Hier brandt de koran in moslimgetto Rosengård – Rasmus Paludan’s partij trotseert ingetrokken vergunning, met honkbalknuppel onder de arm en pistool in de hand

4

Rasmus Paludan en zijn partij Stram Kurs, samen met de kunstenaar Dan Park, waren van plan om vrijdag naar Rosengård in Malmö te komen om de koran te verbranden en een demonstratie tegen de islam te houden. Dit werd tegengehouden door de Zweedse politie onder verwijzing naar het feit dat ze de veiligheid niet konden garanderen en dat ze “opkomen voor de gelijke waarde van alle mensen”. Maar nu tart de partij van Paludan de dreigementen met geweld en heeft Samhällsnytt videobeelden gepubliceerd die laten zien hoe de koran in Rosengård in brand staat.

Frontnieuws heeft reeds eerder vermeld dat Rasmus Paludan, partijleider van de Deense immigratie- en islamkritische partij Stamkurs, toestemming vroeg en kreeg om naar Malmö te komen voor een pleinbijeenkomst met de controversiële kunstenaar Dan Park, waarbij onder andere een exemplaar van de koran zou worden verbrand.

Deense politicus gaat naar het Zweedse migrantengetto Rosengård voor een koranverbranding: “De Zweden worden in hun eigen land uitgeroeid”

Na druk en dreigementen van moslimgroeperingen trok de politie de demonstratievergunning in voor de islamkritische demonstratie die vandaag in Malmö zou hebben plaatsgevonden. De politie wijst erop dat de veiligheid niet kan worden gegarandeerd, aangezien de moslim-bedreigingen met geweld, vandalisme en brandstichting in verband met het evenement.

Vervolgens hebben de organisatoren Dan Park en Rasmus Paludan op andere plaatsen in Malmö en als alternatief ook in de steden Lund, Kristianstad, Helsingborg, Landskrona, Klipppan en Höör een demonstratievergunning aangevraagd. De politie kondigde echter aan dat islamkritische demonstraties om veiligheidsredenen nergens in heel de provincie Scania mogen worden georganiseerd.

  Moslims regeren over de Zweedse vrijheid van meningsuiting - islamkritische demonstratie door politie gecanceld

Maar nu kan men zien hoe Paludan’s partij Stram Kurs weigert toe te geven aan de dreigementen met geweld en het demonstratieverbod van de politie, dat volgens hen een te vergaande beperking van de grondwettelijke vrijheid van vergadering en demonstratie is. Op het moment van schrijven wordt, zoals beloofd, een koran verbrand – midden in het moslimgetto Rosengård.

Ondanks demonstratieverbod – nog steeds van plan om de koran te verbranden: “De koran is alleen nuttig als brandstof”

Vorig artikelLinks guillotineerde Trump-pop buiten het Witte Huis
Volgend artikelDeense politici voetballen met de koran op het Grote Plein in Malmö, Zweden – gearresteerd door de politie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in