Er wordt al lang beweerd dat Hollywoodsterren en beroemdheden uit de entertainmentindustrie zich moeten aansluiten bij de Illuminati om de top van de industrie te bereiken, maar weinig mensen buiten de binnenste kring van de Illuminati begrijpen echt wat dit betekent, schrijft Thepeoplesvoice.

Dat begint langzaam te veranderen nu beroemdheden die aan het Illuminati-systeem zijn onderworpen, openbreken en inside informatie lekken die de ware innerlijke werking van Hollywood en de entertainmentindustrie blootlegt.

Hollywood-acteur Ricky Schroder is de laatste beroemdheid die de pedofilie en occulte rituelen in de entertainmentindustrie aan de kaak stelt en misselijkmakende details onthult over de verontrustende occulte rituelen waarvan hij als kindster in de industrie getuige was.

Ricky Schroder heeft een glansrijke carrière achter de rug met grote rollen in grote kaskrakers en populaire tv-series, maar veel mensen vergeten dat hij op 9-jarige leeftijd zijn Hollywood-debuut maakte in The Champ, de jongste Golden Globe-winnaar werd voor zijn rol als zoon van Jon Voight, en een carrière als kindster in Silver Spoons.

Dit is de periode waarin Schroder kennismaakte met de duistere occulte rituelen in het hart van het Hollywood-systeem, die volgens hem vergelijkbaar zijn met die waarmee Jimmy Savile wegkwam bij de BBC met de hulp van pedofielen uit de elite, waaronder de Britse koninklijke familie.

Volgens Schroder werkt de hele controlematrix, of het nu gaat om politiek, entertainment of financiën, op een chantagesysteem, en daarom zien we nooit enige verantwoording. Zelfs degenen die onderzoek doen, worden gechanteerd.

Ricky Schroder is niet de enige ster van de laatste tijd die ons een blik achter het gordijn gunt.

Britney Spears beschreef onlangs het “satanische” misbruik dat zij heeft ondergaan door haar Illuminati handlers tijdens haar 13-jarige curatele, waaronder misselijkmakende seksuele rituelen, wekelijkse bloedtransfusies en MK Ultra medische experimenten.

  Zal de massale chemtrailsvergiftiging van ons hemeloppervlak een Killing Field Effect veroorzaken?

En vorig jaar brak Kanye West en lekte geheimen, waaronder het feit dat zijn eigen moeder was “geofferd” als onderdeel van een Illuminati bloedritueel door de Hollywood-elite, voordat hij andere beroemdheden noemde die het slachtoffer zijn geworden van de entertainmentindustrie omdat zij hun deal met de duivel niet nakwamen.

Volgens Angelina Jolie kreeg zij haar doorbraak in Hollywood na deelname aan “geheime illuminati-rituelen”.

In een verbluffende video onthult de 23-jarige Angelina Jolie de ware innerlijke werking van Hollywood als ze aan vrienden de ervaringen beschrijft die ze had met het geheime genootschap Illuminati. Ze legt uit dat ze een slang heeft gedood als offer en dat ze als onderdeel van het inwijdingsritueel is getatoeëerd of gebrandmerkt.

De video is online gezet, waarbij de identiteit van haar twee vrienden voor hun veiligheid is weggelaten.

Er is niets veranderd sinds Angelina Jolie en Ricky Schroder jong waren en probeerden door te breken in de entertainmentindustrie. Megan Fox liet zich onlangs ontvallen dat ze deelneemt aan gruwelijke Illuminati-bloedrituelen.

In een gesprek met Glamour UK over haar relatie met Machine Gun Kelly, zei Fox:

“Het zijn maar een paar druppels, maar ja we consumeren elkaars bloed bij gelegenheid, alleen voor rituele doeleinden.”

“Het wordt gebruikt voor een reden en het wordt gecontroleerd.”

Berichtgeving over deze satanische praktijken met symbolen, rituelen en offers wordt door de mainstream media belachelijk gemaakt.

Als je de Washington Post leest, naar CNN kijkt of naar factcheckers luistert, zijn de occulte praktijken van elitaire pedofielen geen probleem, en zijn degenen die erover praten aluminiumfoliehoedjes dragende gekken die ‘nepnieuws’ verspreiden.

