De Duitse regering laat het masker vallen: vrijheden alleen voor gevaccineerden

4
© Olaf Kosinsky / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Wie gevaccineerd is, kan zonder verdere tests naar de winkel of naar de kapper gaan. Bovendien hoeven volledig gevaccineerde mensen volgens het RKI niet langer in quarantaine te worden geplaatst”, verklaarde de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn met Pasen in de Duitse media.

Volgens de laatste onderzoeksresultaten van het Robert Koch Instituut vormen gevaccineerde personen minder gevaar dan niet-gevaccineerde, negatief geteste, symptoomloze personen, die het virus echter wel in hun lichaam dragen. Op basis van deze beoordeling kondigde de CDU-politicus aan dat – zodra de “derde golf” zou zijn aangebroken – volledig gevaccineerden privileges zouden krijgen in hun fundamentele vrijheden, bericht Wochenblick.

Corona-DDR nadert

De door veel critici gevreesde weg naar een gezondheidsdictatuur met verplichte vaccinatie wordt nu bewandeld met “zevenmijlslaarzen”. Intussen lijkt de bevolking van de Bondsrepubliek Duitsland het voor het grootste deel eens te zijn met de autoritaire stappen van de regering. Volgens een opiniepeiling van het opinie-onderzoeksinstituut YouGov in opdracht van het Duitse persbureau dpa was 64 procent voorstander van een verbod op buitenlandse reizen.

Paasvaccinatie propaganda ook in Oostenrijk

De Oostenrijkse regering heeft momenteel geen rechtstreeks commentaar op de situatie in Duitsland, maar kanselier Sebastian Kurz kondigde in mei in een paasboodschap aan de natie versoepelingen aan – in combinatie met harde vaccinatiepropaganda.

“Wanneer word ik gevaccineerd?” was de meest gestelde vraag aan Sebastian Kurz, zei hij. Het doel voor april is “alle 65-jarigen in te enten”, aldus de kanselier. Tegen juni moet de vaccinatie voor alle leeftijdsgroepen beginnen, zodat in de zomer de normale situatie kan worden hervat. Als voorwaarde voor deze normaliteit lijkt vaccinatie altijd door te klinken in de ondertoon.

  Hoe vaccinhysterie een totalitaire nachtmerrie kan ontketenen

De kanselier moest harde kritiek van de oppositie incasseren. FPÖ-partijleider Herbert Kickl, die altijd een van de scherpste critici van de Bondskanselier is geweest, vertrouwde het vermeende blijde nieuws niet: “De mensen geloven u niet meer, Bondskanselier. U hebt de burgers al voor Pasen beloftes gedaan die u niet eens bent nagekomen”.

Coronapolitiek: “Uiteindelijk zullen we in een multinationaldictatuur wakker worden”

Vorig artikelBijna de helft van alle Amerikaanse gezondheidswerkers wijst Covid-19-vaccins om zinnige redenen af
Volgend artikelHier probeert Antifa graffiti op hoogbouw te spuiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Alleen gevaccineerden zijn vrij, ja precies, ze mogen nog net een mooi plekje uitzoeken waar ze in alle vrijheid mogen gaan liggen.
    Op het kerkhof!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in