De Deense advocaat en politicus Rasmus Paludan werd deze vrijdag in Malmö gestopt en is nu volgens het dagblad Sydsvenskan voor twee jaar uit Zweden verbannen.

“Toen hij met de auto naar Malmö kwam, werd hij opgewacht door een tiental politieagenten en een afwijzende beslissing van de politie van Malmö”, schrijft Sydsvenskan.

Hij mag twee jaar lang niet naar Zweden reizen. Dit volgens een inreisverbod, dat beweert dat hij “een bedreiging vormt voor de openbare orde en veiligheid in Zweden”.

Deze flagrante schending van de vrijheid van meningsuiting heeft echter niet de geplande koranverbranding tegengehouden, Rasmus Paludan weigerde toe te geven aan de dreigementen met geweld en het demonstratieverbod van de politie, en inmiddels hebben afgezanten van zijn politieke partij Stram Kurs een koran verbrand midden in het moslimgetto Rosengård.

Als extraatje aan het rood-groene Zweedse regime heeft Rasmus Paludan zijn Stram Kurs-afgezanten naar Zweden gestuurd en laten optreden op het Grote Plein in Malmö – waar ze met de koran voetbalden, en werden gearresteerd door de politie.

Waarvan het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt videobeelden heeft gepubliceerd.

En zo wast de Deense politie het moslimvarkentje:

Asielzoeker wilde Deense politicus neersteken – neergeschoten door de politie

Zweedse politie "machteloos" tegen migrantenbendes - 5.000 criminelen met vuurwapens

3 REACTIES

  1. Islam is geen religie, het is een cult die alleen : haat dood verderf en domheid produceerd. Er is niet 1 moslim, educated in een moslim country die een Nobel prize for science or medicine heeft gekregen.
    Moslims zijn de parasieten van de Westerse Wereld.

    • Ze kunnen alleen maar olie uit de grond halen en dat verkopen. Als dat voorbij is, houdt de belangstelling van het Westen voor ze op en worden ze weer bedoeïenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here