Twijfelachtige werking, steeds nieuwe virussen en ziekteverwekkers: worden we straks dagelijks gevaccineerd?

4

Het is zes weken geleden dat Albert Bourla, CEO van de Biontech-partner Pfizer als fabrikant van ’s werelds meest verspreide en daarom in zekere zin als het “meest beproefde” (of ten onrechte als het veiligste) vaccin beschouwt, tegenover de Amerikaanse zender NBC het ongelooflijke toegaf: op de vraag of bescherming tegen de bekende en toekomstige mutaties kon worden verondersteld, antwoordde hij dat men nog maar aan het begin stond van een reeks studies om de werkzaamheid van het huidige vaccin te testen; wellicht moest er een 3e vaccinatie komen – maar pas wanneer de gegevens beschikbaar zijn.

In het Oostenrijkse parlement confronteerde FPÖ-leider Herbert Kickl onlangs bondskanselier Sebastian Kurz met deze ontmaskerende uitspraken – aangezien hij, net als de regering in dit land, zijn eigen volk onwrikbaar het heil van vaccinatie heeft beloofd als garantie voor bescherming en een vroegtijdig einde van de pandemie. De interviewuitspraken van de Pfizer-baas doen dit meer dan twijfelachtig lijken: wat betreft de waarschijnlijkheid dat gevaccineerden ook na de tweede dosis nog infectieus zijn, kon Bourla slechts ontwijkend verwijzen naar studies en nog te verwachten bevindingen uit Israël; hij meent dat het infectierisico gering is, maar dit moet nog door gegevens worden bewezen. Er is dus geen enkele zekerheid over steriele immuniteit, bericht Jouwatch.

Wat het risico van herinfectie betreft – d.w.z. onvolledige of slechts zeer kortstondige bescherming door vaccinatie – verklaarde de Pfizer-baas opnieuw dat dit waarschijnlijk pas over enkele maanden aan de hand van klinische studies kan worden beoordeeld. Dus de conclusie van het interview, naast de nieuwe bekentenis van een grootschalig menselijk experiment dat inderdaad aan de gang is, waarbij de jarenlange testfase die eigenlijk wordt voorgeschreven voor inentingen, is vervangen door een experimentele koude start ten koste van de wereldbevolking: We weten niets – alles is puur giswerk, speculatie, doelgericht optimistisch wensdenken.

  Is de Covid-psyop mislukt?

Hoe durven politici in Duitsland en andere landen in deze situatie hun burgers mogelijk ongegronde of valse hoop te geven en hen vooral de bizarre bereidheid te ontlokken offers te brengen voor een hernieuwde hardcore lockdown tegen de beloften dat daarna – uiterlijk tegen de zomer – weer “normaliteit” mogelijk zal zijn? En hoe kunnen zij – wat hoe dan ook in strijd is met de grondrechten – de gevaccineerden privileges in het vooruitzicht stellen in ruil voor bewijzen van immuniteit en vaccinatiebewijzen, of met de belofte van deze normaliteit zwaaien, terwijl er geen enkele garantie is dat de vaccinatie de gevaccineerden en anderen zal beschermen?

Men kan er nu al blind op wedden: zelfs indien – wat gezien de voortdurend nieuwe tegenslagen (zoals gisteren het Amerikaanse productieverbod tegen AstraZeneca) of gênante ongelukken, of zelfs legitieme veiligheidszorgen en natuurlijk knelpunten bij de bevoorrading (zie b.v. hier en hier) zal een illusie zijn – tot het einde van de zomer (d.w.z. de herfst) de “vaccinatie-aanbiedingen” aan iedereen zijn gedaan, zullen er geen noemenswaardige openingen zijn – omdat dan ofwel nieuwe mutanten het vaccinatiesucces twijfelachtig zullen doen lijken, ofwel omdat tegen die tijd de ondoeltreffendheid van de reeds toegediende vaccinaties aan het licht zal zijn gekomen. Of, omdat er geen kudde-immuniteit is door het uitblijven van verdere besmettingen; in dit geval zal de schuld voor de 10e of 15e lockdown-verlenging natuurlijk worden gelegd bij de vaccinweigeraars en de “superspreiders”.

Ook het feit dat zelfs Bourla’s tegenhanger in de raad van bestuur van Biontech, Ugur Sahin, vorige week een lockdown noodzakelijk achtte met het oog op de intensieve capaciteiten – zelfs gedurende de zomer – hoewel hij kort daarvoor nog had gesust dat zijn vaccin te allen tijde snel aan nieuwe mutaties kan worden aangepast, is niet erg vertrouwenwekkend: als het zo gemakkelijk is, waarom vreest hij dan een ineenstorting van de gezondheid? En moeten we daarmee voor altijd worden bedreigd – met het verschijnen van elke nieuwe mutatie (volstrekt natuurlijk en normaal bij virussen), eerst lockdown totdat de vaccins zijn aangepast en de regeringen van de statengemeenschap vervolgens miljarden batches per twaalf, zes of misschien slechts drie maanden bij hem bestellen? Intussen heeft de hysterie al zo’n vlucht genomen dat er nu gewaarschuwd wordt voor de “mutaties van de mutanten”.

