Wat is er met de vrije en de dappere gebeurd? Wat is er gebeurd met de houding die Patrick Henry op de conventie van Virginia in 1775 liet zeggen: “Geef me vrijheid of geef me de dood”?

Wat is er gebeurd met de patriottische hartstocht en de griezelige toewijding om lijden en dood onder ogen te zien, die ertoe leidden dat meer dan twee miljoen jonge mannen zich vrijwillig meldden voor dienst in de Eerste Wereldoorlog, en vijf keer zoveel voor dienst in de Tweede Wereldoorlog? schrijft Todd Hayen.

Wat is er gebeurd met het vermogen om angst te overwinnen en mee te drijven op de opwinding van avontuur en het potentieel voor onmetelijk succes dat honderdduizenden mannen en vrouwen naar de wilde en gevaarlijke grenzen van het Amerikaanse Westen dreef?

Wat is er gebeurd met de geest die de zielen vervulde van hen die werden geconfronteerd met grote tegenspoed, gevaar voor lijf en leden, die meer dan 50.000 ongelukkige mannen en vrouwen (voornamelijk mannen) naar de jungles van Centraal-Amerika leidden om het Panamakanaal aan te leggen – waarbij uiteindelijk meer dan 5.000 van hen omkwamen als gevolg van ongelukken, allerlei ziekten waaronder malaria en dysenterie?

Wat is er gebeurd?

Ja, dit gaat over ons, jongens (mijzelf inbegrepen!) Zeker, vrouwen kunnen dapper zijn – elke biologische seksuele geaardheid kan het archetype van de krijger activeren – maar meestal is het het mannelijke geslacht die in deze archetypische constellatie valt.

Moed – een drang om degenen van wie hij houdt te beschermen, een kritische en logische beoordeling van een moeilijke situatie te hebben, en de kracht en macht, op zijn minst een potentiële kracht en macht, klaar om alles toe te brengen wat nodig is om partner en gezin, gemeenschap en natie te beschermen.

Wij, mannen, lijken dat grotendeels te zijn kwijtgeraakt. Zijn we een stelletje watjes geworden?

Dr. Mark McDonald, een vooraanstaand arts met een specialisatie in psychiatrie, windt er geen doekjes om als hij de psychologische toestand van mannen en vrouwen tijdens deze crises beschrijft:

Seksistisch? Misschien denken sommigen van wel, maar McDonald legt niet alle schuld bij één sekse, of exclusief bij de mannelijke of vrouwelijke archetypes, de verantwoordelijkheid is hier vrij evenwichtig.

Wat betekent dit?

In feite betekent het dat we een cultuur hebben gecreëerd die er goed in is geslaagd mannen te ontmannen – de radicale feministische beweging en een algemeen gebrek aan situaties waarin mannen hun “mannelijkheid” op een gezonde manier kunnen uitdrukken, zijn een groot deel van het probleem geweest.

“Giftige Mannelijkheid” is een uitdrukking en een concept dat de wereld stormenderhand heeft veroverd, en dat nogal wat bijdraagt aan de verwarring die mannen ervaren terwijl ze proberen vast te stellen wat een “echte man” is in de hedendaagse “anti-mannelijke” cultuur.

“Oh boo hoo” zullen sommigen van jullie misschien zeggen. “Mannen, door hun machtige patriarchale geschiedenis van het misbruiken van vrouwen en het behandelen van hen als minderwaardige partners in relaties, verdienen het om een beetje teruggetrokken te worden!”

Daar zit zeker waarheid in, maar twee keer fout maakt nog geen goed. Je kunt niet een essentieel deel van het man-zijn wegsnijden zonder bijkomende schade aan te richten.

Dus wat heeft een “echte man” zijn te maken met dapperheid? Heel veel, eigenlijk. Het trotseren van tegenspoed en gevaar, in de eerste plaats om de fysiek zwakkeren te beschermen, is een zeer belangrijke eigenschap van het mannelijke archetype van de krijger, of zelfs koning als je er meer in detail over wilt treden.

