Er is een tekort aan racisme in Amerika en het creëert reële problemen voor de zelfbenoemde slachtoffers die nu zich gedwongen voelen om zichzelf racistisch te bejegenen. In de afgelopen maanden zijn er in het hele land verschillende meldingen geweest van valse haatdelicten.

In maart meldde Anayeli Dominguez-Pena, een 25-jarige studente van de Universiteit van La Verne, dat zij verschillende racistische en bedreigende berichten via e-mail en social media had ontvangen, naar verluidt van een campusfederatie en haar president.

Anayeli Dominguez-Pena

Na een onderzoek ontdekte de politie dat Dominguez-Pena de berichten naar zichzelf had gestuurd. Ze werd gearresteerd en wordt nu aangeklaagd voor het creëren van een criminele dreiging en voor het plegen van meineed bij het indienen van verzoeken om  slachtofferschadeloosstelling met valse informatie, schrijft Caldronpool.

“Ik denk dat ze probeerde om wat raciale kwesties aan te wakkeren binnen de universiteit”, zei Nick Paz, politiechef van La Verne.

In Johnson City werden de woorden “White Pride” gekerfd in een DC Fitness van een zwarte eigenaar, wat onmiddellijk tot een politieonderzoek leidde. In maart arresteerden agenten de gekleurde vrouw Mahagany Teague in verband met de misdaad, en beschuldigden de 41-jarige van vandalisme.

Mahagany Teague

Jonathan Lopez, een 29-jarige politicus uit Oregon, beweerde in juni op social media dat hij een racistische en homofobe brief in zijn mailbox had ontvangen. De brief waarschuwde Lopez dat hij niet welkom was in het gebied en dat mensen zoals hij zijn gedood in Umatilla County. De brief was ondertekend, “Hoogachtend, Amerika”.

De Hermiston-politie onderzocht het incident en twee weken later bleek dat ze hadden ontdekt dat Lopez de brief zelf had geschreven en wordt nu waarschijnlijk aangeklaagd voor het initiëren van een vals politierapport.

  Branden, schietpartijen en plundering tijdens rasrellen in de Verenigde Staten

Jonathan LopezPolitiechef Jason Edmiston vertelde Oost-Oregonian, “Ons onderzoek heeft aangetoond dat de heer Lopez de brief aan zichzelf heeft geschreven en valse verklaringen aan de politie en op social media heeft afgelegd”.

In Texas belde Isaih Martin, een 21-jarige student van de A&M University, de politie op 24 juni om drie handgeschreven aantekeningen op zijn auto te melden waarin stond: “All Lives Matter”, “You Don’t Belong Here” en de n -woord.

Isaih Martin

“Gistermiddag hoorde ik van een afschuwelijke racistische gebeurtenis. Berichten van haat werden achtergelaten op de voorruit van de auto van een #TSMU student. Daden van racisme zijn onverzoenlijk met de waarden die we hier op de Texas A&M University hebben”, schreef universiteitspresident Michael K. Young in een verklaring.

Het incident resulteerde in een onderzoek en de autoriteiten gaven een beloning van $1.200 uit voor elke informatie die leidde tot een arrestatie. Echter, na het bekijken van de bewakingsvideo, ontdekte de Campus politie dat de racistische aantekeningen op het voertuig door Martin zelf waren geplaatst.

In juni beweerde NASCAR-bestuurder Bubba Wallace een dreigende strop te hebben gevonden die in zijn garage hing. Na een uitbarsting van steun voor de enige zwarte coureur die aan de serie deelneemt, ontdekten de rechercheurs dat de strop in feite een trekkoord van de garagedeur was die naar beneden getrokken wordt en dat er geen haatmisdaad was gepleegd.

Wallace’s garagedeur met trekkoord

President Trump reageerde op het incident, samen met het besluit van NASCAR om de Confederatievlag te verbieden, door te tweeten:

Heeft Bubba Wallace zich al verontschuldigd bij al die fantastische NASCAR coureurs en officials die hem te hulp schoten, aan zijn zijde stonden, en bereid waren alles voor hem op te offeren, om er vervolgens achter te komen dat de hele zaak gewoon weer een HOAX was? Dat en de vlag beslissing heeft geleid tot de laagste waardering EVER!

De kwestie is natuurlijk vergeleken met de Jussie Smollett zaak, waarin de acteur beweerde fysiek te zijn aangevallen door twee blanke mannen met MAGA-petten. Smollett beweerde dat de mannen een touw om zijn nek bonden.

  Amerikaanse apotheekmanager stapt op via intercom, zegt geen "vergif" (covid vaccins) meer voor klanten

Een maand later ontdekte de politie dat twee Nigeriaans-Amerikaanse broers door de acteur waren betaald en het touw hadden gekocht dat rond de hals van Smollett werd gevonden, samen met een rode pet die werd gebruikt om de haatmisdaadaanval te vervalsen.

Je zou denken dat als Amerika zo racistisch was als sommigen zouden willen suggereren, er geen tekort zou zijn aan mogelijkheden om echt racisme te vinden van echte blanke supremacisten. En toch horen we steeds weer dat mensen hun eigen racisme moeten vervalsen.

Natuurlijk is een van de problemen het vinden van echte voorbeelden van racisme in een land dat wordt beschouwd als een van de minst racistische landen op aarde, maar de vraag die we ons moeten stellen is, waarom? Waarom zou iemand een haatdelict tegen zichzelf vervalsen?

Het antwoord is eenvoudig: Slachtofferschap is nu een valuta geworden.

We hebben bepaalde groepen mensen het zwijgen opgelegd en ze geëlimineerd om een zinvolle bijdrage te leveren aan discussies over bepaalde onderwerpen. De hetero, blanke, christelijke, man zou niet weten hoe het is om onderdrukt te worden, zo wordt ons verteld.

We hebben een criterium vastgelegd dat de waarde en de geldigheid van een idee meet, niet aan de hand van de objectieve waarheid, maar aan de hand van de mate waarin de persoon die deze mening uitspreekt, racistisch bejegend wordt.

Met andere woorden, racisme is in wezen een voorwaarde om gehoord te worden. Uw slachtofferstatus zal bepalen of uw stem op bepaalde punten gezaghebbend is.

Het probleem is dat, waar slachtofferschap een deugd is, racisme zeer gevraagd is. Dit is niet alleen een onsamenhangend middel om de waarheid te beoordelen – maar ook wanneer de maatschappij het slachtofferschap tot een deugd maakt, zullen mensen niet alleen hun best doen om de slachtofferstatus op te eisen, maar ze zullen ook het racisme volledig verzinnen waar dat niet bestaat.

Zwaarbewapende “Black Militia” roepen op tot zwarte ethnostaat: “We zullen Texas nemen”

Vorig artikelHoe Zweden multicultureel werd
Volgend artikelDreigt iedereen in het vliegtuig te doden als ze niet “accepteren dat Jezus zwart was”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Californië nu minder dan 90 dagen verwijderd van financiële ineenstorting … tot ANARCHIE zal leiden

    De staat Californië is nu minder dan 90 dagen verwijderd van een financiële ineenstorting die alleen kan worden voorkomen door nieuwe financieringsbronnen te verwerven of door de overheid gefinancierde diensten op het gebied van gezondheidszorg, pensioenen, welzijn en onderwijs drastisch te verminderen. De barsten van financiële insolventie laten zich nu aan de oppervlakte zien en Newsom heeft geen plan om Californië te verhoeden tegen anarchie en armoede.

    https://www.naturalnews.com/2020-07-13-california-now-less-than-90-days-away-from-total-financial-collapse.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in