© Foto : Senior Airman Greg L. Davis, U.S. Air Force

Op basis van informatie die mij discreet via de post bereikte, heb ik geconcludeerd dat de Derde Wereldoorlog in minder dan twee weken kan beginnen, tussen 12 en 24 juni. De grootste NAVO-lucht”oefening” – Air Defender 23 – vindt plaats in die periode; kan het “tegenoffensief” van Oekraïne omvatten, schrijft Hal Turner.

Zoals beschreven tijdens mijn Memorial Day radioshow gisteravond, kwamen mijn vrouw en zoon afgelopen zaterdagavond naar het huis hier in Pennsylvania, vanuit ons gewone huis in New Jersey. Ze brachten post mee uit mijn postbus die zich al ongeveer 3 weken had opgestapeld.

In die post zat een discrete, maar grote envelop, met daarin wat kan worden omschreven als inlichtingenmateriaal over bepaalde NAVO-plannen.

Ik bestudeerde het materiaal en probeerde het te verifiëren. Maar omdat de hele VS in het Memorial Day Weekend vakantie vieren, was het erg moeilijk om mijn contacten te bereiken uit mijn jaren bij de FBI Joint Terrorism Task Force (JTTF), waar ik me bezighield met inlichtingen over nationale veiligheid, terrorisme en buitenlandse contraspionage.

Vanaf vanochtend vroeg, dinsdag 30 mei, kan ik verschillende contacten uit mijn FBI-jaren bereiken en ben ik bezig het materiaal verder te verifiëren.

Dit is wat ik kan bevestigen:

De NAVO begint op 12 juni aan haar grootste luchtoefening in de geschiedenis, genaamd “Air Defender 2023”.

Air Defender 23 wordt de belangrijkste militaire oefening die ooit in het Europese luchtruim is uitgevoerd. De luchtmacht van 25 landen zal aan de oefening deelnemen.

Air Defender 23 is meer bepaald de meest uitgebreide oefening van luchtstrijdkrachten in de geschiedenis van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie, beter bekend als de NAVO. Aan dit ongekende evenement zullen tot 10.000 deelnemers deelnemen, die hun vliegvaardigheden zullen trainen met ongeveer 220 vliegtuigen. De militaire oefening vindt plaats in het Europese luchtruim en onder bevel van de Duitse luchtmacht, de Luftwaffe.

Met deze gezamenlijke oefening wil Air Defender 23 de samenwerking tussen de NAVO-strijdkrachten verbeteren en optimaliseren en de kracht van het bondgenootschap tonen. Maar welke vaardigheden wil Air Defender 23 precies trainen?

De 25 deelnemende landen zijn van plan te onderzoeken hoe hun respectieve luchtmachten zouden reageren en samenwerken in geval van een militaire crisis. Air Defender 23 zal vooral een gelegenheid zijn om de gezamenlijke reactie van de deelnemers vanuit de lucht op een hypothetische noodsituatie te beoordelen. In deze context zal Duitsland optreden als collectief verdedigingscentrum voor het Europese luchtruim.

Tot de 25 deelnemende landen behoren België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Japan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Spanje, Zweden, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Griekenland.

Air Defender 23 zal de komst van 23 verschillende vliegtuigtypes meemaken, waaronder de F-35 van de Amerikanen en Nederlanders, een AWACS-verkenningsvliegtuig van de NAVO en, voor de allereerste keer, een transportvliegtuig van de Japanse luchtmacht. Van de 220 betrokken vliegtuigen komen er alleen al 100 aan uit 35 staten van de VS. Deze Amerikaanse vliegtuigen vormen de grootste inzet van vliegtuigen van de Air National Guard sinds operatie Desert Storm in Irak in 1991.

(HT OPMERKING: Ik wil er niet te veel nadruk op leggen, maar je verplaatst niet zoveel vliegtuigen uit zoveel landen, de halve wereld rond – en net buiten een conflictgebied in Oekraïne – alleen voor een “oefening”.)

NAVO “oefening” als dekmantel voor echte aanval

Lezers herinneren zich misschien dat een andere NAVO-oefening “BaltOps-2022” werd gebruikt als dekmantel om explosieven te plaatsen op de NordStream 2 gaspijpleidingen. Dit werd onthuld door onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die aantoonde dat het Biden-regime de Nordstream-bomaanslag in het Witte Huis plande, en gespecialiseerde marineduikers inzette van een team dat buiten het onderzoek van het Congres viel, om explosieven te plaatsen die geactiveerd konden worden door speciale tonen die door een sonarboei werden uitgezonden. Ongeveer drie maanden na de BaltOps-22 oefening, meldde Hersh, werd een Noors vliegtuig van de luchtmacht gestuurd om de speciale sonarboei, die tonen uitzond, te droppen, waardoor de onderwaterexplosieven ontploften en een groot deel van de Nordtream 2 pijpleiding werd vernietigd.

  De strategische doelen van Rusland - Als consequentie van een instortend Amerikaans Imperium

Dat de NAVO een “oefening” gebruikte als dekmantel voor een echte militaire operatie, is dus niets nieuws en ligt de meeste mensen nog vers in het geheugen.

