”
   Voor elk probleem is er altijd een oplossing!
   Bekijk de Duitstalige video en verspreid deze zoveel mogelijk!
   Je redt levens en geeft weer hoop aan velen!
   Zelfs gevaccineerde mensen kunnen een deel van hun gezondheidsschade herstellen!

   https://mms-seminar.com/entgiftungsprotokoll-gegen-graphenoxid-und-koerper-magnetismus/

   • Bedankt! Een maar, 5G is er nog niet. Wat er voor de mislukte invoering in de plaats is gekomen is eigenlijk niets anders dan 4G+. Er zijn 2 iets hogere frequentiebanden aan de standaard 4G toegevoegd maar dat zijn niet de extreem korte golven die men had willen introduceren met 5G.

    Het nadeel van hoge frequenties is minder penetratie, minder bereik, en behoeft een groter zendvermogen en dus grotere capaciteit batterijen in de mobieltjes. Dit kan voor kopers van een nieuw mobieltje een voordeel zijn. Schakel de 2 hogere frequenties uit en gebruik slechts het 4G gedeelte, en zo krijg je meer uren gebruik op een lading.

    Echte 5G, dat vermoedelijk de naam 6G zal krijgen, zal ook andere antennes op de torens krijgen die directioneel zullen zijn en waardoor de grote precisie van plaatsbepaling een feit zal worden, iets wat met 4G+ nog niet het geval is.

   • Bedankt. Grafeen oxide zit ook in chemtrails. Dus we worden steeds volgetankt. En wat veroorzaakt transmissie. Ziek worden door nabijheid gevaccineerden

  • It sure does it cuts off your pineal gland!!!
   De klant dat is essencial to head Ghost had of your brain communicate with each other!!
   Which is responsible for your will!!
   So very carefully designed!!

 1. I have also noticed a change in my perception, like something is more dull, like all the passion is out of life.
  It can be that everything is so threatening right now that the body/mind is shutting down to protect itself unconsciously . But I had two Astra Zeneca injections and had a bad reaction to it . My spiritual perception is more superficial and it really bothers me. There is also a level of exhaustion which makes everything harder of course.

  • Don’t take the booster. Try the born again experience instead. (Nicodemus at the well) Confess your sins to Jesus, accept Him as your Lord and Savior and ask Him to send you the Holy Spirit. He’ll come in like a flood. From that day on start praying a couple hours daily. Pray to the Father, in the Name of Jesus. Pray words from the Bible, these are ‘power words’. Your body/soul will be the same, but your spirit now is one with the Spirit of Thruth. Seek Him diligently, and you will become irresistible to Him. (James 4:8)

 2. En het licht der kaars zal in u niet meer schijnen; en de stem eens bruidegoms en ener bruid zal in u niet meer gehoord worden; want uw kooplieden waren de groten der aarde, want door uw toverij zijn alle volken verleid geweest. – REV 18:23

 3. “Er is geen hartstocht meer en zelfs niet eens meer angst” zong Herman van Veen in zijn liedje ‘Zingende doden’ decennia geleden. Wat een vooruitziende blik! Terzijde: bij het zoeken op de tekst op Google (om de titel te verifiëren) kwam ik maar drie resultaten tegen. Er zijn er meer blijkens Duckduckgo.

  • Ja! Ik heb de LP nog. Ik moest daar laatst inderdaad ook aan denken.

   “Dan is het hier een poppenkraam met doden achter het raam”.

 4. De eerste AstroZenica trails zijn even stop gezet omdat een persoon “mentale problemen” kreeg; hij bleef roepen: “Jullie hebben God vermoord, en voel ik mijn ziel niet meer, jullie hebben mijn ziel vermoord… Ik ben mijn ziel kwijt. Ik voel God niet meer.”
  Ik moest gelijk denken aan video op YT over een medicus die een groep CIA-ers uitlegt dat hij een vaccine heeft ontwikkeld dat effectief zou kunnen zijn tegen godsdienstwaanzinnige terroristen zoal sommige moslims. Het “geneesmiddel” greep aan op, en vernielde een deel van de hersenen waar het vermogen zeteld tot het ervaren van de Bron, God, het Licht, de eenheid met het Al en met allen, en de alomvattende liefde…
  Het kwartje viel gelijk op zijn plek en dat was voor mij gelijk de hoofdreden om die gifspuit nooit of te nimmer te nemen. Daarna zijn er nog vele redenen bij gekomen…

  Totalitaire fascistische regimes regeren dmv angstversprijding, en houden niet van spirituele mensen die de Bron, het Licht, God, of hoe je het ook wil noemen, boven alles stellen, en hun innerlijke kracht, licht, en intuïtie ontwikkelen…

  • @Pluis,
   Het is de bedoeling van de stok (PCR) in je neus/hersens en de prikken om in ieder geval de pijnappelklier uit te schakelen en daarna wordt het donker in het mensenbrein.

