De Deense advocaat en politicus Rasmus Paludan werd deze vrijdag in Malmö gestopt en is nu volgens het dagblad Sydsvenskan voor twee jaar uit Zweden verbannen.

“Toen hij met de auto naar Malmö kwam, werd hij opgewacht door een tiental politieagenten en een afwijzende beslissing van de politie van Malmö”, schrijft Sydsvenskan.

Hij mag twee jaar lang niet naar Zweden reizen. Dit volgens een inreisverbod, dat beweert dat hij “een bedreiging vormt voor de openbare orde en veiligheid in Zweden”.

Deze flagrante schending van de vrijheid van meningsuiting heeft echter niet de geplande koranverbranding tegengehouden, Rasmus Paludan weigerde toe te geven aan de dreigementen met geweld en het demonstratieverbod van de politie, en inmiddels hebben afgezanten van zijn politieke partij Stram Kurs een koran verbrand midden in het moslimgetto Rosengård.

Als extraatje aan het rood-groene Zweedse regime heeft Rasmus Paludan zijn Stram Kurs-afgezanten naar Zweden gestuurd en laten optreden op het Grote Plein in Malmö – waar ze met de koran voetbalden, en werden gearresteerd door de politie.

Waarvan het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt videobeelden heeft gepubliceerd.

En zo wast de Deense politie het moslimvarkentje:

Asielzoeker wilde Deense politicus neersteken – neergeschoten door de politie

  Zweden: Bezorgdheid voor toenemende misdaad wanneer vluchtelingenfamilies worden tegengehouden om op vakantie te gaan in hun thuisland
Vorig artikelHier brandt de koran in moslimgetto Rosengård – Rasmus Paludan’s partij trotseert ingetrokken vergunning, met honkbalknuppel onder de arm en pistool in de hand
Volgend artikelDuitse politicus geeft openlijk toe: De Coronacrisis dient om de natiestaten af te schaffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Islam is geen religie, het is een cult die alleen : haat dood verderf en domheid produceerd. Er is niet 1 moslim, educated in een moslim country die een Nobel prize for science or medicine heeft gekregen.
    Moslims zijn de parasieten van de Westerse Wereld.

    • Ze kunnen alleen maar olie uit de grond halen en dat verkopen. Als dat voorbij is, houdt de belangstelling van het Westen voor ze op en worden ze weer bedoeïenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in