Dus, Henry Kisisinger is het gelukt. Hij heeft de legendarische Vietnamese generaal Võ Nguyên Giáp geëvenaard door 100 jaar te worden en niet te sterven. Gefeliciteerd! Van harte gefeliciteerd! Rol de rode loper uit en salueer hem met 100 kanonschoten! Oh ziet u het voor u, bij het vroege ochtendgloren…

Maar na al die oppervlakkige appeltaart, Disneyland klatergoud, kijk eens naar het dossier van die man om te begrijpen hoe hij en de zijnen de wereld hebben overspoeld met het bloed van onschuldigen, schrijft Declan Hayes.

De NAVO kende deze schoft in 1973 zijn Nobelprijs voor de Vrede toe voor het helpen beëindigen van de Derde Indo-China Oorlog, die leidde tot onafhankelijkheid voor Vietnam, Laos en Cambodja. In feite was het niet de zogenaamde diplomatie van Kissinger, maar waren het de heldhaftige strijdkrachten van Vietnam, geleid door de onschatbare generaal Giáp, en gewapend en bijgestaan door de Sovjet-Unie en China, die een einde maakten aan de onophoudelijke genocide die de Verenigde Staten en hun coalitie van bereidwilligen (de Verenigde Staten, de ANZAC-criminelen, Frankrijk, Zuid-Korea, de Filipijnen, Duitsland, Taiwan, Maleisië, Italië en Singapore) uitoefenden op de vrouwen en kinderen van My Lai en tienduizenden andere Vietnamese dorpen, gehuchten en steden. Als Kissinger gezond en wel genoeg is om nog steeds zijn mening te geven over zaken als Oekraïne, dan is hij fit genoeg om te bungelen voor zijn schuld aan Amerika’s massale gebruik van chemische en biologische wapens in Cambodja, Vietnam en Laos. Als hij leefde als een hond, dan zou hij er niet over moeten klagen dat hij als een hond wordt opgehangen.

En nadat hij is opgehangen voor Indo-China, moet Kissinger worden opgegraven en opnieuw worden opgehangen voor Chili, waar hij en zijn Chicago school van economische huurmoordenaars de omverwerping van Allende, de verpaupering van de Chilenen en de installatie van de door de CIA getrainde fascistische slachter Pinochet organiseerden.

  Hongaarse premier Orbán: "Europa lijdt aan oorlogspsychose"

Och, dat is zo lang geleden, wilt u die oude oorlogsmisdadiger niet met rust laten om van zijn oude dag te genieten, iets wat die bastaard zoveel miljoenen anderen heeft onthouden? Chili en Vietnam zijn zo van gisteren.

Waren ze dat maar. Laat staan de tienduizenden Vietnamese baby’s die worden geboren met aangeboren ziekten als gevolg van het feit dat Kissinger Agent Orange van Monsanto op hun grootmoeders heeft gespoten, en vergeet zelfs dat Kissinger’s Yankee-maatjes zich tot op de dag van vandaag verzetten tegen Chinese hulp aan Cambodja, een land waarvan zij de bevolking genadeloos hebben afgeslacht met de actieve hulp van hun mediahoeren, Kissingers nek moet zich nog verantwoorden voor zijn medeplichtigheid aan de misdaden tegen Pakistan, waarvan de militairen onder leiding van de Verenigde Staten de meest onuitsprekelijke wandaden hebben begaan in Bangladesh, Oost-Pakistan, dat het Donbas van die tijd was, en die deze gangsters nu in Pakistan zelf plegen.

En dan is er nog Israël, waarmee Kissinger niet alleen rechtstreeks samenspande tegen Egypte, Jordanië en het Syrië van Assad in de Jom Kippoer-oorlog, maar waar hij ook samenspande tegen POTUS Nixon. Als dat geen ander strafbaar feit is, wat dan wel?

Laten we de hyperbool van de ophanging even vergeten en kijken naar de man Kissinger, als we er bij wijze van spreken van uit mogen gaan dat hij een mens is en niet de vleesgeworden antichrist. Hoewel vele anderen vóór hem, vanaf ten minste de tijd van kardinaal Richelieu, het oor van de koning hadden, is het eerlijk om te zeggen dat Kissingers controle over Nixon een keerpunt was voor het slechtste in de zaken van de mens. Kissinger manipuleerde, vaak met de medeplichtigheid van Nixon en even vaak zonder, de leiders van de Beltway in een mate die de wereld nog niet eerder had meegemaakt.

