TheDigitalArtist / Pixabay

Sinds de jaren 1940 is er geen wereldoorlog meer geweest en nu zijn naties over de hele planeet tot de tanden bewapend met wapens met een enorme vernietigende kracht. Iedereen weet dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een wereldwijd conflict onze wereld op zijn kop zet, en zodra dat gebeurt zal alles veranderen. Als je denkt dat de economische omstandigheden nu slecht zijn, wacht dan maar tot een oorlog de wereldhandel lamlegt. Als je denkt dat de honger in de wereld nu erg is, wacht dan maar tot de oorlog de wereldwijde voedselproductie volledig verwoest. Oorlog zal één van de primaire elementen zijn van de “perfect storm” waar we nu mee te maken hebben en het zal een dramatisch effect hebben op veel van de andere elementen, schrijft Michael Snyder.

De oorlog die in het Midden-Oosten is uitgebroken zal in oktober een jaar oud zijn, maar wat we tot nu toe hebben gezien is slechts een wandelingetje in het park vergeleken met wat komen gaat.

Wanneer een totale oorlog tussen Israël en Hezbollah uitbreekt, zal dat een complete nachtmerrie zijn.

Helaas waarschuwen Israëlische functionarissen dat we heel dicht bij dat punt komen…

Israëlische functionarissen waarschuwden dat het land op de “rand” staat van een grootschalige oorlog met Hezbollah als de terreurgroep zijn agressie in het noorden van Israël blijft opvoeren.

De Israëlische Defensiemacht (IDF) maakte de waarschuwing op zondag, slechts een dag voordat de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een ontmoeting zou hebben met Amos Hochstein, een topadviseur van president Biden. De regering van Biden dringt er bij Israël op aan om een oorlog in Libanon te vermijden, maar IDF-functionarissen blijven de nadruk leggen op de buitenmaatse dreiging die Hezbollah vormt in vergelijking met Hamas.

“De toenemende agressie van Hezbollah brengt ons aan de rand van wat een bredere escalatie zou kunnen zijn,” waarschuwde een IDF-woordvoerder zondag.

Grote aantallen Israëli’s werden geëvacueerd uit hun huizen in het noorden van Israël toen Hezbollah raketten begon af te vuren over de grens.

Ze willen dolgraag terugkeren naar hun huizen, maar dat zal pas gebeuren als de dreiging die Hezbollah vormt, is geneutraliseerd.

Helaas zal de IDF daarvoor naar Zuid-Libanon moeten gaan, en zodra dat gebeurt zal er een totale oorlog uitbreken.

Hezbollah beschikt over een enorm arsenaal aan zeer geavanceerde raketten die het kan gebruiken om Israëlische steden aan te vallen, en er wordt ons verteld dat ze “zelfs meer vuurkracht hebben dan verschillende Europese landen vandaag de dag hebben“…

Hezbollah is echter veel beter uitgerust en heeft meer mankracht. Hun raketten en drone-aanvallen hebben al meer dan 100.000 Israëli’s gedwongen om hun huizen in het noorden van Israël te evacueren.

“Hezbollah is het kroonjuweel in het Iraanse rijk van terreur en kwaad en is verreweg de machtigste Iraanse proxy, uitgerust met capaciteiten van een natiestaat en zelfs met meer vuurkracht dan verschillende Europese landen vandaag de dag hebben,” vertelde voormalig IDF-woordvoerder Jonathan Conricus aan Fox News.

“In een militaire vergelijking is Hezbollah veel krachtiger dan Hamas,” voegde hij eraan toe.

Ik ben er volledig van overtuigd dat we slechts enkele maanden verwijderd kunnen zijn van een worstcasescenario in het Midden-Oosten.

  Houthi's schieten olietanker in brand terwijl Biden China probeert te paaien

Ondertussen zegt de president van Polen dat de “dekolonisatie” van Rusland het eindresultaat zou moeten zijn van de oorlog in Oekraïne.

Blijkbaar zou dit betekenen dat Rusland wordt opgedeeld in een aantal veel kleinere etnische staten

De Poolse president Andrzej Duda heeft opgeroepen tot de “dekolonisatie” van Rusland en beweert dat de vele etnische minderheden in Rusland hun eigen staten zouden moeten vormen.

Rusland is een van de meest diverse landen ter wereld en telt volgens de regering meer dan 190 etnische groepen die meer dan 270 talen en dialecten spreken.

Tijdens zijn toespraak op de zogenaamde “Vrede voor Oekraïne”-conferentie in Zwitserland op zondag, beschreef Duda Rusland als een “gevangenis van naties.” Het land is “de thuisbasis van bijna 200 etnische groepen,” die “inwoners van Rusland zijn geworden als gevolg van de methoden die vandaag in Oekraïne worden gebruikt,” beweerde de Poolse leider, verwijzend naar het conflict tussen Moskou en Kiev.

Dit soort praat is extreem gevaarlijk, omdat het alleen maar de Russische angst bevestigt dat ze verwikkeld zijn in een existentieel conflict met westerse mogendheden.

De Russen hebben ons keer op keer gewaarschuwd dat ze kernwapens zullen gebruiken als het voortbestaan van hun natie wordt bedreigd, maar onze leiders blijven zulke dreigementen maar van tafel vegen.

Vorige week nog besprak Vladimir Poetin in het openbaar opnieuw de mogelijkheid van een nucleaire oorlog…

In een toespraak tot ambtenaren van het Ministerie van Buitenlandse Zaken zei de leider van het Kremlin: “Oproepen om Rusland, dat het grootste arsenaal kernwapens bezit, een strategische nederlaag toe te brengen, tonen de extreme roekeloosheid van westerse politici.”

