Thecovidblog.com heeft beschreven hoe de Centers for Disease Control (CDC) de reclametak is van de farmaceutische industrie. Het agentschap manipuleert en blaast het aantal doden en gevallen van Covid-19 op om angst aan te jagen en om zijn belanghebbenden tevreden te stellen. Al het voorgaande is een feit, geen mening. Het CDC publiceert echter bij zeldzame gelegenheden wel nuttige informatie.

CDC directeur Dr. Rochelle Walensky.

Zo heeft het agentschap op 5 mei zijn comorbiditeitscijfers geactualiseerd. Slechts 5% van de Amerikaanse Covid-19 sterfgevallen (29.000) vermeldde alleen Covid-19 als doodsoorzaak op de overlijdensakte. De andere 551.000 zogenaamde Covid-19 sterfgevallen vermeldden een gemiddelde van vier bijkomende ziekten of andere aandoeningen die bijdroegen tot het overlijden. Dus, de CDC geeft toe dat de hele Cvid-19 pandemie een farce is. Maar dat doet er niet toe voor de hardcore fanatiekelingen die verlangen naar mondkapjes, injecties en Fauci.

Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson en trawanten zijn bezorgd. Experimentele injectiefanaten hebben zich reeds allemaal aangemeld voor injecties, waardoor een grote groep sceptici overblijft. Een recente opiniepeiling van de Kaiser Family Foundation geeft aan dat al het laaghangend fruit geplukt is. Slechts 9% van de “ongevaccineerde” volwassenen in de V.S. zegt van plan te zijn de injecties te nemen. Bovendien zal tussen een vijfde tot een derde van de Amerikanen zich nooit laten inenten of aarzelen ze zeer. Dat betekent dat de CDC haar desinformatie- en angstcampagnes moet opvoeren.

De twee nieuwste campagnes zijn een mengeling van schaamteloze leugens en duistere komedie.

CDC “factcheckt” en “ontkracht” beweringen dat mRNA en virale vectoren injecties mensen doden

  De uitvinder van de MRNA-technologie zegt dat vaccins 72% meer kans hebben om vrouwelijke kinderen te doden dan het COVID-19 virus

Dr. Sucharit Bhakdi is een van die goede artsen, zoals Dr. Carrie Madej, Dr. Sherri Tenpenny en de Great Barrington Declaration artsen. Dr. Bhakdi is een microbioloog en arts met een lange, roemruchte carrière in onderzoek en het redden van levens. Maar omdat hij de waarheid vertelt, wordt hij nu door de mainstream media afgedaan als een “samenzweringstheoreticus”. Zelfs Fox News werd vorig jaar gedwongen een interview met hem af te breken toen hij veel te waarheidsgetrouw werd in de ether.

Dr. Bhakdi deed vorige maand een interview met The New American. Een van de hoogtepunten was dat hij zei dat iedereen die verantwoordelijk is voor de experimentele mRNA en virale vector injecties strafrechtelijk vervolgd zou moeten worden. Hij maakte ook de voor de hand liggende opmerking dat deze injecties mensen doden. Massale sterfte en “decimering van de wereldbevolking” is als gevolg van de injecties onvermijdelijk, zei hij. Tenslotte zei Dr. Bhakdi dat mondkapjes en lockdowns “absoluut belachelijke onzin” zijn.

De CDC reageerde op de video, die op dat moment meer dan 300.000 views had op Rumble. Ze zei dat experimentele mRNA en virale vectoren “veilig en effectief” zijn. Het agentschap zei ook:

“Een onderzoek van de beschikbare klinische informatie, met inbegrip van overlijdensakten, autopsie, en medische dossiers heeft geen oorzakelijk verband aangetoond met Covid-19 vaccins”.

USA Today ging nog een stap verder en zei dat er “geen bewijs” is dat de injecties de dood veroorzaken. Frontnieuws heeft verschillende incidenten behandeld waarbij slachtoffers stierven binnen enkele minuten, uren en/of dagen na het krijgen van deze injecties. De CDC en de mainstream media verspreiden gevaarlijke, onverantwoordelijke desinformatie die zal leiden tot meer doden en verdriet onder Amerikaanse gezinnen. Het is onbetwistbaar dat deze injecties doden. De enige vraag is hoe lang het duurt voordat je doodgaat na de injectie.

  Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

Ongerustheid doodt mensen, niet de injecties

De Associated Press publiceerde op 30 april een verhaal naar aanleiding van de vele bijwerkingen die leidden tot de Johnson & Johnson-onderbreking van vorige maand. We zijn eraan gewend dat de mainstream media het “uiterst zeldzame” praatje gebruiken als ze het hebben over de talrijke sterfgevallen door bloedstolsels na de J&J injecties. Maar deze nieuwe uitvlucht stelt de goedgelovigheid van het Amerikaanse publiek op de proef.

AP-schrijver Mike Stobbe schrijft: “Het komt erop neer dat sommige mensen zo bang worden van injecties dat hun ongerustheid een fysieke reactie uitlokt”. Hij vond toen een Canadese dokter voor het verhaal die zei, “we wisten dat we dit gingen zien”. Stobbe citeerde de CDC die zei dat mensen “meer vatbaar zijn voor angstgerelateerde gebeurtenissen” bij de J&J injectie omdat het één dosis is en klaar. Je bent niet de enige als dat ook voor jou onlogisch is.

De meeste staten geven ter dood veroordeelden kalmeringsmiddelen voor hun dodelijke injecties. Het is onduidelijk of de CDC zal beginnen met het aanbieden van valium bij de zogenaamde vaccinklinieken. Maar dat zou het overduidelijk bewijzen – dat de injecties mensen doden en niet deze ongerustheid-uitvlucht. Het is dus onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen 

Vorig artikelKunnen experimentele mRNA-vaccins fungeren als biowapens en Coronavirus spike-eiwitten overdragen op de ongevaccineerden?
Volgend artikelLaffe, Hersendode, Ranzige Rotzakken, Dr. Coleman
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Hier nog iets interessants uit de mond van Dr. McCullough uit de VS. Ook dit laat duidelijk zien dat er iets niet pluis is met het covid “vaccinatie” programma. (https://needtoknow.news/2021/05/22780/)

    Highly Cited COVID Doctor Reveals that the Government Is “Scrubbing Unprecedented Numbers of Injection-Related Deaths” – May 7, 2021 The New American and Leo Hohmann.
    “A typical new drug at about five deaths, unexplained deaths, we get a black-box warning, your listeners would see it on TV, saying it may cause death,” McCullough said. “And then at about 50 deaths it’s pulled off the market.” The U.S. has a precedent for this. In 1976 during the Swine Flu pandemic the U.S. attempted to vaccinate 55 million Americans, but at that point the shot caused about 500 cases of paralysis and 25 deaths.
    “The program was killed, at 25 deaths,” McCullough said.

    En zoals je weet, zijn de aantallen incidenten veel hoger met de zgn covid “vaccine”, en toch wordt dit waanzinnige programma gewoon keihard doorgezet. Wederom de vraag “hoe beschermen we ons tegen de gekte?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in