Laat de misdadiger Henry Kissinger lang genoeg leven om de dood te zien van het kwaadaardige systeem dat hij gedurende zijn hele miserabele carrière gediend heeft. Alexander Mercouris van The Duran verhaalt zoals alleen hij kan wat er werkelijk aan de hand is in Davos met de uitspraken van Henry Kissinger over Oekraïne en Rusland. Het is duidelijk dat Joe Biden, Zelensky, George Soros, Klaus Schwab, de regeringen van het VK en de EU, en de Zio-Cons dicht bij de afgrond staan in hun paniekerige pogingen om Rusland bij GloboHomo en de Nieuwe Wereldorde te betrekken. Kissinger dringt er nu bij Oekraïne op aan om met Rusland te “onderhandelen”, vooral omdat “de stabiliteit van Europa” op het spel staat, schrijft Mark Dankof.

In Kissinger-taal betekent dit eigenlijk dat de overlevingskansen van de Nieuwe Wereldorde en GloboHomo op het spel staan.

Voor de goede orde: de tijd van praten zou voorbij moeten zijn. Poetin en Rusland moeten aan dit satanische systeem en al zijn aanhangers de genadeslag toedienen, zowel in de Verenigde Staten als in het Westen in het algemeen. Kissinger weet dat het spel uit is als president Poetin doorzet zoals hij zou moeten doen. Een Russische overwinning zou ook de Amerikaanse, Britse en Europese nationalisten vrijmaken om af te rekenen met deze beroepsmisdadigers door hen uit de regeringen en media van hun respectieve landen te verbannen in een golf van massale woede over een politieke wereldelite die met de levens van miljoenen mensen speelt in hun onverzadigbare zucht naar een bovennatuurlijke machtswellust.

  Het hersendode Amerikaanse buitenlands beleid establishment

Voor de goede orde: De stamgenoot van Kissinger is in Davos uitgenodigd als vertegenwoordiger van een onwettige regering in Kiev, die in februari 2014 door een staatsgreep is geïnstalleerd. Deze staatsgreep is een strikt tribale aangelegenheid, net als de Nieuwe Wereldorde zelf.

14.000 etnische Russen in de Donbass zijn in 8 jaar door die regering vermoord.

De NAVO gaat door met haar omsingelings- en rekruteringspolitiek, in strijd met de beloften van Bush-Baker aan Gorbatsjov toen de Berlijnse Muur viel. Zoals David Stockman opmerkt, verklaren dit feit, en de staatsgreep van februari 2014, de daden van Poetin en tonen zij de absolute roekeloosheid van de Amerikaanse en Europese politieke elite aan.

Zelensky sprak openlijk over het installeren van kernwapens in Oekraïne. De Verenigde Staten hadden 30 laboratoria voor bio-wapens in Oekraïne. De Verenigde Staten en de NAVO blijven wapens en huurlingen in het conflict storten en werken via Polen en Moldavië aan het uitlokken van incidenten in Oekraïne, die gebruikt zouden kunnen worden om een eventuele NAVO-interventie namens Zelensky te rechtvaardigen.

Een staatsgreep in Kiev is AOK [All OK] voor de Amerikaanse en Europese “Democratie”, maar men kan de Krimbewoners niet toestaan dat zij in een eerlijk referendum met een overweldigende meerderheid stemmen om naar Rusland terug te keren en te voorkomen dat zij geregeerd worden door een regering die door een CIA-coup geïnstalleerd is.

De Verenigde Staten-EU-NAVO cabal gebruikt doelbewust LGBTQ perversie en subversie in Oekraïne, in de stijl van George Soros, om de Orthodoxe Kerk te ondermijnen en de Oekraïense Orthodoxen te scheiden van hun historische relatie met de Moskouse Patriarch en de Russisch Orthodoxe Kerk. Er is $$$ betaald aan Bartholomeüs II in Istanboel om zich in Oekraïne te bemoeien met wat niet zijn kerkelijke jurisdictie is. Kijk maar eens wat James Jatras hierover bewijst via Chronicles Magazine. Of werp een blik op de promotie van de Gay Pride door Magic Mike Pompeo op de officiële Amerikaanse consulaire site in Kiev.

  De stemming kantelt - Mainstream media tegen Zelensy: Berlijn is geen voorstad van Kiev!

Dit alles gebeurt met stijgende gas- en energieprijzen in het Westen, een staatsschuld van $32 biljoen dollar en stijgend voor de Verenigde Staten, en een tanende economie voor de gemiddelde Amerikaan en Europeaan. Er zijn miljarden voor de wereldwijde wapenfabrikanten en het Amerikaans Militair Industrieel Complex in het nieuwste Zio-Con project, maar geen zuigelingenvoeding om te kopen en geen geld om de binnenlandse infrastructuur van dit land weer op te bouwen. Biden en Soros hebben de Amerikaanse zuidgrens met Mexico opengesteld voor een grootschalige buitenlandse invasie. Wij staan op de rand van de Derde Wereldoorlog met deze waanzin in Oekraïne, de laatste openbare militaire dreigementen van Biden aan de Chinezen over Taiwan, en de voortdurende dreigementen van Israël om Iran aan te vallen.

