Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, voorzitter van de Europese farmaceutische reus PharmaMar, is door de politie aangeklaagd omdat hij valselijk tegen COVID-19 gevaccineerd zou zijn. Dr. Sousa-Faro is verwikkeld geraakt in een schandaal in Europa waarbij mensen in ruil voor grote sommen geld aan het Nationaal Immunisatieregister werden toegevoegd, waarbij velen van hen bekende gezichten en bekende namen zijn, schrijft Lionessofjudah.substack.com.

De politie stelt dat Sousa-Faro zich heeft laten inspuiten met een zoutoplossing in plaats van een COVID-19 vaccinatie en duizenden dollars heeft betaald om zijn naam te laten opnemen in het Spaanse immunisatieregister, zoals bevestigd door politiebronnen en gemeld door El Periodico de Espana.

Dr. Sousa-Faro behoort tot de meer dan 2.200 beroemdheden en Europese elites op de door de Nationale Politie opgestelde lijst van degenen die ten onrechte beweren tegen COVID-19 gevaccineerd te zijn.

Volgens El Mundo heeft de Spaanse politie het onderzoek uitgevoerd dat Operatie Jenner heet en dat het enorme netwerk aan het licht heeft gebracht van beroemdheden en elites die geld hebben betaald om hun naam op frauduleuze wijze te laten opnemen in het Nationale Immunisatieregister, ondanks het feit dat zij geweigerd hebben zich te laten vaccineren.

Verslag van Euro Weekly News: De leider van het netwerk was verpleegkundig assistent in het Academisch Ziekenhuis van La Paz, waar hij ervan beschuldigd wordt meer dan 200.000 euro in de wacht te hebben gesleept voor het frauduleus laten inschrijven van 2.200 mensen als gevaccineerd in het Nationaal Register tegen COVID-19. Hij is gearresteerd en zit momenteel in hechtenis.

  COVID-19 Vaccin geïnduceerde psychose - 13 gevallen van na-vaccin-psychose, manie en zelfmoordpogingen die u zullen schokken

Onder de beschuldigden is Bruno González Cabrera, een verdediger die voor Betis, Getafe, Levante en Valladolid gespeeld heeft. Fabio Díez Steinaker in het beachvolleybal, tweede in Europa en vijfde op de Olympische Spelen van Sydney. De voormalige Valenciaanse bokser en worstelaar José Luis Zapater, alias Titín, die in meer dan duizend gevechten de hoofdrol speelde.

Onder de tot nu toe geëngageerde beroemdheden bevinden zich: José María Fernández Sousa-Faro, voorzitter van PharmaMar, Trinitario Casanova, één van de rijkste mannen van Spanje, Kidd Keo, zanger in het Engels en Spaans, Anier, rapzanger, Jarfaiter, rapzangeres, Veronica Echegui, actrice, Bruno Gonzalez Cabrera, voetballer, Fabio Díez Steinaker, voormalig Olympiër bij het beachvolleybal, José Luis Zapater, alias Titín, voormalig bokser, Camilo Esquivel, erkend en prestigieus arts.

Volgens de politie die de 2.200 valse COVID-19 inentingsbewijzen onderzoekt, was de vergoeding afhankelijk van uw sociale status. Hoe belangrijker u was, hoe hoger de prijs.

Deja Vu tijd:

“Doet je afvragen hoeveel tv- en twitter-“dokters” die onvermoeibaar doodsprikken pushen in het bezit zijn van valse vaccinatiekaarten, om nog maar te zwijgen van geënsceneerde foto- en video-optredens van wereldpolitici die zich voor de camera’s “laten prikken”.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelErgste gevechten die ik ooit heb meegemaakt: Buitenlandse huurlingen in Oekraïne 
Volgend artikelBrazilië: Politie vermoordt man achter in politievoertuig met geïmproviseerde gaskamer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Op een gegeven moment zag je Hugo de Jonge ook: 5 verschillende outfits,
    en arm klaar voor de jab!!!! Vroeg me al af hoe dat kon!
    Inge

  2. Dan vraag je je af waarom deze mensen er zoveel geld voor overhebben om zich NIET te laten “vaccineren”. Zij weten meer dan dat het volk verteld wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in