We leven in een wereld waar de massa waanvoorstellingen heeft. Ze zijn via georkestreerde mediahysterie gemanipuleerd om te geloven in een onzichtbare “pandemie” die hen zal doden als ze niet meewerken, schrijft Mike Adams.

In het begin was de eis iets als, “Draag deze maskers. Je hoeft ze alleen te dragen totdat er een vaccin is.”

Toen het vaccin beschikbaar kwam, werd de eis opgeschroefd tot, “Neem twee injecties en we gaan weer terug naar normaal.”

Nu, eind 2021, zijn mensen natuurlijk verplicht om zowel eindeloze booster injecties te nemen als maskers te blijven dragen… terwijl ze zich sociaal distantiëren en voldoen aan eindeloze lockdowns en covid-quarantaine kampen, natuurlijk.

Op dit punt is iedereen die aan deze waanzin meedoet klinisch gestoord en lijdt aan een gedeelde massapsychose (of wat door sommige wetenschappers “massavorming” wordt genoemd, zie Frontnieuws Prof. Dr. Mattias Desmet: “Blijf je uitspreken. Als er andere stemmen zijn in de publieke ruimte, dan zal de massahypnose verstoord worden”). Zij bewijzen dat zij de wereld om hen heen cognitief niet kunnen ontleden op een zinvolle manier die hun eigen voortbestaan ondersteunt.

Belangrijk is dat het feit dat wanneer waandenkbeelden wijdverbreid zijn, het nog niet verstandig maakt. Door middel van mediaprogrammering, censuur en autoritaire maatregelen kunnen hele naties verstrikt raken in groteske waanideeën. Kijk niet verder dan Noord-Korea als je een actueel voorbeeld nodig hebt, en realiseer je dan dat Noord-Korea-achtige censuur en propaganda in het westen nu al een aantal jaren aan een opmars bezig is.

Iedereen die de mainstream media vertrouwt, is zowel begoocheld als goedgelovig.
Vrijwel de hele media-industrie viel voor de Jussie Smollett haatmisdaad hoax (zie Frontnieuws Tekort aan racisme forceert ‘slachtoffers’ tot nep-racisme aangiftes). Ze trapten in de leugen over de samenzwering met Rusland, en ze trapten in de leugen over het coronavirus. Zij pushen ook nog steeds de frauduleuze PCR-“gevallen” leugen die is geworteld in complete wetenschappelijke fraude.

  Onderzoek: Aantal sterfgevallen onder Britse tieners is met 47% gestegen sinds ze het Covid-19 vaccin kregen, volgens officiële statistische gegevens

Als er een eerlijk beoordelingssysteem voor nieuwsvertrouwen zou bestaan, dan zou elke grote media-uitgever een onvoldoende krijgen, omdat ze bijna elke belangrijke gebeurtenis van de afgelopen jaren hebben vervalst of verkeerd hebben gerapporteerd (inclusief het nieuws over Nick Sandman, zie Frontnieuws Tiener dwingt media-giganten om miljoenen te betalen nadat hij werd omschreven als “racist”, en Kyle Rittenhouse, zie Frontnieuws Kyle Rittenhouse in tranen – De jury heeft hem vrijgesproken van alle aanklachten!, bijvoorbeeld).

Iedereen die nog gelooft dat de mainstream media geloofwaardig is, leeft in een illusie en is onnozel

Iedereen die gelooft dat de CDC, FDA of überhaupt welke gezondheidsautoriteit nog steeds “wetenschappelijke autoriteit” hebben, is ofwel onnozel of leeft in een sprookjeswereld. Wat we de afgelopen twee jaar allemaal hebben geleerd – of hadden moeten leren als we hadden opgelet – is dat wanneer het er het meest toe doet, elke mainstream instelling je opzettelijk zal bedriegen, zelfs als deze bedriegerij leidt tot het verlies van onschuldige mensenlevens.

Door dit alles, is het gemakkelijk om goedgelovige, ignorante mensen in onze samenleving te identificeren: Zij zijn het die nog steeds maskers dragen. Zij zijn het die nog steeds naar publieke zenders kijken. Zij zijn degenen die nog steeds in de rij staan voor nieuwe prikken, en zichzelf wijsmaken dat ze nieuwe prikken nodig hebben omdat alle vorige prikken mislukt zijn, maar dat deze nieuwe prik op magische wijze zal werken, ook al is het dezelfde prik van exact hetzelfde bedrijf.

Vergeet nooit de definitie van waanzin.

