De Coronavaccins die momenteel door BioNTech/Pfizer, Moderna en AstraZeneca worden gebruikt, veroorzaken aanzienlijk meer bijwerkingen en sterfgevallen dan enig ander vaccin ooit heeft veroorzaakt. Er zijn ook nog nooit vaccins geweest die zo onbeproefd waren en in zo’n korte tijd in zulke grote hoeveelheden op de markt zijn gebracht. Bovendien is de gebruikte technologie volledig nieuw en nog nooit bij mensen gebruikt.

Volgens gegevens van de Europese Unie waren er op 26 februari 2021 in totaal 29,2 miljoen doses gevaccineerd in de EU-lidstaten.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft een databank opgezet waarin alle gemelde gevallen van bijwerkingen worden opgenomen. Zij kunnen hier worden opgevraagd. Op 6 maart 2021 zijn in totaal 114.870 gevallen van bijwerkingen gemeld. Daarvan worden er ongeveer 40.000 als ernstig omschreven. En dat voor een vaccin tegen een ziekte die hooguit 0,05% van de mensen onder de 70 treft – en alleen mensen met reeds bestaande aandoeningen.

Daarvan werden 1.724 sterfgevallen in de databank geregistreerd als veroorzaakt door vaccinatie. Terwijl volgens enquêtes in het VK waarschijnlijk niet meer dan 20% van de gevallen van bijwerkingen wordt gemeld. Er is ook veel bewijs uit Oostenrijk dat lang niet alle gevallen worden geregistreerd, en al helemaal niet de sterfgevallen.

De databank bevat ook informatie over afzonderlijke vaccins. Het preparaat van BioNTech/Pfizer is het langst vrijgegeven en in gebruik, en heeft daarom tot op heden ook de meeste gevallen en sterfgevallen geregistreerd.

• 89.239 gemelde gevallen van bijwerkingen
• 2020 13 sterfgevallen
• 2021 1118 sterfgevallen

Het volgende vaccin dat werd vrijgegeven was dat van Moderna. Hier zien we dat het aantal gemelde gevallen waarschijnlijk niet volledig is gezien het hoge aantal sterfgevallen.

  De WHO kondigt de lancering aan van een "digitaal gezondheidscertificeringsnetwerk" - wordt dit het voorspelde Merkteken van het Beest?

• 4.459 gemelde gevallen van bijwerkingen
• 388 sterfgevallen

En dan hebben we het vaccin van AstraZeneca, dat als laatste beschikbaar kwam.

• 21.172 gemelde gevallen van bijwerkingen
• 205 sterfgevallen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Allemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

Vorig artikelDenemarken, Estland, Litouwen, Luxemburg en Letland stoppen AstraZeneca Covid-vaccin na meldingen van mogelijk dodelijke bloedstolsels
Volgend artikelHet “nieuwe normaal”: in de kou in de rij staan om 45 minuten te “mogen” winkelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. 8,5 miljard min 1724 zielen, het gaat volgens de “elite”te traag, misschien eens naar de geschiedenis kijken zeiden ze onder elkaar.
  Er was een 80 tal jaren geleden, ook een cult, die een snellere oplossing zocht en vond, voor een “probleem”
  We kunnen dit zonder problemen ook implementeren, concludeerden ze, want net zoals 80 jaar geleden, slaapt de domme kudde bange mongolen toch verder, wat we ook doen.
  Ze feliciteerden elkaar, onder algemeen applaus en gelach en gaven hun schandknapen, de nationale politiekers, het bevel om alles in gereedheid te brengen.
  Welkom bij de grootste moordpartij , ooit, en niemand die het wil weten of zien.

 2. Als je zelf naar de data kijkt van de bron die vermeldt is zie je dat de 1724 sterfgevallen helemaal niet zo is, dat getal zijn alle bijwerkingen zijn en niet alleen maar sterfgevallen. Het is alsnog opmerkelijk bij astrazenica dat er veel sterfgevallen zijn.

  Bron: https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html zoek daar naar covid en lees de database eens goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in