De momenteel veelbesproken, gevaarlijke virusmutanten komen uit Brazilië, Zuid-Afrika en Engeland. Het toeval wil dat dit de landen zijn waar een groot deel van de goedkeuringsstudies voor de vaccins van Pfizer/BioNTech en Astra Zeneca zijn uitgevoerd. Toevallig? – Als de stellingen van de Belgische vaccinatiedeskundige Geert Vanden Bossche juist zijn, dan staan ons zware tijden te wachten.

Geert Vanden Bossche, DMV, PhD, een onafhankelijke viroloog en vaccindeskundige uit België, voorheen werkzaam bij de Vaccine Alliance GAVI en bij The Bill & Melinda Gates Foundation, heeft een open brief gepubliceerd, en andere documenten in de afgelopen dagen, waarin hij alarm slaat over de risico’s van massavaccinatie voor COVID-19, zoals die momenteel in veel landen wordt uitgevoerd of is gepland.

“De mensheid is bezig een virus dat voor de meeste mensen tamelijk onschadelijk is, door massavaccinatie om te vormen tot een oncontroleerbaar monster”, is de belangrijkste waarschuwing van Geert Vanden Bossche. De Belgische wetenschapper is allesbehalve anti-vaccinatie. Hij heeft zijn hele carrière gewijd aan onderzoek naar vaccins, zowel aan universiteiten als bij het vaccinbedrijf GSK of in opdracht van de Gates Foundation.

Maar nu doet hij een noodoproep, waarschijnlijk maakt hij zich hiermee impopulair bij al zijn voormalige opdrachtgevers.

“Ik ben meer dan bezorgd over de catastrofale gevolgen die dit zou hebben voor ons menselijk ras. Niet alleen zouden de mensen de vaccin-bescherming verliezen, maar ook zou hun kostbare aangeboren immuniteit enorm worden verzwakt”, zei hij begin maart in een toespraak op de Vaccines Summit in Ohio (VS). “Vanaf hun eerste semester aan de universiteit leren studenten een kernbeginsel van de immunologie: wanneer virussen zich vermenigvuldigen tegen een achtergrond van een minder dan optimale immuunrespons, maakt dit immuunontsnapping van sterk muterende virussen mogelijk”.

En dat, zegt Bossche, gebeurt momenteel via de inentingscampagne. “Ik heb het nog nooit zo ernstig gemeend als met deze publieke waarschuwing”.

Zonder vaccinaties zou het grootste deel van de bevolking de nieuwe virussen gemakkelijk neutraliseren. “Dit wordt mogelijk gemaakt door een competent aangeboren immuunsysteem dat hoofdzakelijk steunt op natuurlijke killercellen en snel gevormde IgM-antilichamen”. Vooral de jongere bevolking zou daarbij niet eens bijzondere symptomen vertonen en een natuurlijke immuniteit tegen de virussen opbouwen. Volgens Bossche leidt dit tot een kudde-immuniteit, die vervolgens ook bescherming biedt aan de risicogroepen. Als gevolg daarvan zouden de SARS CoV-2-virussen “getemd” zijn en in hun effecten niet meer significant verschillen van de andere Coronavirussen die al lang endemisch zijn.

  EU verdrinkt in nutteloze vaccindoses: Pfizer wil nu betaling voor vaccins die nooit gemaakt zullen worden

Als daarentegen midden in een actieve infectie wordt gevaccineerd, leidt dit tot dramatisch andere processen in het immuunsysteem, waarschuwt de wetenschapper, omdat “massale vaccinatiecampagnes het ontstaan van nog besmettelijker virusvarianten versnellen”.

In principe betekent dit ook een hoger risico voor tot dusver niet-gevaccineerde mensen, omdat de virussen naast besmettelijker ook andere onaangename eigenschappen kunnen aannemen.

Virussen worden resistent tegen vaccinatie

Het grootste risico lopen echter oudere mensen met een zwakker immuunsysteem die hun vaccinatie al hebben gehad. “Aangezien de antilichamen die tijdens de vaccinatie worden gevormd in de eerste plaats het spike-eiwit van de covid-19-virussen aanvallen, zal het virus nu in toenemende mate mutaties in dit specifieke deel van het spike-eiwit afdwingen, aangezien deze het virus het meest waarschijnlijk in staat zullen stellen om aan de door het vaccin geïnduceerde antilichamen te ontsnappen”, legt Vanden Bossche uit. “Dit zal onvermijdelijk leiden tot resistentie tegen het vaccin. Als gevolg van de massale vaccinatie zullen met name de ouderen die het eerst werden gevaccineerd, plotseling niet meer beschermd zijn en het slachtoffer worden van een golf van catastrofale ziekte- en sterftecijfers, ondanks de vaccinatie”.