Spoel door naar vandaag en de NAVO plant haar grootste luchtaanvalsoefening in de geschiedenis. Dit gebeurt net buiten het conflictgebied tussen Oekraïne en Rusland. Goh, wat een toeval!

De NAVO steunt Oekraïne en heeft Oekraïne enorme hoeveelheden geld en militaire wapens en munitie geleverd.

Niets daarvan heeft het tij kunnen keren in het voordeel van Oekraïne; Rusland wint langzaam maar zeker. Oekraïne verliest zelfs zo erg dat zijn eigen troepen zijn begonnen met in het hoofd doodschieten van officieren in plaats van de strijd aan te gaan. Dat verhaal, met gruwelijke videobeelden van een Oekraïense bataljonscommandant die door zijn eigen mannen in het hoofd wordt geschoten, staat HIER.

De NAVO-landen hebben Oekraïne bijna alles gegeven wat ze konden geven, en toch verliest Oekraïne nog steeds.

De NAVO komt dus op een keerpunt: Of ze geven toe dat ze Oekraïne niet kunnen helpen om Rusland te verslaan, of . . .

ze komen in de oorlog aan de kant van Oekraïne.

DAT is wat het postmateriaal dat ik zaterdag ontving, lijkt aan te geven.

De enige kans die Oekraïne heeft om het tij te keren, en de ENIGE kans die de NAVO heeft om haar gezicht te redden nadat al haar hulp aan Oekraïne is mislukt, is dat de NAVO zich rechtstreeks in het conflict mengt.

Maar er is een probleem: Rusland heeft de NAVO niet aangevallen. Bovendien is Oekraïne geen lid van de NAVO.

Dus om de NAVO in het conflict te betrekken, moet er een actie of gebeurtenis zijn die de NAVO “rechtvaardigt” in het gevecht te stappen.

EEN INCIDENT CREËREN

De wereld hoort al maanden over het komende “Oekraïense tegenoffensief”. Er is herhaaldelijk beweerd dat Oekraïne een verpletterende inspanning zal leveren om Rusland te verdrijven uit de oblasten Luhansk, Donetsk, Kherson en Zaporozhye (deelstaten), die zich van Oekraïne en Rusland willen afscheiden, en om de controle over de Krim, die zich in 2014 bij stemming heeft afgescheiden, terug te krijgen.

De laatste tijd melden de massamedia in het Westen ook dat de VS, via de NAVO, werken aan het geven van F-16 gevechtsvliegtuigen van de vierde generatie aan Oekraïne en het opleiden van Oekraïense piloten om die toestellen te bedienen. Helaas voor Oekraïne gaat het opleiden van een gevechtspiloot niet snel. Het duurt meer dan een jaar.

  In het heidens gemaakte Oekraïne wint religieuze vervolging gestaag aan kracht

Erger nog, ik heb (HIER) gemeld dat de VS niet alleen bij hun NAVO-bondgenoten aandringen op het schenken van F-16’s, maar dat de VS er ook op staan dat de vliegtuigen van het type zijn met speciale aanpassingen, waardoor die vliegtuigen B-61 vrije val, kernbommen kunnen vervoeren, en Oekraïense piloten worden opgeleid in het gebruik ervan!

Deze eis van de VS stuit op sterk verzet van een aantal NAVO-bondgenoten.

Uit het materiaal dat mij per post is toegezonden, blijkt echter dat de NAVO van plan is een incident te creëren om de deelname van de NAVO aan de oorlog te rechtvaardigen, en het komende “Oekraïense tegenoffensief” als middel daartoe te gebruiken.

Uit de mij gemailde documenten blijkt dat de volgende scenario’s in voorbereiding zijn:

SCENARIO “A”

1) Oekraïne geeft de NAVO toestemming zijn luchtruim te betreden om een nationale no-fly zone in te stellen. De NAVO gaat akkoord en komt binnen.

2) Rusland heeft al gewaarschuwd dat het dergelijke buitenlandse vliegtuigen zal aanvallen en vernietigen. Rusland doet dan wat het zegt te zullen doen, de NAVO schreeuwt dat ze “door Rusland is aangevallen” en het gaat verder als Donkey Kong.

De papieren die mij werden gemaild bevatten ook andere scenario’s:

SCENARIO “B”

A) “Oekraïense F-16’s” gaan de strijd aan en voeren aanvallen uit op Rusland. Belgorad is het waarschijnlijke aanvalsgebied. Maar aangezien er geen gekwalificeerde Oekraïense piloten zijn, zullen de vliegtuigen worden bestuurd door Britse en Amerikaanse piloten.

B) Rusland schiet de vliegtuigen neer in Oekraïne of in Rusland zelf.

C) Wanneer de piloten levend worden gevangen of tijdens het gevecht worden gedood, zullen hun lichamen bewijzen dat zij Britten en Amerikanen waren.

D) Rusland verklaart dat het is aangevallen door de VS en de NAVO en verklaart ons de oorlog. Nogmaals, het is net Donkey Kong.

SCENARIO “C”

Omvat zowel scenario “A” als scenario “B” hierboven.

