Alle ogen zijn nu gericht op Oekraïne, dat volgens de Russische regering bezaaid is met laboratoria voor biologische wapens, gerund door het Pentagon en andere in de Verenigde Staten gevestigde “deep state”-operaties. Maar wist u dat Amerikaanse biolaboratoria ook elders in de wereld een probleem vormen? schrijft Ethan Huff.

Uit nieuwe rapporten blijkt dat een aantal landen in de regio Azië-Stille Oceaan gefrustreerd zijn dat de VS op hun land experimenten met biologische wapens uitvoeren – en hetzelfde gebeurt naar verluidt ook in Afrika.

Afgelopen december vroegen verschillende leden van het Huis van Afgevaardigden van de Filippijnen het congres van hun land om een onderzoek in te stellen naar de activiteiten met biologische wapens van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (MvD) in het Regional Animal Disease Diagnostic Laboratory (RADDL) in de stad Tarlac.

“Volgens het verzoek had het Amerikaanse MvD Defense Threat Reduction Agency (DTRA) schijnbare en verborgen doelstellingen in de Filipijnen, die mogelijk niet aan de nationale belangen van Manilla tegemoetkomen,” meldde Financial Express.

“De leden van het Filipijnse parlement eisten dat het ministerie van Justitie, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Volksgezondheid en het Department of National Defense (DND) de activiteiten van het Amerikaanse leger in het land grondig zouden onderzoeken.”

Op de Filipijnen wordt ook aangedrongen op een volledig verslag van de bevindingen van deze overheidsinstanties, aangezien veel lokale burgers zich afvragen waarom de DTRA, en niet het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), de civiele en landbouwsamenwerkingsovereenkomst met het Aziatisch-Pacifische land beheert.

De Amerikaanse regering is als een genocidale maniak met een bodemloze bankrekening (dankzij de gelddruk en de woekerzwendel van de Fed)

Een soortgelijke situatie deed zich niet zo lang geleden voor in Indonesië, toen de regering daar de door het Amerikaanse leger geleide Naval Medical Research Unit Two (NAMRU-2) “ondoelmatig” en “nutteloos” verklaarde. Kortom, de Indonesische regering eiste dat de Amerikaanse operaties onmiddellijk zouden worden gestaakt, met als gevolg dat het MvD al zijn onafgemaakte zaken in Indonesië moest verplaatsen naar het nabijgelegen Cambodja.

  MSM oorlogspropaganda: "Snake Island" verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijn

Dan zijn er nog de gruwelijke Amerikaanse biowapenexperimenten die in heel Afrika plaatsvinden en die volgens het ministerie van Volksgezondheid van een bepaalde Centraal-Afrikaanse staat waarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor de door mensen veroorzaakte uitbraak van een op ebola gebaseerd virus afgelopen september.

De kunstmatig gegenereerde kiem, die naar verluidt werd gecreëerd in Soedan, zou volledig identiek zijn aan een virus dat in heel Afrika circuleerde tijdens de epidemische crisis van 2012.

Die epidemie werd, zoals u zich wellicht herinnert, met “opluchting” tegemoet getreden door het Amerikaanse bedrijf Metabiota, dat de afgelopen jaren veel onafhankelijke media-aandacht heeft gekregen voor zijn betrokkenheid bij de Wuhan coronavirus (COVID-19) “pandemie”.

“Volgens een rapport gepubliceerd door het non-profit Viral Hemorrhagic Fever Consortium (VHFC), hielden de werknemers van het bedrijf Metabiota zich niet aan de biologische veiligheidseisen tijdens de activiteiten om het Ebola-virus in Sierra Leone in 2015 tegen te gaan; ze rapporteerden ook niet over de betrokkenheid van verschillende Amerikaanse MvD-experts bij de antivirusprocedures,” meldde Financial Express, en meldde verder dat de biologische veiligheidsprocedures van Metabiota zware kritiek hadden gekregen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

“De specialisten van het Pentagon zouden de biologische monsters van het ebolavirus naar de Verenigde Staten hebben gestuurd.”

