Inwoners van Mogán, in het zuiden van Gran Canaria, Spanje, zijn woedend nadat video’s online zijn verschenen van illegale migranten die baden en feesten in het zwembad van hun door de belastingbetaler gefinancierde vakantieoord tijdens een pandemie. De video’s lijken te zijn geplaatst door de illegale migranten zelf. Ondertussen werd Gran Canaria, als gevolg van het toegenomen aantal gevallen van het Coronavirus, op 16 januari 2021 naar een lockdown van niveau drie gebracht, waardoor de burgers gedwongen worden om onder verlammende restricties te leven.

Onder de nieuwe mandaten, opgelegd door het Ministerie van Volksgezondheid, zijn alle ontmoetingen en bijeenkomsten beperkt tot de mensen met wie je samenwoont. Alleen individuele buitensporten zijn toegestaan, op voorwaarde dat je een afstand van 2 meter van alle anderen kunt bewaren. Het dragen van een mondkapje is in het openbaar verplicht en overtreders krijgen een boete als ze zich niet aan de regels houden.

De Guardia Civil verscheen bij het Apartamentos Tamanaco resort in Mogán, nadat de video’s online viraal waren gegaan. De ordehandhavers dreven de menigte migranten uiteen en schreven slechts vier bekeuringen uit: drie voor ongehoorzaamheid en één voor het toestaan van de gebeurtenissen. Nog maar twee weken geleden vielen migranten Rode Kruis-medewerkers en beveiligers aan die in hetzelfde resort verbleven en verwondden hen.

Backup:

Inwoners van Mogán waarschuwen er al maanden voor dat illegale immigranten die door de socialistische regering van Spanje in hotels worden ondergebracht, alle beperkingen in verband met het coronavirus aan hun laars lappen. Bovendien brengen de migranten ook een ongekend niveau van misdaad en geweld met zich mee.

Spaanse verzekeraars zien de bui al hangen: Artsen en verpleegkundigen worden niet voor de rechter verdedigd in verband met de COVID-19 vaccin bijwerkingen 

Nog maar twee weken geleden werd in een andere video, die viraal is gegaan, een afgrijselijk gevecht getoond op de parkeerplaats van een luxehotel dat onderdak biedt aan migranten op Gran Canaria. Volgens politiebronnen ging het gevecht over “de controle over de parkeerplaats”.

Er zijn geen negatieve gevolgen voor illegale migranten die hun weg naar Spanje proberen te vinden. Zodra zij de grens overstappen en het land binnenkomen, krijgen zij voedsel, kleding, geld en onderdak. Terwijl de socialistische regering van Spanje zich om de migranten bekommert, verlamt ze de economie en de arbeidsmarkt van het land met haar verplichte lockdowns. In plaats van de middelen van het land te gebruiken om de eigen burgers te helpen, blijven de Spaanse open grenzen-leiders hun aandacht richten op illegale migranten.

Gran Canaria: illegale immigranten slaan de lokale bevolking in elkaar – Spanjaarden verzetten zich

5 REACTIES

 1. Het moge duidelijk zijn dat Spanje, in dit geval, al ver gevorderd is met uitvoeren van het EU plan om Europa te Afrikaniseren. Migranten toelaten en woning, subsidies/toelagen toe kennen zonder enkel reden van onderzoek vooraf. Het geweld in het algemeen neemt al jaren toe tegen de plaatselijke bevolking in Europa.

 2. Begrijp niet waarom de politie dat zwembad niet
  De wereld is een gekkenhuis geworden…
  Ben 75 jaar…blij dat ik hier bijna weg ben..Ik zal er geen traan voor laten..
  Gelukkig al 14 jaar weg uit MOSLEUROPA….het nieuwe kontinent…

 3. Begrijp niet waarom de politie dat zwembad niet laat leeglopen..
  De wereld is één gekkenhuis geworden..
  Ben 75 en blij dat ik hier bijna weg ben..Ik zal er geen traan voor laten..
  Gelukkig al 14 jaar weg uit MOSLEUROPA..het nieuwe kontinent..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here