  Frankrijks megalomane Macron gokt met wereldvrede

Weg waren de self-made politici, mensen als Eisenhower, Kennedy, de Gaulle, Harold Wilson en Willy Brandt, die hadden uitgeblonken, vaak ook op het slagveld, maar altijd op eigen kracht en zonder gunsten aan iemand. De mandarijnen, de Yes Prime Ministers, snotterende ellendelingen als Kissinger, die hun bekendheid te danken hadden aan achterkamertjesdeals en verleende gunsten, dankzij de Epsteins en andere schimmige koningmakers uit de onderwereld van de Beltway.

Laten we eens kijken naar het Amerikaanse leger om dit belangrijke punt te illustreren. Er zijn momenteel 39 actieve viersterrenofficieren in de geüniformeerde diensten van de Verenigde Staten: 13 in het leger, 3 in het korps mariniers, 10 in de marine, 12 in de luchtmacht, 1 in de kustwacht, 2 in de ruimtemacht en geen enkele in het korps van de volksgezondheidsdienst.

Dit opgeblazen aantal, dat veel hoger is dan wat de Yanks hadden op het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog, wordt verklaard door het Kissinger-effect, kruiperige jezuïeten zoals Kissinger die hun eigen spel spelen, in plaats van te spelen voor Team America. Het doel van het topkader is niet het winnen van oorlogen, het verdedigen van Amerika of iets dergelijks, maar het verrijken van zichzelf en de defensiebedrijven waar ze na hun pensionering per parachute terechtkomen.

Hetzelfde geldt voor de ‘movers and shakers’ van de Beltway, die gluiperige jezuïeten die het estafettestokje van Satan hebben geërfd van Kissinger en die, net als hij, de Amerikaanse binnenlandse en buitenlandse politiek, samen met Amerika’s spaarpot, beschouwen als hun eigen persoonlijke speeltje. Als je kijkt naar degenen in het centrum van de Beltway, antichristen als Victoria Nuland, Lindsey Graham en John Bolton, kun je via de Bush-presidenten een slijmspoor volgen helemaal terug naar Kissinger en Nixon. Amerika mag dan af en toe van koning wisselen, zijn permanente regering van oorlogszuchtigen en spaarvarkenrovers blijft stevig op haar plaats.

  Oekraïne, EU's dictatuur en verandering van wereldorde: Lavrov spreekt in de VN

Maar hoe zit het dan met generaal Giáp? Was ook hij er niet bijna eeuwig? Ja, maar Giáp werd niet één keer op de proef gesteld, maar steeds weer tegen de Japanners, de Fransen en de gehate Amerikanen. En omdat hij elke keer zijn moed bewees, is hij misschien wel de meest opmerkelijke leider van de twintigste eeuw.

Hoewel Giáp misschien graag zijn volwassen leven had beëindigd zoals hij het begon, als geschiedenisleraar in het provinciale Vietnam, heeft het lot anders beslist. Zo niet met de griezels van de Beltway, de uitwerpselen van Kissinger, die tot op de dag van vandaag een oorlog moeten meemaken die hen niet beviel en waarvan zij niet hebben geprofiteerd.

Laten we dus, nu de hypocrieten van de wereld op 27 mei de 100e verjaardag van deze gedegenereerde vierden, eerst en vooral denken aan de miljoenen Cambodjanen, Laotianen, Vietnamezen, Egyptenaren, Syriërs, Jordaniërs, Palestijnen, Pakistani, Bangladeshi’s en Chilenen die de gruwelijkste dood stierven door deze geniepige griezel, en laten we dan ook een Ave zeggen voor de miljoenen anderen wier leven werd geofferd op de altaren van Blair, Bush, Clinton, Obama en Kissingers andere criminele klonen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kissinger, Zelensky, Davos, en de Nieuwe WereldordeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWagner heeft resultaten van militaire operaties in Oekraïne bekendgemaakt
Volgend artikelZaluzhny kaput – Wie is de volgende in de Oekraïense ineenstorting?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Gefeliciteerd. We zullen hem een cadeau geven. De dvd ‘The Fog of War’: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara.