  Bill Gates beveelt overheid om burgers die 'non-mainstream' online content delen op een zwarte lijst te zetten

Maar het bewijs is onoverkomelijk en wordt steeds groter.

In een interview met de Sunday Times liet Hollywood-acteur Elijah Wood een bom vallen, waarin hij opmerkte hoe kinderacteurs regelmatig werden “preyed upon” door figuren uit de industrie.

“Er was duidelijk iets groots aan de hand in Hollywood,” zei Wood. “Het was allemaal georganiseerd.”

Waar Wood het over heeft is het welig tierende seksuele misbruik van jeugdige acteurs, dat eerder door Corey Feldman en Corey Haim aan het licht is gebracht.

“Er zijn veel adders in deze industrie, mensen die alleen hun eigen belang voor ogen hebben,” vervolgt Elijah Wood in zijn interview. “Er is een duisternis in de onderbuik – als je het je kunt voorstellen, is het waarschijnlijk gebeurd.”

Wood zegt dat het misbruik ongecontroleerd verloopt omdat de slachtoffers “niet zo luid kunnen spreken als de mensen met macht.”

Wood verwijst naar de immense macht van Hollywood-elites om het narratief te controleren en beschuldigingen van misbruik de kop in te drukken nog voor ze zijn geuit.

Dit narratief is zo gecontroleerd dat nadat Wood deze opmerkingen had gemaakt, de mainstream media hem de volgende dag aanvielen en hem dwongen om ze te bagatelliseren.

Een jaar later had een andere Hollywood-insider een soortgelijk verhaal – met een Satanische draai.

Maak kennis met Jon Robberson. Hij is een 16-jarige veteraan in de productie van speelfilms, televisie en commercials in Hollywood. Hij werkte achter de schermen bij alle grote studio’s en netwerken, en werkte aan projecten voor notabelen als Spielberg, Bruckheimer, Silver en Abrams, om er maar een paar te noemen.

Hij verliet ook die scène omdat er volgens hem veel pedofilie voorkomt.

  Dr. Coleman: Een opzettelijk in elkaar gezet scenario van quasi-Bijbelse proporties

Hoewel de media er niet over berichten, zijn deze walgelijke kindermisbruikers zo slecht dat ze moeilijk te negeren zijn.

Neem bijvoorbeeld het beruchte NBC-nieuwsbericht dat Hillary Clinton, toen zij minister van Buitenlandse Zaken van Obama was, een onderzoek naar een pedofiele elitekring in het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft stilgelegd. Volgens het rapport van Chuck Todd heeft Clinton het onderzoek stilgelegd om een schandaal te voorkomen en de carrière van hoge ambtenaren te beschermen.

Het verslag van NBC News is al verontrustend genoeg, maar wat er gebeurde nadat NBC het nieuws over de “cover up” van Clinton had uitgezonden, is misschien nog wel verontrustender.

Het netwerk verwijderde de beelden en sociale medianetwerken zetten de video op een zwarte lijst van hun platforms. Chuck Todd, die de reportage presenteerde, heeft duizenden verzoeken om commentaar geweigerd. Niemand bij NBC of de mainstream media wil erkennen dat de reportage is uitgezonden.

Er was ook een ander groot schandaal in wat bekend werd als de Franklin kinderseksring doofpot. Zodra de FBI het onderzoek overnam van de staatsautoriteiten, veranderde het echter in een heksenjacht om de kinderslachtoffers te vervolgen – waarbij ze zelfs werden aangeklaagd wegens meineed in een succesvolle poging om de andere 70 slachtoffers af te schrikken zodat ze hun getuigenis over de kinderseksring zouden herroepen.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMogelijke startdatums van de Derde Wereldoorlog: 12-24 juni
Volgend artikelWERELDWIJDE BIO-OORLOGSVOERING: Amerikaanse biolabs staan niet alleen in Oekraïne: Ze worden ook ingezet in Afrika en Azië-Pacific
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Kijk ook eens in ons eigen land. Nederland heeft al decennia lang een van de hoogste baby en zuigelingensterfte van Europa. En geen hond die het interesseert.

