Het “nieuwe normaal”: in de kou in de rij staan om 45 minuten te “mogen” winkelen

0

Zo ziet de glorieuze nieuwe “Corona-normaliteit” er dus uit voor de van hun rechten beroofden en incompetent verklaarden burgers, althans op het gebied van consumptie, zolang er nog geen sprake is van segregatie naar vaccinatiestatus: in Duitsland moet men nu bij bepaalde warenhuizen en warenketens van tevoren een afspraak maken om er überhaupt te mogen winkelen.

In de kou in de rij staan, compleet met mondkapje, om te mogen winkelen

Modeketens als C&A hebben het zogenaamde “Click and Meet”-concept geïntroduceerd, onder het motto “Eindelijk weer winkelen!”. Hier moet de consumptie-gedreven burger vooraf online een afspraak maken in een winkel om überhaupt de winkel in te mogen. In de winkel zelf heeft men dan een genadige 45 minuten om iets te kopen,bericht Unser Mitteleuropa.

Vorige week zijn de federale en deelstaatregeringen in Duitsland overeengekomen dat detailhandelszaken via “Click & Meet” mogen worden geopend zodra een bepaalde incidentiewaarde is bereikt. Dienovereenkomstig is één klant per 40 vierkante meter toegestaan.

Klanten staan al vrijwillig in de rij

Zoals foto’s en video’s op indrukwekkende wijze aantonen, gaan mensen ook vrijwillig mee in deze vernederende waanzin. Ze staan in lange rijen voor de winkels, gemaskerd en in de kou.

En winkelen op afspraak kan binnenkort de norm worden, naarmate meer en meer winkels belangstelling tonen. Tenminste totdat alleen gevaccineerden mogen gaan winkelen…

Duitsland opent gevangenissen voor mensen die quarantaine weigeren  

  VS bevestigen: Covid-19 enige oorzaak in slechts 6% van de Corona-sterfgevallen
Vorig artikelEU-Database: tot dusver 1724 gerapporteerde sterfgevallen na vaccinaties
Volgend artikelViroloog en vaccindeskundige: “Vaccin verandert virus in oncontroleerbaar monster!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in