Kevin León, een 27-jarige Spanjaard, zag een groep Noord-Afrikaanse jongeren die twee jonge meisjes lastigvielen op een plein in het toeristische gebied van de gemeente Mogán op Gran Canaria. De jonge Spanjaard twijfelde geen moment en benaderde de groep om hen te vragen de meisjes met rust te laten.

Op dat moment stapte volgens Kevin’s broer een van de Naffers naar voren en daagde Kevin uit om te vechten. Hij sprong naar hem toe en begon hem te slaan. Op een gegeven moment hebben de rest van de jongeren, die samen met een begeleider in het gebied waren, zich bij de aanval aangesloten en begonnen ze Kevin te slaan. “Ze wierpen zich op mijn broer terwijl een van hen schreeuwde ‘vermoord hem, vermoord hem”, zegt Ayoze León, de broer van het slachtoffer, die een paar meter van de plaats van de aanval werkt.

Terwijl ze Kevin aanvielen, maakten de Naffers van de gelegenheid gebruik om zijn portemonnee, mobiele telefoon en sleutels van zijn huis en auto te stelen. Allemaal onder de blik van een begeleider die de aanvallers vergezelde en niet probeerde de agressie te stoppen, meldt Unser Mitteleuropa.

De mensen van Mogán zijn het inmiddels zat. In de onderstaande video probeert een groep boze Spanjaarden een door migranten bewoond hotel binnen te komen.

De aanleiding was de mishandeling van een plaatselijke bewoner door de eerder beschreven groep illegalen nadat hij hen had bekritiseerd voor het lastigvallen van twee minderjarige meisjes.

Spanje: tweede Pfizer-prikken stopgezet nadat 46 verpleeghuisbewoners na eerste prik zijn overleden

Alleen al in de gemeente Mogán zijn momenteel ongeveer 3.000 Afrikanen gehuisvest in hotels die bedoeld zijn voor toeristen. Reeds op vrijdag hadden honderden bewoners in Puerto Rico gedemonstreerd tegen de accommodatie van de onbekenden en eisten zij onmiddellijk herstel van het toerisme.

Spanje bouwt een gigantisch asielkamp op de Canarische Eilanden

2 REACTIES

  1. Het kalergiplan in de 6e versnelling terwijl het land in een lockdown zit.
    Maakt u allen op voor een burgeroorlog/ rassenoorlog.

    Dit is geen integratie maar infiltratie.

    We zijn gewaarschuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here