  • Wat is het punt van deze link? Dit boek is duidelijk een promo voor ‘het virus’ en ‘vaccins’.
   “Ryan acknowledges that surviving a virus is more than simply staying alive, and notes in the introduction that ‘viruses do not distinguish their hosts by race, class, gender or sexuality but pandemics unearth just how much human beings do’. This idea sets the tone for the subsequent chapters and the authors discuss further how unequal distribution of healthcare, vaccinations, and social welfare impacted some demographics and communities exponentially more than others.”

  • Dit artikel gaat over kindermisbruik en jij komt met een stomme link over een niet bestaand virus? Respectloos vind ik, maar wie ben ik?

  • Dat dus Donders. Het is zo gruwelijk veel erger als wij kunnen bevatten. Van de buitenkant neem.je het waar en walg je ervan, maar als je een echt inkijkje in deze ziekelijke satanistische wereld zou kunnen nemen, zou het merendeel in een psychiatrische inrichting eindigen.

 2. Het feit dat alle pogingen tot onderzoeken worden gewarsboomd door figuren zoals Hillary Clinton, Grappenhauser, Rutte, Demmink, Eppstein, en wie nog meer, Frederic Mitterrand (min van cultuur in FR in 2009) is ook een bekende pedo, toont zonder twijfel dat er iets heel erg mis is. Juist door een goed – en onafhankelijk! – onderzoek zou Grappenhauser kunnen aantonen dat er niets aan de hand is. Maar hij weet dat alles wat onder het NLse veneer aan het rotten is, naar boven zal komen, als een stinkende puist die openknapt. Waarom hebben die gasten toch zoveel bezwaar tegen onafhankelijke onderzoeken? De verrotting is nog dieper dan we ooit beseften. Bijna alle figuren in cushy jobs over de hele wereld zijn van een heel ander soort mensdier – verrotte smeerlappen die zich verzadigen aan de eigen soort. Dit zie je niet onder geen ander diersoort, alleen onder de mens. Gedegen onderzoek zal waarschijnlijk ook aantonen dat deze mensen qua hersenstructuren – en chromosomen – heel anders in elkaar zitten. En dat betekent dat ze herkenbaar, en dus verwijderbaar zijn. Hoe ontwikkelt deze afwijking zich is ook een vraag die onderzocht moet worden. Dit is een afwijking die tot de uitroeiing van de mensheid leidt als het niet gestopt wordt.

 3. Waar zouden toch al die kinderen gebleven zijn?…….die kinderen van de toeslagen affaire die uit huis werden geplaatst (door die puinbak) onder de naam jeugdzorg?

  Na een jaar mag je als ouder geen contact meer……als die kids in een “veilig huis” zijn ondergebracht.

  Na die plundering door de belastingdienst konden duizenden mensen niet meer voor hun kinderen zorgen. Die werden uitgeplaatst, zijn verdwenen.

  Demmink had een topfunctie op justitie, onder Kalbsfleisch.
  Dat was het hoofd van de pedo-bende die Justitie wil heten . De laatste is op een zij-spoortje weg gerangeerd, met vermoedelijk een ruim salaris. Mogen wij betalen.

  Het zit wereldwijd……overal……is goed georganiseerd…..hoog in de boom van de hoerenkast die voor politiek moet doorgaan.

  De hele vieze stinkende troep schoften, zoals o.a. dat vuile zwijn van een Rosenmuller, onder wier auspiciën Pim Fortuyn werd vermoord, zit veilig weg gekropen achter de rug van een leger geüniformeerde dombo’s……..en gaat gewoon door met zijn machtsgeile gehufter. Rechters, advocaten, burgemeesters. Al dat Minerva/ Bilderbergtuig.

  TRIBUNALEN godverdomme. Geen stuiver meer aan verspillen. Tegen de muur. Geef mij dat geweer maar.

  Godnogtoe…….en ik walg van geweld……..maar dit smerige tuig heeft zijn rechten verspeeld

 4. Er zal ongetwijfeld veel mis zijn door kindermisbruik

  Maar dit zijn verhalen verteld door acteurs.
  Geen enkele sukkel met bewijs.

