Jonestown massazelfmoord van een sekte

Het belangrijkste wat mensen moeten doen is zich blijven uitspreken, ook al is het maar om te zeggen dat je het niet eens bent met het mainstream narratief, want massavorming wordt gevormd door de specifieke stem waaraan het gewend is geraakt. Totalitaire leiders weten dit heel goed. Ze beginnen elke nieuwe dag met dertig minuten propaganda waarin de stem van de leider voortdurend doordringt tot het bewustzijn van de bevolking … Als er andere stemmen beschikbaar zijn in de publieke ruimte, dan wordt de massahypnose verstoord.” – Prof. Dr. Mattias Desmet, hoogleraar Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent, België.

Prof. Desmet, die ook een masterdiploma in statistiek heeft, benaderde de “pandemie” aanvankelijk door de ogen van een statisticus. Hij realiseerde zich dat de Covid-statistieken niet klopten en begon op te merken dat de langetermijnkosten van de lockdowns in vergelijking met de voordelen van het gebruik van deze maatregelen om “de curve af te vlakken” nooit werden besproken. Het aandachtsveld, van de hele wereld, was volledig gericht op de slachtoffers van de “pandemie” alsof al het andere er niet meer toe deed. Hij schakelde dus over op het bekijken van de “pandemie” door de lens van een klinisch psycholoog en kwam tot de conclusie dat de samenleving leed aan massavorming, schrijft Theexpose.uk.

Volgens Prof. Desmet is massavorming een soort massahypnose en heeft het een enorme invloed op de intelligentie en het cognitief functioneren van een individu. Ongeveer 30% van de bevolking zal bezwijken aan massavorming, terwijl 30% dat niet zal doen. De overige 40% beseft dat er iets mis is, maar begrijpt misschien niet precies wat, en zwijgt.

  Ontmaskerd! Covid-vaccins onderdeel van ontvolkingsagenda, documentaire "Died Suddenly" onderzoekt bizarre golf van mensen die onverwachts sterven na uitrol van Covid-19 'vaccin'

Vier voorwaarden moeten aanwezig zijn om massavorming te doen ontstaan:

 1. Er moet een aantal sociaal geïsoleerde mensen zijn of mensen die een gebrek aan sociale banden ervaren.
 2. Er moet een aantal mensen zijn die een gebrek aan ‘zingeving’ ervaren en niet in staat zijn tot zinnige conclusies te komen.
 3. Er is een hoop zwevende angst in de samenleving. Vrij zwevend omdat er niets is om hun angst aan te koppelen – geen richtpunt, mensen zijn niet in staat te identificeren wat de oorzaak is – en hebben dus geen manier om ermee om te gaan.
 4. Daarnaast is er veel zwevende psychologische onvrede als mensen het gevoel hebben dat hun dagelijks leven geen doel of betekenis heeft.

Mensen in de samenleving die niet verbonden zijn en die ook lijden aan vrij zwevende angst, verbinden hun angst met een specifiek object, in dit geval Covid, en er ontstaat een nieuwe solidariteit.

Om solidair te zijn met de nieuw gevormde groep, moeten mensen binnen deze massavorming deelnemen aan bijvoorbeeld: lockdowns; het dragen van mondkapjes; sociale distantie; of, injecties accepteren. Het is bijna alsof de maatregelen om het voorwerp van angst – Covid – te verslaan, eigenlijk een manier zijn om aan alle anderen te bewijzen dat zij deel uitmaken van de nieuwe sociale groep.

Massavorming lijkt op religieuze groepen en de symbolen van de nieuwe sociale groep, het dragen van mondkapjes bijvoorbeeld, zijn vergelijkbaar met religieuze rituelen die de leden zullen “opdringen” om hun voortbestaan te verzekeren. Massavorming verschilt echter van een godsdienst of sekte in die zin dat de leden niet erkennen dat hun symbolen rituelen zijn.

  De superfitte fysiotherapeut wiens leven is geruïneerd door Covid-prikken

Een sekte is een groep of beweging die bijeen wordt gehouden door een gedeelde toewijding aan een charismatische leider of ideologie. Het heeft een geloofssysteem dat de antwoorden heeft op alle vragen van het leven en een speciale oplossing biedt die alleen kan worden verkregen door de regels van de leider te volgen. Het vereist een hoge mate van betrokkenheid van ten minste een deel van de leden.

