Het Wereld Economisch Forum zou in 2022 van 17 tot 21 januari opnieuw in Davos moeten plaatsvinden – maar intussen is de vereniging van elitaire globalisten onder leiding van Klaus Schwab getroffen door zo’n golf van woede en haat van de bevolking dat men in ieder geval de manifestatie van het publieke “Open Forum” niet meer durft aan te gaan. Dit onderdeel van het komende Wereld Economisch Forum in januari is nu geannuleerd, bericht Report24.news.

De reden hiervoor zijn onder andere doodsbedreigingen van zogenaamde samenzweringstheoretici, zoals Blick.ch meldt.

Volgens Alois Zwinggi, directeur van het WEF, zijn deze aan de orde van de dag geworden. Zwinggi verklaarde echter dat hij zich niet had kunnen voorstellen dat hij ooit “in het vizier van samenzweringstheoretici” zou komen. “Wij ontvangen echter dagelijks tientallen bedreigingen op sociale media of via e-mail. Maar het gebeurt ook dat exponenten van het forum persoonlijk worden aangevallen.” Zelfs het sollicitatieformulier op de WEF-website wordt misbruikt voor beledigingen.

Zij werken nu nauw samen met de autoriteiten. De veiligheid van het Open Forum, dat zou plaatsvinden in de aula van de Alpine Middle School Davos, kon echter niet op deze manier worden gegarandeerd – het aanvalsoppervlak was daar te groot, zodat het evenement werd afgelast. In plaats daarvan zullen meer livestreams van het Economisch Wereldforum in januari worden vertoond, zodat het publiek zoveel mogelijk kan zien. Voor de evenementen die nog moeten plaatsvinden, zal de beveiliging worden verscherpt en zal de post beter worden gecontroleerd.

Het motto van het komende WEF is: “Working Together, Restoring Trust” – “Samenwerken, Vertrouwen Herstellen”.

  De volgende "grote pandemie": Publiek wordt nu al schrik aangejaagd met astronomische sterftecijfers

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlleen de volledig gevaccineerde personen zouden bang moeten zijn voor de nieuwe “ergste ooit” Covid-19-variant; uit gegevens blijkt dat ze al verantwoordelijk zijn voor 4 op de 5 Covid-sterfgevallen
Volgend artikelOpnieuw succesverhaal over Ivermectine: Terminaal zieke Covid-patiënt herstelt binnen enkele dagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Is Bill Gates daar ook lid van….. ik dacht van wel.
  Misschien durft hij niet te kelen want hij is in India AANGEKLAAGD VOOR MOORD.
  Vanwege de dood van een vrouw door het vaccin.
  Dan kan hij de USA niet meer uit.
  Ha Ha Ha dat is het begin.
  Eerst de hele wereld bang maken met een virus.
  Nu wordt hij bang gemaakt vanwege de “ bestrijding van datzelfde “virus.
  Hoe gek kan / zal het worden.

  Als dit doorzet dan zou dit de goede kant opgaan

  • Bill G. heeft toch ook in Afrika dood en verderf gezaaid met z’n medische experimenten ! Mensen in Afrika zouden in het kielzog vd Indiase aanklacht ook massaal deze massamoordenaar aan moeten klagen. Mocht het niet het gewenste resultaat krijgen, dan is iig zijn vermeende onschendbaarheid een flinke deuk opgelopen en elke bestaande aanklacht, aangifte, etc. is zeer belangrijk voor het minutieus aanleggen v/e dossier over deze schande vd menselijkheid op twee vuige benen !! Elke ademhaling van deze ‘man’ is er eentje te veel.

   • Laten we niet de directeur van de WHO vergeten, Tedros Adhanom Ghebreyesus.
    Hij had in Ethiopië ook al vele levens op zijn geweten, maar omdat dat via injecties ging mocht hij de leider worden van de WHO!

  • Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
   Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
   Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
   Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
   Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
   Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
   George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
   Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
   Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
   Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum
   Sharon Dijksma | World Economic Forum
   Hugo de Jonge | World Economic Forum
   Bruno Bruins | World Economic Forum
   Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt <—————)
   Wopke Hoekstra | World Economic Forum
   Lilianne Ploumen | World Economic Forum
   Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
   Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
   Femke Halsema | World Economic Forum
   Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)

   De WEFFERS gaan in lockdown, omdat ze bang worden voor verhoogde
   sterftecijfers onder hun soortgenoten.