  • Het zou mij zeker niet verbazen indien de vaccins o.a het Godsbesef blokkeert.
   Bekend is dat de satanische ” elite ” en vrijmetselaars Lucifer aanbidden. Inmiddels hebben die satanisten allang o.a het Vaticaan geinfiltreerd wat inmiddels een bolwerk van Lucifer is geworden.
   Die club satanisten hebben slechts 1 grote vijand en dat is: God!
   Het Godsbesef moet dus bij de mensheid worden uitgeschakeld, is o.a hun doel.
   Dit lukt uiteraard nooit op vrijwillige basis, tenzij je vaccins ontwikkeld die eveneens in je hersenen terecht komen ( covid-vaccins ) en iedere vorm van spiritualiteit inclusief het Godsbesef uitschakelt…

   • Het Vaticaan is een eigen territorium van een Religieuze sekte. Ze praten over Jezus en God maar zegenen wel soldaten om hun vijand te vermoorden. Ze hebben zelden een afkeer tegen geweld getoond en met de Jezuïeten voorop er lekker op los gemarteld tijdens de inquisitie. Die hoeven niet geïnfiltreerd te worden het was eerder een broedplaats voor misdaden tegen de menselijkheid. Hoeveel mensen zijn er verraden door de kerk als CIA verlenging tegen het communisme waar de kerk bang voor was omdat deze tegen religie waren. Mao vond religie opium voor het volk. Dit instituut heeft veel bad karma opgebouwd. De Pastoor hield je dom en de werkgever arm en zo bouw je imperiums.

 5. Het is niet alleen de gifspuit maar ook het sociale isolement (gezichtsbedekking, afstand houden, contact beperkingen) waarin iedereen gedwongen wordt heeft m.i. een soortgelijke invloed op het gevoelsleven en daarmee ook het gedrag van de mensen.

  • 5G zoals bedoeld, met de geplande extreem hoge frequenties, is nog altijd niet geïntroduceerd. Ze hebben gejokt, wat nu als 4G verkocht wordt zou eigenlijk 4G+ genoemd moeten worden.

   Niemand schijnt te beseffen dat een DECT toestel veel meer schadelijke straling gaf/geeft dan een mobieltje, en ook WiFi is een grote bron van ellende waar te weinig over gepraat wordt. Dus als het je mobieltje is waar je problemen van denkt te krijgen had je dat al jaren eerder moeten hebben.

 6. Ik zou nul , nul % emphatie kunnen opbrengen als gasten Quote ” Het stigmatiseren van de ongevaccineerden gebeurt ook onder aanvoering van zielige bange mannetjes zoals Joost Niemöller en Maarten van Rossum. Zij treden op als moraalridders en nemen iedereen de maat die niet meedoet aan het medisch experiment. ” inelkaar stuiken en al rollend de vergetelheid in duiken .
  Mijn meisje zegt ja dat is nu precies wat de andere kant ook doet de 2 deling is de aanjager >
  Gelijk heeft ze .. maar het bovenstaande collum Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaring> is een klets verhaal ! ik heb de zout strooier al klaar staan 😛 Crux en motto RISE AND SHINE . Als de jongens die de loopgraven uitstormde recht in de kogelregen dat slap gelul van de collum schrijver zouden horen dan kreeg dat persoon meteen latrine dienst . zweefteef zou hij genoemd worden .. ! Er gaat nog zoveel meer aankomen en nu al kermend in een hoekje wegduiken , nee zo zou ik niet willen eindigen .. Zorg dat als ze je te pakken hebben gekregen dat ze zullen zeggen “deze gast was geen makkie ” Met eer is geen bevlieging of een zinloze kreet .
  Ik heb gezegd 😛

 7. Je kan altijd bidden om vergiffenis.
  Iedereen maakt fouten en zondigt tegen God.
  God zal het je vergeven, dat weet ik zeker.