I) De NAVO krijgt toestemming om het Oekraïense luchtruim te betreden om een vliegverbod in te stellen en de NAVO komt binnen.

II) Oekraïense F-16’s komen Rusland binnen en vallen aan.

III) NAVO-vliegtuigen waarschuwen inkomende Russische verdedigers dat ze de Oekraïense vliegtuigen niet mogen aanvallen of ze zullen worden geraakt door zo’n 200 NAVO-vliegtuigen.

IV) Rusland vertelt Oekraïne en de NAVO wat er aan de hand is en begint ze allemaal aan te vallen. Het gaat door als Donkey Kong.

Ter ondersteuning van deze via de post ontvangen informatie, kan ik ook melden dat de USS Gerald R. Ford vorige week een havenbezoek heeft gebracht aan Oslo, Noorwegen, en vier dagen in de haven heeft doorgebracht.

De USS Gerald Ford is het grootste oorlogsschip ter wereld en vervoert meer dan 90 vliegtuigen voor de strijd.

Het heeft zelfs kleine tankers voor bijtanken tijdens de vlucht.

Zijn squadrons straaljagers kunnen opstijgen, tijdens de vlucht worden bijgetankt, het noordwesten van Rusland binnenvliegen om aanvallen uit te voeren, en terugkeren naar het vliegdekschip.

Rusland zou dus geconfronteerd worden met intense luchtgevechten in Oekraïne, intense luchtaanvallen op Belgorad en andere luchtaanvallen in het noordwesten van Rusland door jagers op de USS Gerald Ford, terwijl Amerikaanse vliegdekschepen in de Stille Oceaan vanuit Japan uitvaren en misschien extra aanvallen uitvoeren op het verre oosten van Rusland, vanaf de Stille Oceaan.

  Tucker Carlson 'is gevaarlijk' - Poetin

Volgens de informatie die ik per post ontving, zou deze massale reeks aanvallen de conventionele strijdkrachten van Rusland onmiddellijk overweldigen, maar er staat dat de NAVO concludeert dat dit Rusland zou dwingen om vrede te vragen.

Ik zeg dat die conclusie helemaal verkeerd is.

Ik zeg dat een dergelijke overweldigende aanval Rusland zou dwingen kernwapens te gebruiken omdat het voortbestaan van het land op het spel staat.

Ik zeg dat als Rusland zijn toevlucht moet nemen tot kernwapens, het geen kleine, tactische kernwapens op een slagveld zullen zijn. Ik zeg dat het veel waarschijnlijker is dat ze grote, strategische lanceringen zullen doen, tegen westerse besluitvormingscentra, wat precies is wat Rusland waarschuwde dat het zou doen als het Westen zich zou bemoeien met de Oekraïense operaties van Rusland.

Natuurlijk kan ik zeggen wat ik wil, maar ik spreek niet voor Rusland … of voor enig ander land. Ik pas alleen toe wat ik weet op de situatie, en maak een inschatting van de inlichtingen op basis van de informatie die ik heb.

Voor wat het waard is, met dit artikel zeg ik dat de periode van 12-24 juni de periode is waarin het uitbreken van de derde wereldoorlog bijna onvermijdelijk lijkt.

Als deze plaatsvindt – en dat is mogelijk niet – vermoed ik dat wij in het westen zeer vroeg in het conflict met kernwapens zullen worden getroffen.

De enige variabele waar ik geen rekening mee kan houden, is of Rusland in staat is een mogelijk tegenoffensief van Oekraïne te verijdelen door raketaanvallen uit te voeren die de voor zo’n tegenoffensief benodigde wapendepots uitschakelen.

Als Rusland in staat is een groot deel van de weinige wapens die Oekraïne nog heeft, uit te schakelen, dan is het volstrekt zinloos voor de NAVO om bovenstaande scenario’s uit te voeren, tenzij … tenzij … dit hele Oekraïne-conflict is opgezet om de weg vrij te maken voor een oorlog tegen Rusland… en wat er ook gebeurt in en met Oekraïne er nooit toe heeft gedaan.

Als DAT het geval is, dan lijkt het erop dat 12-23 juni het datumbereik is voor het daadwerkelijke begin van de Derde Wereldoorlog.

Ik hoop van harte dat u en uw gezin noodvoedsel, water, medicijnen, een generator voor elektriciteit, brandstof voor uw generator en voor uw auto’s, draagbare communicatieapparatuur zoals een CB-radio voor elke auto en voor uw huis, en een kortegolfradio thuis, zodat u nieuws uit de hele wereld kunt ontvangen, en een plan om uit te wijken als de atoombommen beginnen te vliegen.

Als de informatie die ik per post ontving juist is – en ik denk dat dat zo is – dan hebt u nog ongeveer twee weken om te plannen, voorraden aan te leggen en te bidden.

