Pixabay

De legendarische financiële en geopolitieke cyclusanalist Martin Armstrong denkt dat het zogenaamde “Grote Reset”-plan van de Nieuwe Wereldorde voor de mensheid nu oorlog nodig heeft om te proberen het te laten slagen. Dat zou in de komende weken kunnen gebeuren.

Armstrong legt uit:

“Wat zij proberen te doen is opzettelijk de beer te porren… Zij voeren de druk op zowat alles onder de zon op. Het Westen heeft de Derde Wereldoorlog nodig. Zij hebben het gewoon nodig. Het echte probleem hier is dat ze in 2014 in Europa naar negatieve rentetarieven zijn gegaan. Ze hebben de economie niet kunnen stimuleren, en de Keynesiaanse economie heeft volledig gefaald… Ik zou zeggen dat dit mismanagement van de overheid op wereldschaal is. Het probleem is dat centrale banken geen controle hebben over de economie. Daar komt nog bij dat dit soort inflatie wezenlijk anders is dan een speculatieve hausse. Deze inflatie is gebaseerd op tekorten. Deze debielen met covid… met lockdowns, hebben uiteindelijk de bevoorradingsketens vernietigd… Dingen die er zijn, koop ik extra van, want de volgende keer kan het weg zijn. Dus, iedereen is zijn hamsteren aan het opvoeren… Dus, wat wij met Europa hebben, met zijn negatieve rentevoeten, die hebben alle pensioenfondsen weggevaagd. Die hebben 8% nodig om quitte te spelen, geen negatieve rente. Er is geen enkel pensioenfonds in Europa dat in deze fase van het spel solvabel is… De Europese regering is aan het instorten. Als zij uiteindelijk in gebreke blijven, zullen miljoenen mensen daar beneden met hooivorken het parlement bestormen. Dus, om dat te voorkomen, hebben ze oorlog nodig… De regering Biden heeft opzettelijk de wereldeconomie vernietigd.”

  Ratingbureau waarschuwt: Geen verlichting in zicht - Europese energieprijzen zullen nog lang hoog blijven

Als er oorlog komt in Europa, zal de “Amerikaanse dollar aanvankelijk sterker worden en niet zwakker”, aldus Armstrong. Armstrong zegt ook: “Dit is allemaal opzettelijk. Er is hier geen terugkeer naar het normaal. Helaas is dit waar wij naar op weg zijn.”

Armstrong beweert, dat er over een paar weken oorlog in Europa kan uitbreken, en dat de EU en de NAVO daarop aansturen. Armstrong zegt: “Zij willen dat Rusland iets doet… Dit gedoe met Rusland is weer helemaal hetzelfde. Helaas stevenen we af op oorlog.”

Armstrong spreekt ook uitvoerig over de volgende onderwerpen: Digitale valuta en waarom de Deep State daar zo hard op aandringt; goud, zilver, voedsel en zo ongeveer alles wat ver in prijs omhoog gaat door tekorten. Armstrong raadt de mensen aan “een voorraad van twee jaar voedsel aan te leggen”. Armstrong heeft nog andere tips voor wat de gewone man moet inslaan; Armstrong zegt ook dat president Trump de enige president is die hij gekend heeft die zich bekommert om Amerikaanse soldaten die in de strijd sterven. Daarom wilde Trump de troepen naar huis brengen, en de Deep State oorlogshitsers haatten hem daarvoor. Armstrong geeft ook zijn voorspellingen over wie de midterm verkiezingen van aanstaande november wint. Zal het uitmaken welke partij aan de top komt?

