In mijn video van 11 december heb ik een aantal van de gezondheidsproblemen beschreven waarmee het goedgelovige volk wordt geconfronteerd dat is bezweken voor de leugens en verkeerde informatie die zo wijd en zijd en enthousiast wordt gedeeld door regeringen, het medisch establishment en de mainstream media, schrijft Dr. Vernon Coleman.

What’s the Covid Jab Doing to the Brain?

In die video, getiteld “Here’s why most of the jabbed will die early”, zie Frontnieuws Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen sterven, vermeldde ik mijn vrees dat de ingeënte personen hersenbeschadiging zouden kunnen oplopen als gevolg van de covid-19-prik.

Er is vastgesteld dat er veel is dat nog niemand weet over de covid-19 prikken en de gretigheid van de Medicines and healthcare products regulatory agency in het Verenigd Koninkrijk om een vergunning te verlenen voor een product waarover informatie leek te ontbreken, is nooit afdoende verklaard. We weten echter wel dat, zoals ik als eerste onthulde, de MHRA een enorme som geld heeft ontvangen van de Bill and Melinda Gates Foundation – die financiële banden heeft met producenten van prikken zoals Pfizer.

Wat het effect op de hersenen betreft, is de grote vraag of de lipide nanodeeltjes de mRNA-prik over de bloed-hersenbarrière kunnen dragen.

De bloed-hersenbarrière is een halfdoorlaatbare barrière van cellen die verhindert dat sommige stoffen in het bloed in de beschermende vloeistof rond het centrale zenuwstelsel terechtkomen.

Het is van vitaal belang te weten of dit gebeurt, want als dit het geval is, zijn alle kansen verkeken op wat er met de hersenen kan gebeuren.

  Australische senator dreigt de ongevaccineerden neer te schieten en zegt dat het tijd is om de verdeeldheid aan te wakkeren en ervoor te zorgen dat ze het echt gaan voelen

Tenslotte worden vloeibare nanodeeltjes reeds gebruikt om andere geneesmiddelen over de bloed-hersenbarrière te brengen.

Als de LNP’s de mRNA-prik in de hersenen brengen, kunnen de neuronen, de hersencellen, door het immuunsysteem van het lichaam als vreemd worden aangemerkt. En naarmate er meer nieuwe prikken worden toegediend, zal het probleem erger worden.

De zorg is dat hersencellen het doelwit worden van cytotoxische T-cellen en gedood worden.

Het is nu vastgesteld dat mRNA is aangetroffen in alle menselijke weefsels behalve de nier. Het is aangetroffen in hart, longen, lever, testikels – en hersenen. Een Japanse studie heeft bijvoorbeeld aangetoond dat het vaccin wel degelijk in de hersenen terechtkomt.

Verontrustend is ook dat onderzoekers hebben opgeroepen tot studies om na te gaan of er een verband bestaat tussen de vaccins en acute demyelinisatie van het centrale zenuwstelsel.

Hoeveel schade zal dit aanrichten?

Hoe lang duurt het voordat hersenschade kan worden vastgesteld?

Ik heb geen flauw idee.

En niemand anders ook.

In een normaal experiment met een nieuw medicijn, zouden artsen alle mogelijke problemen bekijken en controleren alvorens het medicijn vrij te geven voor wijdverbreid gebruik.

Maar de covid-19 injecties worden aan miljarden mensen gegeven zonder dat iemand enig idee heeft wat er zal gebeuren.

Als u een prik hebt genomen, lijkt de eerste zekerheid te zijn dat het mRNA-vaccin uw hersenen binnendringt.

De tweede zekerheid is dat hoe meer covid-vaccins u neemt, hoe gevaarlijker dit zal zijn.

Hoeveel van uw hersencellen zullen sterven is iets wat alleen de tijd zal leren. En kinderen zullen natuurlijk kwetsbaarder zijn omdat ze sowieso kwetsbaarder zijn en omdat ze waarschijnlijk langer zullen leven.