Volgens Janja Lalich, emeritus hoogleraar sociologie aan de California State University, zijn de belangrijkste verschillen tussen religies en sektes: sektes jagen je op; de leider van een sekte is hun hogere macht; sektes controleren in plaats van te leiden; en, sektes maken het onmogelijk om medevolgelingen te vertrouwen. De huidige massavorming waarmee onze wereld wordt geconfronteerd, lijkt meer te passen bij de beschrijving van een sekte dan van een religie.

Elke nieuwe wetenschap die in strijd is met de huidige sekte-overtuigingen kan door de leden niet worden aanvaard – zij sluiten zich af voor nieuwe informatie. Mensen worden radicaal intolerant ten opzichte van dissidente stemmen, zij die de officiële doctrine in twijfel trekken. Deze stemmen dreigen de mensen wakker te schudden en de mensen binnen de sekte worden kwaad wanneer zij geconfronteerd worden met de aanvankelijke angst en ontevredenheid die zij ervaren. En dus richt de massa van de sekte al hun agressie op de dissidente stemmen.

Dit is het moment waarop sekteleden de staat kunnen gebruiken om andersdenkenden te onderdrukken – we zien machtige mensen de macht van de staat gebruiken om onschuldige mensen op te sluiten of de politie gebruiken om onschuldige mensen op straat aan te vallen. Uiteindelijk kan dit leiden tot een totalitaire staat waar de staat mensen uitroeit die het niet met hen eens zijn.

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit spendeerde meer dan 400.000 dollar aan het enten van geaborteerde foetale scalpen op muizen en ratten

Totalitaire leiders worden vaak dictators genoemd en in zekere zin is dat juist. Maar er zijn verschillen, “in een klassieke dictatuur is de bevolking niet in een proces van massavorming, of niet gehypnotiseerd, en dat maakt een enorm verschil. Een gehypnotiseerde bevolking of een bevolking in massavorming gedraagt zich totaal anders,” zegt prof. Desmet, en “een klassieke dictatuur wordt gewoonlijk minder streng, minder wreed en minder agressief tegenover de bevolking zodra de oppositie het zwijgen is opgelegd. In een totalitaire staat – gebeurt precies het tegenovergestelde.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe grote statistische truc die de vaccins effectiever laat lijken dan ze zijn
Volgend artikelWeinig zwangere Zweedse vrouwen nemen vaccin – vrouwelijke verpleegkundigen worden gedwongen hun mond te houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. ‘Alle ongevaccineerden op één eiland is ideale oplossing’
  Het kabinet denkt na over nieuwe coronamaatregelen, gericht op ongevaccineerden. Viroloog Ab Osterhaus zou het een ‘ideale oplossing’ vinden als zij allemaal op een eiland worden gezet

  IK BEN NU IN OORLOG ,NAAR DE HEL MET DEZE MENSEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Van mij mogen die moordenaars op een eiland gezet worden. Zonder voedsel, zonder drinkwater. Kunnen ze fijn op elkaar jagen. Psychopaten.

 2. Als je luistert naar wat hij zegt hij zegt ik ben dierenarts als er een groep dieren een probleem heeft worden ze apart gezet ik heb vele jaren met honden gewerkt als je een nestje pups liet enten en het andere nestje niet werden de ongevacineerde hondjes vaak ziek van de gevacineerde hondjes denk hierbij aan parvo zelfs als ze in een aparte ruimte van elkaar zaten wat deden wij wachten tot alle pups de juiste leeftijd bereikt hadden en dan werd alles geënt en ging het goed wat is hier nu aan de hand de gevacineerde besmetten de ongevacineerde dat weet ik zeker omdat ik dat bij die hondjes heb gezien alleen het vaccin tegen parvo is natuurlijk jaren bestudeert en zelfs dan kan je nog problemen krijgen want in het vaccin zit het levend verzwakt parvo virus dus is elke vacinatie toch wel een risico maar deze zogenaamde covid gifprik is ontworpen op een basis dat als je er sterk op reageert je snel dood neervalt zoniet schatten ze dat je nog een jaar of drie hebt de gevacineerde besmetten elkaar lopen rond tussen ongevacineerde en geven hun het virus door wat zeg ik nu het speciaal ontworpen ingespoten virus er bestaat geen pandemie het is bedacht door een stel monsters im de bevolking te ontwrichten ben ik ff blij dat ik op m.n berg in Spanje zit Nederland gaat helemaal naar de klote op deze manier het wordt echt landje hopeloos aan iedereen in Nederland ik wens u veel kracht toe

