Dit New York Times verhaal (geen betaalmuur link) van vandaag is zeer illustratief voor de huidige tijd. Het blijkt dat de fabrikanten van Covid-vaccins hun klanten vakkundig hebben bedrogen door een groot deel van het vooruitbetaalde geld te houden zonder vaccindoses te verzenden waar geen vraag meer naar is, schrijft Igor Chudov.

Nu de wereldwijde vraag naar Covid-19 vaccins opdroogt, heeft het programma dat verantwoordelijk is voor het vaccineren van de armen in de wereld, dringend onderhandeld om te proberen onder zijn deals met farmaceutische bedrijven uit te komen voor injecties die het niet langer nodig heeft.

Volgens vertrouwelijke documenten die The New York Times in handen kreeg, hebben farmaceutische bedrijven tot nu toe geweigerd 1,4 miljard dollar aan vooruitbetalingen voor nu geannuleerde doses terug te betalen.

Het ergste voorbeeld is J&J, fabrikant van het Janssen-vaccin, dat wereldwijd uit gebruik werd genomen vanwege bloedstolsels. Desondanks eist J&J dat het meer geld krijgt “vanwege bestaande contracten.”

Als het geen gunstiger overeenkomst kan sluiten met een ander bedrijf, Johnson & Johnson, zou men nog meer moeten betalen.

Gavi en Johnson & Johnson zijn verwikkeld in een bitter geschil over de betaling voor injecties waarvan Gavi het bedrijf maanden geleden vertelde dat het ze niet nodig had, maar die het bedrijf toch produceerde. Johnson & Johnson eist nu dat Gavi een extra, niet bekend gemaakt bedrag voor deze injecties betaalt.

New York Times betreurt deze situatie en doet een beroep op het geweten van de vaccinproducenten:

Fabrikanten van vaccins “hebben een speciale verantwoordelijkheid” omdat hun producten een maatschappelijk goed zijn en de meeste zijn ontwikkeld met overheidsgeld, aldus Thomas Frieden, de directeur van de non-profit organisatie Resolve to Save Lives en voormalig directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention.

Wie is Thomas Frieden? Hij is voormalig directeur van het CDC en volgens mij ook een veroordeelde zedendelinquent.

  COVID-19 vaccin horrorverhalen: deze vrouwen hebben iets te zeggen en delen hun ervaringen

Vaccinfabrikanten verzetten zich tegen Friedens beroep op hun geweten omdat ze dat niet hebben.

Pfizer’s vreemd speciaal geval

Bill Gates’ GAVI vraagt Pfizer niet om terugbetaling: Pfizer werd rechtstreeks door de Amerikaanse regering betaald. Heeft Bill Gates aan de touwtjes getrokken om de Amerikaanse regering in het geval van Pfizer de financiële portemonnee te laten dragen?

Zo ja, dan had Bill daar zeker persoonlijke financiële redenen voor!

Bill en Melinda Gates Foundation investeerde in september 2019 55 miljoen in Pfizer’s vaccinmaker BioNTech.

Deze investering werd gedaan toen BioNTech een obscuur bedrijf was zonder vaccins in de pijplijn. Dat “onverwacht” veranderde luttele maanden later toen BioNTech werd geselecteerd om de grootste producent van Covid-vaccins te worden. Wat een gelukkige timing voor Bill!

Bill Gates, die een financieel belang heeft in BioNTech, wilde dus niet dat zijn eigen GAVI zou betalen voor BioNTech-vaccins die uiteindelijk geen koper vonden; in plaats daarvan betaalde de Amerikaanse regering rechtstreeks aan Pfizer. Pfizer zal de fondsen houden, waardoor de Amerikaanse regering een “optie” heeft om vaccins te kopen die niemand meer wil.

Volgens de herziene overeenkomst zullen tegen het einde van het jaar in totaal 600 miljoen doses van Pfizer ter beschikking van de VS worden gesteld, waardoor de regering meer tijd heeft om landen te vinden die deze vaccins willen hebben. Pfizer had er oorspronkelijk mee ingestemd om tegen deze maand een miljard injecties tegen kostprijs te verkopen.