Veel post-Sovjetstaten, waaronder niet alleen Oekraïne maar ook Georgië, zijn ook het terrein van in de VS opgezette biologische wapenactiviteiten. Eén faciliteit in het bijzonder, gevestigd in het zogenaamde Lugar Center van Tbilisi, houdt zich bezig met dodelijke ziekteverwekkers zoals miltvuur, tularemie en een verscheidenheid aan zeer besmettelijke hemorragische koortsen zoals de Krim-Congo-ziekte.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

  The New York Times bevestigt dat de Oekraïners hun vertrouwen in het leger aan het verliezen zijn

Lees meer over:

Vorig artikelHollywoodster geeft toe dat elites bloed van kinderen gebruiken in ‘misselijkmakende’ satanische rituelen
Volgend artikelDe oplossing voor massale illegale immigratie – massale legale deportatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ze zijn als parasieten werkelijk in bijna elk land geïnfiltreerd en vergiftigen de wereld al deccenialang met hun ziekelijke overheersingsdrang.
  Je zou denken dat de kern in de 18e eeuw van deze zogenaamde nieuwe wereld bestaan heeft uit alle elitair tuig wat er in de oude wereld rondliep.
  The American dream en het land der onbegrensde mogelijkheden….Ja idd.
  Voor de grootste criminelen op deze aarde.
  Het land met het grootste aantal psychopaten en narcisten ter wereld.
  De grootste en enige ware oorlogveroorzaker en ophitser samen met die kontenkruipers uit great Brittannië.

 2. …“De specialisten van het Pentagon zouden de biologische monsters van het ebolavirus naar de Verenigde Staten hebben gestuurd.”… Jahoor, weer een onbewezen “virus”. En 1000x “zouden”, “volgens die en die”, “uit rapporten blijkt”, blablabla. Bewijs? Tuurlijk niet. Broodje aap, angst, sensatie en zoethoudertjes voor de alternatieve media. Trap er toch niet in.

 3. Het is zeker waar dat de parasieten van alles aan het bekokstoven zijn. Dus die labs zullen er echt wel zijn. Ik herinner me bijv Lawrence Livermore Labs nog (in Sacramento, CA). Hun onderzoekers kwamen regelmatig presentaties geven bij ons over hun eigen onderzoek. Zo kwamen ze op een dag ook met het nieuwe ‘retrovirus’ verhaal. Een lang abracadabra verhaal dat niemand begreep, en zij zelf ook niet leek het. Zo volslagen zot, ze konden geen antwoord geven op vragen. We zaten na afloop te grinniken over die gasten de we serieus moesten nemen. Hier is informatie uit 1995 over hoe zo’n retrovirus in elkaar zou zitten. De vraag is, hoe begint zo’n retrovirus, waar komt hij vandaan, hoe komt hij een cel binnen, waarom gaat hij een cel binnen, wat is de trigger, hoe komt hij de cel weer uit, hoe beweegt hij zich voort in de buitenwereld, wat is het doel in zijn leven, wat is zijn functie behalve wat enzymen aanmaken in de cel van de host, wat voor ziekte veroorzaakt hij, wat is zijn impact op de host, hoe selecteert hij de juiste host, waar is hij normaal te vinden buiten de host, wat eet hij als hij kan eten, en nog meer van dit soort relevante vragen over het bestaan van zo’n ding. Je ziet dat er dan heel veel larie tevoorschijn komt, verzin zelf maar wat antwoorden, maar het bestaan van een ‘retrovirus’ is zeer nuttig om nieuwe medicijnen voor te maken! Geld, geld, geld. En iedereen kan er dan zo lekker met ‘autoriteit’ over meelullen. Dan ben je weer eens iemand….

  En zo zit het met de gifspuit, dit is gewoon een computergemodelleerd mRNA klontje dat ingespoten wordt met de hoop dat het heeeeeeeel veel spijker eiwitjes gaat brouwen in jouw cellen. En dat doet het inderdaad bij vele mensen. Maar het komt via een naald, en niet via een ‘virus.’ Want die bestaan niet. En ‘covid’ het ‘virus’ was gewoon de smoes om jou die naald te laten nemen zodat ze experimentele rotzooi in je konden spuiten om te zien of je een goede GMO zou worden. Goed gelukt! Dat zeker. En er volgen vast nog wel meer van dit soort kunstjes die jij gretig zal aangrijpen.

  “1995 LBL research may be step toward design of drugs that fight retroviruses
  A retrovirus is a protein-coated packet of RNA (ribonucleic acid) that requires the chemicals of a host cell to make viral DNA and proteins from its RNA genome. When a retrovirus invades a cell it synthesizes three enzymes: integrase, protease, and reverse transcriptase. These enzymes enable it to transform the host into a virus replication factory. The mechanism by which this enzyme synthesis is carried out is called “ribosomal frameshifting” and involves a shift in the order in which the virus’s RNA genetic code is read. Retroviruses use a “minus-one” frameshift, which means the reading of the code starts one nucleotide from where it should.”

 4. Een gezamenlijke gebed met een miljard mensen en dan bidden dat Amerika ophoudt te bestaan, dan kunnen we pas echt spreken over VREDE.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in