 2. Adrenochrome… en heel veel dode kinderen, hun ouders, grootouders en toekomstige generaties hebben hiervoor moeten bloeden.

  • @Gerard: en wat dacht je van de vele hart- en andere orgaantransplantaties die ze op deze ouwe lul en andere ouwe lullen aan de lopende band tot soms 8x of mss wel meer hebben uitgevoerd?
   Zonder deze waren ze al veel eerder afgenokt.

 3. Als toch meer mensen de weg vonden naar deze site ! Ik doe mn best en zeg tegen iedereen, lees ‘Frontnieuws ‘ maar het gross van hen is zo uittermate DOM en onverschillig ….onbegrijpelijk !

  • hopeloos, ik weet het, het kost teveel moeite.. misschien kunnen ze niet meer lezen..ik vraag dat tegenwoordig..en toegeven dat ze verkeerd waren krijgen ze niet verteerd…dus Rot op deze bende achterlijken …

  • @Patrick: dat zou kunnen. Frontnieuws is mss voor velen te ‘hoog’.
   Dit is positief bedoeld want waar vind je een site met zulke uiteenlopende artikelen van hoge kwaliteit?
   En dit zeg ik niet om te slijmen.
   Ik meen het.
   Basta.

  • En lees ook vooral het boek Mindcontrol geschreven door klokkenluider Quasimodo ( ja je moet er maar opkomen!) Te koop via deze link: http://www.boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol
   Het boek beschrijft nauwkeurig het doortrapte spel dat deze meester bedrieger ( Kissinger ) speelde. Het verhaal is al net zo verdorven als de hoofdrolspeler Henri Kissinger zelf.

 4. Heb het interview gelezen n.a.v. zijn verjaardag. Zoals alle Amerikanen, zelfs een redelijk mens als een Chomsky, heeft hij geen benul van het spoor van vernieling, roof en moord dat de Amerikanen achter zich hebben gelaten en waar twee derde van de wereld nog een appeltje met hen te schillen heeft. Ze bekijken de geopolitieke problemen enkel met de kaarten op tafel vandaag, terwijl 5 miljard mensen die 4,5 % van de wereldbevolking uitspuwt.

 5. Hang him high .
  Idd alle meuk van de usa over ons heen gegoten .
  Alles is door gestoken kaart .
  https://niburu.co/het-complot/18598-het-absurde-en-belachelijke-officiele-verhaal-van-9-11.
  En vietnam .
  En cambodja. https://www.democracynow.org/2023/5/24/intercept_kissinger_cambodia_killing_fields
  En ga maar nog even door .
  De niet geindoctrineerde zijn de huidige complotdenkers .
  “De Chileense staatsgreep van 1973, op 11 september van dat jaar, was een keerpunt in zowel de Koude Oorlog als de geschiedenis van Chili. Na een lange periode van sociale en politieke onrust tussen het door conservatieven gedomineerde Congres van Chili en de socialistische president Salvador Allende, alsook de economische oorlog bevolen door Amerikaanse president Richard Nixon, werd Allende omvergeworpen door de gewapende strijdkrachten en de nationale politie.
  Tijdens de lucht- en grondaanvallen die de staatsgreep voorafgingen, gaf Allende zijn laatste speech, waarin hij zwoer in het presidentieel paleis te blijven en aanbiedingen op veilige doorgang zou weerleggen als hij zou kiezen voor ballingschap in plaats van confrontatie. Rechtstreekse ooggetuigen van zijn dood zijn het erover eens dat hij zelfmoord pleegde in het paleis.
  Het leger schafte de burgerregering af en stelde een junta in die op brutale wijze linkse politieke activiteiten onderdrukte. Augusto Pinochet, legerleider van Allende, kwam uiteindelijk alleen aan de macht binnen een jaar na de staatsgreep, waarop hij formeel het presidentschap aannam op het einde van 1974. Voordat Pinochet aan de macht was, werd Chili geprezen als baken van democratie en politieke stabiliteit in een door militaire junta’s overspoeld Zuid-Amerika.
  De regering van de Verenigde Staten, die de staatsgreep heeft helpen opzetten, erkende de junta-regering onmiddellijk en steunde hem volkomen. Een zwakke opstandige beweging tegen de regering van Pinochet werd binnen Chili gehouden tot er in 1988 een internationaal gesteunde volksstemming werd gehouden die Pinochet afzette. ” ik kan mij nog herinneren dat hij (Allende) in de deuropening stond . Zijn gezicht vergeet je nimmer weer .
  Bof om kort te gaan wel bizar dat degelijke oorlogs stokers zolang leven , idem nazi kopstukken die tegen de 100 aanliepen en het verotte om kapot te gaan. (ik heb een mening is niet aan de orde nu .)
  En hang hem op als een hond is mij een brug te ver ik ben gek van honden. Hem inkorten vanaf zijn enkels ok . Ben een harde jongen maar als mijn honden stierven en ik ze begroef dan had ik het moeilijk . Begroef mijn hond ging op reis en zat afentoe achter het stuur te janken , bij gebrek aan wat dicht struikgewas > .