Historisch en traditioneel is de man de beschermer, de fysieke, en soms intellectuele (intelligentie die aanwezig is in logisch redeneren en kritisch denken) gevonden in mannelijke archetypes (nogmaals, archetypes waartoe zowel mannen als vrouwen toegang hebben).

Deze eigenschappen zijn in de eerste plaats gericht op bescherming en worden naar buiten toe geprojecteerd als kracht en vastberadenheid. Dit stabiliseert vaak de meer emotionele vrouwelijke archetypische factoren die weer, typisch, worden geactiveerd door de vrouw, of de echtgenote, in een relatie.

  Ze hebben mensen door de injecties in robots veranderd

Als psychotherapeut, en dan nog archetypisch psycholoog, zie ik deze archetypische krachten en invloeden dagelijks in mijn cliënten spelen. De meeste problemen die ik in de therapie van een koppel tegenkom, komen voort uit een onevenwicht, of een disfunctie, in deze energieën van het mannelijke en het vrouwelijke.

Nogmaals, de “man” in een koppel kan zowel mannelijke als vrouwelijke archetypes activeren, net als de “vrouw”. Het probleem ontstaat als de geactiveerde archetypen ongepast zijn, uit balans, en een resultaat creëren dat onverwacht, ongewenst of niet heilzaam is. De meeste van deze invloeden spelen zich af in het onbewuste, dus worden ze zelden bewust gemanipuleerd.

Het was niet totdat ik Dr. McDonald ontmoette dat ik een aantal zeer belangrijke punten met elkaar verbond. McDonald schreef en bracht onlangs een boek uit getiteld de Verenigde Staten van Angst. De ondertitel van het boek, “Hoe Amerika ten prooi viel aan een Massale Waanzinnige Psychose” is de primaire focus.

McDonald houdt niets achter wanneer hij ingaat op wat hij gelooft dat een fundamentele oorzaak is van deze massapsychose. Hij gelooft dat vrouwen (vrouwelijke archetypen die het gedrag van de vrouw sturen) een sterke, en mannelijke man nodig hebben, om haar emotionaliteit in toom te houden (als gevolg van de onbelemmerde expressie van haar vrouwelijke archetypen.) McDonald zei, in een interview gegeven op Jerm Warfare:

Denk je dat mannen met mondkapjes op vrouwen een veilig gevoel geven? Het laat alleen zien dat ze geen ballen hebben. Ik heb gesproken met vrouwelijke politieagenten die mannen in camouflage zien, getatoeëerd, rondrijden in vrachtwagens met geweerrekken – met mondkapjes op. Ze vertellen me, “dit geeft me geen veilig gevoel. Dit maakt me bang. Als ze al zo bang zijn voor een virus, hoe zullen ze dan reageren op een echte bedreiging – wat zal er gebeuren als de beer uit het bos komt? Wat gaat er gebeuren als een verkrachter mij probeert aan te vallen? Wat gaat er gebeuren als mijn kinderen ontvoerd worden door de man in het park, wat gaan ze dan doen? Met hun mondkapje op, gaan ze dan zeggen, “Stop alsjeblieft. Alstublieft. Alsjeblieft.” Ze zullen hun leven niet op het spel zetten. Ze zullen zelfs hun mond niet op het spel zetten.”

Harde woorden, mijn broeders. Harde woorden, maar ik denk dat ze de spijker op de kop slaan.

  Studie "Game-changer": Spike-eiwit doet hartaanvallen toenemen en vernietigt immuunsysteem

Is dit het enige dat de oorzaak is van de ineenstorting die we zien bij hen die niet kunnen opstaan tegen deze huidige tirannie, en zeggen “genoeg is genoeg, stap terug!” Nee, natuurlijk niet, maar, naar mijn mening, is het een groot deel van het probleem.

