In wanhopige sms-berichten zei de vrouw dat ze tevergeefs probeerde zich in een toilet voor de drie mannen te verstoppen. © Politie

Drie mannen uit Irak worden ervan beschuldigd een vrouw te hebben ontvoerd, haar meer dan tien uur gevangen te hebben gehouden en haar onder bedreiging van een mes op wrede wijze te hebben verkracht.

Volgens de tenlastelegging vond de aanranding plaats op 20 augustus 2020 in een appartement aan de Fabriksgatan in de wijk Gårda in Gotenburg.

De vrouw werd meer dan 10 uur lang door de drie Arabieren vastgehouden en oraal, vaginaal en anaal zijn verkracht.

“Ze werd gedwongen drugs te nemen en had sindsdien geen kans om zich te verzetten”, zegt aanklager Christoffer Ohlson tegen Göteborgs-Posten.

Volgens Ohlson is de vrouw door de verkrachters naar het appartement gesleept.

“Het slachtoffer werd vastgehouden aan haar haar, armen en benen, maar ook geslagen en uitgescholden. Ze is met de dood bedreigd, iets dat werd versterkt doordat een dader een mes tegen haar nek hield”, aldus de rechtszaak.

In een sms’je dat de vrouw naar aanleiding van de verkrachting naar haar vriend stuurde, blijkt dat ze tevergeefs heeft geprobeerd zich in een toilet te verstoppen, meldt Fria tider.

“Ze komen nu, ze zijn me aan het verkrachten”, scheef ze.

“Red me”, schreef ze ook.

Daarna kwamen er geen berichten meer.

De vriend vertelde tijdens het verhoor dat de vrouw de avond voor de verkrachting door dezelfde drie mannen was aangevallen.

“De trap afgesleurd door drie Arabieren”

Het huis waar de verkrachtingen werden gepleegd.

“Ze wachtte op me bij het pad daar bij de Grönsakstorget en toen ik een paar minuten daar vandaan was, belde ik mijn vriendin, die volledig hysterisch en gestrest was. Ze zei dat drie Arabische mannen haar daar bij het restaurant van een of andere trap af hadden gesleurd en dat ze hadden geprobeerd haar daar te verkrachten en haar waardevolle spullen mee te nemen”.

Deze keer slaagde zij er echter in zich los te rukken van de mannen, aldus haar vriend. Maar de volgende dag had ze niet hetzelfde geluk.

  Asielzoeker beschuldigd van het vermoorden van zijn Zweedse vriendin en het in stukken hakken van haar

“Ik heb dan sms contact met haar en ze schrijft dat ze op Korsvägen is en dan schrijft ze dat de mannen van eergisteren achter haar aankomen. Ze schrijft dat ze zich probeert te verstoppen en dan stuurt ze iets over een kamer en een sms met alleen letters en dan is het stil. Daarna hoor ik niets meer van haar tot ze vandaag aan kwam rennen”, zei de vriend in het verhoor nadat de vrouw was verkracht.

Ze wist na iets meer dan 10 uur uit het appartement te ontsnappen.

Dienen gedeporteerd te worden

De drie verdachten, die respectievelijk 28, 28 en 24 jaar oud zeggen te zijn, ontkennen de misdaad. Zij hebben tijdens het verhoor benadrukt dat de vrouw blond was. Twee van hen beweren dat zij vrijwillig seksueel contact met de vrouw hebben gehad.

Alle drie zijn tijdens de asielchaos in het najaar van 2015 in Zweden aangekomen. Van twee van hen is de aanvraag voor een verblijfsvergunning afgewezen en hadden zij een openstaande zaak voor terugkeer uiterlijk op 21-09-2020. De derde had een openstaande zaak voor terugkeer uiterlijk op 12-08-2020 – dat wil zeggen een week voor de verkrachting – en had een uitzettingsbesluit van 1 jaar gekregen.

De openbare aanklager eist dat alle drie worden veroordeeld tot uitzetting.

Verkrachter duwde fles in de vagina van zijn slachtoffer maar ontloopt deportatie – het strafbare feit is niet ernstig genoeg

Vorig artikelIllegale migranten vieren feest in het hotelzwembad op Gran Canaria alsof ze op vakantie zijn
Volgend artikelDuitse nonnen verhuurden weeskinderen aan zakenlieden voor orgieën: bericht onderdrukt door media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in