De klinische studie op basis waarvan het vaccin van Pfizer werd goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties, blijkt te zijn vervalst. Met andere woorden, er is geen enkel bewijs dat deze vaccins beschermen tegen ernstige ziekte en dood, verklaarde Professor Sucharit Bhakdi tijdens het tweede Artsen voor Covid Ethiek symposium.

Hij voegde eraan toe dat er geen reden is om deze vaccins goed te keuren voor gebruik in noodsituaties. “Waarom is dit in de eerste plaats gebeurd?” vroeg hij.

Bhakdi legde uit dat ons lichaam virussen bestrijdt via twee legers: de marine en de luchtmacht. De wapens die ze gebruiken zijn bijna identiek, maar niet helemaal. Het eerste wapen: antilichamen die voorkomen dat het virus zich aan cellen bindt. Het tweede, veel belangrijkere wapen: lymfocyten, die virussen herkennen en elimineren.

Er zijn barakken over je hele lichaam, zegt Dr. Bhakdi. Dit zijn voornamelijk je lymfeklieren en je milt. Er zijn ook barakken onder je slijmvliezen, bijvoorbeeld in je luchtwegen. Beide gebruiken antilichamen en lymfocyten om virussen te elimineren.

Wanneer je iets via een spier in het lichaam injecteert, bijvoorbeeld een vaccin tegen het coronavirus, wordt alleen de marine in de lymfeknopen ingeschakeld. Hierdoor komen antilichamen en lymfocyten in het bloed vrij die de virussen bestrijden.

Ze activeren de luchtmacht niet. Daardoor worden de cellen in de barakken onder de slijmvliezen niet geactiveerd. Zij vormen dus ook geen antilichamen, die normaal via de slijmvliezen in de luchtwegen terechtkomen.

Geloof al die oplichters en criminelen niet meer

“Al deze vaccins kunnen niet werken en zullen nooit werken omdat de antilichamen zich aan de verkeerde kant van de wand bevinden,” wees de microbioloog erop.

  Covid is slechts het excuus voor regeringen om constante bewaking van uw bloed, lichaamsvocht en medicatie te eisen

“Als je gevaccineerd bent, ben je nergens tegen beschermd,” zei Bhakdi. Er wordt nu gesproken over “doorbraakinfecties” vanwege nieuwe varianten. “Ze breken nergens doorheen. Er is nooit enige bescherming geweest.”

“Geloof al die oplichters en criminelen niet meer. Ze liegen tegen je,” zei de professor emeritus. “Vaccinatie heeft geen enkel nut. Corona vaccinatie geeft geen bescherming. Geloof al die leugens niet.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Professor Sucharit Bhakdi: “We zijn in oorlog!” Sta op! (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProfessor Michel Chossudovsky – #Ja, het is een “killer-vaccin”
Volgend artikelIn een wereld gedomineerd door massale ILLUSIE, lijken de echt verstandige mensen buitenstaanders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Sucharit Bhakdi is een HELD !!
    De simpele basisinformatie, die al uit den treure in de afgelopen 21 maanden door velen herhaald is, dat covid niet gevaarlijker is dan de gewone griep WIL maar niet bij de mensen beklijven !! Toen ik deze info aan het begin vd crisis hoorde was dat voor mij al voldoende om ALLE covid gerelateerde acties en maatregelen die daarna allemaal verzonnen werden, te zien als NON-ISSUES. Daarna werden ze ook nog eens een voor een door vele [ niet omgekochte ] medische en juridische experts ontzenuwd, waardoor ze voor mij NOG onbelangrijker werden.
    Het is alsof je een fully equiped vliegdekschip er op uit stuurt om een baby met een plastic nep pistooltje te gaan bestrijden.
    De tv kijker geeft dan àltijd het standaard antwoord : “Ja, maar er gaan nu wel mènsen dood! ” En dan moet ik àltijd weer èn voor de miljoenste keer zeggen: “Inderdaad, maar dat gebeurde en gebeurt bij de gewone griep OOK ! “. En dan haal je de info aan dat de IFR van covid 0.15% – 0,23% is naast de IFR van Influenza van 0,19% en dat ook voor de miljardste keer. De Tv-kijker zie je dan denken: “ja, maar toch. Misschien tòch maar het zekere voor het onzekere”. Etc. Omdat de gemiddelde tv kijker niet door heeft hoe ziek de MSM functioneert.
    Net als de zon in de woestijn schijnt bestaan er ondanks alles nog steeds onomstotelijke feiten en de tijd brengt ze ondanks alle verwoede pogingen vd macht toch uiteindelijk van de schaduw naar het Licht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in