Mensen met waanideeën zullen je ook vertellen dat ze geloven dat vrouwen een penis hebben en dat mannen zwanger kunnen worden. Dit zijn de echte krankzinnigen, en ze zijn zo massaal gehypnotiseerd in hun sprookjesachtige valse realiteiten dat ze volledig losgekoppeld zijn van de biologische realiteit.

  Het Covid-bedrog - De persoonlijke tol - Nooit vergeten, nooit vergeven

Het is echt bizar dat dit dezelfde mensen zijn die in de rij staan ​​voor boosterprikken, want als ze echt geloofden dat fysiologie subjectief was, konden ze dan niet gewoon besluiten om zich te ‘identificeren’ als iemand die al immuun is voor covid? Waarom geloven zij dat biologie echt is als het gaat om vaccininjecties, maar dat biologie denkbeeldig is als het gaat om zwangerschap en penissen?

Het antwoord is natuurlijk omdat het geesteszieke waanzinnigen zijn. En door de wetten van de natuurlijke selectie verwijderen zij zichzelf geleidelijk uit de menselijke genenpoel door middel van zelfmoord met behulp van vaccins, wat misschien een van de weinige positieve kanten van deze hele puinhoop is. Zich aanmelden voor spike-eiwit depopulatie injecties is echt een soort wereldwijde IQ-test, en miljarden mensen zakken ervoor… met fatale gevolgen die zich in de komende tien jaar of zo zullen uitspelen.

Probeer je niet aan te passen aan een krankzinnige, misleidende cultuur

Voor degenen onder ons die nog steeds verankerd zijn in de werkelijkheid, is het belangrijk om te onthouden dat het niet nodig is om te proberen je aan te passen aan een krankzinnige, demonische cultuur of samenleving. Wanneer de maatschappij (of “ziekelijke samenleving”) veranderd is in een clownswereld van gekken, is proberen je aan te passen slechts een bizarre vorm van zelf toegebracht lijden. In plaats van te buigen voor de verwrongen wil van de waanzinnige massa, besteed je tijd aan het herverbinden met de werkelijkheid. Dat is je bewustzijnsanker dat voorkomt dat je afdrijft naar het land van de links-liberalen.

Hoe maak je weer contact met de realiteit?

  Allemachtig... het begint! De kat is uit de zak!

Neem een tuin en verbouw wat voedsel. Raak aarde aan. Bewaar zaden. Ervaar de realiteit door zintuigen uit de eerste hand. Luister, raak aan, voel en zie.

Maak wandelingen in de natuur. Ervaar de echte wereld om je heen.

Vermijd kunstmatige werelden en virtual reality. Ze maken je tot slaaf van valse illusies. Ze putten je ziel uit.

Hervind je spirituele zelf. Je ziel is echt. Bewustzijn is echt. Het is misschien niet fysiek, maar het is het meest echte ding van het menselijk bestaan.

Maak contact met echte mensen die in de realiteit leven, en neem afstand van oude “vrienden” die misleidende kuddevolgelingen en goedgelovige conformisten zijn.

Neem tijd weg van alle schermen. Hoewel het geweldig is om informatie te verzamelen van mensen die iets waardevols te delen hebben, laat je leven niet overheersen door schermen en mobiele apparaten.

In de Situation Update podcast van vandaag, behandel ik de aard van de werkelijkheid en ga ik zelfs in op extradimensionale “elfen” die mensen melden tegen te komen wanneer ze DMT nemen. (Ja, serieus, ze zeggen dat ze kosmische elfen ontmoeten. De enige elf die ik ooit heb gezien is een kwaadaardige elf genaamd Fauci…)

Het is een wilde rit door de waanideeën van een krankzinnig geworden maatschappij… en hoe je je gezonde verstand kunt bewaren. (Lachen is ook een goed verankeringsmiddel, daarom spot ik met zoveel dingen die vandaag in de wereld gebeuren).

In a world of MASS DELUSION, the truly SANE seem like outcasts!

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarom offeren mensen vrijwillig hun vrijheid op? Hoe op te staan tegen een krankzinnige wereldVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProf. Bhakdi legt in een paar minuten uit waarom vaccins niet werken en ook nooit zullen werken
Volgend artikelDr. Vernon Coleman: Wat doet de Covid-19 prik met de hersenen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. WEF UN NWO WHO UNHCR and sorts, a danger to Human kind?

  How is the Davos World Economic Forum involved in the coronavirus pandemic?

