Kevin León, een 27-jarige Spanjaard, zag een groep Noord-Afrikaanse jongeren die twee jonge meisjes lastigvielen op een plein in het toeristische gebied van de gemeente Mogán op Gran Canaria. De jonge Spanjaard twijfelde geen moment en benaderde de groep om hen te vragen de meisjes met rust te laten.

Op dat moment stapte volgens Kevin’s broer een van de Naffers naar voren en daagde Kevin uit om te vechten. Hij sprong naar hem toe en begon hem te slaan. Op een gegeven moment hebben de rest van de jongeren, die samen met een begeleider in het gebied waren, zich bij de aanval aangesloten en begonnen ze Kevin te slaan. “Ze wierpen zich op mijn broer terwijl een van hen schreeuwde ‘vermoord hem, vermoord hem”, zegt Ayoze León, de broer van het slachtoffer, die een paar meter van de plaats van de aanval werkt.

Terwijl ze Kevin aanvielen, maakten de Naffers van de gelegenheid gebruik om zijn portemonnee, mobiele telefoon en sleutels van zijn huis en auto te stelen. Allemaal onder de blik van een begeleider die de aanvallers vergezelde en niet probeerde de agressie te stoppen, meldt Unser Mitteleuropa.

De mensen van Mogán zijn het inmiddels zat. In de onderstaande video probeert een groep boze Spanjaarden een door migranten bewoond hotel binnen te komen.

De aanleiding was de mishandeling van een plaatselijke bewoner door de eerder beschreven groep illegalen nadat hij hen had bekritiseerd voor het lastigvallen van twee minderjarige meisjes.

  Gewelddadige protesten in Barcelona nadat Catalonië de grens sluit wegens Corona

Alleen al in de gemeente Mogán zijn momenteel ongeveer 3.000 Afrikanen gehuisvest in hotels die bedoeld zijn voor toeristen. Reeds op vrijdag hadden honderden bewoners in Puerto Rico gedemonstreerd tegen de accommodatie van de onbekenden en eisten zij onmiddellijk herstel van het toerisme.

Spanje bouwt een gigantisch asielkamp op de Canarische Eilanden

Vorig artikelTrump waarschuwt alle kantelstaten om morgen niet het frauduleuze verkiezingsresultaat te certificeren – plegen een ernstige strafbare misdaad
Volgend artikelBill Gates zegt dat lockdowns moeten doorgaan tot in 2022
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Het kalergiplan in de 6e versnelling terwijl het land in een lockdown zit.
    Maakt u allen op voor een burgeroorlog/ rassenoorlog.

    Dit is geen integratie maar infiltratie.

    We zijn gewaarschuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in