Een vrouw in San Antonio, VS, werd met deze ongelukkige ontdekking geconfronteerd nadat een ziekenhuis haar had verplicht de PCR-wattenstaafje test te ondergaan alvorens een onderzoek voor haar hart te ondergaan.

Het wattenstaafje doorboorde het membraan rond haar hersenen, en nu moet ze geopereerd worden aan een aandoening die ze niet had voordat ze naar het ziekenhuis ging.

Welkom in de wereld van de “medische zorg” in het nieuwe tijdperk van de Covid, waar verplichte medische procedures, zelfs zoiets als een diagnostische test, potentieel schadelijk voor je zijn en tot verdere medische behandeling kunnen leiden.

Dit is hoe het systeem werkt, door levenslange patiënten te creëren die voortdurend medische interventies nodig hebben.

Het is de meest lucratieve bedrijfstak ter wereld, die berust op voortdurende herhalingsaankopen. Genezing is niet het doel, want dat is geen duurzaam bedrijfsmodel.

Wat doen ze nog meer met deze onnodige wattenstaafjes-tests, en zullen de nieuwe anale tests die in China verplicht worden gesteld, nu hun weg naar Europa vinden?

Er is natuurlijk een alternatief. Mensen kunnen hun religieus geloof in de moderne geneeskunde stoppen en gewoon weigeren mee te doen.

Een vrouw uit San Antonio is nog steeds in shock nadat een Covid-19 neus uitstrijkje test vreselijk mis ging.

“Het deed pijn, het was een onmiddellijke migraine. Ik heb nog nooit in mijn leven migraine gehad”, zegt Chari Timm.

Chari had een hartdiagnostisch onderzoek nodig en volgens het protocol moest ze negatief testen op Covid voordat ze een onderzoek konden doen. Ze zegt dat het wattenstaafje in haar neus werd ingebracht en dat ze meteen pijn voelde.

“Het begon aan de achterkant van mijn hoofd en breidde zich uit naar de voorkant van mijn hoofd en mijn hele brein had een extreme pijn. Onmiddellijk lekte er vloeistof uit mijn neus”, zegt ze.

Chari lekte ruggenmergvloeistof.

Een neuroloog van Methodist en een keel-, neus- en oorarts stelden dagen later vast dat ze pneumocephalus had.

Pneumocephalus is wanneer er een breuk is in het durale membraan, of de bekleding die rond de hersenen zit, waardoor er lucht in de ruimte kan komen die normaal door het hoofd wordt ingenomen, rapporteert Fox 29 in San Antonio.

Linkse journalist: de inconsistenties tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen en het zwijgen van de anti-corruptie politicus Nawalny

Waarom moeten deze wattenstaafjes zo lang zijn, en wat zou er eventueel op kunnen zitten?

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccineren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here