Kom goed met God.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne vandaag – Kapitein doodt bataljonscommandant omdat hij hem opdracht gaf naar het front te gaan (en meer video’s 18+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin bevestigt Russische aanval op hoofdkwartier Oekraïense militaire inlichtingendienst in Kiev
Volgend artikelHollywoodster geeft toe dat elites bloed van kinderen gebruiken in ‘misselijkmakende’ satanische rituelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Als het klapt,dan klapt het.
  De Russen zijn nog standvastig,overtuigd.
  In WOII miljoenen soldaten verloren.
  Alleen de herinnering al maakt ze weer syandvastig.
  Als je zo luid en duidelijk de vernietiging van Rusland aankondigd,
  heb je de beer echt nijdig gemaakt.
  Kinzahl & Sarmat2 voor iedereen die zo graag oorlog wilde!
  Erg genoeg,maar laat maar komen.
  Ik onderga mijn lot,net als de andere Nederlalalanders.

 2. We gaan het zien wat er gaat gebeuren. De escalatie gaat langzaamaan naar het, door de oorlogophitsers, gewenste climax. De krankzinnigheid ten top.
  Verdomme, streef naar vrede ipv dit belachelijke en krankzinnige oorlogsgedoe. Blijkbaar gaat de genocide van de wereldbevolking niet snel genoeg. Toe maar, gooi er nog maar een oorlogje tegenaan, dan zijn die machtgeile psychopaten misschien een keer tevreden als er nog meer mensen omgelegd worden.
  En waar zijn nu die slinkse wereldverbeteraars, incl. Timmermans, nu met hun gezanik over het milieu? Stoten die vliegtuigen geen rotzooi uit? Of past dit in hun bekrompen denken.

  • EU-Natuurherstelwet ??? Banderistan is een toch een EU-lid ??? Voor wie geldt die natuurherstelwet ???
   Inderdaad, meer dan krankjorum die EU-oorlogsbende. Er zijn geen woorden voor. Alleen maar diepe, diepe, diepe walging voor dat alles vernietigend EU-oorlogsgespuis aangedreven door het link(s)e levend oorlogsfossiel met de boosaardige ratten ogen op massa”s steroïden. Vrede ???
   “Meanwhile, as the war takes its toll on Russian and Western security and stability, China emerges unscathed. And to US displeasure, it is becoming a more powerful and credible world leader than ever before”.

 3. Eerste klap moet dan zijn om van Amerika een grote paddenstoel te maken.
  Goed kijken waar tijdens deze oefening Rutte en zijn vazallen met het koningshuis zijn

 4. Wat een onzin. Er komt helemaal niks dan poeha en show voor het Navo-spierballengerol en zeker niet van die bende figuranten in militair pakje. Al wie ik ken in ’t leger zit daar voor huisje tuintje en het is een rustige baan en het wordt toch nooit oorlog. Het enige vervelende is de jaarlijkse maneuvers. Toen wij, de piotten, op kamp in Vogelenzang op de grond moesten slapen in een tentje hadden de beroeps gezorgd voor M.A.N. vrachtwagens met stapelbedden met matras onder het zeil en lagen hele dagen te slapen met bierblikken op de vloer.

  • Ja, inderdaad, waar is de tijd.
   Een zelfde liedje op manoeuvres tegen Oost-Duitse grens. En nadien ons proberen over te halen om bij te tekenen.
   Als het B leger nog steeds de paraatheid heeft van toen, zal het nog geen dag duren.
   Ik kan het weten, want was ingedeeld bij hersteldienst rupsvoertuigen in Spich.
   Inderdaad, slechts poeha&Show.

  • Zat je bij het verkeerde onderdeel beste Luc, wij bij het onderhoudspeleton hadden ook frituur, vrieskist e.d. wel een gekke kapitein die het normaal vond om na de hele dag wachten, na de oefening repareren en dan nog een nachtwachte erbij te doen zodat we zelden boven de 4 uur slaap uitkwamen. Dit terwijl “transport” de hele dag prono’s zat te kijken en te wachten of er nog een hoge piet een blokje om moest.
   Groeten van de wiel YPR

  • 4de Lansiers – Soest. Leopard-panzer, radiotechnicus. Op onze slaapkamer van zes was een kok van de officiersmess. De voormiddag voor een feest van de officieren mochten we om beurt een vieze pruim gaan spuwen in de kookpotten en na het feest informeren of het eten lekker was.

   • Nee hoor, dan gebruiken ze een oude Ottomaanse techniek tegen de regenboog types: Spietsen (inpaling). Hoeraaaaaa! Ruttler, Kaagie en Bloemschoen als eersten.

  • zoals ik al zei de stokers aan de strop anders blijft het terugkomen u weet wel het logo nooit meer oorlog en van bij het begin zaten er corrupte pionnen in Europa aangebracht door de elite. vanuit de US die niet wil dat de EU zijn eigen beslissingen kan nemen. we zijn verkocht door onze eigen belijd mensen.