Maar vaccinatie heeft ook een averechts effect in de jongere leeftijdsgroep. “Dat komt omdat de specifieke antilichamen die door vaccinatie worden geproduceerd de breed beschermende IgM-antilichamen van onze normale afweer verdringen, omdat zij zich niet zo stevig aan de virussen kunnen binden als de vaccinantilichamen dat kunnen”. De nieuwe circulerende Coronamutanten zouden derhalve kunnen ontsnappen aan de niet-specifieke verdedigingslinie van het immuunsysteem van de gastheer. “En dus worden degenen die buiten de risicogroepen vallen ook vatbaarder voor ernstige ziekteprogressie”.

Het is geen toeval dat de huidige mutaties van het virus afkomstig zijn uit landen waar vroeger de meeste proeven met vaccins werden gedaan: Brazilië, Engeland en Zuid-Afrika.

  Bill Gates eist dat "waanzinnigen" die tegen hem zijn worden gecensureerd op het internet

Geert van den Bossche doet een dringend beroep om de wereldwijde vaccinatiecampagne onmiddellijk te stoppen. Anders neemt het gevaar toe dat we binnenkort te maken krijgen met supermutanten.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Enorme bezorgdheid over Covid-vaccinatie: ziekte zou kunnen worden verergerd

Vorig artikelHet “nieuwe normaal”: in de kou in de rij staan om 45 minuten te “mogen” winkelen
Volgend artikelIsraëlische studie: Aspirine helpt beschermen tegen Covid-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Luistert niemand naar, devies is doorgaan op ingeslagen weg want €€€ en macht.
  Waarom zou je als systeem luisteren naar een eenling?

 2. Waarschuwingen worden door de meeste in de wind geslagen, maar als de daadwerkelijke rampen zich voltrekken waar die waarschuwingen voor waren. Zijn vele ook nog kwaad op diegene die toen die waarschuwingen gaf, omdat ze nu met hun eigen verantwoording in de maag zitten en spijt hebben van had ik toen maar geluisterd. Dit gebeurt keer op keer, de mensheid leert nooit van zijn fouten. De hebberigheid, de ijdelheid, de arrogantie en de machtsgeile (multi)miljardairs deinzen nergens voor terug, om hun gewenste utopia tot stand te brengen. Al gaan ze er zelf onderdoor, dan nog weten zij van geen wijken. Die personen leven in een ondoordringbare bubbel, waar helaas ook vele volgelingen van hen inmiddels in leven.

  • De ondraaglijke lichtheid van het bestaan…uiteraard is je analyse correct, maar de mensheid bestaat maar sinds kort en heeft ondertussen heel wat evolutie ondergaan. Wat zich vandaag voltrekt zal de dag van morgen bepalen. Nooit de moed verliezen, zolang er leven is…is er hoop. Wat de basis van ons bestaan inhoudt-Liefde en solidariteit, schoonheid en innerlijke rijkdom, blijft ook morgen overeind. Vibraties die mooi gekleurd zijn kunnen wonderen verrichten. Nooit het Covid 19 “Vax1” aanvaarden is de boodschap. Met warme genegenheid.

 3. Een kritische noot bij deze : https://www.vaccinatieschade.be/content/geert-vanden-bossche-noemt-vaccinatiepolitiek-een-ramp Zijn volledig betoog is erg lang en je moet het heel goed en kritisch doornemen, maar het allerbelangrijkste zit hem in de laatste alinea’s. Daar staan zijn oplossingen voor het probleem. Vergeet ook niet de link met commentaar even door te nemen, helemaal onderaan.
  Mij lijkt dit veel belangrijker: https://www.youtube.com/watch?v=mexFUzI2QcY In plaats van te blijven graven in verhaaltjes en mekaar nog meer angst aan te praten. Blijf daar niet zo stom zitten leuteren en doe iets! Bouw aan je eigen wereld waarin een mens nog telt!

  • ‘Bouw aan je eigen wereld waarin een mens nog telt!’ = imo slechts uitstel van executie. Of vandaar uit moet men echt met de botte bijl gaan werken om de habitat uit te breiden, maar links- of rechtsom zal er uiteindelijk bloed vloeien en met slechts een hooivork en een hakbijl zijn dit soort nieuwerwetse militair-technocratisch-scheikundige (…) oorlogen niet te winnen. Of .. hoe dan?

 4. @FRONTNIEUWS: ik denk dat u site gehackt is omdat als ik telkens een filmke wil kijken er verschillende kleuren met strepen op komen en dit al voor de 3de keer vandaag.
  Laat me zo snel mogelijk iets weten als het trug in orde is
  Biemer435@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in