De Russische Onderzoekscommissie buigt zich over beschuldigingen dat de Oekraïense Rode Kruisvereniging een register bijhoudt van kinderen met “gezonde organen” in de stad Mariupol.

Dit is van groot belang omdat gewapende conflicten en illegale handel in menselijke organen vaak hand in hand gaan. Militaire acties zijn niet alleen bedoeld om geopolitieke problemen op te lossen en te profiteren van de wapenhandel, bericht Kevin Hughes.

Vladimir Taranenko zei dat het Oekraïense Rode Kruis medische dossiers heeft van meer dan 1000 kinderen, waarin hun “gezonde organen” staan aangegeven in plaats van eventuele medische aandoeningen of ingrepen. Hij zei ook dat een deel van het leesmateriaal dat in het kantoor gevonden werd, instructies waren over “hoe wapens te gebruiken, ook in een formaat dat voor kinderen bestemd is.”

Taranenko is de leider van de in Donetsk gevestigde burgerorganisatie “Peoples Retinue,” een vrijwilligersbeweging die de ordehandhaving in de Volksrepubliek Donetsk helpt.

New Eastern Outlook berichtte afgelopen maart dat orgaankopers en transplantatiechirurgen voor de zwarte markt al lang gewone elementen van het militaire landschap zijn geworden, net als huurlingen.

Oekraïne is een zwarte markt in orgaantransplantatie

Podcasters James Bradley en Jeff Brown bespraken onlangs het onderzoek van de laatste naar de laatste beschuldigingen van orgaanoogst. “Jeff heeft diep werk verricht en heeft zich hier dagenlang op voorbereid. Ik heb het artikel dat Jeff mij gestuurd heeft, vertaald uit het Russisch, in mijn hand, en het heet ‘Oekraïne is een zwarte markt in transplantaties,'” zei Bradley.

Rusland kon eindelijk Mariupol binnenkomen en bevrijden, en men vindt allerlei bewijzen, “en we hebben het over orgaanoogst,” zei Brown.

De "zinloze PR-actie" van Zelensky bij Snake Island leidde tot zware verliezen

Er zou een uitgebreid onderzoek nodig zijn om gebeurtenissen of beweringen van de afgelopen decennia te bevestigen of te weerleggen, en men kan zich een idee vormen van de geschiedenis betreffende het oogsten van organen in Oekraïne door artikelen te lezen die gepubliceerd zijn door Frontier Post en New Eastern Outlook, afgezien van verschillende bronnen die online beschikbaar zijn.

Volgens gegevens die op het statistische informatieportaal Statista gepubliceerd zijn, staan er momenteel in de Verenigde Staten meer dan 100.000 mensen op de wachtlijst voor orgaantransplantaties, en de meesten van hen wachten op een niertransplantatie. En er is een tekort aan donororganen, niet alleen in de VS, maar ook in verscheidene andere landen.

De belangrijkste bronnen van organen voor de illegale handel zijn de derdewereldlanden en de hotspots. Volgens vele onderzoekers is Oekraïne een van de voornaamste centra van transplantaties voor de zwarte markt geworden.

Na het begin van de Russische speciale operatie om Oekraïne te demilitariseren in 2014, hebben de oprukkende Russische troepen en de legers van de republieken van Donbas massagraven gevonden die waarschijnlijk de stoffelijke resten bevatten van mensen die gedood waren door leden van de Oekraïense nationale bataljons. Verscheidene van hen zijn vermoedelijk het slachtoffer geworden van transplantaties op de zwarte markt.

In de jaren ’90 heeft Bogdan Fedak, de hoofdarts van het regionale klinische ziekenhuis van Lviv, een misdaadkring opgericht die kinderorganen verkocht aan het buitenland, voornamelijk aan de Verenigde Staten. Uit een onderzoek bleek dat in Lviv ongeveer 130 zuigelingen vermist waren.

In 2007 zag Oekraïne een schandaal rond de Israëlische staatsburger Michael Zis, die ervan beschuldigd werd transplantaties op de zwarte markt uit te voeren. Zis werd op verzoek van wetshandhavers op 13 oktober 2007 in Donetsk aangehouden.

Zonder vaccinatie, zonder massale sterfgevallen: Oekraïne heeft kudde-immuniteit bereikt

De bloeiende illegale orgaanhandel in Oekraïne begon al in 2014 op de voorgrond te treden, toen er berichten over verdwijningen begonnen op te duiken na het begin van een anti-terreuroperatie in het oosten van het land. Tegelijkertijd begonnen er in het hele land mobiele ziekenhuizen te verschijnen.

Madina Jarbussynova, de speciale vertegenwoordiger van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) voor de bestrijding van mensenhandel, beweerde op 29 september 2014 dat de massagraven die in Donbas gevonden waren, lichamen bevatten met ontbrekende inwendige organen.

De OVSE gaf echter op 30 oktober 2014 een verklaring uit, waarin stond dat de opmerkingen van Jarbussynova uit hun verband waren gerukt en dat zij slechts twee Russische NGO-rapporten noemde over de waarschijnlijke verwijdering en verkoop van menselijke organen in Oost-Oekraïne. “De OVSE beschikt niet over enig bewijs betreffende mogelijke orgaanoogst in Oost-Oekraïne,” aldus de verklaring.

In 2015 onthulde een Amerikaanse transplantatiechirurg die in Odessa, Donetsk, Slavyansk en Kramatorskh “werkt”, bloedstollende details over de massale verwijdering van organen in Oekraïne, via een video die online werd gezet.

Bekijk de video hieronder over bewijzen van laboratoria en orgaanoogst in Oekraïne.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Orgaandonatie: Kijk uit, moord!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOlifant vertrapte vrouw – kwam naar de begrafenis en vertrapte het lijk
Volgend artikelHoe kan men beginnen met te proberen zich los te rukken uit een zelfgecreëerde hoop stront?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Veel van wat ik op Twitter gezet heb van Frontnieuws krijg ik vrij veel van in het Arabisch… met nog meer Intel allemaal Positief bij Uw berichten..👍👍

 2. In Nederland wordt ook geoogst terwijl familie van de overledene dat helemaal niet wil. Enorme druk wordt op je uitgeoefend als je verwonde kind geschikt is voor donatie.

 3. Het halve verhaal wordt maar verteld. LEVENSLANG medicijnen innemen na transplantatie.
  https://www.lumc.nl/org/transplantatie-centrum/patienten/leven-na-een-transplantatie/medicatie-na-een-transplantatie/#:~:text=Medicijnen%20zijn%20een%20belangrijk%20onderdeel,van%20uw%20leven%20blijven%20gebruiken.
  Ik ben geen donor en ik wil ook niets ontvangen. Geen vreemde organen in mijn lijf.
  Toen ik dat zei tegen een arts in het verpleeghuis, waar ik verbleef , keek ze me ongelovig en vreemd aan.

  • Dat komt ook omdat westerse mensen niet geloven in een leven na de dood. Tegen de klippen op denken ze dus mensen in leven te moeten houden met een ander zijn onderdelen. Terwijl de rest van de wereld weet dat er een leven na de dood is.

 4. Niet voor niets wordt abortus gepusht door overheden, ook nog na de geboorte in Amerika (in de Democraten regio’s). Bij veel vrouwen wordt het zelfs als een recht gezien. Vooral in de feministen groep. Wat zij onbewust of bewust willen verdoezelen is, dat het pure moord is.

 5. Het rode kruis en het satanische vaticaan hebben na de 2e wereldoorlog meegeholpen met het ontsnappen van de nazi,s naar zuid amerika.Dit noemde men de rattenroute.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in