  • Dank dat je bovenstaande weer even in herinnering hebt gegeven.
   Een triest voorbeeld van de misdadigheid van de cabal waar de smeerlap kissinger deel van uit maakt. 100 jaar geworden. Hoeveel liter adenochrome heeft ie gezopen vraag ik me af.
   Wat die honden betreft; heel herkenbaar.
   Honden zijn trouwer dan de meeste mensen en slechte mensen vergelijken met een hond is gewoon belachelijk en onjuist.

 6. @NIKNOK Off Topic.
  Heb jij ooitwel eens gekeken op wat jouw Nick definieert??
  iK zie dit nu al een lange tijd en nimmer jou op gewezen.
  Als ras Amsterdammer viel jouwnick al een hele tijd op .
  Letwel ik maak geen aanstoot op jouw keuze .
  Ben benieuwd of je weet wat het vertegenwoordigd.
  Vroeger had je KWATTA repen ik kcht deze als jongen zo gauw ik de kans kreeg .
  Mag al een tijd niet meer benoemd worden.
  Net als de rest Negerzoenen jodenkoeken .. enz.
  Heb je je nick om te ageren dan vrede ermee hoor .
  We hebben al zoveel ingeleverd.
  Groeten Cor.

 7. Een psychopaat in de vorm van een massamoordenaar. Een gore smeerlap die de strop had moeten krijgen!
  Die hele VS speelde een smerige rol in WO2 en alle oorlogen erna. Hopelijk wordt die verschrikkelijke rot natie een keer van de wereldkaart afgeknald.

 8. De van oorsprong Duits-Joodse Heinz Alfred Kissinger was de invloedrijkste en meest bepalende Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en diplomaat of beter gezegd crimineel van de afgelopen eeuw. Hij vluchtte in 1938 met zijn ouders naar de Verenigde Staten, weg van het nazi regime terwijl zelf nog een grotere smeerlap is. Hopelijk krijgt hij een zeer pijnlijke dood !

 9. Ja, over Kissinger kan veel slechts gezegd worden maar dat ie Chili van zijn communistische president heeft verlost, is een goede zaak en vervolgens heeft het land juist dankzij de Chicago boys zich weten te ontpoppen tot het welvarendste in Zuid-Amerika.
  Het totaal aantal slachtoffers onder bewind van Pinochet was al bij al nog redelijk beperkt (zeker als je dit vergelijkt met hoeveel Chinezen onder Mao of Russen onder Stalin omkwamen) en daartegenover staat dat miljoenen Chilenen het stukken beter kregen, wat je niet kan zeggen van de onderdanen van Mao of Stalin.

  Kortom, Chili beschouw ik juist als een succes.
  Dat Kissinger voor de rest een schurk is, o.b.v. wat ie elders deed, daar ben ik het wel mee eens.

 10. 🚧 EXIT der Hei☠nz 🛒🚧
  Éindelijk de plank àf …
  ’n Mens moet soms toch nog geduld hebben ….

  Voor mij moest ’t hoegenáámd geen 1OO jaar zijn …
  Al van in de zeventiger jaren, in de school, hoor ik
  over die gangstà, en de Club di Roma ….,
  en nú gepestilencieerd door der Kl💀usOwitch en
  de HaraRKiris van onze huidige tijd …. ☠

  “¨Vero Nihil Verius *” ~”* Nemo Me Impune Lacessit *” 3O XI 2O23 16:49

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in