  Zelfde als covid , veel Corona gevallen ‘20 , ziekenhuizen waren ‘Leeg’ hoewel de covid ernstig was maart ‘20 mi vergiftiging.
  Nu zoveel Corona slachtoffers, vanwege prik schade; in mijn straat leeft men nog; weliswaar sommigen minder gezond , eerder vermeld.

  We lijken te leven in gecreëerd fabeltjes land door deze overheid.
  De grafieken lijken zijn gebaseerd op informatie uit een Haagse grabbelton.
  Mbt De alternatieve artsen ; zijn artsen! Dan weet je genoeg 💸 doen alles voor geld. – 1% uitgezonderd-

  Wat voor mij werkelijk is ;
  supermarkt ketens die hun zakken vullen door prijsverhoging
  Tevens Shell, BP, Texaco , Esso en de rest.
  Graaicultuur van mensen om je heen die hun slag slaan tijdens deze jaren.

  De trollen weten zo, niet hoe snel ze kritiek kunnen spuien
  ( zo ook de trollenclub van alternatieve ‘ politiek ‘ en media)

  VERDEEL en HEERS
  Men is ‘ voor-gebrainwashed.

  Met betrekking tot de verhaallijnen:
  Het moet nog beginnen;
  De oorlog en de
  schade tgv de terreur vaccin en kinderen.

  Zag vandaag een poster verheerlijking van ‘gender ideologie’
  Het meest verontrustend dat hij er nog hing:
  Dat krijg je door ‘ voorgekookte hersenspoeling.

  • NB ; er zijn geen namen, adressen
   Niets waarmee zaken controleerbaar zijn- in samenhang met een wereldwijd goed georganiseerd ‘NSB netwerk’ ;
   ‘Bolsjewistische verraad-, graaiclub’

 5. Natuurlijk is het sensationeel deze seksistische satanische rituelen, Amerikanen hebben toch al een beetje een hekel aan rituelen, maar de reden dat ze zo gefascineerd zijn door de slechte seksuele ervaringen van een Hollywood ‘ster’ is bijna PR als je de top wil bereiken. De romantiek is in Duitsland de verkeerde kant gegaan doordat heldendom en zelfopoffering niet genoeg een rol speelden, al halen ze dat nu in door hun hele volk op te offeren. Aan de decadentie.
  Eerst de duivel. En nu de EU. De (Afrikaanse, Arabische en Aziatische) immigratie.
  To the point, veel Amerikanen, en ik bedoel hiermee de blanken, vergalopperen zich aan seks, immers racisme is taboe, ze zijn té romantisch, en daarnaast gefascineerd door de duivel. Ze offeren zich graag op, dat is de clou. Eerder was de ervaring van seks al volledig losgeschakeld van nageslacht, ze zien de zin er niet van, want door de rassenmenging hebben ze gezien dat hun kinderen steeds minderwaardiger worden, dan zijzelf, dan ze hadden bedoeld ten minste. En pleziertjes duren in feite ook niet zolang, dus sadomasochisme is de oplossing. Het geeft elan. En met een religieuze aanleg, maar zonder kennis, komt dan al snel de duivel om de hoek kijken. In feite, en dat is noemenswaardiger, is wat de doorsnee Amerikaan verstaat onder liefde een obsessie van intriganten waarbij de satanische rituelen eigenlijk verbleken.

 6. Seks en kinderen zijn zozeer losgekoppeld dat de decadentie kinderen nu ziet als middel tot seks in plaats van het doel ervan, dat is het niveau van intelligentie.

 7. Zie daar de rol van de FBI: de ‘cleanup crew’ van de elite. Alle verheven tv-series ten spijt. Ja, soms wordt er een tipje van de sluier opgelicht. Maar net als oorlogshelden films reclame zijn voor het MIC zijn al die politieseries over de FBI puur propaganda.

  Zo heb ik ook moeite met de broederschap alhier. Die is op zijn minst sterk aan het veranderen in cultuur. Maar vooral de aansturing door het OM en de top begint aardig richting Staatssicherheitsdienst te gaan. En Klaas Wilting vertrouw ik al helemaal niet. Interview ook nog niet gekeken. Ik weet niet of ik daar beter van wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in