Onze cultuur, althans in het Westen, is hierop ingesteld. We zijn meer en meer afhankelijk geworden van de overheid die voor ons zorgt, waardoor we onze eigen persoonlijke drang om karakter en kracht te ontwikkelen zijn kwijtgeraakt. Wij zijn afhankelijk van de overheid en het gezag om voor ons te denken en ons te vertellen wat het beste voor ons is, om ons, in één woord, op te voeden. We gehoorzamen, we blijven kinderen, en uiteindelijk lijden we.

De dapperen houden vast aan wat hen vrij maakt en zijn bereid daarvoor te vechten. Vrijheid is een door God gegeven recht, niet een recht dat ons geschonken wordt door een andere autoriteit. De gezonde mannelijke archetypes van krijger en koning hebben aan hun zijde het symbolische zwaard dat hun macht over tegenspoed en gevaar vertegenwoordigt.

Er is een tijd voor de krijger om het zwaard maar een paar centimeter uit de schede te trekken om de zon te laten glinsteren op het gepolijste oppervlak, flitsend in de ogen van een potentiële vijand, om hen te laten weten met wie ze te maken hebben.

En dan is er het moment om het zwaard volledig uit de schede te trekken en datgene neer te slaan wat de strijder en degenen die hij liefheeft ernstig bedreigt.

Nu is het tijd om te vechten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wanneer verzet een plicht wordtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is officieel – WEF in bed met de mainstream media om ‘The Great Reset’ uit te rollen (Nederlands ondertiteld)
Volgend artikel2021 top artikelen: “Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Waar zitten we als we meerdere wetenschappen gebruiken….

  De langste film ooit!

  De langste film ooit gemaakt in de geschiedenis door de mensheid waarin iedere fantasy van het ego er mocht zijn en Pfarma de macht pakte en de wereld wil regeren met een virus en ook geschiede en nog steeds geschied momenteel.

  Alles werd meer dan eens herhaald en soms verbeterd en oversteeg en meer, meer, meer was het credo en nu mogen we leren dat alles “De grootste overdenking” is die we met zijn allen mogen maken.

  Wat heeft de hele wereld ervan geleerd als overal de waarheid uitkomt?

  Zoals de mens dan zijn goede voornemens heeft zouden nu onze wereld leiders goede voornemens moeten maken want alles komt uit en alles valt uit. De nieuwe cyclus werd in 2009 al aangekondigd als je meerdere wetenschappen hanteerde en geschiedenis had geraadpleegd voor de cycli waarin de aarde en de kosmos verloopt en vooruitstrevende maatregelen had kunnen treffen voor ieders gewin. Nu hebben we ellenlange discussies met superego’s die maar geen spiegel voor willen houden met wat er gebeurt en hun leiderschap hebben weggeven aan een macht die controle wil houden.

  Zoals de mensheid het jaar afsluit met een spetterende vuurwerkshow, zo sluit de kosmos de meer dan 2 eeuwen durende cyclus af met zijn grootste vuurwerkshow in de vorm van de meest bizarre weersveranderingen ooit die de hele wereld nu meemaakt zoals reeds eerder gebeurde als je geschiedenis had geraadpleegd voor wat komen gaat.

  Het gebeurde al reeds eerder als je de timetables erbij had gepakt ingezien voor wat reeds eerder gebeurde en meerdere wetenschappen had geraadpleegd voor reinheid van leven en had overgebracht.

  Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol, anderen de schuld geven, eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  De nieuwe Het Aquarius tijdperk is een begrip uit de astrologie. Het is een van de twaalf GROTE tijdperken die de namen hebben van de twaalf tekens uit de dierenriem.
  Elk tijdperk duurt 2150 jaar, en maakt deel uit van een cyclus van in totaal 25800 jaar.
  Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde. zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je geweten had hoe de cyclussen werken en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag)terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft. Zonder creatiespiraal geen evolutie en herhalen we wat reeds eerder gebeurde is kopieer gedrag.

