Kyle Rittenhouse, 17, in verband met de dodelijke schietpartijen.

Vandaag heeft de jury bekend gemaakt dat Kyle Rittenhouse is vrijgesproken van alle aanklachten. De rechtbank was het erover eens dat de tiener uit zelfverdediging handelde toen hij vorig jaar drie gewelddadige linkse extremisten neerschoot.

Vorig jaar hebben linkse extremisten en aanhangers van de BLM amok gemaakt in de VS. In augustus vonden rellen en vandalisme plaats in de stad Kenosha, Wisconsin. Gezagsgetrouwe leden van de gemeenschap kwamen in actie om de situatie te kalmeren en te voorkomen dat eigendommen door de relschoppers in brand werden gestoken of vernield.

Een van de mensen die de straat opgingen was de 17-jarige Kyle Rittenhouse, die later werd aangevallen door een menigte linkse extremisten. Rittenhouse was echter gewapend met een halfautomatisch geweer van het type AR-15 en kon zichzelf met succes verdedigen door drie aanvallers neer te schieten.

Drie anarchisten neergeschoten – het waren allemaal criminele zwijnen

Anthony M. Huber, die ook door Rittenhouse werd doodgeschoten, was ook een misdadige anarchist. National Justice schrijft:

In 2012 bekende Huber schuld aan onwettige vrijheidsberoving door middel van een gevaarlijk wapen en wurging van een naaste. Hij blijkt in 2016 de voorwaarden van zijn proeftijd te hebben geschonden en werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, hoewel een groot deel van die tijd al was uitgezeten toen hij in hechtenis zat. Huber werd in 2018 opnieuw gearresteerd voor “fysieke mishandeling” (battery).

  George Floyd rellen: Commentaren over vreedzaam Centraal Europa versus het chaotische Westen verspreiden zich over het web

De derde persoon die Rittenhouse neerschoot was Gaige P. Grosskreutz, die zelf gewapend was met een pistool tijdens de confrontatie. In 2013 zou Grosskreutz zijn veroordeeld voor inbraak en in 2017 werd hij gearresteerd voor een misdrijf, hoewel het volgens National Justice niet duidelijk was voor welk misdrijf en of hij daarvoor zou worden veroordeeld.

Kenosha Kyle Rittenhouse Shooting Full Video

Rechtbank spreekt Rittenhouse vrij

Rittenhouse werd na de gebeurtenissen in Kenosha beschuldigd van vijf verschillende misdrijven, waaronder doodslag en het veroorzaken van gevaar voor een ander. RT heeft het proces als volgt samengevat:

Tijdens het wekenlange proces schilderden de aanklagers Rittenhouse af als een burgerwacht die de staatsgrenzen overschreed met een illegaal verkregen automatisch wapen en Joseph Rosenbaum en Anthony Huber neerschoot, die beiden stierven, en Gaige Grosskreutz verwondde, die allen deel uitmaakten van een “groep volkshelden” die vreedzaam protesteerden tegen het racistische neerschieten door de politie van de zwarte man Jacob Blake.

Rittenhouse’s advocaat wees erop dat zijn vader in Kenosha woont, dat de toen 17-jarige badmeester als vrijwillige paramedicus meehielp graffiti op te ruimen en een menigte relschoppers ervan te weerhouden bedrijven in brand te steken, toen hij werd aangevallen door Rosenbaum en Huber. Zij merkten ook op dat Grosskreutz getuigde dat hij zijn wapen op Rittenhouse richtte voor hij werd neergeschoten, met het argument dat de tiener handelde uit wettige zelfverdediging.

Vandaag, na een beraadslaging van in totaal 26 uur, kwam de jury tot een uitspraak: Rittenhouse werd vrijgesproken van alle aanklachten. Toen de jury haar beslissing bekend maakte, kon Rittenhouse zijn tranen niet bedwingen. Als hij in plaats daarvan was veroordeeld voor alle misdrijven die de aanklager hem ten laste had gelegd, zou hij waarschijnlijk de rest van zijn leven in de gevangenis hebben doorgebracht. Nu is hij echter een vrij man en de rechtbank heeft ingestemd met wat vele anderen reeds hebben gezegd:

  Verkiezingsavond: BLM-leden staken zwarte conservatieve vrouw Bevelyn Beatty neer

Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGibraltar, IJsland, Taiwan en Israël schetsen een somber beeld voor de gevaccineerden
Volgend artikelDeskundigen verbijsterd over het “mysterieuze” feit dat minder dan 6% van de bevolking in Afrika is gevaccineerd, maar dat dit land de COVID-ramp heeft weten te vermijden – in tegenstelling tot Europa en de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Zal ik dan ook maar een hark gaan aanschaffen, er wonen hier nl ook criminelen die het land runnen. Waarvan ik vind dat zij mij aanvallen en mijn vrijheid beroven. Waar ik mij voor moet verdedigen….

 2. Goed besluit en terecht om die held die zich inzette voor zijn en anderen z’n buurt te beveiligen en die meehielp met reinigen, van van alles wat die BLM en Antifa lieden kapot gemaakt hadden (lees je maar een in).
  En zich moest verdedigen tegen die aanvallende ‘gekkies’ criminelen alle 3 met crimineel verleden, he’s a Hero! Daar kunnen nog velen van leren, ipv pappen en nat houden om dan vervolgens te verzuipen in.

 3. Jongeheer Rittenhouse mag heel blij zijn dat er zoveel gefilmd werd. Zodra je de beelden ziet van verschillende kanten is het een duidelijk verhaal….enkel totale waanzinnigen of een Nederlandse rechtbank hadden hem veroordeeld. Dat er een aanklacht kwam is door de procedure, dat de aanklager probeerde er iets uit te slepen zoals “verboden” wapenbezit mocht de meervoudige moordaanklacht falen was eigenlijk al teken aan de wand…en die had de video’s ook gezien en nog informatie achter gehouden….je heb ratte en je hep Ratte…

  De verklaring van Biden is reden op zich om die seniele rat af te zetten, gelukkig heeft Amerika een deugdelijke grondwet. Nog wel….

 4. Dat toont precies waar het Biden en ander links tuig staan.

  Wat die jongen deed, had politie moeten doen; hij beschermde populatie en bezit tegen dat BLM en Antifa vuilnis.
  Jammer dattie er niet meer neerschoot.

  Touwens: die “gewonde”mist een arm.

 5. Wij hebben beelden, statistieken, verklaringen van wetenschappers en artsen dat onze regering de bevolking systematisch geweld aandoet, verkracht, aanzet tot zelfmoord en mensen daadwerkelijk vermoord. De personen in de regering komen hier mee weg. Mogen wij hen ook aanvallen uit zelfverdediging? Top dat deze jongen is vrijgesproken, dat betekent dat er ergerns nog recht gesproken wordt in deze krommem misdadige wereld. Maar waarom lopen hugo en mark nog vrij rond? Die horen allang tot levenslaang of de dood veroordeeld te zijn. Misdadige moordenaars horen niet vrij rond te lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in