Het door Bill Gates gefinancierde GAVI lijkt zijn donoren op innovatieve wijze te hebben bedonderd: de donoren gaven geld voor Covid-vaccinaties, die mislukten. Vandaar dat GAVI 1,6 miljard van de 2,3 gedoneerde miljard die het aan de Covid-vaccinmakers gaf, heeft teruggekregen. Gavi zal echter 1,6 miljard niet terugbetalen aan de donoren en zal het teruggekregen geld gebruiken voor andere doeleinden, waardoor haar budget wordt opgeblazen:

  Bier, donuts of mag het een jointje zijn? Alles wordt geprobeerd om de bevolking tot vaccineren te bewegen

Als sommige vaccinfabrikanten niet bereid waren geweest opnieuw te onderhandelen over hun contracten met Gavi, hadden de kosten voor de organisatie veel hoger kunnen uitvallen. Uit de documenten blijkt dat Gavi 2,3 miljard dollar had moeten betalen voor de doses die het wilde annuleren, maar het bespaarde 1,6 miljard dollar door uit die contracten te stappen.

Donaties voor Covid-vaccins hebben het budget van Gavi aanzienlijk opgeblazen, en de verloren vooruitbetalingen voor geannuleerde Covid-vaccins vormen geen bedreiging voor het reguliere kindervaccinatiewerk.

Dat is de huidige staat van de pandemie. Het geld is op; vaccins werken niet; mensen sterven plotseling; de regering en Big Pharma willen niet dat het publiek er aandacht aan besteedt.

Als u, mijn lezer, in de Verenigde Staten bent, bedenk dan dat het geld van de Amerikaanse regering uw geld is. Zeg er maar dag tegen.

Zullen er echte onderzoeken komen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf kalm: Het eindspel is begonnenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is TE LAAT voor de NAVO om de oorlog tegen Rusland te winnen … hier is waarom
Volgend artikelDe Oekraïne zinkt – Gooien Westerse elites de handdoek in de ring?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Waarom plaatsen jullie het bericht niet dat Thailand de Pfizer documenten vrij gaat geven niet ? En dat Thailand alle miljarden die aan Pfizer betaald zijn terug gaat vorderen.

 2. Alle wegen leiden naar Rome> de Anti-Christ De Paus >alles wat nu gebeurt >komt uit Rome
  pedo s /massa moordenaars /Leugenaars!

  I furthermore promise and declare that I will, when opportunity present, make and wage relentless war, secretly or openly, against all heretics, Protestants and Liberals, as I am directed to do, to extirpate and exterminate them from the face of the whole earth; and that I will spare neither age, sex or condition; and that I will hang, waste, boil, flay, strangle and bury alive these infamous heretics, rip up the stomachs and wombs of their women and crush their infants’ heads against the walls, in order to annihilate forever their execrable race((+ vaccin). That when the same cannot be done openly, I will secretly use the poisoned cup, the strangulating cord, the steel of the poniard or the leaden bullet, regardless of the honor, rank, dignity, or authority of the person or persons, whatever may be their condition in life, either public or private, as I at any time may be directed so to do by any agent of the Pope or Superior of the Brotherhood of the Holy Faith, of the Society of Jesus.

  Link: https://www.reformation.org/jesuit-oath.html

 3. Ik vraag me steeds af wat ze in godsnaam gaan doen met al dat geld dat de pharmers (en ook de wapenhandel) uit de wereld hebben gezogen… Dit zijn gigantische bedragen waar alle mensen op aarde met gemak van kunnen leven. Wat gaan ze er mee doen??

