Pixabay

Degenen die waarschuwden dat de “Corona-vaccinaties” de eerste stap waren in de richting van genetische manipulatie van de mens, werd blootgesteld aan harde aanvallen van de mainstream media, politici en activisten, die dit ontkenden en de bijbehorende angsten belachelijk maakten. Maar dat is nu allemaal achterhaald: op 12 juli 2021 heeft de WHO zelf de kat uit de zak gelaten en aanbevelingen gepubliceerd – voor iedereen beschikbaar op de website van de WHO – over de genetische manipulatie van mensen “ter bevordering van de volksgezondheid” (1), bericht blauerbote.com.

De Wereldgezondheidsorganisatie, waarover men vóór de Coronacrisis in de mainstream media zinnen kon lezen als “De WHO ligt zelf aan het geldinfuus van de Gates Foundation”, schrijft in haar nieuwsartikel “WHO issues new recommendations on human genome editing for the promotion of public health” over het veranderen of manipuleren van het menselijk genoom (1-3):

“Twee nieuwe rapporten die vandaag door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn gepubliceerd, bevatten de eerste globale aanbevelingen voor de invoering van het bewerken van het menselijk genoom als instrument voor de volksgezondheid, met de nadruk op veiligheid, doeltreffendheid en ethiek.

De toekomstgerichte nieuwe rapporten zijn het resultaat van het eerste brede globale overleg over het bewerken van somatische, kiembaan- en erfelijke menselijke genen. Bij de raadpleging, die twee jaar in beslag nam, waren honderden deelnemers betrokken die uiteenlopende standpunten uit de hele wereld vertegenwoordigden, waaronder wetenschappers en onderzoekers, patiëntengroepen, religieuze leiders en inheemse volkeren.

Menselijke genetische manipulatie heeft het potentieel om ons vermogen om ziekten te behandelen en te genezen te verbeteren, maar het volledige effect ervan zal alleen worden gerealiseerd als we het gebruiken ten voordele van alle mensen, in plaats van de ongelijkheden op gezondheidsgebied tussen en binnen landen te vergroten”, aldus Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO.”

  Yeadon salueert jonge moedige arts die ontslag nam omdat hij "de leugens niet meer kon verdragen"

Gelukkig omvat de gentechwet in Duitsland sinds de laatste wijziging niet langer alle levende wezens, zoals voorheen, maar nu “alle levende wezens behalve mensen”.

De WHO daarentegen gaat er blijkbaar rotsvast van uit dat “haar aanbevelingen” inzake DNA-manipulatie wereldwijd zullen worden uitgevoerd, ook al is de bevolking daar nog niet van op de hoogte. Zo staat er in de bovengenoemde mededeling van de Wereldgezondheidsorganisatie:

“De aanbevelingen zijn gericht op verbeteringen op systeemniveau die nodig zijn om in alle landen capaciteit op te bouwen om ervoor te zorgen dat het bewerken van menselijk genoom veilig, doeltreffend en ethisch verantwoord wordt toegepast.”

Referenties:

(1) https://www.who.int/news/item/12-07-2021-who-issues-new-recommendations-on-human-genome-editing-for-the-advancement-of-public-health
(2) https://blauerbote.com/2020/06/01/frankfurter-rundschau-who-am-tropf-der-gates-foundation/
(3) https://www.fr.de/wirtschaft/privatisierung-weltrettung-11077940.html


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn Zuid-Australië ligt 1 persoon met COVID-19 in het ziekenhuis en zijn net honderden restaurantgasten en hun gezinnen in “medi-hotels” onder quarantaine geplaatst
Volgend artikelIsraëlische en Britse gegevens geven verschillende signalen over de werkzaamheid van het vaccin tegen de Deltavariant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  • Nu komen de ratten steeds beter in zicht.
   Ze moeten snel zijn, liefst voor de gevolgen, de werkelijkheid, uitkomen.
   Wat een minkukels.

 1. Brave New World, 1984 en zo zijn er meer boeken die de boekenkasten van die psychopaten vullen. Dit hebben ze niet zelf bedacht, ze kopiëren enkel deze hele slechte verhalen in het echte leven. Zieke idioten, stuk voor stuk sponsor ik graag 6 plankjes per persoon voor ze.

 2. So first they want to depopulate the globe with vaccines, now they want to advance public health so people live longer? Make up your mind will you!

  The contradictions are just hilarious!

 3. Alles komt aan het licht en toch lopen veel mensen als een kudde schapen er in mee.Met dit gif schakelen ze gewoon de wil van de mens uit.Ze worden een robot mens van de overheid.En dat gaat straks als een leger tegen over de niet gevaccineerde staan bestuurd van afstand.Wat krijg je dan volk tegen volk oorlog.

 4. #justgetthejab
  #bethatperson__love_peace_trust

  “We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.
  Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.
  Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.
  Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende uitdrager heb gemaakt.
  En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.
  Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.”

  -Dr. J. Giordano

  https://www.bitchute.com/video/I9QUajpeno6U/

  Lawrence Livermore National Laboratory’s Center for Global Security Research (CGSR) sponsorde deze lezing getiteld “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons” door Dr. James Giordano op 12 juni 2017
  Abstract:
  Het gebruik van saringas in Syrië en het zenuwgas VX om Kim Jong-nam te vermoorden, en de voortdurende inspanningen op het gebied van hersenwetenschap door zowel naties als niet-statelijke actoren (inclusief een groeiende gemeenschap van doe-het-zelf/biohacker-wetenschappers) zorgen ervoor dat hernieuwde belangstelling voor de huidige en korte termijn mogelijkheden voor het ontwikkelen en inzetten van neurowapens. Verhandeling tijdens de meest recente bijeenkomst van de Biological, Toxin, and Weapons Convention (BTWC), en de voortdurende inspanningen van een werkgroep van het Human Brain Project van de Europese Unie versterkten de noodzaak om onderzoek en het gebruik van bewapenbare hersenwetenschap strenger aan te pakken.
  In deze briefing bespreekt neurowetenschapper en neuro-ethicus Dr. James Giordano van het Georgetown University Medical Center hoe nieuwe ontwikkelingen in de hersenwetenschap potentieel bruikbaar zijn in militaire, inlichtingen- en oorlogsvoeringsoperaties, gaat hij in op de implicaties van neurowapens en beschrijft hij de noodzaak van verbeterde identificatie, bewaking, begeleiding en governance van hersenwetenschap die kan worden gebruikt in militaire en oorlogstoepassingen, en dus een bepaald risico en bedreiging vormen voor veiligheidsbelangen.
  Dr. James Giordano is professor in de departementen Neurologie en Biochemie, hoofd van het Neuroethics Studies Program en mededirecteur van het O’Neill-Pellegrino-programma in Brain Science en Global Health Law and Policy aan het Georgetown University Medical Center, Washington , DC. Hij is senior onderzoeker en taakleider van de werkgroep voor tweeërlei gebruik van het EU Human Brain Project, en heeft gediend als Senior Science Advisory Fellow van de Strategic Multilayer Assessment-groep van de Joint Staff van het Pentagon.

 5. Tsja, dat komt er van als een terrorist, crimineel Tedros Adhanom Ghebreyesus aan het hoofd staat van het WHO. Hij heeft vijf kinderen die denk ik zo maar geen vaccin zullen krijgen, hij houdt ze liever “gezond”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in