  Veiligheid van CoronaVax in Nederland: Verdere update van het onderzoek van Theo Schetters naar openbare gegevens uit NL

Sommige deskundigen, adviseurs en regelgevers zullen u vertellen dat de risico’s klein zijn. Maar hoe kunnen zij dat weten? En wat is klein? Ze vertelden ons dat de bloedstollingsproblemen klein waren.

Naar mijn mening is het krijgen van zo’n injectie hetzelfde als een enorme dosis LSD nemen en afwachten wat er gebeurt. En hopen dat je niet eindigt zoals Peter Green bijvoorbeeld.

En, vergeet niet, de covid-19 injecties voorkomen niet dat je covid-19 krijgt en ze stoppen niet dat je het doorgeeft. Volgens de eigen richtlijnen van de NHS in het Verenigd Koninkrijk kunt u nog steeds covid-19 krijgen of verspreiden, zelfs als u drie prikken hebt gehad.

De keuze om u wel of niet in te laten enten moet aan u zijn.

Maar de regeringen willen deze inentingen verplicht stellen.

Als deze prik zou worden gegeven voor een dodelijke ziekte met een sterftecijfer van 50%, dan zouden de risico’s misschien de moeite waard zijn. Dat is niet zo en dat zijn ze niet.

We moeten allemaal bidden dat de waarheid wordt gedeeld door velen, niet slechts door weinigen. Welke godsdienst u ook aanhangt, u moet bidden, want de mensen die deze oplichterij leiden, respecteren alleen leugens, maar, op de manier waarop vampiers bang zijn voor zonlicht, vrezen zij de waarheid – zij is de grootste vijand van uw regering en ons enige wapen. Tenslotte, ook al voelt het soms zo, onthoud alstublieft dat u niet alleen bent. Meer en meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer terug slapen. – wat betekent dat ons aantal dagelijks groeit.

  "Onze soort wordt genetisch gemodificeerd": De opmars van de mensheid naar de ondergang? Analyse van het microbioom en het viroom

Als we deze oorlog willen winnen, moeten we hard vechten, met vastberadenheid, passie en de waarheid. Onthoud, dit is voornamelijk een propaganda en media oorlog.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel.

The EMA covid-19 data leak, and what it tells us about mRNA instability
Summary of the public assessment report for covid-19 vaccine Pfizer/BioNTech
Assessment Report – Covid-19 Vaccine Moderna
Concerns of lipid nanoparticle carrying mRNA vaccine into the brain: what to make of it?
RNA vaccines and their lipids


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

John Coleman – 4 Miljard “nutteloze eters” geruimd tegen 2050Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn een wereld gedomineerd door massale ILLUSIE, lijken de echt verstandige mensen buitenstaanders
Volgend artikelHet meest gedetailleerde bewijs tot nu toe van de verwoestende schade die Covid vaccins kunnen aanrichten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Als je constateert dat een groot deel van de bevolking zo langzamerhand aan zinsbegoocheling begint te lijden, weet je eigenlijk al genoeg.

 2. “We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.
  Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.
  Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.
  Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende middel heb gemaakt.
  En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.
  Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.”
  – Chief Scientist, Office of the Vice President for Research, Georgetown University (former) | Professor, Departments of Neurology and Biochemistry; Chief, Neuroethics Studies Program, Georgetown University Medical Center | Senior Research Fellow, U.S. Naval War College | Executive Director, Institute for Biodefense Research (as of recently).

 3. Heb jij je pilletje niet op tijd genomen? Foei toch… je kraamt onzin uit. 😉

  (de ger”hersen” spoelden worden onderdeel van de wapens. En dat is een steeds grotere enge groep (die niet toerekeningsvatbaar zal zijn) die vele malen groter is dan dat stelletje te rijke psychopaten dat een nieuw tijdsverdrijf heeft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in