  Oude emoties zullen eerst geuit mogen worden. Karma inwisselen was de boodschap in 2009 al om de vorige cyclus te reinigen van verkeerd aangeleerde gedragingen opgelopen in de vorige cyclus. Hardnekkige materie als je ziet hoever sommigen gaan, met hand en tand hun bestaan verdedigen voor wat zij zelf in deze langste film hebben opgetuigd ten gunste van zichzelf zonder respect voor anderen wat nu anders mag.

  Emoties zijn ingehouden gedragingen van het verleden die zich uiten in het heden als de poort naar het hart open gaat en de geschiedins zich herhaalt. Uiten van emoties is loslaten van het verleden en wordt je rein in het heden. Duurt enkele jaren om dit verwerken en regressietherapie voor diepgang in de dieper liggende emoties. Jezelf genezend vermogen gaat dan zijn werk doen en lost karma in en je bevrijdt jezelf en anderen.

  En het grote vraagstuk is:

  Gaan we onszelf een spiegel voorhouden en alsnog karma inlossen en de wonden helen.
  Kunnen we met zijn allen gelukkig zijn zonder voorwaarden en afgunst over herkomst.
  Compromissen sluiten ten bate van allen in harmonie.

 2. https://www.dailyveracity.com/wp-content/uploads/2021/08/044sOcMZTShzE1jE-1.mp4

  “If you think we’re fighting a virus, you’re going to act like a victim. If you think we’re fighting a war, you’re going to act like a warrior. Now, my argument is: We are in a war. We have to determine, its a fifth generation uncharacteristic unrestricted war but, we have to determine who the enemy is.”

  – Dr. Lee Merritt, Orthopedic surgeon, at America’s Frontline Doctors White Coat Summit Anniversary event

  https://www.bitchute.com/video/zGC1CxgZ9R9R/

 3. Wat is er gebeurd??

  Veel te weinig testosteron in de huidige ‘mannen’. Dat is mi een van de belangrijkste problemen. Onder andere veroorzaakt door wereldwijd aanmoedigen van vegetarisme / veganisme en dan heb ik het nog geeneens over de ‘slow-kill *’ shit wat doorgaat voor ‘voedsel’ uit de supermarkten (vol met E-nummers* ).
  Meeste van die zooi komt in ons land van Unilever en waar maakt dit concern deel van uit? Juist ja.. de CABAL om die teringlijers maar een naam te geven.

  NB: Had ik al verteld dat veganisme een psy-op is van deze zelfde cabal met als doel ondermijnen van de gezondheid??
  Look it up! voordat je met je geprogrammeerde reactie komt..

  • @Karel,

   Helemaal mee eens en ook de mode wordt beinvloed door de zioniosten cabal waarin men mannen de meest vreemde gewaden probeert te verkopen. Maar dat geldt alleen voor westerse mannen, je denkt toch niet dat een moslim (bijv. Turk of Marokkaan) met een rokje gaat lopen.

   Conclusie: er ontstaan gehoorzame slapjanussen en de westerse wereld moet verzwakt worden om de import van woeste stammen te vergemakkelijken, dat is de grote olifant in de kamer die blijkbaar niemand wil zien. Vergeet ook niet dat NL voor een groot deel het drinkwater uit de Maas en de Rijn betrekt, waar alle medicijnen en uitgeplaste vrouwelijke hormoonpilllen in zitten uit Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Belgie die ook zorgen voor verminderende testosteron niveaus bij de mannen.

   Vandaag nog in een ziekenhuis geweest en ik was de enige zonder bekluier. Alle watjes van groot tot klein liepen met zo’n zuurstof beperkende bekluier op en dan snap ik heel goed dat vrouwen daar nu niet echt opgewonden van kunnen raken.

   • @ Henkie,

    Voor wat het drinkwater aangaat kan ik je aanraden het eerst te destilleren of minstens door een goed filter te laten gaan alvoren tot je te nemen.