 5. Als de nukes heen en weer vliegen verwacht ik in ieder geval even geen verder invasie van afrikaanse en arabische ‘klimaat vluchtelingen’.
  😎

  • Idd, en de reeds aanwezigen hoppen allen op de bus naar zuid Spanje, Italië of nog dichter bij hun land van herkomst…

 6. Wat komt, komt. Maar het komt niet. Het conflict blijft zich voortleven, en ondertussen worden wij steeds verder de great reset in geduwd. Mijn grootste zorgen zijn niet dit soort berichtgeving, het is heel veel afleiding en angstzaaijerij De grootste zorg is dat blijkt dat ook dit behoort tot het masterplan der cabal. En tegen de tijd dat dit conflict uitdoofd en en er een vredesakkoord komt, wij de helder denkende zo geframed al zijn, dat het beter voor de staatsveiligheid is dat wij geconcentreerd worden opgeborgen in een “vakantiekamp” De meerderheid slaapt door, en een groot deel zal het pas beseffen, als ze werkelijk niets meer hebben en met hun rug tegen de muur staan. De totalitaire controlewereld is fan een voldongen feit. Het zal velen generaties duren voordat weer geruimd is en een werkelijke nieuwe wereld voor de mens zich ontvouwt.
  Dat is het zwarte doemscenario, waar ik vrijwel zeker van ben overtuigd.
  Hoop ten zeerste dat ik er compleet naast zit.

 7. Militairen en functionarissen van Groot-Brittannië kunnen een legitiem doelwit zijn voor het Russische leger – Medvedev

  Vicevoorzitter van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie, Dmitry Medvedev, verklaarde dat het VK de facto in oorlog is met Rusland, wat betekent dat elk van zijn functionarissen (burgers of militairen) kan worden beschouwd als een legitiem doelwit voor het Russische leger.

  Zo reageerde hij op de verklaring van de Britse minister van Buitenlandse Zaken James Cleverley dat Oekraïne het recht zou hebben om Russisch grondgebied aan te vallen.

  “De domme functionarissen van Groot-Brittannië, onze eeuwige vijand, moeten onthouden dat onder het algemeen erkende internationale recht dat het voeren van moderne oorlogsvoering regelt, hun staat ook kan worden gekwalificeerd als zijnde in oorlog.

  Tegenwoordig treedt Groot-Brittannië op als bondgenoot van Oekraïne en biedt het militaire hulp in de vorm van uitrusting en specialisten, dat wil zeggen dat het de facto een niet-verklaarde oorlog tegen Rusland voert.

  In dit geval kan elk van zijn functionarissen (zowel militair als civiel, die bijdragen aan de oorlog) worden beschouwd als een legitiem militair doelwit ”, schreef Medvedev op Twitter *.

  – Russische lente

 8. ach ze zullen wel tegen elkander botsen van onvermogen de russen lusten ze wel rauw geen probleem voor hen zal de NAVO EU USA (JE NAAIT HET STEEDS) VK WEL OPBREKEN

 9. Het is goed mogelijk dat de Navo niet eens de kans krijgt om aan te vallen
  Talloze profetieën voorzien een inval van Rusland in Europa !
  Rusland is één van de gesels waarmee God de wereld zal tuchtigen om hun goddeloosheid en dwalingen
  -Fatima 1917 d paus diende Rusland toe te wijden aan het onbevlekte hart van Maria o hun bekering en men heeft dit naast zich neer gelegd
  Indien de wereld zich niet bekeerde zou een grotere oorlog uitbreken = tweede wereldoorlog
  Indien men toen de wensen van de hemel nog niet invulden zou Rusland zijn dwalingen over de wereld verspreiden (communisme) wat we nu aan den lijve ondervinden in dit antichristelijke systeem
  Dan komt de derde wereldoorlog die één derde van de mensheid zal wegvagen
  Rusland zal zelfs Rome bezetten dat ook word gestraft voor zijn dwalingen.
  Opkomst van het antichristelijke systeem

  • Deze redenering herinner ik mij van in de jaren ’70. Toen was de Paus en de Kerk nog richtinggevend. Nu weten we dat “de wereld zich bekeerde” betekent het zich onderwerpen aan het gezag van de Paus. Rusland was de gesel omwille van hun goddeloos communisme. Ondertussen is er geen communisme meer en speelt de Paus en de Kerk geen rol meer. Rusland is helemaal niet geïnteresseerd in Het Westen; het wil gerust gelaten worden, na Karel de 5de, Napoleon, Hitler, Biden. Ik geloof trouwens niet dat de hemel (God) tussenkomt bij de dwaasheden van de mensen. Het is aan de mens om de keuze tussen Goed en Kwaad zodat het Goede zal zegevieren. Als God zou tussenkomen dan zou hij “vals” spelen door de boel aan te sturen of te corrigeren.

   • “Rusland is niet geïnteresseerd in het westen dat klopt “ maar hier maken de meesten de denkfout. De wereldgebeurtenissen zullen zo uitdraaien dat Rusland het westen MOET aanvallen. wat de meesten niet begrijpen is dat dit een grotendeels spirituele strijd is tussen goed en kwaad of tussen God en de krachten van de duisternis.
    Dit gegeven staat trouwens duidelijk vermeld in de Bijbel. God heeft de regie in handen en wat is voorzegd zal gebeuren.
    Dat er geen communisme meer is is ook een misser ! Het communisme zit nu in het westen weliswaar vermomd als de woke ideologie en klimaat facisme

   • Inderdaad, in tegenstelling met Europa heeft Rusland grond en grondstoffen genoeg.
    De totale oppervlakte ven Europa maakt slechts 7% uit van de totale landoppervlakte van de Aarde en bevat nauwelijks grondstoffen.