  • De oorlog tegen de mensheid (wereldwijd) kost biljoenen… alles wat ze bij elkaar rapen gaat in de oorlogskas, daarnaast moeten ze iedereen blijven omkopen, anders hebben ze geen medestanders. Justin Trudeau heeft bijv in 3jr tijd een vermogen van 380 miljoen opgebouwd terwijl hij in zn functie als premier amped 300k verdient. Goede doelen, belasfingen, gemeenschapsgelden… zo roven alles kaal om elkaar te kunnen blijven betalen voor het plegen van gigantische misdrijven en ze betalen iedereen er omheen zakken met geld. Kijk maar eens wat je verdient als je bij vaccinscentra werkt, fulltime salarissen tegen parttime werkdagen. Rechters, advocaten, alle media, scholen, complete landen, premiers, minsters, young global traitors, tanks, wapens, celebrities die hun propaganda verspreiden, onderwijs en universiteiten die hun propaganda maken… het kost triljoenen om deze oorlog tegen de mensheid wereldwijd te financieren. Ik denk dat alleen jet zwijggeld al miljarden zoniet biljoenen kost. Waarom denk je dat Zelensky miljardair is??? Kijk wat dat voor talentloze lulletje is, hij krijgt miljarden omdat hij WO3 ontketent. En worden ze allemaal met miljoenen/miljarden in dienst van de cabal gehouden. Geld is de wortel van het kwaad.

   • Je hebt gelijk “Naam*” maar het is nog waanzinniger en perverser als de meeste schapen en ezels zich voor kunnen stellen vanwege hun domheid ook vanwege hun cognitive dissonance.
    In het vorige artikel “Schapenkanonnenvoer” heeft FN weer zeer duidelijk aangegeven waar de schoen wringt.
    Wij snappies moeten ons dus op de “schapen- en ezeldrijvers” richten die er met hun geplande, gepubliceerde en voorspelde “Agenda 21-30” op uit zijn op 90% depopulatie en 100% van de wereld in bezit nemen.
    Grote kans dat ze er in slagen volgens de enorme hoeveelheid dokumenten en rapporten die ik in de laatste decennia gelezen en verzameld heb.
    In dit verhaal wordt weer eens bevestigd dat Gates, Soros (2 CIA-operatives) en trawanten een aanzienlijk vermogen ontrokken hebben van de verarmde massa voor hun Masters in het ZioNAZI Banksters-syndicaat. Hun gefabriceerde en spoedig komende “Grootste Economische Depressie” zal een en ander bespoedigen.

    • XYZ februari 2, 2023 at 11:28
     Naam:* februari 2, 2023 at 10:48
     XYZ – helaas ja. Maar 15 jaar geleden was je een complotdenken toen je dit aan de kaak stelde. Nu is het mss te laat, ondanks het feit dat mensen er aandacht aan gaan geven. Ik had nog een soortgelijke reactie als die van jou geplaatst op het “Schapenkanonnevoer” artikel. Laten we op het beste hopen.

  • Niets.

   Persoonlijk hebben ze alles al en niet meer geld nodig. Echter het geld vertegenwoordigt macht om de rest van hun beoogde verwoesting te blijven uitvoeren.

   Zolang zij het in bezit hebben/krijgen is het bij de rest van de mensheid weg. Dus zorgen ze er tegelijkertijd voor dat de rest van de mensheid in armoede van hen afhankelijk wordt.
   Controleer het voedsel en energie en je hebt totale macht om een slavenvolk te creeren.

   Of het ze gaat lukken betwijfel ik ten zeerste. Het is aan ons ze te stoppen en gelukkig slaan ze vaak door en beginnen fouten te maken waardoor er steeds meer mensen tegengas gaan geven.

   • HTT februari 2, 2023 at 10:54
    Naam:* februari 2, 2023 at 10:48
    HTT en Naam:* – ja, klopt… ik zag zojuist dat er in Zuid Afrika een enorme energie blackout aan de gang is. Mensen hebben er veel last van.
    Toch vraag ik me af of er ook iets anders aan de hand is met het ‘geld’ graaien… Rusland is bezig een geldsoort te maken dat op goud en alleen op goud gebaseerd is. Dit was onder meer de reden dat Khadaffi om zeep geholpen werd, en met hem zijn land – ze hadden namelijk een gouden munt, dus eentje met echte waarde. Er is maar zoveel goud op Aarde, dit is niet een materiaal dat er constant bij groeit – het is een limited supply. En dit spul bepaalt de ‘rijkdom’ van de mensen op aarde. Wie het dus bezit heeft de macht (zoals je zegt), maar ik vraag me af wat de toekomst er van is… waar gaat het heen. Want mensen uitroeien terwijl jij al het goud in je vette klauw hebt, heeft geen zin.

