Ik heb deze studie gemist. Om de een of andere reden heeft de mainstream media dat ook gedaan. Maar deze studie is de zoveelste onafhankelijke analyse die moeilijk te weerleggen is: we zijn misleid door de CDC, FDA, en NIH, schrijft Steve Kirsch.

De volgende keer dat u uw provinciale gezondheidscommissaris, president Biden of Boris Johnson ziet, kunt u hen vragen of zij een fout hebben gevonden in deze studie van Kyle A. Beattie, getiteld Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A BigData Analysis of 145 Countries (de PDF-versie vindt u hier).

Uit de studie bleek dat COVID-vaccins meer COVID-gevallen per miljoen veroorzaken (+38% in de VS) en meer COVID-gerelateerde sterfgevallen per miljoen (+31% in de VS).

In de samenvatting staat:

De statistisch significante en overweldigend positieve causale effecten van het gebruik van vaccins op de afhankelijke variabelen van het totale aantal sterfgevallen en het totale aantal gevallen per miljoen moeten de beleidsmakers grote zorgen baren. Zij wijzen op een aanzienlijke toename van zowel het aantal COVID-19-gevallen als het aantal sterfgevallen, die rechtstreeks is toe te schrijven aan het gebruik van een vaccin dat oorspronkelijk aan het publiek werd verkocht als “de sleutel tot het herwinnen van onze vrijheden”. Het effect van vaccins op het totale aantal gevallen per miljoen en het kleine positieve verband met het totale aantal vaccinaties per honderd wijst op een beperkt effect van vaccins op het terugdringen van COVID-19-gerelateerde gevallen.

Deze resultaten zouden lokale beleidsmakers moeten aanmoedigen om beleidsbeslissingen te nemen op basis van gegevens, niet op basis van verhalen, en op basis van lokale omstandigheden, niet op basis van wereldwijde of nationale mandaten. Deze resultaten zouden beleidsmakers er ook toe moeten aanzetten om, naast massale vaccinatiecampagnes, op zoek te gaan naar andere manieren om uit de pandemie te geraken.

  Trudeau in paniek: Dreigt mensen te vervolgen die doneren aan het Vrijheidskonvooi

De vaccins maken de situatie niet beter, ze maken het erger. Dit is de reden waarom we niet uit het gat kunnen komen. Verplichte vaccinaties verergeren de situatie.

Dit is niet de eerste studie die tot deze conclusies komt. Deze onafhankelijk van elkaar uitgevoerde studies hebben hetzelfde gevonden: hoe meer je vaccineert, hoe erger het wordt.

 1. De Lyons-Weiler studie
 2. De Harvard studie
 3. De Duitse studie
 4. De Deense studie (die aantoont dat Dr. James gelijk had; je moet om de 30 dagen een booster geven om bescherming te behouden.
 5. Gegevens van de Duitse overheid (dit is van The Expose)
 6. 80% van de COVID-doden in het VK zijn gevaccineerd
 7. Lancet: 89% van nieuwe VK COVID gevallen onder volledig gevaccineerden

De reactie van de gezondheidsautoriteiten op deze nieuwe studie is voorspelbaar
Ik denk dat ik het patroon doorgrond heb en kan nu met vertrouwen voorspellen hoe de gezondheidsautoriteiten wereldwijd zullen reageren op dit verbluffende resultaat: ze zullen het negeren. In plaats daarvan zullen ze iedereen van elke leeftijd zo snel mogelijk verplichten te vaccineren. Heb ik gelijk?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen – immunodeficiëntiesyndroomVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelReiner Füllmich informeert over “Neurenberg 2.0”: Internationaal strafproces begint “over een paar weken”
Volgend artikelVrouwen verzwijgen vaccinatie vanwege slechte huwelijkskansen – PURE: Dating app voor ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Uiteraard heb je gelijk.
  Net als dat van die mondkapjes wat het OMT nu weer voorstelt.
  Het is weer opnieuw een handeltje in duistere mondkapjes, dat laat zich raden.

 2. Uit (verondersteld echte) documenten van DARPA, via Project Veritas.

  Maj. Joe Murphy USMC: Ik weet niet zeker of de betekenis van wat ik heb gecommuniceerd wordt begrepen door degenen die het rapport hebben ontvangen. Beslissingen met betrekking tot de vaccins lijken niet te worden geïnformeerd door analyse van de documenten. De belangrijkste punten zijn dat SARS-CoV-2 overeenkomt met de SARS-vaccinvarianten die het NIH EcoHealth-programma in Wuhan maakte; dat de DOD het programmavoorstel verwierp omdat vaccins niet effectief zouden zijn en omdat de spike-eiwitten die in de varianten werden ingevoegd, als gevaarlijk werden beschouwd (functie-verwerving); en dat de DOD nu vaccins verplicht stelt die het spike-eiwit kopiëren dat eerder als te gevaarlijk werd beschouwd. Voor mij, en voor degenen die mijn analyse hebben geïnformeerd, voldoet deze situatie aan no-go of abort-criteria met betrekking tot de vaccins totdat de toxiciteit van het spike-eiwit kan worden onderzocht. Er is ook informatie in de documenten over welke medicijnen de SARS-CoV’s van het programma effectief behandelen.

  De gen-gecodeerde of ‘mRNA’-vaccins werken slecht omdat ze synthetische replica’s zijn van de reeds synthetische SARSr-CoV-WIV synthetische spike-eiwitten en geen andere epitopen hebben. Het mRNA instrueert de cellen om synthetische kopieën van het SARSr-CoV-WIV synthetische spike-eiwit rechtstreeks in de bloedbaan te produceren, waar ze zich verspreiden en dezelfde ACE2-immuunstorm produceren als het recombinante vaccin. Veel artsen in het land hebben vastgesteld dat de symptomen van vaccinreacties de symptomen van de ziekte weerspiegelen, wat overeenkomt met de vergelijkbare synthetische aard en functie van de respectieve spike-eiwitten.

  De ontvanger van het vaccin heeft geen verdediging tegen het binnendringen van de bloedbaan, maar zijn neus beschermt hem tegen de quasispecies van het recombinante spike-eiwit tijdens “natuurlijke infectie” (beter genoemd als aerosol-inoculatie).

  Ivermectine (geïdentificeerd als genezend in april 2020) werkt in alle fasen van de ziekte, omdat het zowel de virale replicatie remt als de immuunrespons moduleert. Merk op dat chloroquinefosfaat (Hydroxychloroquine, geïdentificeerd in april 2020 als genezend) in het voorstel wordt geïdentificeerd als een SARSr-CoV-remmer, evenals interferon (geïdentificeerd in mei 2020 als genezend).

  https://www.projectveritas.com/news/military-documents-about-gain-of-function-contradict-fauci-testimony-under/
  https://assets.ctfassets.net/syq3snmxclc9/2mVob3c1aDd8CNvVnyei6n/95af7dbfd2958d4c2b8494048b4889b5/JAG_Docs_pt1_Og_WATERMARK_OVER_Redacted.pdf
  https://redstate.com/jenvanlaar/2022/01/11/new-us-military-report-states-covid-19-was-created-by-a-us-funded-ecohealth-alliance-program-at-wuhan-institute-of-virology-n504679

 3. Dr. J. Giordano: We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.
  Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.
  Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.
  Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende middel heb gemaakt.
  En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.
  Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in