    Doe dit zelf al een aantal jaar en bevalt mij prima. Destilleren vraagt wel stroom en het is belangrijk om toch enige korrels keltisch zeezout op die 4 liter toetevoegen want met puur gedestilleerd kan je lichaam niets en is zelfs nadelig voor het aantal witte bloedcellen.

    Op jewtube wel het nodige over te vinden btw. Vergeet ook niet dat er rotzooi door het leidingwater wordt gegooid om algengroei etc tegen te gaan. Dat wil je ook niet binnenkrijgen.

    Voorzetje ;–)

    meditecheurope.nl
    https://misterwater.eu/

  • Jij kan beter je spuitjes gaan halen.
   Kadavers consumeren of het experiment, beiden dragen bij aan hartklachten en kanker. Het spuitje is je van harte gegund. Geen hersens…stumper.

   • @ Kimmie,

    Nog niet helemaal wakker begrijp ik..
    Dat zal in dit leven wslk ook niet meer gebeuren vermoed ik zo maar.
    Slaap lekker verder zou ik zeggen en welterusten 🙂

 4. Wat een lulverhaal. Om wat te bereiken zal men verenigd moeten zijn. Dit heeft niks met ballen of testosteron te maken. Het heeft alles te maken met het verdeeldheid.

 5. Fascinerende tekst…verdient op zijn minst overweging. Persoonlijk zijn er twee thema’s die mij, in mijn zoektocht naar begrip, al een heel leven bezighouden (ben 67j)… Machtsdrift en de relatie tussen de twee archetypes -man en vrouw.

  Opgegroeid in een katholiek midden, geëvolueerd naar filosofisch zoeken en aangekomen bij de overtuiging dat alles zin heeft, ook de moeilijke reis naar verlicht bewustzijn, geloof ik dat wat nu gaande is een gevolg is van een een langzame ontwikkeling.

  Uiteraard verloopt dit niet zonder schokken…een kind dat net heeft geleerd om zich op te richten, moet ook leren om het onevenwicht te aanvaarden wil hij of zij lopen…

 6. Helemaal mee eens, als vrouw. Op YouTube is iemand die hier al heel lang voor waarschuwt (Ashwin Orie). Als ik een man zie met een mondkap op, denk ik ook: met hem win je de oorlog niet, die laat zich onderdrukken en heeft geen zelfrespect. En automatisch merk ik dat ik ook geen respect heb voor die mannen. En omgekeerd merk ik ook dat mijn emoties losgeslagen zijn, ik heb geen pilaar om op te steunen, ben alleenstaande moeder en probeer de man uit te hangen, maar dat lukt niet altijd even goed. Gelukkig bezit ik wel bakken met zelfrespect en lef.

 7. De vertruttings golf is verworden tot een wereld omspannende Tsunami.
  Kijk naar de huidige reclame , neem er wel even een emmer bij 😛
  Kijk naar uitzendingen van compleet over de top gejaagde gay’s met hun make over programma’s .
  Het is werkelijk van de pot gerukt .

  Quote ” Het begin:
  Decadentie ontstond in de loop van de 19 eeuw.
  Men was niet meer tevreden met de huidige toestand en was dus opzoek naar “beter” (mooier).
  Daardoor kreeg men belangstelling voor alles wat te maken had met bloei en het verval van het Romeinse rijk.
  Men wou dus zo veel mogelijk uit het leven halen,en daarvoor moesten regels overtreden worden.
  Men kreeg interesse voor kunstmatige dingen, daardoor ontstond het dandyisme (mannen die uiterlijk erg belangrijk vonden).
  In de kunst is het estheticisme ontstaan (kunst stroming waarin schoonheid’s beleving centraal stond).