 8. Beste schrijver, na het lezen van uw bericht wil ik met mijn kennis omtrent fysiologie u helpen werken naar een oplossing. De injecties bevatten allerlei zware metalen, waarvan de werking ernaar uit ziet zeer veel schade te doen aan het cardiovasculaire lichaam. Er bestaat een stof genaamd NAC cysteine, die het lichaam helpt zware metalen af te voeren uit het lichaam door zich aan deze stof te hechten. Daarnaast kan ik u uit ervaring delen dat vasten u kan helpen om uzelf van dna schade te verhelpen, doordat er nieuwe stamcellen ontwikkelen tijdens een vast van minimaal 24 uur. Beterschap gewenst ❤️

 9. Dit verhaal heb ik eerder gelezen in een artikel van een geestelijke. Hij beschrijft het afgescheiden zijn van zijn ziel. Na vele weken 4-6 kwam er een klein stukje terug. Het artikel heb ik hier gelezen maar dit is heel wat maanden geleden. Ik wens je heel veel sterkte en vergeet niet de kracht van de gedachte in je helingsproces.

 10. Dit is wellicht ook de reden dat veel gevaccineerden ook zo weinig empatisch en keihard zijn voor ongevaccineerden. En veelal niet voor rede vatbaar, bijvoorbeeld dat de coronapas zowel discriminatoir als schijnveiligheid is, gehersenspoeld dus en vaak niet WAKKER te krijgen.

 11. Blijf proberen terug je ziel te vinden ze is er je voelt ze niet zo duidelijk meer maar blijf mediteren blijf zoeken en voelen ook al voel je nu veel minder de liefde die jij bent zal overwinnen verlies niet jouw moed om door te zetten want die had je ook al vroeger toen er vreugde en pijn was. Weet dat door jouw oproep ik althans jou zal opnemen in mijn meditatie.
  Jouw liefde je ziel overwint blijf erin geloven het is nu enkel voor jou moeilijker
  Vandaag ga ik je al in meditatie meenemen

  • Wat een lieve en bemoedigende reactie. Ik sluit me hierbij aan. Ik wil verwijzen naar Bruno Groning een man uit de vorige eeuw die duizenden mensen genas vd ergste aandoeningen en zei ik genees niet God geneest. Nu na zijn dood genezen mensen nog steeds zelfs een man die kernafvalopruimde in Tjernobil! Dus licht/God geneest daar kan geen duisternis tegenop! En licht is aanhet winnen op Aarde vandaar dat iedereen ingeent moet worden. Er moet weer een sluier over ons heen gelegd worden zodat we niet ontwaken. Maar het gaat ze niet lukken. Ditmaal is een eind gekomen aan de donkere macht op Aarde. Dus hou vol het licht zal straks onze harten binnen dringen.

 12. De bezieling wordt lost gekoppeld, heb dit bij diverze clieenten gezien.De blokkade zit bij het keelchakra . Er onstaan vaak schouder nek klachten. Het is bij velen te herstellen.

 13. Ik heb dit al herhaaldelijk geschreven vanaf het begin af aan: de bedoeling van de gifspuit is om mensen van de goddelijke energie te ontkoppelen. Als het verhaal in dit artikel bullshit is, dan heb ik het ook fout, maar ik geloof dat deze persoon de waarheid spreekt. Het gif tast de epifyse aan, de antenne van de mens die verbonden is met de Goddelijke energie. Ik heb er zo vaak voor gewaarschuwd, maar niemand luistert. Nu komt de waarheid naar voren. Het is verdomde spijtig. Je ziel is verloren in de voortgang van het levensproces. Dankzij de gifspuit. Dit was geen larie dat ik schreef. Ik heb het meerde malen op FN artikelen geschreven, en op een andere site, waarvan ik de link op FN heb gezet. Jammer dat er nooit op gereageerd werd en dat niemand anderen er voor behoedde.

  • u kon best eens gelijk hebben , maar dit is zo onbekend bij de meesten,,,feit is als je mensen wil waarschuwen ze niet meer met je willen praten….

 14. Corona moet echt gestopt worden!
  Pak de criminelen op!!!!
  De nieuwe wereld orde zal er nooit komen!
  Rijken misbruiken de weerloze burgers!
  Rijken zijn zeer hebzuchtig!
  De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar nooit voor ieders hebzucht!

 15. Een deel van wat je beschrijft lijkt op wat we kennen als autisme. De link vaccinatie-autisme wordt al vele jaren gelegd en het is opvallend dat het voorkomen van autisme vanaf de jaren tachtig ineens is geëxplodeerd en gelijk oploopt met de enorme toename van vaccinaties! Daarvoor had eigenlijk niemand van autisme gehoord.