  First, the WEF was, together with the Gates Foundation, a sponsor of the prescient “Event 201” coronavirus pandemic simulation exercise, held in New York City on October 18, 2019

  WEF has been running, since 1993, a program called “Global Leaders of Tomorrow”, rebranded, in 2004, as “Young Global Leaders”. This program aims at identifying, selecting and promoting future global leaders in both business and politics. Indeed, quite a few “Young Global Leaders” have later managed to become Presidents, Prime Ministers, or CEOs (see below).

  to show a few >>
  United States
  Politics and Policy

  Jeffrey Zients (White House Coronavirus Response Coordinator since 2021, selected in 2003), Jeremy Howard (co-founder of lobby group “masks for all”, selected in 2013), California Governor Gavin Newsom (selected in 2005), Peter Buttigieg (selected in 2019, candidate for US President in 2020, US secretary of transportation since 2021), Chelsea Clinton (Clinton Foundation board member), Huma Abedin (Hillary Clinton aide, selected in 2012), Nikki Haley (US ambassador to the UN, 2017-2018), Samantha Power (US ambassador to the UN, 2013-2017, USAID Administrator, since 2021), Ian Bremmer (founder of Eurasia Group), Bill Browder (US-British financier), Jonathan Soros (son of George Soros), Kenneth Roth (director of Human Rights Watch), Paul Krugman (economist, selected in 1995), Lawrence Summers (US Secretary of the Treasury, 1999-2001, selected in 1993), Black Lives Matter co-founder Alicia Garza (selected in 2020).

  Technology and Social Media

  Microsoft founder Bill Gates (1993), former Microsoft CEO Steven Ballmer (2000-2014, selected in 1995), Amazon founder Jeff Bezos (1998), Google co-founders Sergey Brin and Larry Page (2002/2005), former Google CEO Eric Schmidt (2001-2011, selected in 1997), Wikipedia co-founder Jimmy Wales (2007), PayPal co-founder Peter Thiel (2007), eBay co-founder Pierre Omidyar (1999), Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg (2009), Facebook COO Sheryl Sandberg (2007).

  Now you can understand why it was world wide so orchestrated and all against us normal citizens, they were/are all in it… planned a long time ago.

  See the short list of people most know that went to Klaus Schwabs school of dictatorschip… in total there are yet 1.400 of such members spread all over the world on strategic points.

  https://www.tarableu.com/klaus-scwabs-wef-alumni-a-list/#

 2. How is the Davos World Economic Forum involved in the coronavirus pandemic?

  First, the WEF was, together with the Gates Foundation, a sponsor of the prescient “Event 201” coronavirus pandemic simulation exercise, held in New York City on October 18, 2019

  WEF has been running, since 1993, a program called “Global Leaders of Tomorrow”, rebranded, in 2004, as “Young Global Leaders”. This program aims at identifying, selecting and promoting future global leaders in both business and politics. Indeed, quite a few “Young Global Leaders” have later managed to become Presidents, Prime Ministers, or CEOs (see below).

  to show a few >>
  United States
  Politics and Policy

  Jeffrey Zients (White House Coronavirus Response Coordinator since 2021, selected in 2003), Jeremy Howard (co-founder of lobby group “masks for all”, selected in 2013), California Governor Gavin Newsom (selected in 2005), Peter Buttigieg (selected in 2019, candidate for US President in 2020, US secretary of transportation since 2021), Chelsea Clinton (Clinton Foundation board member), Huma Abedin (Hillary Clinton aide, selected in 2012), Nikki Haley (US ambassador to the UN, 2017-2018), Samantha Power (US ambassador to the UN, 2013-2017, USAID Administrator, since 2021), Ian Bremmer (founder of Eurasia Group), Bill Browder (US-British financier), Jonathan Soros (son of George Soros), Kenneth Roth (director of Human Rights Watch), Paul Krugman (economist, selected in 1995), Lawrence Summers (US Secretary of the Treasury, 1999-2001, selected in 1993), Black Lives Matter co-founder Alicia Garza (selected in 2020).

  Technology and Social Media

  Microsoft founder Bill Gates (1993), former Microsoft CEO Steven Ballmer (2000-2014, selected in 1995), Amazon founder Jeff Bezos (1998), Google co-founders Sergey Brin and Larry Page (2002/2005), former Google CEO Eric Schmidt (2001-2011, selected in 1997), Wikipedia co-founder Jimmy Wales (2007), PayPal co-founder Peter Thiel (2007), eBay co-founder Pierre Omidyar (1999), Facebook founder and CEO Mark Zuckerberg (2009), Facebook COO Sheryl Sandberg (2007).

  Now you can understand why it was world wide so orchestrated and all against us normal citizens, they were/are all in it… planned a long time ago.

  See the short list of people most know that went to Klaus Schwabs school of dictatorschip… in total there are yet 1.400 of such members spread all over the world on strategic points.

  https://www.tarableu.com/klaus-scwabs-wef-alumni-a-list/#

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in