Tot slot zegt Armstrong: “We gaan niet meer naar normaal. Het systeem brokkelt van binnenuit af, en het is eigenlijk net als de val van Rome. (Er is nog veel meer in het bijna 1 uur durende interview).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Thierry Baudet waarschuwt: “De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven” (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

  NAVO besluit Rusland in Oekraïne aan te vallen
Vorig artikelHet Kremlin heeft de kans gemist om een einde te maken aan de Westerse provocaties die de wereld in een kernoorlog storten
Volgend artikelRusland woedend over zinken raketkruiser “Moskva” – spreekt over een Derde Wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. (Armstrong raadt de mensen aan “een voorraad van twee jaar voedsel aan te leggen”)

  Tuurlijk Armstrong, er is momenteel armoe. als je al geen voedsel kan inslaan voor een week. Omdat je geen geld hebt? Dan word het stelen & rellen, vrees ik. Hoe heeft het allemaal zo ver moeten komen. TRIEST!!

  • Het kan toch ook helemaal niet. Een voorraad van twee jaar. Dan raakt alles binnen een paar maanden al weer over datum. In je bonen komen torren en schimmel in je havermoutblikken, je watervoorraad een bron van de veteranenziekte. Of je moet gevriesdroogd spul kopen, maar dan komen de plunderaars dat bij je jatten…
   Les 1: houd stil dat je jezelf bevoorraadt.

   • Is niet waar. Ik heb op marktplaats een voedselsaver gekocht. Die sealed aales vacuum in plastieke zakken en zorgt dat bloem en meel 2 jaar te bewaren zijn. Vlees in de diepvries vacuum is tot 2 jaar te bewaren. Jam en blikken vaak 3 4 jaar, het is mij gelukt pasta glutenvrij bij de ldl te kopen met de hele dozen. Sauzen voor de smaak. Ik heb maar klein mini budget maar heb mijn 2 jaar in huis. Plus ik heb een groententuin aangelegd, de helf5 van mijn planten uit mijn tuin gedaan en ik kweek nu, aardappelen, courgette tomaten paprika sla pompoen bonen. Eiren klits ik met jodium zou en vries ik in een muffin plade , na een dag of twee haal ik de schaaltjes eruit en die ze in een zipbag. Of vaccuum diepgevroren verpakt blijven ze twee jaar goed. En ik wist ook van niks. Heb het nu op 2 maanden tijd voor elkaar gekregen. Ook voor mijn hondjes en poezen voor 3 jaar brokken. Better safe than sorry.

    • Door toeval kwam ik een luchtdicht af te sluiten plastic container tegen in de kelder. Overgebleven van een kampeervakantie.
     Daar zaten o.a. een paar pakken meel in van 1 kilo uit 2015 !!
     Daar was niets mee aan de hand. Geen torretjes of wat dan ook.
     O.a. pannenkoeken van gebakken en het smaakte precies zoals altijd.
     Dus koel, droog en luchtdicht opslaan is volgens mij de truuk.

   • Er zijn websites die voedsel te koop aanbieden dat 10-15 jaar houdbaar is. Maak je eerder zorgen over het water, dat je veel minder lang kan bewaren. Enne… drink nooit water dan geruime tijd stil heeft gestaan, want daarvan kan je vreselijk ziek worden.

  • Dat komt omdat de meeste mensen slapen en als je het dan aan die sheeple verteld dan zeggen ze dat je een wappie bent ze geloven je gewoon niet omdat de info teveel is en ze denken dat het ver van hun bed is maar dan zeg ik het staat al aan je voeteneind🧐😜

 2. Uit Rusland:
  “Een “overwinning” kan niet de erkenning van enkele van onze minder belangrijke eisen zijn, terwijl Oekraïne wordt behouden zoals het is. Overwinning is een volledige verandering van alles zoals het is – in Oekraïne, en in Rusland zelf.

  Oekraïne zonder nazi’s en liberalen, Rusland zonder liberalen, oligarchen en verraders (wij hebben geen nazi’s als zodanig, terwijl het Westen het nationalisme in de post-Sovjetrepublieken kunstmatig heeft gesteund, hadden de nationalisten in Rusland zelf geen interne of externe steun).