 16. Ik herken wat je schrijft , en heb dit 15 jaar geleden meegemaakt na een hipatitis a en b vaccin , ik kan het gevoel omschrijven als een glazen bol dat over me werd gezet
  Waar ik de wereld kon zien maar niet meer gevoelsmatig aanraken . alzof je de wereld kan zien maar niet meer kan ervaren als voorheen, afgesloten van een aspect van het leven , het voelen in diepere zin. Het goede nieuws is dat ik er ben uit geraakt , maar het was bij mij een proces van jaren , na 5 jaar kon ik zeggen dat ik me terug normaal voelde , dus ik hoop dat dit je iets van hoop en moet kan geven . Heel veel beterschap gewenst !

 17. Dat klopt autisme is eigenlijk van de laatste tijden maar wat dachten we van de ADHD kinderen een beetje Druk kind krijgt dat gelijk opgeplakt stop er maar een pilletje in lekker makkelijk opgelost en zo zijn er nog wel meer dingen die in een keer een naam hebben gekregen maar het staat als een paal boven water er is geen pandemie er is geen virus ik vind het erg dat gevacineerde mensen dit zo ervaren zoals in het artikel ik wens ze veel wijsheid en sterkte maar het was een keus uit vrije wil omdat ze waarschijnlijk dachten goed te doen omdat het zo verteld is heel triest is dit may the force be with them

 18. Inderdaad voor ADHD geldt hetzelfde(tegenwoordig ‘Autisme spectrum stoornis”, alles is op één hoop geveegd). Voor wie dat glazen stolp gevoel heeft is het raadzaam een natuurgeneeskundige bij jou in de buurt te raadplegen die kan helpen het lichaam te ontgiften, dan zal het probleem heel wat sneller opgelost zijn dan pas na 5 jaar. Vaccins bevatten zware metalen waaronder kwik dat een ernstig zenuwgif is.
  Ik weet niet hoe het met de grafeenoxide zit, maar zoiets is moeilijk hard te maken. De (epi)genetische veranderingen die de gifspuit teweeg brengt zijn in elk geval veel ernstiger probleem.
  Peter (registertherapeut natuurgeneeskunde)

 19. [1] Destijds, in 869, schafte men de geest af. De ziel zal men ‘afschaffen’ door een geneesmiddel. Men zal vanuit een ‘gezonde visie’ een vaccin ontwikkelen waardoor het organisme zodanig wordt beïnvloed – liefst al op jonge leeftijd, liefst meteen bij de geboorte – dat in dit menselijk lichaam niet de gedachte kan opkomen dat er een ziel en een geest bestaat. [/1] Zo scherp zullen twee wereldbeschouwingen tegenover elkaar komen te staan. De ene zal zich erin verdiepen hoe begrippen en voorstellingen zodanig kunnen worden ontwikkeld dat ze aan de echte werkelijkheid, de werkelijkheid van de ziel en de geest, recht doen. De anderen, de opvolgers van de huidige materialisten, zullen naar het vaccin zoeken dat het lichaam ‘gezond’ maakt, dat wil zeggen zo maakt dat dit lichaam door zijn constitutie niet meer over zulke onnozele dingen praat als een ziel en een geest, maar ‘gezond’ spreekt over de krachten die in machines en in chemie heersen, en die vanuit een kosmische gaswolk planeten en zonnen creëren. Dat zal men door lichamelijke maatregelen bewerkstelligen. [2] Men zal aan materialistische medici de taak toebedelen de zielen van de mensen uit te drijven. [/2]

  Rudolf Steiner

  • Steiner was zeker een visionair, maar we moeten wat hij schrijft wel in de context van zijn tijd, (de 19e eeuw) zien, een tijd waarin het materialisme sterk in opkomst was, wat Steiner terecht als bedreiging zag van ware, holistische geneeskunde. Ook is het belangrijk de begrippen ‘geest’ en ‘ziel’ niet door elkaar te halen. Nu zal Steiners schrijfsel vertaald zijn uit het Duits, wat betekent dat hij met geest ‘ziel’ bedoelt en met ziel ‘geest’. Het is in het Duits net als bij ‘meer’ en ‘zee’, die begrippen zijn eveneens precies andersom in het Duits.
   Met het afschaffen van de ziel bedoelde Steiner dus dat ‘de ziel’ uit de geneeskunde zou verdwijnen, iets wat in deze dagen reeds lang een feit is. Het is holisme tegenover materialisme, precies wat zich in de huidige situatie heel scherp aftekent. In de laatste zin lees ik dus dat de materialisten ook uiteindelijk ‘de geest zullen uitdrijven’, ofwel de mensen zullen zo ver van hun hart verwijderd raken dat zij realiteit en illusie niet goed meer kunnen onderscheiden. Dat is het probleem van een materialistische, mechanistische en reductionistische, lees materialistische wetenschap waardoor o.a. de huidige massahysterie kon ontstaan.