Ik zeg dat de tijd van praten voorbij is. De Russen moeten het commando- en controlecentrum in Kiev aanvallen, de klus in Donbass afmaken, en een volledig embargo op alle Russische grondstoffen voor Europa instellen. Strategieën met China en Iran moeten in het geheim worden uitgestippeld om op het ergste te anticiperen, als ze dat al niet gedaan hebben.

De Israëli’s moeten ervan op de hoogte gebracht worden dat hun steun aan Zelensky in Oekraïne en aan ISIS-Al-Qaeda in Syrië, hen ook duur zal komen te staan. Rusland zal een belangrijke leiding nemen in de informatie-oorlog als het gaat om de Israëlische misdaden in Palestina en Gaza. Israël moet ervan op de hoogte gebracht worden dat een aanval op Iran Israël tot radioactief glas zal reduceren.

Denk aan de “Chicago Way“. Het is de enige manier om af te rekenen met de NAVO, George Soros, Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum, de LGBTQ beweging wereldwijd, en de Obama-Clinton-Nuland-Biden Cabal samen met de Zio-Cons in de Republikeinse Partij die met hen samenwerken. Zelensky zou uit Kiev verdreven moeten worden naar Tel Aviv of Miami, met het comfort van zijn persoonlijk fortuin op offshore rekeningen.

  Volledige Russische verovering van Oekraïne is mogelijk, stelt Amerikaans ISW-rapport

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GEORGE SOROS DOSSIER

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPlannen zijn aan het veranderen voor de VS
Volgend artikelStraffeloosheid van Oekraïense militanten draagt bij tot bloeiende anarchie (Foto’s 18+, Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dit zat er aan te komen.
  Er is geen enkele intentie tot de-escalatie van West eu nato zijde.
  Ik krijg er een beetje “Wir schaffen das” gevoel bij.
  Ik weet niet alles ha genau,maar zoals de paling er nu bij hangt,heb ik meer vertrouwen in de standvastigheid van dhr Putin,dan onze regerings-lijers.

  • Poetin is een goede leider; stabiel en gerecht.
   Natuurlijk zal hij wel wat gepikt hebben voor zich zelf, maar de balsna is uitstekend in het voordeel van zijn land.

   Wat hebben wij- in NL en EU? Corrupte incompetente (kolere)leiders, die UITSLUITEND op eigenbelang uit zijn.
   Zijn geil op macht.
   De nazi’s willen “das vierte Reich” en een zeug als Leyten ziet zich zelf al als een soort Sisi, Kaiserin, omgeven door vuilnis als Verhofstad en Timmermans en consorten.

   De Nato wil in opdracht van de NWO en WEF en Soros en Gates en Bilderberg group graag een WO3 triggeren, bij voorkeur een atoom oorlog; en ondertussen de USA wapenfabrikanten stinkend rijk maken, hetzelfde met amerikaans gas….

   Wat de volslagen idioten NIET beseffen, is
   –dat een proxy oorlog niet mogelijk meer is;
   –dat het atoombommetjes zou regenen op USA steden
   –dat de huidige situatie NIET heeft geleid tot een algemene aanval op Rusland;
   –dat de Russische roebel de USA dollar heeft voorbij gestreefd
   –dat USA economie niet meer bestaat
   –dat RU met China nu de machtigste alliantie is waar niet mee te spotten valt

   In Europa: Servie was altijd een trouwe bondgenoot van RU; en krijgt nu super goedkoop gas en olie; zelfde voor Hongarije…..

   En wij?
   Wij gaan ons scheel etalen aan benzine uit USA voor 4 euro per liter, brood voor 3 euro per kg en vriezen in de winter dood terwijl we gas voor een habbekrats aan mofrikana leveren, en ‘fluchtelingen”pamperen….

   Ons landje, eens iets om trots op te zijn, is nu iets om je voor te schamen; totaal naar de klote.

   • Pierre H.M. van de Kletersteeg; wie anders???

    Mijn beste,

    er zijn krachten op het wereld-toneel aan het knikkeren alsof WIJ de kleuters zijn.
    De 4de industrieele revolutie wil in gang worden gezet door bedrijven Het wef zoal je wilt)
    Niet alleen QR code maar transhumanisatie!!
    Om de mensheid verder te verlichten van 3de naar vierde fase te verlichten,hebben we niet meer,maar minder machines nodig/gebruiken.
    Zolang de mens al zijn energie steekt in het makkelijker ombrengen van zijn medemens zal verlichting uitblijven.
    Ziehier dat we (de mensheid) op die manier altijd zullen blijven zwichten voor lage gevoelens.
    Jaloezie,hebzucht…onderdrukking..etc vul maar in.
    Ik houd de ultime hoop,dat er ook ooit een tijd komt,dat we AL onze krachten bundelen voor VOORSPOED op deze aarde.
    Ik weet niet of ik dit mee mag maken,ik ben pas 50.

    Groet van een mede-bewoner onder de zon

 2. Wat een achterlijk artikel, geef de Duitsers maar de schuld! Dit zijn Khazar joden, die de extreme babylonische Talmoet aanhangen. Daarin wordt gezegd dat zij uitverkoren zijn om de wereld te beheersen, hun nieuwe wereeld orde! Hitler was daar juist een tegenstander nekt hals Poetin. Omdat zij niet in de pas van het WEF worden zij juist verguist!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in