Het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid (MOH) heeft bevestigd dat COVID-19 patiënten in aanmerking kunnen komen voor geassisteerde zelfmoord.

“In sommige omstandigheden kan een persoon met COVID-19 in aanmerking komen voor begeleid sterven,” zegt het NZ ministerie van volksgezondheid.

Bovendien zal de regering ongeveer $1087 betalen aan artsen voor elke patiënt op wie zij euthanasie uitvoeren, volgens Stuff, de populairste krant van het eiland, bericht Newswars.com.

Een anti-euthanasie groep genaamd DefendNZ stuurde vorige maand een Official Information Act verzoek aan de Nieuw-Zeelandse regering om opheldering te verschaffen over een nieuw euthanasiewetsvoorstel genaamd de End of Life Choice Act (EOLCA), met name als het gaat om “ernstig gehospitaliseerde” Covid-patiënten.

“Zou een patiënt die ernstig is gehospitaliseerd met Covid-19 in aanmerking kunnen komen voor geassisteerde zelfdoding of euthanasie onder de wet indien een gezondheidswerker zijn prognose als minder dan 6 maanden beschouwt?” vroeg de groep.

Het ministerie van Volksgezondheid antwoordde op 7 december: “In sommige omstandigheden kan een persoon met COVID-19 in aanmerking komen voor hulp bij sterven.

Van het MOH (nadruk toegevoegd):

Er zijn duidelijke criteria om in aanmerking te komen voor stervensbegeleiding. Deze omvatten dat iemand een terminale ziekte moet hebben die waarschijnlijk binnen zes maanden een einde aan zijn leven zal maken.

Een terminale ziekte is meestal een langdurige ziekte waarbij behandeling niet effectief is. Volgens de EOLC-wet wordt door de behandelend arts (AMP) en de onafhankelijke arts bepaald of iemand in aanmerking komt.

Of iemand in aanmerking komt, wordt per geval bepaald; daarom kan het ministerie geen definitieve uitspraken doen over wie in aanmerking komt. In sommige omstandigheden kan een persoon met COVID-19 in aanmerking komen voor stervensbegeleiding.

Dankzij het nieuwe wetsvoorstel stimuleert de NZ-regering artsen met 1000 dollar betalingen voor elke patiënt die euthanasie ondergaat.

  Schokkend hoge kindersterfte in verschillende landen: "Dit zou in het nieuws moeten zijn"

“Artsen ontvangen een overheidsvergoeding van 1000 dollar plus onkosten voor elke euthanasiedood die zij uitvoeren,” meldt de Catholic Herald, eraan toevoegend dat “slechts 96 van de 16.000 artsen in het land hebben aangeboden om mee te werken, echter, alle 32 verpleeghuizen in het land, op één na, hebben aangegeven dat zij geen euthanasie zullen toestaan.”

Barones Finlay of Llandaff, een Britse hoogleraar palliatieve geneeskunde, vertelde de Herald dat de EOLCA de fundamentele beginselen van de bio-ethiek verraadt.

“Het is bizar dat een land dat zijn burgers probeert te beschermen door zich volledig af te sluiten voor een virus waarvan mensen volledig kunnen herstellen… nu voorstelt dat deze patiënten door hun artsen moeten worden gedood. Het zet de ethos van de geneeskunde op zijn kop,” zegt Finlay.

“Je kunt de dood echt niet voor 100 procent voorspellen. Waarom zou je ze dan niet steunen terwijl ze sterven en de deur open laten voor het geval ze tot de groep behoren die alle kansen trotseert en volledig herstelt?” voegt ze eraan toe.

Evenzo veroordeelde het American College of Physicians in 2017 euthanasie, met als argument dat “physician-assisted suicide noch een therapie noch een oplossing is voor moeilijke vragen die zich voordoen aan het einde van het leven.”

Op basis van inhoudelijke ethiek, klinische praktijk, beleid en andere bezwaren steunt de ACP de legalisering van zelfdoding met hulp van een arts niet. Deze praktijk is problematisch gezien de aard van de relatie tussen patiënt en arts, tast het vertrouwen in die relatie en in de beroepsgroep aan, en verandert de rol van de medische beroepsgroep in de samenleving fundamenteel.

Bovendien liggen de principes die in dit debat op het spel staan ook ten grondslag aan de verantwoordelijkheden van de geneeskunde in andere kwesties en aan de plicht van de arts om zorg te verlenen op basis van klinisch oordeel, bewijsmateriaal en ethiek. Controle over de manier en het tijdstip van iemands dood is geen doel van de geneeskunde geweest en zou dat ook niet moeten zijn. Echter, door middel van kwalitatief hoogstaande zorg, effectieve communicatie, medelevende steun en de juiste middelen, kunnen artsen patiënten helpen controle te hebben over veel aspecten van hoe zij het laatste hoofdstuk van hun leven doorbrengen.

Zweden heeft onlangs een “zelfmoordpod” onthuld, een euthanasie-apparaat dat een “pijnloze” dood zou bewerkstelligen.

  KIJK: EU-parlementsleden zijn het zat! - Big Pharma onder kruisverhoor!

Opmerkelijke timing.

Helaas voor de euthanasie-lobby, veroorzaakt de milde Omicron variant van COVID geen “terminale ziekte” die iemand “binnen 6 maanden” kan doden.

In feite heeft het typische China Virus een overlevingspercentage van 99% in de meeste leeftijdsgroepen, met uitzondering van de zeer ouderen.

Waarom dan de steun van de regering voor hulp bij zelfdoding voor COVID patiënten?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een bericht aan de ontwaaktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse vaccinatieweigeraars zullen in de toekomst bezoek krijgen van mobiele “Corona-vaccinatieteams”
Volgend artikelHet is officieel – WEF in bed met de mainstream media om ‘The Great Reset’ uit te rollen (Nederlands ondertiteld)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Onderdeel van een groter plan das duidelijk .
  De tuimeling gaat nu echt loos .
  https://www.newsweek.live/posts/is-black-goo-contained-within-the-nanobots-of-the-covid-vaccine

  Dit is ietwat ouder draadje maar verrot actueel .
  Er is iets intence boosaardig bezig ..
  Maar de volgende golf dient zich aan . ;D
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/iran-stuurt-israel-kerstboodschap-met-vernietiging-replica-kerncentrale-bij-dimona/

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/2022-wordt-het-jaar-van-afrekening-voor-de-eu-met-diepe-staatsschuldencrisis/

  Ik ben even sprakeloos ?
  Fijne dag allemaal houdt vol .

 2. Wat denk je, zullen de gereformeerde artsen en medisch specialisten hun gewetensbezwaren met $1000,- afkopen, als deze gewetensbezwaarde artsen katholiek zijn dan dan slaan ze twee vliegen dood in een klap, even biechten bij meneer pastoor en al hun zonden zullen dan vergeven worden, zo worden serie moordenaars eeuwen lang door het Vaticaan in de kaart gespeeld.

 3. De jaren dertig all over again.
  Precies volgens de ideetjes en richtlijnen van Nitler; levens onwaardigen en zo.

  Als ze nou eens begonnen die idioten op te ruimen die Zwabbertje volgen…..
  —————————-
  gaat overal verder.
  Spaanse telecombedrijf moet mensen ontslaan; de kosten voor de infrastructuur van 5G zijn te hoog….

  In Nl kunnen de linkse idioten weer protesteren tegen kap van regenwouden, die plaats vindt in HUN opdracht, voor de bio centrales…….

  FREUD>>>>>!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in