  • Geld is niks meer waard. Door dat bij het gepeupel weg te halen komt het gepeupel hier niet achter (de achterlijken onder ons).

   Geld was macht. Dus nu het nieuwe systeem om de totalitaire macht te houden middels psychologische en biologische oorlogsvoering, AI etc. etc.

  • Heel veel daarvan is naar de aandeelhouders en dat soort lieden, en natuurlijk veel in de reserve kas voor rechtszaken, zeg ze krijgen 10 miljard boete (waar gaat die 10 miljard dan heen….) maar hebben 15 miljard verdiend, hebben ze dus met hun moorden en narigheid 5 miljard verdient…

   het is gewoon zo’n door en door rot systeem, but hey, they are part of their system.

 4. Het gaat dus om belastinggeld.
  Geld van jou en mij, uitgegeven door die corrupte boevenbende, die zichzelf regering noemt.
  Maar wel prachtig in de top 10 van minst corrupte landen.
  Fake news.

  • Als iedere burger nou al zijn toegestuurde belastingbrieven ongeopend retour zouden sturen en dit constant consequent zou blijven doen. Dan valt het systeem. Want een retour gestuurde ongeopende belastingbrief geeft aan dat jij hun handelsvoorstel afwijst. Belasting betalen is vrijwillig, want alle staatsbelastinginstellingen hebben een ANBI status. Maar zodra jij de brief opent verbreek jij de zegel, waardoor jij akkoord gaat met hun handelsvoorstel. Dit is een heel geraffineerde kwaadwillende methode van de staat, hiervoor gebruiken zij jouw naam. Die zij hebben gestolen van jouw bij onze verplichte geboorte aangifte bij de desbetreffende gemeente.

   Al het geïnde belastinggeld van Nederland gaat voor 70% naar Amerika naar het private bedrijf the State of the Nederlands. Die via royals weer terug komen in Nederland voor het koningshuis. Die andere 30% wordt aan de coöperatie Staat der Nederlanden gegeven waar Rutte de CEO van is. Zo voedt de bevolking hun eigen ondergaan, want met die gelden kan het koningshuis alles en iedereen omkopen zodat zij stevig in het zadel blijven zitten.

 5. Beste Qvic

  Spreek je uit ervaring? of praat je mensen achterna, ik hoor dit verhaal vaker maar de mensen die dat zeggen doen het vaak zelf niet. . Ben heel benieuwd of je dit zelf ook al jaren doet en hoe het verloop hier in is ?
  Dat zou ik graag van je horen.

  • boertje februari 2, 2023 at 17:58
   ik heb het ook wel eens gevraagd. Nu is er weer een nieuwe twist, over die 70%. Ik weet niet wat ik er van denken moet, ik geef Qvic graag een beetje vertrouwen, maar mijn vragen blijven altijd onbeantwoord.

 6. Maria schreef:
  Belastingdienst kan niet eisen. Belastingdienst is een rechtspersoon; een dode entiteit. Een dode entiteit kan niet handelen. De mens handelt namens de rechtspersoon. De mens, handelend namens Belastingdienst, kan niet verplichten. Verplichting is dwang. Dwang is strafbaar.
  Het bestuursrecht waar de medewerkers van Belastingdienst naar handelen is regelgeving gebaseerd op dwang. Dat betekent dat bestuursrecht in strijd is met hoger recht; de Grondwet en Internationaal Recht (UVRM verdrag). Bestuursrecht is onwettig. Het is inferieur aan-, en in strijd met onze ingeboren en onvervreemdbare mensenrechten vastgelegd in o.a. art. 1 Grondwet en art. 1 UVRM.
  De medewerkers van Belastingdienst weten dit. Onder een aanslag staat daarom getekend De Ontvanger. Ontvangen mag, nemen mag niet. Aangifte doen is vrijwillig en het doen van giften aan de Belastingdienst ook.

  Overgenomen uit

  https://www.zorgdatjenietslaapt.nl/index.php/2022/12/03/artikel440-html/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in