 20. De schrijver vraagt om respons. Zou jij hem kunnen antwoorden? Ik vermoed dat met kunstzinnige therapie en euritmietherapie wel herstel mogelijk is.

 21. Hier nog iets over het mechanisme van S-arrestin op de pijnappelklier (de epifyse). Dat is je antenne met de natuurlijke energie.

  Apparently, the ingredients in the corona “vaccine” cause a certain process to be inhibited. If you stimulate the S-antigen (also known as S-arrestin), you cause “darkness” in the system (less light is received that is used by the eyes), but this darkness is really a blocked reception of the natural energy that comes from the surrounding layers, like the ionosphere, which energy is required for the human system to vibrate at the proper frequency to function and, most importantly, think properly. I myself call it the God energy, the divine energy that is the driving force for everything that lives. (This has nothing to do with prescribed religion, but purely with my origin being in God and my final return also to God: the neutral and all-encompassing source and driving force behind existence.) The pineapple gland has to do with the reception of this driving energy.

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/6295
  Official Full Name S-antigen visual arrestin provided by HGNC
  Primary source HGNC:HGNC:10521
  See related Ensembl:ENSG00000130561 MIM:181031
  Gene type protein coding
  RefSeq status REVIEWED
  Organism Homo sapiens
  Lineage Eukaryota; Metazoa; Chordata; Craniata; Vertebrata; Euteleostomi; Mammalia; Eutheria; Euarchontoglires; Primates; Haplorrhini; Catarrhini; Hominidae; Homo
  Also known as RP47; S-AG

  Members of arrestin/beta-arrestin protein family are thought to participate in agonist-mediated desensitization of G-protein-coupled receptors and cause specific dampening of cellular responses to stimuli such as hormones, neurotransmitters, or sensory signals. S-arrestin, also known as S-antigen, is a major soluble photoreceptor protein that is involved in desensitization of the photoactivated transduction cascade. It is expressed in the retina and the pineal gland and inhibits coupling of rhodopsin to transducin in vitro. Additionally, S-arrestin is highly antigenic, and is capable of inducing experimental autoimmune uveoretinitis. Mutations in this gene have been associated with Oguchi disease, a rare autosomal recessive form of night blindness. [provided by RefSeq, Jul 2008]
  Note: SAG (Gene ID: 6295) and RNF7 (Gene ID: 9616) share the SAG symbol/alias in common. SAG is a widely used alternative name for ring finger protein 7 (RNF7), which can be confused with the official symbol for SAG (S-antigen visual arrestin, GeneID 6295). [01 Jun 2018]

 22. Veel van de vorige berichten laten je de goede stoffen zie, als je DMSO op de huid aanbrengt, verterkt dat de opname en de werking omdat DMSO ervoor zorgt dat alle stoffen dieper in de cel doordringen.

 23. Ik zie op energetisch vlak afgevlake “personen”. Heel eng want ze lijken op weg naar een horrorfilm met zombies.
  Dus ook heel gevaarlijk hoeveel mensen niet meer bewust kunnen nadenken over eventuele vervolgspuiten.

  En er is reeds gewaarschuwd dat dit één van de gevolgen is van het goedje.

 24. Kijk of dit met je resoneert:
  Gedachtekracht: Door er van overtuigd te zijn dat die gifspuit veel narigheid bezorgt, ga je dat ook ervaren.
  Maar andersom werkt het ook.
  Als je er van overtuigd bent dat je genezen bènt van die troep in die spuit, zal je ook genezen.
  Niet ervan overtuigd zijn dat je gáát genezen, want dan blijf je aan het genezen.

 25. Het kan zijn dat het zo voelt op het moment. Maar in de Realiteit is het niet mogelijk om afgescheiden te zijn van datgene wat ons leeft.
  Je zal herstellen; Het “licht” is sterker dan de duisternis. De kunst is om het licht en het geluk toe te laten en je niet te laten deprimeren door de zorgwekkende omstandigheden.
  Het lichaam kan zich herstellen.
  Ik ga zelf door zo’n proces. Het heeft me 7 maanden gekost en ik ben nog niet helemaal lichamelijk hersteld maar voel me niet meer spiritueel afgescheiden. Ik hoop voor jou dat dat ook snel hersteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in