Linksen vielen politici aan toen ze de Republikeinse conventie verlieten, die eindigde met een toespraak van Donald Trump bij het Witte Huis op donderdag. Ze hadden ook een guillotine buiten het gebouw geplaatst, waar Trump onthoofd zou worden.

De linkse rellen gingen donderdag door, toen president Donald Trump zijn toespraak hield bij de Republikeinse conventie. In de hoofdstad, Washington, brulden ze “Fuck Trump” en belaagden ze politici toen ze het Witte Huis verlieten.

Linksen omringden onder andere Senator Rand Paul en zijn vrouw toen ze het gebouw verlieten. Ze gebruikten fysiek geweld tegen een politieagent die op Paul viel.

De linkse menigte had ook een guillotine buiten het Witte Huis geplaatst, waar een pop van Donald Trump oplag, klaar om onthoofd te worden.

“Iemand heeft net een nep Trump op de guillotine voor het Witte Huis gelegd. Er is een stuk papier op hem dat zegt “Fascist, Verkrachter, Crimineel”, schrijft Daily Caller scribent Shelby Talcott op Twitter.

Rittenhouse heeft niets verkeerd gedaan!

Na de VS-rellen propaganda gericht op kinderen wordt geïntensiveerd
Vorig artikelOndanks demonstratieverbod – nog steeds van plan om de koran te verbranden: “De koran is alleen nuttig als brandstof”
Volgend artikelHier brandt de koran in moslimgetto Rosengård – Rasmus Paludan’s partij trotseert ingetrokken vergunning, met honkbalknuppel onder de arm en pistool in de hand
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in