   • je vergeet de Belgen oa DECROO ,Canada oa Trudeau,Duitsland oa Van der Leyen ,Merkel heeft het schip verlaten maar mag zeker niet vrijlopen ,ook de Koningshuizen,hebben allemaal samengewerkt ,uit macht en geldzucht

    • Reactie op Marly , denk dat de lijst vele malen groter is ,, maar waar stop je met zoeken naar mensen die mede bewerkstelligd hebben , de corona leugen , de swine flu , de spaanse griep , de gehele leugenachtige politiek die voor zelfverrijking , meedoet aan , dan komen we misschien aan het getal wat op de Guide stones staan , alleen dan anderen dan die de stenen geplaatst hebben

 2. Ik ben er ergens wel blij om dat dit gebeurt. Dat betekent dat velen er genoeg van hebben; van Klaus en zijn slaafse klausjes zoals hier in NL zijn o.a. Rutte Klaus, Hugo Klaus, Sigrid Klaus, Ferd Klaus. Kalt stellen die club, inclusie Bill Gates en al die andere super rijke smeerlappen die meedoen aan de great reset.

 3. Ik heb altijd en overal gezegd dat deze mensen lafaards zijn. Wel goed beschermde lafaards. Zijn niet waard om nog één dag in dit ondermaanse door te brengen!

 4. Spijtig dat die klojo’s zo een onmetelijke macht en steun hebben van het pyramide topje die de wereld al decennia in hun macht hebben en alle helpers zoals professoren,medici geleerden experten royaal vergoeden om hun leugenachtige steun.

 5. De elite / heersende klasse / de supranationale machtsnetwerken of je dit gespuis ook noemen wilt leefden al lang in een wereld, die los stond [ en staat ] van de echte wereld. De financiële wereld stond ook los van de reëele economieën vd aarde. De echte samenlevingen en de reëele economieën moesten zich steeds maar weer aanpassen aan de grillen van de bovenlaag. Het is o.a. daarom heel begrijpelijk dat onderdelen van die toplaag ons ‘gewone’ mensen is gaan zien als VEE. Maakbare vleeszakken, die steeds maar door blijven zeiken over internationale grondrechten en alle andere in hun ogen zijnde obstructies. De wereldbevolking was [ en is ] een work force van slaven, waarbij deze toplaag zoveel mogelijk geld weg sluist.
  Ze waanden zich bòven de wet en daardoor onschendbaar. Hetgeen er nu bij het WEF gebeurt is walst over dat sprookje en schopt dit zooitje omhooggevallen hypersysteemslachtoffers terug naar de echte wereld !
  Heerlijk.
  Dus als je een kundige hacker bent en ze laten hun bijeenkomsten doorgaan mbv streaming, dan weet je wat je te doen staat! Alles MOET vastgelegd worden op goed beveiligde servers en meteen verspreid worden over de hele wereld. Transparant en publiek maken, die hap !
  Wij The People moeten conferenties als het WEF e.a. behandelen als een buurthuis vol met verwende kinderen, die de hele buurt terroriseren. Wat DOE je dan als gemeenschap ? Met harde doch rechtvaardige hand corrigeer je dit euvel. Maar we hebben hier wel te maken met een ‘buurthuis’ met eigen omgekochte beveiliging met militaire capaciteiten. Gelukkig zitten onder al die nummerloze harnassen ook homo sapiens van vlees en bloed. Die signalen ontvangen van hun eigen lichaam èn van hun dierbaren als ze individueel / collectief een grens van onmenselijkheden over gaan. Er KOMT een punt, dat steeds meer ‘beveiligers / agenten / ME-ers / etc. zeggen: Ik TREK het niet meer. Ik STOP ermee.

 6. Er waren inderdaad geruchten dat het Zwitserse leger, dat voor de beveiliging van Davos instaat, wel eens van kant zou kunnen keren en zich achter hun bevolking zouden stellen. De WEF-moordenaars hadden nogal verschoten indien ze allemaal tesamen een machinepistool onder hun neus geduwd hadden gekregen en werden opgepakt. Om vervolgens naar Nurnberg te worden vervoerd en daar opgesloten in afwachting van hun proces. De Zwitserse bevolking mag zich in een volksraadpleging uitspreken over oa. de coronapas en verplichte vaccinatie. Dat is pas een democratie. Wanneer schapen veranderen in Leeuwen krijgen de wolven zwaar op hun donder. En dat beginnen ze zich nu te beseffen. Oppakken en voor een volksrechtbank sleuren die rotzooi !