  • Sergeant Yves
   Wat jij hier noemt zijn oude spoken uit de tijd van de koude oorlog.

   Let op het verhaal van de Stanford professor over ‘aliens’. Ook Fatima was een alien encounter. Alle Roomse religieuze tover bullshit komt uit een bovennatuurlijke occulte bron. Of dat nou demonen, aliens of engelen zijn, Miriam de draagmoeder van Yeshua was het zeker niet. Maria is een afgod. Een gevallen engel die zich voordoet als ‘de koningin des hemels’ is dezelfde als Semiramis, Isis, Astarte, Artemis en zelfs de zwarte steen in de qa’aba (meteoriet = gevallen hemellichaam).

   Maargoed, wat jij noemt ‘profetieën’ zijn interpretaties van profetieën uit met name het bijbelboek de ‘Openbaring van Jezus Christus aan Johannes’ en het oude testament. De katholieke interpretaties en verhalen uit demonische verschijningen zijn vooral gericht op concentratie van macht van het Vaticaan. De spil van het religieus systeem Mysterie Babylon (met als hoofdpersonen Semiramis en Tammuz, aka Maria en kindeke Jezus).

   Rusland komt in de bijbelse profetieën niet voor. Amerika trouwens ook niet. Wel de stammen uit het noorden maar dit zal dan eerder regio Turkije zijn. En de rest van de islamitische wereld. Noord-Afrika, midden-oosten, zuid Europa, zuid-Azië. En vooral: het richt zich tegen Israël. Het wereldsysteem van het Romeinse rijk tegen Israël.

   Dit artikel is vooral opgeklopte lucht en bangmakerij.

   • En ook dat veel fantasiewerk. 2 millenia terug was er geen Islam. Bovendien is deze stroming hoogstwaarschijnlijk geïntroduceerd door het Vaticaan, die er telkenmale weer baat bij had te verdelen.

  • Rusland is een stuk christelijker dan het westen. En houdt zich in het algemeen ook een stuk beter aan de 10 geboden dan het westen.

   Loop dus maar een straatje om met je onzinnige uitspraken

 10. Wat er ook gebeurt, oorlogszuchtige Satanische idioten streven naar de vernietiging van alles wat ons lief is.
  Poetin heeft vanaf het begin duidelijk gemaakt waarom de Speciale Operatie nodig was. Ieder weldenkend mens kan dus weten dat het de Amerkanen zijn die zich vanaf 1991 aan geen enkele afspraak met Rusland gehouden hebben. Deze leugens en bedriegerij hebben van mijn vroegere ’pro-Amerika en anti-Sovjet Unie gedachten ’ de afgelopen decennia een ’anti-Amerika en pro-Rusland mens’ gemaakt. En dat bedoel ik natuurlijk vooral qua leidinggevenden, qua politiek.
  Wat de VS met en in Oekraïne gedaan heeft en blijft doen is meer dan walgelijk. Dat ’onze’ Europese ’leiders’ de Amerikaans/Oekraïnse misdaden, duidelijk zichtbaar voor ieder oplettend mens, in elk geval vanaf 2014, blijven steunen is absurd. Kijk nog eens naar de vele slachtpartijen en bio-misdaden destijds in zuid-oost Azië en Irak. Kijk naar JoegoSlavië, Afghanistan, Syrië, Libye en vele Afrikaanse landen.
  De Amerikanen maken er samen met de NAVO overal een puinhoop van, hoe kunnen we verwachten dat het Westen streeft naar een vredelievend slot van de proxy oorlog die de NAVO in Oekraïne voert?
  Wat betreft Oekraïne komt daar nog bij dat het land onder controle is van de beruchte nazi’s van Stepan Bandera, die daar nog altijd een held is. Maar dat zou alleen een eye-opener moeten zijn voor al die sukkels die vinden dat Zelinsky gevolgd moet worden, in plaats van vervolgd.
  Tenslotte kijk ik naar de machthebbers in de VS, Canada, de EU en de Noorse NAVO-’baas’: allemaal NWO-WEFfers. Een verzameling van de top van steenrijke (bankiers) Satanische vrijmetselaars (Illuminatie) en hun volgelingen, zoals Trudeau. Stuk voor stuk strevend naar wereldmacht en geen enkele empathie voor ’hun’ volk hebbende.
  Die oorlog gaat er komen en Poetin heeft zich aan de, voor ons mensen die vreedzaam zijn, aan de goede kant geschaard, zo is uiteindelijk gebleken.
  De nep-vreedzamen, zoals die van GL, de CU en vul maar in, willen van de wereld een slagveld maken. Zij staan als zogenaamd vreedzame mensen, openlijk aan de kant van het meest corrupte land ter wereld, Oekraïne. Een land met vele bio-laboratoria, die maar één doel hebben: mensen, vooral Russen, doden door het verspreiden van ziektes, onder andere via trekvogels.
  Ja, de EU-landen moeten vooral doorgaan met het blijven geloven in de Amerikaans/Oekraïnse leugens, leugens en nog eens leugens. Satan regeert bij de westerse ’leiders’. Zo triest.