  Ook hoefde kunst niet meer nuttig te zijn maar gewoon mooi.
  Maar schoonheid wordt ook als iets verdachts ervaren zo ontstond er in de kunst tegenstellende combinaties zoals schoonheid en pijn (hierdoor kwam ook het sadisme tot stand).
  De verdorvenheid (sadisme, pijn, etc..) zorgde er ook voor dat men de schoonheid ook beter kon ervaren.
  Men ging ook steeds verder en verlegde steeds meer grenzen om de schoonheid beter te kunnen ervaren.
  Doordat er een steeds sterkere ervaring nodig was om schoonheid te kunnen ervaren ontstond decadentie (verval, daling, neergang).
  Decadentie kenmerkte zich dus ook door verdorvenheid,sadisme (drang naar pijn) en homoseksualiteit.
  Pijn, aftakeling en dood stond hierbij centraal.

  Tijdsbeeld (hoe het toen ervaren werd):
  In de 19e eeuw werd decadentie door de politieke situatie steeds meer een modewoord.
  In deze tijd werden de gedragsregels veel losser en de corruptie nam toe en de industrialisatie zorgde voor veel negatieve gevolgen.

  De decadentie speel zich ook alleen maar in hogere lagen van de bevolking (upper ten), dit gaat ten kosten van de armen.
  Mensen in de hogere lagen (upper ten) kan alles doen in het leven daardoor wordt men oververwendt (zo verwend,dat we niet meer kunnen genieten).
  Men moest toen moeite gaan doen om schoonheid te gaan ervaren.

  Decadentie:
  Decadentie is een soort van zoektocht naar het betere (schoonheid) maar daardoor ook het veroorzaken van verval.

 8. Het begint hier al, verenigen, En dan reageren met lulverhaal, Om te beginnen heeft Karel ’n punt, mannen met nagels lakken, yuk, parelkettingen dragen , mooie zelfs, ik heb ze ook, maar ’n mán, yuk, kijk naar de verwijfde mode, om te kotsen , VERDEELDHEID, JA, Dankzij de 2 van den Haag, kloothufters.

 9. En toch ben ik er van overtuigd Anjo dat het ligt aan het feit dat er geen eenheid is. Als we iets willen bereiken zullen we met velen en samen moeten zijn. Commentaar leveren vanachter een toetsenbord is niet moeilijk.
  Strength in numbers.

  • @Pureblood
   Quote ” Commentaar leveren vanachter een toetsenbord is niet moeilijk.
   Strength in numbers.”
   Slaat kant nog wal .
   Beetje onhandige stomme opmerking .
   Wil jij nu zeggen dat alle geleverde draadjes een hoop kwatz is > ?
   Je(nick) naam is dan ook onhandig .
   Wil je ook niet horen, en de naam refereert aan een enorme dosis eigendunk . (in dit geval ) 😛

   • @ Cor nietdus,

    Vermoed dat je in dit geval de plank misslaat voor wat betreft ‘Pureblood’.
    Zelf ben ik ook ‘Pure blood’ als in: niet gefuckzineerd of getest 😉

   • Nee Cor de draadjes zijn dat niet. Ze verbinden natuurlijk maar met draadjes bereik je geen effect in die zin dat ze werkzaam zijn tegen de maatregelen.
    Dat je de uitdrukking strength in numbers kant nog wal vindt slaan zegt nogal wat. Dan sta ik liever met een niet mannelijke man naast me op de barricades.

