Twitter en Facebook blokkeren berichten hierover. Nederlandse mainstream media hullen zich in stilzwijgen.

De verhalen die de New York Post gisteren lekte zijn waarschijnlijk de laatste nagel in Joe Biden’s doodskist. Het zal zelfs voor de meest fanatieke Democraat moeilijk worden om dit te negeren. Biden zou dit niet moeten kunnen overleven.

Hunter Biden’s laptop werd ingeleverd bij een computerreparateur. Ze werd niet opgehaald, dus gaf hij hem aan de CIA, die er een half jaar op heeft gezeten zonder iets te doen, maar gisteren kreeg de krant een kopie van de harde schijf die de reparateur had meegenomen, en er staat explosief materiaal op.

Van de alcoholiserende crackmisbruiker Hunter Biden tot Joe Biden’s omgang met verschillende dictaturen die hij al die tijd heeft ontkent. Hunter in coma met een Crackpipe. Het is een zeer uitgebreide zaak, waarvan de details het best te lezen zijn in de New York Post. Inmiddels heeft Twitter zijn keutel ingetrokken.

Uit de e-mails die in handen zijn gekomen van de New York Post blijkt dat Joe Biden loog.

Dear Hunter, thank you for inviting me to DC and giving an opportunity to meet your father and spent [sic] some time together. It’s realty [sic] an honor and pleasure,” the email reads. An earlier email from May 2014 also shows Pozharskyi, reportedly Burisma’s No. 3 exec, asking Hunter for “advice on how you could use your influence” on the company’s behalf.

De video’s zijn als volgt te zien: Tucker hierboven is de snelle introductie. Trump heeft ook commentaar gegeven op de e-mails die gisteren tijdens een rally zijn onthult. Rudy Guillani en Steve Bannon gaan in detail in op de omvang van de corruptie van de Biden-familie, die als het ware uit de ergste bananenrepubliek lijkt te komen. Het is bijna een dag geleden dat het verhaal is uitgelekt – zullen de Nederlandse media het stil kunnen houden? Denken ze echt dat ze kunnen helpen om het wrak Biden over de finish te krijgen?

  Cultureel marxisme - een vergif voor het onderwijssysteem in de Verenigde Staten

Facebook censureert corruptieonderzoek naar Biden

Vorig artikelFacebook censureert corruptieonderzoek naar Biden
Volgend artikelBijna de helft van de jongeren in het Midden-Oosten en Noord-Afrika wil emigreren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • Heeft u daar wat meer info over, linkje of iets dergelijks. Seal team 6 is dat het team dat zogenaamd Bin Laden in Pakistan gedood heeft en later omkwam helikopter ongeluk !?

 1. The Post baseert zich op de inhoud van een harde schijf die het zondag via advocaat Rudy Giulliani en publicist Steve Bannon toegespeeld kreeg. De schijf zou afkomstig zijn van een laptop die vorig jaar april door een onbekende man werd afgegeven bij een reparatiebedrijf in Delaware. Toen de laptop niet werd opgehaald, heeft de eigenaar van het bedrijf de harde schijf afgegeven bij de FBI, nadat hij er een kopie van gemaakt had. Die is nu in handen van The Post. Op de harddisk staan ook seksfoto’s van Hunter en foto’s terwijl hij crack aan het roken is.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1262241191/harddisk-met-seksfoto-s-van-zoon-joe-biden

 2. Natuurlijk kunnen ze het stil houden want we hebben het over onze ultra linkse media. Maar belangrijker is, hoe gaan de Amerikanen hiermee om.

 3. Volgens de website van Jim Stone, gaat het hier eerder om een afleidingsmanoeure georganiseerd door de “deepstate”, en dat er op gericht is de aandacht af te leiden van de liquidatie van het Seal Team 6.
  Dit laatste dossier lijkt de “octobre surprise ” te zijn, en de echte bom onder de toenmalige Obama administratie.

 4. Osama bin Laden was naar men zegt CIA agent, hij leed aan een ernstige nierziekte en schijnt jaren geleden al in Libanon, waar hij woonde, als gevolg van zijn nierziekte te zijn overleden. De raid op de “verblijfplaats van bin Laden” in Pakistan was in scène gezet om de aandacht van andere zaken af te leiden.
  Net als al die shootings, en andere aanslagen, ook in Europa. Waarbij ik niet beweer dat er géén doden zijn gevallen, in tegendeel. Zodra er een incident plaats vindt gelijk met een zogenaamde drill, of oefening, is het zaak om argwanend te worden en de zaken eens nader te bekijken. Let ook vooral op de financiële kanten; zijn er net voor het incident betreffende panden verkocht, aandelen van getroffen bedrijven verkocht, zijn er hoge verzekeringen afgesloten?
  En… Waar moest de aandacht van worden afgeleid?
  Interesting…. Very interesting!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in