Antifa relschoppers daalden vrijdag neer op Manhattan – en op video is te zien hoe een van anarchisten de voorgevel van een Chase Bank beklimt voordat hij een epische duik naar de grond maakt.

Op beelden genomen door FreedomNews.TV en geplaatst op Twitter is te zien hoe de linkse relschopper het bankgebouw beklimt op Madison Avenue tussen East 46th en 47th streets terwijl er tromgeroffel en gezang te horen is en een man naar de vandaal schreeuwt om “naar beneden te komen!”

De klimmende fascist verloor plotseling zijn houvast en viel op de stoep neer, zo is op de video te zien.

Andere fascisten snelden naar hem toe toen hij gewond op de grond lag voordat zwarte verf in een spuitbus uit zijn tas en over het hele trottoir sijpelde.

De man werd uiteindelijk naar het Bellevue-ziekenhuis gebracht, aldus de autoriteiten.

Als een rattenhol: zo leefden de Antifa’s in het kraakpand

  Biden's voorsprong neemt af na de onthulling
Vorig artikelDe Duitse regering laat het masker vallen: vrijheden alleen voor gevaccineerden
Volgend artikelTwijfelachtige werking, steeds nieuwe virussen en ziekteverwekkers: worden we straks dagelijks gevaccineerd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik vraag me af of George Soros zijn ziekenhuisrekening zal betalen ???? ’t Zal moeilijk zijn nadat de militairen in Myanmar al zijn rekeningen daar geblokkeerd hebben, want daar blijft smerige George ook manipuleren en opstand financieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in