  • @leonid, helemaal met je eens, ook ik stond 35 jaar geleden stickers uit te delen op de markt met oa de tekst : liever een raket in de tuin, dan een Rus in de keuken.
   Helaas werden we al vanaf de kleuterschool geïndoctrineerd dat Amerika en de Navo goed waren en de Russen gevaarlijk.
   Inmiddels zijn mijn ogen gelukkig open gegaan voor de werkelijkheid, Amerika, uk en de rest van de Navo kliek zijn simpelweg de smerige agressors die overal dood en verderf zaaien voor hun fucking oliemoney, sta vierkant achter putin en de smo, slava Russia 🇷🇺💪

   • “Helaas werden we al vanaf de kleuterschool geïndoctrineerd dat Amerika en de Navo goed waren en de Russen gevaarlijk.”
    Nou ja, 35 jaar geleden was dat ook zo.
    Althans, niet dat Amerika goed was, maar wel dat Rusland gevaarlijk was.
    Sinds het regime niet meer communistisch is, leven we wat dat betreft in een heel ander tijdperk, waarin de voormalige “moindre mal” (US) slechter geworden is en de eertijdse “vijand” juist ten goede gekeerd.
    In wezen was ik niet tegen Rusland per se doch slechts tegen het toenmalige communistische regime. Sinds dat verdween hoeft men niet meer tegen Rusland te zijn. Het Westen daarentegen is de afgelopen 30 jaar evenwel verworden tot een (cultuur)Marxistische bende… 🙁
    “’t Kan verkeren”, aldus Bredero

 11. Zo….dus Hal Turner krijgt een discrete brief waaruit de conclusie getrokken kan worden dat WO3 tussen 12-24 juni van start gaat.

  ?????????????

  Alsof het niets is! Joh, gezellig met atoombommetjes smijten, knalt zo lekker en geeft ook prachtige plaatjes..Heerlijk toch op de bank zonder tv naar een actiefilm kijken met alle geluiden vanuit alle hoeken van de kamer..

  Hoppa!

  En met zoveel gemak wordt tegenwoordig gesproken over oorlog, wapens, raketten en de aantallen ervan, hoe makkelijk wel of niet te traceren.
  Dat, welke vorm van geweld dan ook alleen maar lijden en leed geeft, een oorlog met nucleaire wapens leidt tot het einde van jouw leven en al het leven op aarde, schijnt niet echt te landen of te beklijven.

  Het is GEEN film, vermaak of een PlayStation spelletje, ook geen Hollywood productie… NEE het is totale vernietiging!

  Ik begrijp werkelijk niet dat de afschrikwekkendheid van welk nuclear treffen ook NIET doordringt… Het is (bijna) een kinderspel waar gemeten wordt wie het verst kan plassen.

 12. We zullen in het geval van een daadwerkelijke oorlogsuitbraak rekening moeten houden met deelname van de Bricslanden. De wereld zal in dat geval in vuur en vlam staan en wellicht verdampen.
  De enige hoop zou zijn dat de totale westerse bevolking overgaat tot massale arrestaties van de westerse psychopate Nazis de denken dat ze de macht hebben. Als zoiets al zou gebeuren, is het waarschijnlijk te laat.
  Ben benieuwd wat onze politieke misdadigers gaan doen als de bewuste datum nadert.

  • Kruipen waarschijnlijk in hun al lang voorbereide ondergrondse nesten om na geruime tijd weer boven te komen als ze zeker weten dat de wereld is vergaan en zij het hebben overleefd….
   Kunnen ze mooi de net uitgerolde wetten op zichzelf toepassen.
   We gaan zien wat er wel of niet gaat gebeuren.

 13. Geen enkel van deze scenario’s zal leiden tot het eerste gebruik van kernwapens door Rusland. Wel mogelijk tot een reactie.

  Dat de NAVO zal gaan provoceren of een false flag zal uitvoeren kunnen we gevoegelijk wel als feit aannemen. Daar staat echter ook wat tegenover; Rusland heeft de beste luchtverdedigingssystemen ter wereld en is die nog steeds verder aan het verbeteren en uitbreiden. Er worden ook nog steeds nieuwe extra units gebouwd. Iets wat meestal wordt vergeten omdat iedereen zo gefocussed is op raketten en tanks.

  De Russen zijn niet gek en hebben dat vliegdekschip ook echt niet uit het oog verloren. Ik verwacht dat de Russen 1 enkele waarschuwing zullen geven aan het begin van de oefening. Maar bij de eerste provocatie/aanval zal er een kinzhal worden gebruikt om dat schip tot zinken te brengen. Daar is geen nuke voor nodigIets wat een niet mis te verstane boodschap in zal houden. Mocht de VS daarop willen reageren door verder te escaleren en een kernoorlog willen starten dan zal de VS worden weggevaagd. Mogelijk zelfs door een tegen aanval met kernwapens vanuit zowel Rusland als China. Maar de hypersonische raketten van Rusland, gecombineerd met de ‘doemsdag-torpedo’s’ die langs de kust zijn geparkeerd geven Rusland een kans om de VS volledig uit te schakelen nog voordat er die hun eerste raketten kunnen lanceren.

