De Hongaarse minister van Gezinszaken Katalin Novák schrijft op Twitter het nieuws over hoe het Hongaarse gezinsbeleid zijn vruchten begint af te werpen. Vrijdagochtend vertelde ze dat het aantal geboorten en huwelijken sterk is toegenomen, terwijl het aantal abortussen met meer dan een derde is gedaald.

In februari 2019 presenteerde premier Viktor Orban een zevenpuntenplan om de gezinnen van het land te beschermen in reactie op het demografische probleem van de afnemende bevolking. Het plan omvatte gunstige leningen voor vrouwen onder de 40 jaar die zijn getrouwd, leningen om een woning te kopen, belastingvoordelen en als de vrouw vier kinderen of meer opvoedt – vrijstelling van de levenslange inkomstenbelasting.

Zij boden ook het equivalent van ongeveer 30.000 euro aan, aan paren die drie of meer kinderen krijgen.

Links bekritiseert

Het Hongaarse beleid om zijn eigen bevolking te vergroten, in tegenstelling tot de westerse landen die de voorkeur geven aan massale immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten, is juist vanuit de westerse landen bekritiseerd, waar het onder andere nazi-politiek wordt genoemd.

Hongarije’s Corona-plan: Stop het virus EN de immigratie

Vorig artikelLiberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”
Volgend artikelChina weigert onafhankelijk onderzoek naar de oorsprong van het virus
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Zo kan het dus ook, daar hebben we geen mensen uit vreemde culturen voor nodig…het voordeel is dat met eigen mensen de beschaving en tradities behouden blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in