Newsweek heeft een verslag gepubliceerd over deze groeiende industrie, die het injecteren van stamcellen van dode verminkte foetussen in mensen omvat, van mensen die met desastreuze gevolgen voor God spelen.

De neuroloog Tony Wyss-Coray van Stanford University ontdekte jaren geleden, met hulp van Saul Villeda, in 2011 en 2014 dat het injecteren van het bloed van jonge muizen in oudere muizen enorm positieve effecten had op hun hersenchemie. Zijn bedrijf Alkahest heeft in de jaren daarna aanvullend onderzoek gedaan, bericht Bigleague Politics.

Het Spaanse bedrijf Grifols heeft Alkahest gekocht voor 146 miljoen dollar, wat de doos van Pandora kan openen met betrekking tot het oogsten van bloed van kinderen. Zij hopen een synthetische fontein van de jeugd te vinden door onderzoek van het plasma van hun jonge vrijwilligers. Dit werk verandert het gebied van de gerowetenschap voor altijd, ten goede of ten kwade.

Tot deze recente doorbraken “dachten mensen die aan ziekten werken niet dat veroudering veranderbaar was”, zegt Felipe Sierra, die voorheen directeur was van de Division of Aging Biology onder de National Institutes of Health (NIH).

“Dat is eigenlijk wat in veel medische boeken staat: de belangrijkste risicofactor voor hart- en vaatziekten is veroudering, maar we kunnen veroudering niet veranderen, dus laten we het hebben over cholesterol en obesitas. Voor Alzheimer is veroudering de belangrijkste risicofactor – maar laten we het hebben over de ophoping in de hersenen van beta-amyloïde eiwitten. Dat begint nu te veranderen”, voegt hij eraan toe.

Voordat de Covid-19 pandemie toesloeg, vloeiden er miljarden in deze nieuwe industrie. Sommige bedrijven willen infusies maken om de bloedchemie bij ouderen te veranderen. Andere willen stamcellen veranderen door bepaalde proteïnen in de bloedbaan te brengen. Het NIA doet nu ook mee en is van plan om in vijf jaar 100 miljoen dollar uit te geven om “cellulaire senescence” te begrijpen.

  4000 overtollige sterfgevallen in Spanje in mei, media vragen om antwoorden

“Als je dit werk in een evolutionair perspectief plaatst, was het niet de bedoeling dat we zo lang zouden leven”, zegt Gerard Karsenty, die voorzitter is van de afdeling Genetica en Ontwikkeling van het Columbia University Medical Center.

“Veroudering is een uitvinding van de mensheid. Geen enkele diersoort heeft met succes zijn eigen lichaam bedrogen – de natuur bedrogen – behalve de mens. Olifanten leven misschien 100 jaar, maar ze leefden een miljoen jaar geleden ook al 100 jaar. De mens is zijn eigen lichaam te slim af geweest”, voegt hij eraan toe.

Als dit idee eenmaal ingang heeft gevonden en mainstream wordt, zal er een lucratieve markt ontstaan voor het bloed van kinderen, aangezien een verdorven en ijdele samenleving afhankelijk wordt van hun bloed om hun vitaliteit te behouden.

Kunnen mRNA gentherapie injecties uw DNA blijvend veranderen?

Vorig artikelHersenimplantaten laten je je computer en telefoon bedienen met gedachtekracht
Volgend artikelVS-staten met de hoogste vaccinatie- en mondkapjescijfers hebben het zwaarst te lijden onder nieuwe gevallen van ziekenhuisopname
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Deden de getuigen van jehova al in de jaren 80. Wanneer ze al hun bezittingen overmaakten aan jehova, dan kregen ze daarvoor elke maand een verjongings-injectie. Je kunt trouwens nooit bewijzen, of je er langer door leeft !

  2. @cerberus , kan je deze uitspraak bewijzen ? Heb je hier documenten van ? Zo nee dan moet ik je vragen om deze uitspraak terug te nemen en je te verontschuldigen voor je leugens die je verspreid. Ik vind dit ongepast om zo iets te plaatsen. n.l. ik ben insider en weet zeer zeker dat deze religieuze instellingen hier zich niet mee bezighoudt, zij zijn grote tegenstander van welke soort van bloedtransfusies van welke aard dan ook. Voor hun is bloed heilig,en zullen het niet vergieten of gebruiken. Dus @ Cerberus neem jou tekst terug. ik vind dit een grove belediging.
    Neem je het niet terug maak ik hier melding van bij Frontnieuws dat jij dingen plaatst die niet waar zijn. Je bent gewaarschuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in