  Europa is een tandeloze tijger en failliet en heeft geen eigen grondstoffen meer en nauwelijks brandstoffen, wat er daar aan troepen en materiaal is, is helemaal niet relevant omdat het gewoon geen werkelijke slagkracht heeft. De Europeanen zijn niet bereid te sterven in een oorlog, het materiaal is verouderd en slecht onderhouden en de troepenmacht is klein, nog geen fractie van wat ze was ten tijde van WW2.
  Nog even daargelaten dat er een werkelijk gigantische 5e kolonne aan Turken (en andere islamieten) binnen is gehaald die meer dan voldoende zullen zijn om de Europese legers bezig te houden, zo niet te verslaan.

 14. Toevallig weet ik waar die ‘grote envelop’ vandaan komt. Disneyland. Waar de pedos welig tieren en de familievriendelijke films vol zitten met satanische subliminale boodschappen.

  In alle simulaties van de NAVO delft ze het onderspit. Dat is al tientallen jaren zo. Rusland heeft net ‘even’ 3000 tanks uit de reserves gehaald. Hun vliegtuigen zijn veel wendbaarder, detecteren vijanden op 400km afstand en kunnen van een knollenveld opstijgen. De Russische luchtverdediging is zeer goed. Hun atoomonderzeeers spelen kiekeboe onder het poolijs en hebben mooi vuurwerk aan boord.

  De Amerikaanse ‘superieure’ luchtmacht bestaat vooral uit 800 45 jaar oude F16’s. De rest staat in de hangar te wachten op onderhoud van de storingsgevoelige ‘high tech’ apparatuur (F35 30% inzetbaar) en lagen onzichtbare ‘fairy dust’ (F22 15% inzetbaar).

  De vliegdekschepen zijn relikwieën met een groot bullseye op de romp voor hypersonische raketten.

  En de soldaten heb en het groene camouflagepatroon omgeruild voor regenboogkleuren. Dat is veel inclusiever. Hun staf is totaal topzwaar met baantjes caroussel officieren die nog nooit wat gepresteerd hebben (Cnl Mc Gregor zegt: 44 4* generaals nu tegen 12 in WWII) Laat staan een echte vijand getroffen hebben.

  Ja, ze hebben nog wel echte soldaten hoor. Marines, Seals enz. Echte gehersenspoelde supersoldaten zijn er maar zoveel van. Die kunnen later nog wel belangrijk worden als de boel uiteen klapt (pretoriaanse garde).

  De NATO is goed in korte conflicten. Rotzooi trappen en weer weg. In and out. Geen langdurig conflict.
  En ze zijn goed in ‘hoe ha!’ roepen.

  Wat mij persoonlijk opviel…

  Terwijl wij Pinksteren vieren, wat alleen echte christenen begrijpen, vieren ze in de VS ‘memorial day’. Is dat alweer een weggepoetste christelijke feestdag? Zoals voor veel Nederlanders met een roze (pink)pop gedaan is? Wij hebben dan ook nog ‘Opwekking’ waar een heel andere geest waait (letterlijk en figuurlijk).

  En wat krijgen wij op 4 mei, onze herinneringsdag voor de slachtoffers van de nazi’s als eregast? … Een echt nazi schandknaapje met een groen hansopje. Smekend om nog meer wapens voor nog meer doden. De laffe homo pornoacteur! Andere productie, zelfde rol.

  Is dit niet tekenend voor de verwoording van onze westelijke (ooit) christelijke cultuur? Wanneer keren wij als volk weer eens terug naar onze Schepper en Redder die ons zijn Heilige Geest als Coach en onderpand heeft gegeven. Nee, met de geïnfecteerde EO en Christenunie (NCRV en CDA al helemaal) gaat dat niet lukken.

  Daar hebben we een echte Opwekking voor nodig. In de christelijke zin van het woord: een massale bekering door diep besef van zonde. Dat is precies het omgekeerde van woke. Eerst de tranen en na de redding een nieuw leven met ongelofelijke liefde in je hart.

  • En helaas, net nadat ik dit schreef zag ik een ‘ernstige boodschap’ (het leek oprecht maar zette wel een hele groep in 1x weg zonder veel onderbouwing, ik heb daar wel langer naar gekeken of dat nog kwam). Hij beweerde dat er een ‘andere geest’ waaide op ‘Opwekking’. Een imitatie.

   Iig, ik zag enkele opvallende namen voorbijkomen. In Amerika is de infiltratie al zeer ver gevorderd in de ‘evangical’ beweging. Dit blijkt nu ook hier al door te dringen.

   Alles wat mooi is en iets van invloed begint te krijgen moet kapot. Daar richten de aanvallen zich op.

 15. is het nog iemand opgevallen (Belgisch Limburg) dat er al een hele week geen chemtrails te zien zijn in de lucht …voor het eerst in maanden …
  zouden ze die vliegtuigen ergens anders nodig hebben …hmmmmm

  just wondering …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in