Agressieve linksen en Afro-Amerikanen bevonden zich buiten de verkiezingsbijeenkomst in Tulsa. De aanhangers van de racistische anti-blanken beweging Black lives matter bedreigden Trump-supporters onder andere met geweld, rapporteert RT.

In de nacht van zondag (Europese tijd) hield Donald Trump zijn eerste grote verkiezingsbijeenkomst sinds de uitbarsting van het Coronavirus in Tulsa, Oklahoma.

Buiten hadden Black lives matters-actievoerders, die op video te zien zijn, zich verzameld om de supporters van Trump aan te vallen.

“I’ll beat your ass!”, schreeuwt bijvoorbeeld zwarte vrouw naar een groep blanke mensen.

Groepen linkse extremisten achtervolgden ook af en toe Trump-supporters en schreeuwden tegen hen dat ze de stad moesten verlaten.

Soms werd het zo verontrustend dat de politie zich gedwongen voelde om traangaspatronen te gebruiken om de linkse activisten te verspreiden.

Aangevallen door BLM – trekt pistool en schiet aanvaller neer

Columbia wetenschappers presenteren microscopische implanteerbare chip in injectienaalden

3 REACTIES

  1. Is te verwachten Antifa//BLM zijn de bruinhemden van Soros/Clinton/Gates. Loopt eerdaags uit de hand.

  2. Roodhemden zul je bedoelen, met bruinhemden van de SA was het nooit zo uit de hand gelopen, bovendien zijn die bruinhemden opgericht omdat limlse knokploegen, betaald door Moskou, de boel terroriseerden! Dan weet je weinig van de ware geschiedenis!

  3. links en BLM zijn totaal hersenloos dat ze niet kunnen zelfstandig nadenken en niet inzien dat dat alles van te bvoren bedacht is juist door links democratie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here