Liberale omvolker, Guy Verhofstadt, uitgejoeld in Boedapest: “Verrader van Europa!”

4

Verrader van Europa!”, schreeuwde verontwaardigde Hongaren toen de liberale EU-leider Guy Verhofstadt ter gelegenheid van de EU-verkiezingen een persconferentie in Boedapest probeerde te houden. Tijdens het afdraaien van een moslimgebedsoproep ging de persconferentie nog een kwartier door voordat de EU-topman onder kreten als “Allahu akbar!” en “Refugees not welcome!” de plaats verliet.

Donderdagmiddag, 23 mei, 2019 bracht Guy Verhofstadt, leider van de liberale EU-fractie ALDE, een bezoek aan Boedapest om de liberale, Hongaarse zusterpartij “Momentum” in de verkiezingscampagne te steunen. Tijdens een publieke persconferentie werd hij geconfronteerd met verontruste Hongaarse burgers die riepen dat Verhofstadt een “verrader van Europa” is.

Momentum’s partijleider, András Fekete-Győr, probeerde de persconferentie in goede banen te leiden, maar kreeg al snel vragen of hij de no-go zones in “Brusselstan”, zoals Molenbeek en Schaarbeek, leuk vindt. Hij werd ook beschuldigd van betaling door George Soros.

Guy Verhofstadt, die eerder ook premier van België was, probeerde het publiek te kalmeren met de bewering dat Momentum de enige in Hongarije is die begrijpt dat het Hongaarse volk zich moet onderwerpen aan de “kernwaarden” van de EU om deel te blijven uitmaken van de Unie. Bovendien beloofde hij dat als de Hongaren op Momentum stemmen, zij rechtstreeks van de EU geld zullen ontvangen.

– Het geld hoeft niet via de regering te gaan, maar kan rechtstreeks naar de mensen in Hongarije gaan, argumenteerde Verhofstadt in het bijzijn van journalisten en ander publiek ter plaatse.

Maar het publiek leek niet onder de indruk te zijn terwijl ze een opgenomen moslimgebedsoproep op een luidspreker afdraaiden en “Allahu akbar!” en “Refugees not welcome!” tegen de liberale EU-topman scandeerden.

  Duwde een houten zwaard in haar vagina en zei: “Je hebt een net zo’n grote penis als deze nodig” – ontloopt deportatie

Momentum is nooit in staat geweest om het Hongaarse parlement binnen te komen, en lijkt met de ongeveer drie procent in de opiniepeilingen ook niet genoeg mandaten te behalen om in het Europees Parlement te komen.

Guy Verhofstadt is een van de Europese politici die door George Soros’s organisatie Open Society als “vertrouwde bondgenoot” is vermeld.

Zweedse feministe weigerde asielzoeker aan te geven die haar 12-jarige dochter had aangerand

Vorig artikelDe dagen van politieke correctheid zijn geteld
Volgend artikelHet Hongaarse gezinsbeleid is een succes: het aantal geboorten en huwelijken neemt sterk toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ik zie vele gemiste kansen voor meneer Neuf Millimetre en mevrouw Douze Gauge….

  Eigenlijk is het triest voor de jonge gemillimeterde Vlaming ernaast van wie verwacht word dat hij zijn leven geeft om grafbekje te beschermen. Ik vind rust in de wetenschap dat ook deze jongen in de bloei van zijn leven ooit het besef gaat krijgen hoe vies en vuil lieden als Vergrafstadt zijn. Wat als een wereldbaan met gegarandeerde financieele zekerheid (bruto 3345 met toeslagen) begon blijkt werken voor de duivel te zijn…..wat vertel je later je kinderen, wat vertel je opa en oma die worden beroofd door de gasten van de figuur waar jij voor een zak pinda’s je leven voor moet wagen? Uit eerste hand kan hij meemaken hoe hypocriet dit soort is en welke emoties er buiten de camera plaats vinden. Alleen jammer dat het ESR hiervoor word misbruikt…..

  Gemiste kansen….maar fijn dat Gil volgende week weer bij zijn lief kan zijn en daarvoor een get out of corona jail free card krijgt….

 2. Als ik die Verhofstadt zie of hoor moet ik onwillekeurig denken aan een ontsnapte psychopaat.
  Deze dwaze man is volkomen geschift en kraamt alleen maar onzin uit. Stond hij óók niet als een clown te schreeuwen op het Maidanplein in Kiev (Oekraïne), samen met nog een paar totaal gestoorde EUSSR-leden, w.o. Fransje Timmermans en Bolle van Baalen ? Mensen zónder normen en waarden, alleen op jacht naar eigen gewin, geld én “macht”.

 3. Een volk moet zich NOOIT onderwerpen.

  Maar deze gek ziet zich al als keizer van Eurostan, een provincie van Gatonia.

 4. gevalletje omkopen en stem beïnvloeding van andermans belasingknaken.
  gewoon op camera zonder een greintje schaamte.
  do as thou whilt is het mantra

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in