Schwab is een sociopaat die denkt dat hij ver boven de gemiddelde mens staat. In een interview met LifeSiteNews, zie Frontieuws Dr. Vladimir Zelenko: “De wereld is gegijzeld door een groep sociopaten”, trok Dr. Vladimir Zelenko een parallel met de nazi-ideologie. De nazi’s gaven zichzelf het recht om de zogenaamde Untermenschen uit te roeien. “Nu gebeurt hetzelfde, alleen is het niet antisemitisch”, zegt hij.

Zelenko zei dat Schwab en Bill Gates deel uitmaakten van een “groep sociopaten”. “Ze geloven dat ze een soort supermensen zijn. Ze streven een transhumanistische agenda na,” waarschuwde de dokter. “Ze willen privébezit en fossiele brandstoffen afschaffen en alle mensen op aarde vaccineren.”

“Het is een samenzwering, geen theorie,” zegt hij. “Het is een samenzwering om genocide te plegen. Wereldoorlog III is aan de gang en het wapen dat wordt gebruikt is angst, het is een stille moordenaar. Geef niet toe aan angst.”

Klaus Schwab legt uit hoe ver zijn imperium reikt.

Video via Hetanderenieuws.nl


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF overladen met doodsbedreigingen: Open Forum in Davos afgelastVolg Frontnieuws op Telegram

  Het mRNA Covidvaccin is geen vaccin
Vorig artikelHorror: Nieuw-Zeeland betaalt $1000 aan dokters voor euthanasie van COVID-19 patiënten
Volgend artikelNu is het tijd om te vechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Die schwab dat is en blijft een gevaarlijke gek
  Angst doet veel met mensen
  daarbij ligt het er natuurlijk ook aan hoe jezelf ingesteld bent
  Maar als dit nu zo een geniale man is moet hij eerst maar eens beter Engels leren spreken

  • Zijn vader was een rasechte nazi die slavenarbeiders gebruikte. Hij heeft het zelfde nazi bloed en idëen . Hij is zijn hele leven al betrokken bij schimmige en illigale zaken en testen. Zelfs bij een illigale atoom test.

  • Swab en het WEF moeten heel snel uit geschakeld worden en wij moeten alle middelen in optie houden ook ons koningshuis maak zich schuldig aan misdaden tegen het volk , Kaag Rutte Jette Plaumen PVDA en zoveel andere in de politiek en in in de rechtspraak moeten geen ruimte meer krijgen wij mogen niet blijven wachten wij moeten deze personen deze monsters het zwijgen en het vermoorden van onze vrijheid vernietigen op alle manieren rechtspraak is gewoon bedrog geworden al die rechters en er is al een die de benen heeft genomen naar het verre buitenland dat zal het volk wakker moeten schudden maar nee hoor ze wachten dat ze uitgehongerd en vermoord worden.

 2. Sluit helemaal aan bij de video.
  En het in bed met andere bedoelingen is misschien niet van gisteren.
  Voor de geinteresseerde lezer anders dan diegene die van alles willen verbieden zodat alleen een bepaald narratief overblijft.
  nb. Niet dat het openen van de link of dat het lezen van minder policor zaken meteen instemming verondersteld – in specifieke of brede zin.

  https://forum.codoh.com/viewtopic.php?f=2&t=14127&p=103125&hilit=Untermenschen#p102925
  https://forum.codoh.com/viewtopic.php?f=2&t=12690&p=99296&hilit=Untermensch#p93462
  https://forum.codoh.com/viewtopic.php?f=2&t=12400&p=94574&hilit=Herrenvolk#p91948

  • Wij hebben geen Neurenberg 2 nodig wij zijn het volk en wij willen dat deze personen niet ongestraft ermee weg komen wij weten al te goed dat vele van Neurenberg 1 nog vele fijne jaren in weelde hebben geleefd en met deze lande die die mogelijkheid hebben gegeven moeten wij met alle middelen uit schakelen en boycotten dat is mijn mening en wees eerlijk er is nog genoeg tuig die er van afweten.

   DOODSTRAF IS GERECHTIGHEID EN ALS JULLIE DAT NIOET WILLEN ZULLEN JULLIE GEOFFERT WORDEN AAN JULLI ZELF DE KEUZE.

 3. Het punt is dat die sociopaten wel eisen dat andere zich moeten opofferen voor het algemene belang, maar dat zij daar aan dat niet behoeven mee te doen. Als de gemeenschap zou eisen, dat wat ze nu van ons wordt geëist, dat dat enkel voor die sociopaten geldt. Want dan beginnen ze te stampen en te krijsen als kleine kinderen. Het zijn stuk voor stuk de grootste hypocrieten die je maar kunt voorstellen. Want geestelijk zijn zij nooit volwassen geworden. Want als jij hen onder druk zet, vervallen zij naar hun kleuter jaren. Waar verantwoordelijkheid nog niet bestaat en eerlijk delen ook nog niet. Ze gunnen andere eigenlijk niets, zolang zij het maar hebben.

  Hun enige gavens zijn: Ze kunnen voor leken heel interessant praten, zodat het net echt lijkt alsof zij er verstand van hebben, maar voor insiders vallen zij door de mand. Zij besteden dan zoveel mogelijk die dingen uit, waar zij dan wel de complimentjes van incasseren van de buitenstaanders. En zij zijn expert in super goed voor zich zelf te zorgen, dat dit ten koste gaat van andere interesseert hen niet. Al moeten sommige desnoods uit de weg geruimd worden er voor, als die andere te lastig blijven doen voor hen. Zodat zij de zaak naar hun hand kunnen zetten. Bewijzen, feiten met onderbouwingen (uit het verleden) hebben zij broertje dood aan. Ze praten enkel over het gevoel en emoties.

  Daar de gehele vaccinatiecampagne op ons gevoel in wordt gepraat is een mooi voorbeeld. Zo zijn ook alle NGO’s die ons op ons gevoel wordt ingepraat als het om zogenaamde enkel over zielige kinderen of vluchtelingen zou gaan, waarvoor jij je portemonnee voor moet trekken om het op te lossen. Een sociopaten zijn alle te vroeg geboren, want zij missen de benodigde hersenbanen tussen hun hersenhelften, waardoor zij niet evenwichtig kunnen zijn. Zij bedienen zich altijd met list en bedrog. Bij hen zie je ook telkens het toppunt van waanzin. Door constant het zelfde te doen en toch elke keer een ander resultaat verwachten. Als het de eerste keer niet lukt, dan proberen zij exact het zelfde maar dan wel met meer geld er tegenaan te gooien. Dit geld is natuurlijk wel van andere (zoals belastinggeld), want zij moeten er wel beter van kunnen worden. Dit fenomeen zien we maar al te vaak in de politiek. Als het dan nog niet lukt, dan ligt het aan die andere, maar nooit aan hen zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in