  • Ook het parvo virus is GEEN virus maar een reactie van het lichaam op gifstoffen (injecties?). Er is nog NOOIT ook maar 1 virus in mens of dier geïsoleerd, NOOIT! Dierenartsen zijn de grootste voorstanders van injecties tegen zgn virussen, maar ze hebben geen idee wat ze injecteren en met welke echte reden. Als alle dierenartsen stoppen met injecteren van gezonde hondjes en andere dieren met gif, dan zullen er veel dierenartsen hun praktijk kunnen sluiten, want er zullen veel minder bezoekjes aan de dierenarts worden gebracht. Vaccins zijn ziekmakend en dodelijk en de grootste boosdoener van o.a. de vele kankers bij honden.

 3. Die dierenarts heeft onnoemelijk veel verdiend aan zijn “adviezen” en wil dit niet kwijtraken. Dat hij hiermee zijn eigen graf graaft komt (nog) niet bij hem op. Hij vertrouwt op dekking door de meest onbetrouwbaren, de politiek.

 4. Ik zie het wel zitten op een of ander polynesies eiland witte stranden palmbomen en gezonde lucht.
  En geen gelul van die bende paniekzaaiers en slippendragers van de big reset criminelen.

 5. Duidelijk een foto van Jonestown .
  Herinner je Wako .
  Prima collum 😀
  Off Topic P.s Ik ben een puppy kwijtgeraakt aan parvo ..
  Kreeg de pup .. zat vol wormen ..
  Begon te stinken bloederige afscheiding .
  Ik had toen geen geld moest leuren van dierenarts naar dieren arts om dev pup te laten inslapen.
  Men had geen vetrouwen dat ik later met geld terug kwam (wat ik ook gedaan heb.)
  Hoe je geoordeeld wordt door mensen om dat je niet in hun soc. maatschappelijk plaatje past .
  Ik heb altijd honden gehad nog steeds , en heb er al de nodige begraven , mijn hart brak iedere keer weer . maar gewoon doorgaan . fijne dag gasten .

 6. Hoi Frontnieuws,
  Klopt 100% !! CIA MK-Ultra Globall Mass Formation Psychosis. Humanity had no chance at all!!! Dus 1:3 is totaal lost 30% Hypnotized en 40% Lijd aan SCHAAP gedrag en Social Bonds in a MSM Jail.
  kijk dit interview is duidelijker
  https://www.youtube.com/watch?v=IqPJiM5Ir3A – Why People WILLINGLY Give Up Their Freedoms W/ Prof. Mattias Desmet |Mass Formation Psychosis
  2e film https://www.youtube.com/watch?v=GdSgSdgE9M0 The Great Awakening Beats The Great Reset | DR.ROBERT MALONE 2022
  What are the conditions in any society that will cause a people to willingly sacrifice their freedoms? Mattias Desmet has studied and lectured extensively on this phenomenon. He is a professor of clinical psychology at Ghent University has and holds a masters degree in statistics. After noticing some anomalies in the statistical analyses conducted during the pandemic, he became concerned by the consensus narrative. He joined me today to discuss his expertise in a phenomenon called ‘mass formation’, a type of collective hypnosis essential for the rise of totalitarian regimes. He provides the step by step formula for this collective psychosis to take hold and how this relates to our current situation. He cautions against the dangers of our current societal landscape and offers solutions both individually and collectively to prevent the willing sacrifice of our freedoms.
  So this Mass Formation Psychosis without finding the truth on internet Google & social media
  The extend of the pandemic till the present was is the worst choice we could ever make. Even works fully against the simple Climate Hoax narrative of lies and twisted truth.
  En op Google is niks te vinden ….
  The Dead Internet Theory – https://www.youtube.com/watch?v=DEn758DVF9I&t=810s Part 1
  The Dead Internet Theory 2- https://www.youtube.com/watch?v=6FtPvDGrpkA Part 2
  Is the Mainstream Media a Threat to Freedom and Sanity? – https://www.youtube.com/watch?v=5okSlrbgELA
  Massive love and light, Iam?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in