  Ik ben er absoluut van overtuigd dat Poetin alles begreep toen hij die stap zette, die de wereld veranderde. Met één gebaar zette hij alles op het spel en met hetzelfde gebaar sneed hij de aftocht af. Dit is hoe geschiedenis wordt gemaakt: alles of niets. Dit is hoe een man, een onderdaan, een vrije soevereine heerser leeft en handelt.

  Velen vrezen vandaag verraad, overgave, schandelijke verzoening met een existentiële vijand. We hebben, helaas, trieste precedenten hiervoor in het recente verleden. Maar een evenwicht tussen loyaliteit en verraad – zon en maan – is niet langer mogelijk. De weegschaal is onomkeerbaar (en het belangrijkste woord hier is onomkeerbaar) naar één kant doorgeslagen. In de richting van de OVERWINNING.

  Kortom, Poetin heeft deze situatie voorzien en is niet van plan om te verliezen.

 3. Die Derde Wereldoorlog (WOIII) komt er gewoon. Dat staat vast in de toekomst. Deze WOIII is erger dan WOI en WOII tesamen. En als klap op de vuurpijl: het duurt ook nog eens langer dan WOI en WOII tesamen.

  • (Die Derde Wereldoorlog (WOIII) komt er gewoon.)
   En in een vierde Wereldoorlog zal er gevochten worden, met stokken en stenen.

 4. De macht om een great reset te doen ligt in de structuur van meesters en volgers…zonder meesters geen volgers. In een chaos is alles mogelijk, ook het einde van de meesters…en vluchten ze, dan valt hun structuur uit elkaar. Om die reset te laten slagen zal er dus in een wereld van chaos een structuur in stand moeten worden gehouden, geleid door meesters….die great reset kan enkel slagen in een volgzame wereld waarin structuur en afhankelijkheid bij elkaar op schoot zitten.

  Volgens mij gaan die great reset ratten en al die new leaders zooi staks in lange kuilel rust vinden.

 5. Armstrong is een grote fantast. Er klopt geen bal van zijn verhaal! Hij snapt er ook niks van. Monetair systeem, financieel systeem en economie zijn 3 totaal verschillende systemen. Financieel systeem en economie hebben hier NIKS mee te maken. Het probleem zit in het monetair systeem. Geld is schuld, geld is geen ruilmiddel. Het is bovendien corrupt. En niemand ziet het. Al meer idiote rare dingen van Armstrong gezien. Het is een misleider. Het is een FAKER! En dat kan ik 100% aantonen ook nog.

 6. Ik geloof hier niets van. Helemaal niets. Ze weten heel goed dat er na een derde wereldoorlog geen leven meer mogelijk is waarbij kernwapens worden ingezet. Ivm radioactiviteit en fall-out is er geen leven meer mogelijk. Heb geen illusies. En zowel de VS, Rusland en zelfs Schwab weten dat.

 7. Vergeet nooit, beste mensen, dat er in de VS niemand van het systeem, zonder toestemming van Buitenlandse Zaken, ook maar iets positiefs mag zeggen van of over West-Europa. De zwetser Armstrong is één van hen. Vanaf 1914, zijn de VS en het VK al bezig om West-Europa in oorlog te brengen of in oorlog te houden. Daartoe is de FED bank in 1913, opgericht. De opzet van de Koude Oorlog is het voorbeeld, van de traditionele Amerikaanse in stand houding van wereldhegemonie, lees daarachter de wereld macht van het Khazarisme. De huidige situatie is de derde revanche poging om het joodse Khazar Rijk, (7de-10de eeuw), te herstellen, naast het bestaande Israël, in Palestina.

 8. 2 Juni nu. Ik ben geen fan van Armstrong, ik hoor over and over again een grote push van de USA, Europe is full of peasants. Dit zou weer NAVO’s=USA’s oorlog zijn maar Armstrong stelt het voor alsof oorlog met Rusland op onze bodem gevolg is van eigen handelen. Zeker, als fazalstaten van de USA!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in