  EU-aanklager start strafrechtelijk onderzoek naar COVID-19 vaccin

Moeten wij voortaan en tot in alle eeuwigheid alleen nog maar worden gered door aangepaste inentingen, omdat de ziekteverwekkers zich steeds verder ontwikkelen? Dat dit het geval zou kunnen zijn en dat er inderdaad reden is voor scepsis, wordt nu gesuggereerd door nieuwe verontrustende bevindingen uit het vaccinatieparadijs Israël, of all places. In het gerenommeerde Sheba-ziekenhuis, Sheba Medical Center, bleek uit regelmatige bloedtests van gezondheidswerkers die volledig waren ingeënt met het vaccin van Pfizer/Biontech, dat het aantal antilichamen bij het ziekenhuispersoneel na minder dan drie maanden dramatisch daalde – en in sommige gevallen nu zelfs even laag is als bij de niet-gevaccineerden (en aanzienlijk lager dan bij degenen die op natuurlijke wijze zijn hersteld nadat zij een infectie hebben overwonnen). Ook onder werknemers die reeds gevaccineerd zijn, hebben zich uitbraken van Covid-19 voorgedaan, aldus de Jerusalem Post; bovendien neemt volgens het Ministerie van Volksgezondheid in Tel Aviv het aantal ziekenhuisopnames van volledig gevaccineerden in een alarmerend tempo toe. Het Ministerie van Volksgezondheid dringt daarom – in puur opportunisme – aan op de aankoop van 36 miljoen extra doses van het vaccin, en is van plan alle gevaccineerden om de zes maanden opnieuw te vaccineren met telkens twee doses.

Wat de kassa van Pfizer en Biontech en Sahin doet rinkelen en gouden tijden inluidt voor de farmaceutische industrie, onthult de complete hulploosheid en zin van een politiek die hopeloos verloren is in de waan haar eigen burgers te beschermen tegen een bedreiging door virussen die in de geschiedenis van de mensheid niet alleen in enorme aantallen, maar in een nog astronomischer verscheidenheid van varianten hebben bestaan en waartegen de meest doeltreffende bescherming voor gezonde burgers altijd hun eigen immuunsysteem is geweest en dat nog steeds is. Vaccinaties, vermijding van besmettingsrisico’s door beperking van contacten of isolatie zijn noodzakelijk voor ouderen en risicogroepen – precies zoals dat altijd passend is geweest en wordt toegepast bij welig tierende verkoudheden, griep, maag- en darminfecties en dergelijke, zonder dat de beroepsbevolking, die in het geheel niet wordt bedreigd, door dwangmaatregelen het leven wordt ontzegd of de facto verplicht wordt gevaccineerd.

  Japanse medische deskundigen waarschuwen: Jonge mensen lopen 7 keer meer risico om te sterven aan vaccins dan aan COVID

Roger Letsch schreef hierover gisteren: “De veronderstelling dat de antilichamen vrij snel verdwijnen na een weerstane infectie met jeweetwel bestaat al een tijdje. Maar zelfs immuniteit als gevolg van vaccinatie duurt zelden een leven lang; enkele jaren tot tientallen jaren is meer de regel, althans voor stabiele virussen”. En terecht stelt hij de vraag: “Wat doen we hier eigenlijk?” Het griezelige antwoord: we zetten een eeuwigdurend vaccinatieregime op dat bij elke mutatie gekker wordt – en pas echt op gang komt als er binnenkort meer virussen met pandemie status op de markt komen. Met elke nieuwe injectie verzwakken of vernietigen wij niet alleen ons immuunsysteem, maar bewijzen wij ook dat wij boeten voor de zonde van het leven, het ademen en het mogelijk in gevaar brengen van anderen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische premier Netanyahu zegt nu dat burgers elke zes maanden gevaccineerd moeten worden

Vorig artikelHier probeert Antifa graffiti op hoogbouw te spuiten
Volgend artikelAmish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wanneer worden mensen wakker?
  Wanneer begrijpen ze eindelijk eens tot geldkoeien te worden gemaakt om te worden uitgemolken.
  Wanneer begrijpen ze eindelijk eens dat bijna alle politici n de vestzakken van de multimiljardairs zitten.
  En komen ze dan nog op tijd in opstand?
  Ze hebben nog maar weinig tijd, de verplichte vaccinate is de eerste stap naar de binnen korte tijd verplichte gehoorzaamheidchip voor alle gewone mensen, daarna is het te laat, dan is iedereen gereduceerd tot DING!
  Opa toch wat ben je weer negatief! Oh ja?

 2. Het is toch te zot voor woorden te denken dat een virus het mensdier kan uitroeien? Als dat zo was, dan waren we er al lang niet meer. Die hele pandemie is extreem bedrog. Aardbewoners zullen altijd een ziekte hebben en zullen er altijd op een natuurlijke manier overheen komen. De mens bestaat al eeuwen. Vaccins waren bedacht als een goudmijntje door de pharma’s, en sommigen werkten, maar nu wordt het gebruikt als een zeer lucratieve trojan horse om heel smerige troep de mens in te krijgen die hem voor altijd verandert. En wie er aan meedoet, wat motiveert hen? Geld? Macht? Beam me up, Scotty!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in