 7. De waanzin gaat helaas nog even verder, lockdowns,2g en straks de ellende van een zware meteorologische winter met veel sneeuw/kou, dan is ons achterhaald energienet niet capabel genoeg om aan de stroomvraag te voldoen.
  Met opzet gedaan en in uw huis gebracht door neppie en jokkie.
  Maar dan….hoopvol kijkend naar de oprichting van de militaire tribunalen en het aanslepen van de vele vele schuldigen aan de gepleegde genocide tegen ons volk….

 8. Ik denk dat iedereen die in contact is gekomen met het gedachtengoed van klaus schwab zich wel kan voorstellen dat dergelijke WEF-griezels impopulair zijn bij normale mensen.

 9. Ik ben ook meerdere keren bedreigt en dacht altijd het volgende. Als jij mij bedreigt heb je het lef niet om het uit te voeren. Als je namelijk echt wil doen wat je zegt zou je het niet zeggen want bewijs en zo. Dus nam ik dat niet serieus.

  Als je iemand iets wil aandoen doe je het in stilte zodat (zo goed als niemand) het weet en dan doe je het. Veel, veel meer kans (maar nog steeds zeer gering) om er mee weg te komen. Maar wel veel meer kans om te slagen om je doel te bereiken.

  Ik heb dat bedreigingen ding als hype nooit begrepen. Is niet logisch… Overigens denk ik dat de ”Ghandi manier” veel succesvoller is en ook nog eens minder levens kost. Dat zie ik (en doe ik aan mee) steeds meer om me heen en juig ik toe.

  Groeten,
  Hugo

 10. More money, more problems..Hahahahaha dan overladen die randdebielen zich met alle problemen mogelijk op deze aardkloot..brake a legg (and the rest of your satanic bones) idiots?

 11. Het wachten is eveneens op de vereniging van de wereldwijde maffia die met hun geavanceerde middelen, dat globalisten- tuig van de aardbol vegen…
  Als het besef bij hen volledig doordringt dat hun afzetgebied van drugshandel volledig in elkaar stort door wereldwijde genocide via de gifprikken, dan zal hun gewelddadige reactie hierop zeker komen richting de verantwoordelijken van deze wereldwijde genocide.
  Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat die lui passief toekijken hoe hun zeer winstgevende handel volledig wordt verwoest….!

  • Het is niet alleen het afzetgebied, maar wat te denken van digitaal geld en zoals ik begrepen heb, maar 1 wereld bank en per persoon maar 1 bankrekening? Ik denk dat het witwassen van geld dan niet meer zo makkelijk zal gaan, ook al is niet alles waterdicht natuurlijk.

  • Jammer genoeg is de wereldwijde drugshandel in handen van dezelfde lui. De CIA, wat een uit de krachten gegroeid bankiersclubje (OSS) is, werkt onder het mom van “war on drugs” aan het opruimen van de concurrentie en het almaar vergroten van de omzetten en winsten.

   Ik weet slechts de cijfers van toen Michael Ruppert dat nog meldde en da’s dus al weer jaren terug, maar toen was de winst na witwassen bijna 700 miljard US dollar per jaar. De Wall Street beurs levert alle CIA directeurs en de CIA levert alle beurs directeurs, ze zijn dus zeer nauw verweven, dus het witwassen is een wassen neus. Ook Amazon, die in de US nog nooit winst heeft gedraaid, kan ruim rondkomen door de ‘beloningen’ voor hun data-mining en data-storage voor de CIA en ik vermoed dat Bezos ook niet vies is van een portie witwassen…

 12. Het is een schande dat al dat tuig wat aangesloten is bij het WEF nog vr rondloopt. Stuk voor stuk psychopaten, moordenaars, leugenaars en bedriegers. Ik dacht dat terroristische organisaties verboden waren? Oh nee, wacht, alleen de concurrentie is verboden, WEF mag wél oorgaan met hun massamoord, verkrachting en totale vernietiging van de aarde.