 10. @Pureblood
  @karel
  Waarvan akte voor beide .
  Je mannelijkheid profileren kan gemakkelijk omslaan in macho gedrag .
  Wat ook niet echt een werkzaam pad is .
  Ikzelf ga liever alleen hoef geen aandacht van vele .
  Al eerder gezegd als de horde uitgeraasd is en de rokende puinhoop een feit is komt er altijd weer een idioot met een kruis aanlopen . begint de hele meuk weer over nieuw ..
  Ik ga niet (meer) de barricade op om met vuur en zwaard de deug ridder uit te hangen .
  Im to old for that shit . 😛
  Ga zeker niet bij de pakken neerzitten maar zinloos er in rennen(nee) die tijd ligt achter mij .
  Ben verre van een vertrutte kwee die met een regenboogvlag staat te zwaaien .
  Ik kan dan net als jullie weigeren om te shotten en ook geen bekgordijn dragen .
  Was vroeger een harde jongen .. het ontbrak mij aan emphatie , nu leef ik met mijn moppie en 2 fijne dogs . En verdedig alleen nog maar MIJN huis en haard . Ik post hier draadjes om gelijk gestemde mee te chatten . Het brallen heb ik een broertje dood aan .
  Maar met jullie context eens het is een moeilijke en met kuilen bezaaid pad .
  Het spreekwoord zegt “Je moet er geweest zijn om er over mee te KUNNEN praten ” laat ik het daar maar bij houden . Fijne dag .

 11. “De eerste is grappig IMO”. Wat een ongelooflijk lulverhaal is dat cor weldus. Ga jij maar gauw je boostertje halen en val dood. Ik zou het liefst pissen en schijten op je graf, vuile randdebiel. Grote smoel op internet maar daarbuiten een lulletje eersteklas. Een gore trol dat ben je. Wat doe jij eigenlijk hier? Ga toch gauw met je zombies samenklonteren.

  • @ straaljagert,

   Het grappige is wellicht dat het een lul verhaal is. In die zin dat er eerst gezegd wordt: “Ik ben geprikt. Ik geef het toe.” om een paar alineas later te vernemen dat pipo niet geprikt is: “Een paar dagen terug ben ik op wandel. Dat mogen zelfs vermaledijde niet-geprikten als ik voorlopig nog.”

   Dus wat is het nou? Wanneer ik het zo lees zou het heel goed onder de noemer: ‘fictie’ door kunnen gaan.

   En vwb je reactie: “What goes around comes around”.
   Vermoed zomaar dat er heel wat op jouw graf gezeken zal worden (al is het maar om het onkruid te voeden)

 12. “McDonald houdt niets achter wanneer hij ingaat op wat hij gelooft dat een fundamentele oorzaak is van deze massapsychose.”
  De oorzaak ligt zoals gewoonlijk recht onder onze neus en staart ons al 120 jaar lang aan.
  Het (basis)schoolsysteem is de oorzaak. Als je niet jezelf mag zijn word je daar blij of boos van? Maar aangezien we allemaal, naar het schijnt, zo’n fantastische tijd hebben beleefd op school, kan het daar nooit aan liggen.
  Zolang we dit niet willen zien, zal er ook geen nieuwe wereld ontstaan, ook niet als “wij” winnen/ Schwab probeert zijn digitale mens in een fake 5 dimension te laten leven. Hier kom ik nog op terug,..tenminste als jullie Mij kunnen vinden,… vanaf volgend week,…@ your service,..kep er zin an!!!

 13. Nu is het tijd om te vechten is het onderwerp.
  Om te kunnen vechten,zul je een paar vaardigheden moeten bezitten/verkrijgen/leren.
  1 Beheersing.(wie jou kwaad maakt,beheerst jou)
  2 Inzicht (strategie is niet hetzelfde als tactiek)
  3 Kennis over de tegenstander.
  4 Kennis over jezelf (Hele belangrijke!ken je beperkingen(perks))
  5 Techniek.(jij hebt een geheugen,maar je spieren ook.)
  Pas als je deze vaardigheden beheerst volgens mij,ben je in staat om de situatie te beheersen.
  Dat wil niet zeggen winnen,8 man tegen en ik krijg ook andere ideeen dan alleen vechten.
  Vluchten en hinderlaag zijn dan de opties.
  Ik heb wel geleerd dat als JIJ de partij bent die rustig blijft en de emoties in de hand weet te houden,je meestal de situatie beheerst.

  Je maintandrai!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in