 13. de lafaards beginnen schrik te krijgen….er staat een prijs op hun hoofd , en dat kan ik alleen maar toejuichen , nu hun plan in duigen valt gaan ze nog rap een variant de wereld insturen , dit is de zoveelste leugen , is enkel bedoeld om hun beurs waarde van de vaccinindustrie op te krikken….voor mijn paar mag er gerust geschoten worden , dit keer in hun richting wel te verstaan….hier kan je het echte nieuws lezen in Nederlands
  https://laatste.brekendnieuws.nl/ , deze journalist vind zijn nieuws bij het Amerikaanse leger ;https://theusmilitarynews.com/ of kijk wat er echt gebeurd op dit kanaal : https://restoredrepublic.co/ , en dan gaat men begrijpen waarom de elite zo in paniek is …de nieuwe “variant” kan ook een afleideingsmaneuver zijn voor de komende rechtszaak van Ghislaine Maxwell , de slet van Epstein , dààr gaat redelijk wat rotzooi uit komen over de politici en royalty die ginder op zijn eiland sexfeestjes organiseerde met minderjarigen , en er honderden opsloot in de ondergrondse gangen van het “getty museum” ..de new world orde is aan ’t zinken , en rap , dus hou nog even vol , ze gaan da criminele nest aan het meer van Geneve uitroken tot ze de laatste smeerlap gevonden hebben en voor het gerecht gebracht hebben , voor degene die technisch willen weten hoe het nep virus tot stand is gekomen , luister eens naar echte wetenschappers ; https://rumble.com/vop6sp-wetenschappers-met-een-kritische-blik-op-de-corona-crisis.html?fbclid=IwAR2BiC-cXYy2W46ZpfgyQWb_u6Pgot-277DB5u8i2Qtwe9JMW6SwUGY2X98

 14. wat is er gaande onder het ” Getty Museum ” ??? GETTY MUSEUM – HOME OF THE CABAL’S UNDERGROUND CITY OF CHILD SEX SLAVES THREATENED BY FIRE …. ze waren verschrikkelijk snel om de video’s te verwijderen , voor mij is dat een teken dat er waarheid moet achter zitten…

 15. Dus ze worden bedreigd, Is dit waar, vraag ik me af.
  Of wil het WEF gewoon achter gesloten deuren vergaderen en goed nagekeken opnames aan het publiek tonen?

  • Ik dacht hetzelfde. Alsof die gasten bang zijn voor dreigementen… het zal wel een excuus zijn om de pers er buiten te houden zodat ze hun presentatie aan het publiek eerst kunnen saniteren. Komisch bijna hoe iedereen enthousiast doet, over die “bedreigingen” op social media. Is er in de twee jaar tijd al eentje verrot geknald? Nee dus.

 16. Volgens andere berichten gaat Davos niet door omdat Schwab en La Garde vastzitten op Antarctica!
  ik geloof dit eerder dan aanvallen van burgers op de locatie in Davos
  Je denkt toch niet dat dit zg “”{open forum”” op een niet streng beveiligde plek zouden gaan oreren.
  Dus mensen wordt wakker. ook op dit vlak.
  Als er wordt gezegd wordt dat er bedreigingen zijn aan hun adres dan mag je dat zelfs betwijfelen omdat er andere redenen zijn waarom dit spektakel niet doorgaat.
  Er zijn door de witte hoeden en aan hen gelieerde militairen vele politieke figuren weggehaald, uitgeschakeld. Zelfs die Zuckerberg is niet meer de baas van face nu het META heet.
  Er gebeurt zeer veel goeds onder de menselijke radar die het dystopische tijdperk in de kiem smoort.
  Wordt licht van binnen en straal dat uit. Het collectieve positieve veld heeft meer Licht nodig zodat het omslagmoment spoediger zal komen. Nog voor 21 juni!!
  Alle evt ergernis en boosheid en vooral angst zal het veld van de elite voeren en dat moet niet.
  Als je hier bv goede dingen en opbeurende dingen zou schrijven dan komt er steeds meer Licht in jezelf en in het collectieve veld.
  Welke wereld wil jij? Hoeveel vrede wil jij.

 17. Ah…..die lichtwereld wordt ons al jaren belooft.
  Daar moeten we wel eerst zelf even voor zorgen……door een lichtmeester te worden. Door alle woede los te laten….terwijl alles wat ons dierbaar is word gesloopt.
  We moeten kennelijk vol liefde in verheven meditatie gaan toezien hoe alles van waarde naar de verdommenis wordt geholpen door dat zelfde zootje helletuig wat ons wenste te ontwapenen, te vergiftigen en op langere termijn dood te hongeren of ons tot slaaf te maken.
  Het lukt ze aardig al met al.
  Geef mij een goed geweer. Eentje waarmee je die vuile rattenbende 1voor1 van deze aardbol kunt afknallen. Dan hoef ik niet zonodig op die tribunalen te wachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in