“Ze begrijpen ofwel de omvang van de dreiging die ze creëren niet – of ze zijn gewoon geobsedeerd door hun eigen gevoel van straffeloosheid en uitzonderlijkheid.”

“Beide kunnen tot een tragedie leiden.”

De Russen bereiden zich al jaren voor op een nucleaire oorlog.

De meeste Amerikanen realiseren zich dit niet, maar hun raketsystemen en antiraketsystemen zijn beide veel beter dan de onze. Dit heb ik uitgebreid gedocumenteerd voor mijn lezers.

Westerse leiders beginnen eindelijk te beseffen dat ze serieus moeten worden en het hoofd van de NAVO heeft verklaard dat er discussies zijn over “raketten uit de opslag halen en ze stand-by zetten“…

De NAVO is in gesprek om meer kernwapens in te zetten tegen de toenemende dreiging van Rusland en China, heeft het hoofd van de alliantie gezegd.

Jens Stoltenberg voegde eraan toe dat het blok zijn nucleaire arsenaal aan de wereld moet laten zien om een directe boodschap aan zijn vijanden te sturen in een interview met The Telegraph.

Hij onthulde dat er live overleg is tussen de leden over het uit de opslag halen van raketten en het stand-by houden ervan, terwijl hij opriep tot transparantie als afschrikmiddel.

Ik zou willen dat de leiders aan beide kanten serieus werk zouden maken van vrede, maar het ziet er niet naar uit dat dat gaat gebeuren.

  Winter van Hel: Europa staat op het punt in chaos te vervallen en miljoenen mensen zouden kunnen sterven

Een grote oorlog met China zou ook snel kunnen uitbreken.

De regering Biden heeft China keer op keer geprovoceerd, en er zijn berichten dat de Chinese president Xi Jinping zojuist tegen Ursula von der Leyen heeft gezegd dat Biden en zijn volgelingen hebben geprobeerd om “Peking aan te zetten tot een aanval op Taiwan”…

De Chinese president Xi Jinping heeft het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, verteld dat de Verenigde Staten proberen “Beijing te verleiden tot een aanval op Taiwan,” volgens ambtenaren die op de hoogte zijn van de uitwisseling, die iets meer dan een jaar geleden plaatsvond maar nu pas bekend wordt gemaakt.

Xi heeft ook zijn eigen functionarissen gewaarschuwd, op een moment dat de spanningen hoog oplopen aan de andere kant van de Straat van Taiwan, vooral omdat Beijing de onlangs ingehuldigde Taiwanese president Lai Ching-te ziet als een pro-onafhankelijkheid havik.

“Xi gaf de waarschuwing tijdens een ontmoeting met Von der Leyen in april 2023 die door verschillende mensen werd beschreven aan de Financial Times”, aldus een weekendbericht in de FT. “Hij zei dat de VS China probeerde te verleiden om Taiwan binnen te vallen, maar dat hij niet in het aas zou happen. Een andere persoon zei dat hij soortgelijke waarschuwingen had gegeven aan zijn ambtenaren.”

Laten we natuurlijk niet vergeten dat de Chinese president Xi Jinping hier niet bepaald een onschuldige partij is.

Eind vorig jaar zei hij recht in zijn gezicht tegen Joe Biden dat hij Taiwan hoe dan ook zal “herenigen” met China…

De Chinese president Xi Jinping vertelde president Joe Biden tijdens hun recente top in San Francisco botweg dat Beijing Taiwan zal herenigen met het Chinese vasteland, maar dat de timing nog niet vaststaat, volgens drie huidige en voormalige Amerikaanse functionarissen.

Xi vertelde Biden in een groepsbijeenkomst die werd bijgewoond door een dozijn Amerikaanse en Chinese functionarissen dat China’s voorkeur uitgaat naar een vreedzame inname van Taiwan, niet met geweld, aldus de functionarissen.

De Chinese leider verwees ook naar publieke voorspellingen van Amerikaanse militaire leiders die zeggen dat Xi van plan is Taiwan in 2025 of 2027 in te nemen, en vertelde Biden dat ze het mis hadden omdat hij geen tijdschema heeft vastgesteld, aldus de twee huidige en een voormalige functionaris die op de hoogte waren van de vergadering.

Taiwan zal zich nooit en te nimmer vreedzaam met China herenigen.

Er komt dus oorlog, en die zal verschrikkelijk zijn.

Voordat ik dit artikel afsluit, wil ik ook nog even vermelden dat het nucleaire arsenaal van Noord-Korea het afgelopen jaar flink is uitgebreid…

  Israelische raketaanval op Baptist Hospital - Inlichtingenfout, vergissing of opzet?

Noord-Korea zou 50 kernwapens bezitten – 20 meer dan in het afgelopen jaar, onthulde het Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) in zijn maandag gepubliceerde jaarverslag over de wereldmilitairen.

SIPRI’s “Yearbook 2024 Armaments, Disarmament and International Security” rapport beoordeelt de bekende arsenalen van nucleaire staten en de wereldwijde militaire ontwikkeling. Uit het rapport bleek opnieuw dat de overgrote meerderheid van de bekende kernwapens in het bezit zijn van Amerika en Rusland, maar dat communistisch China aanzienlijke inspanningen doet om zijn eigen arsenaal uit te breiden en te moderniseren. Het rapport documenteerde met name “de eerste keer dat China vermoedelijk een aantal kernkoppen in hoog operationeel alarm heeft staan” in 2024.

En er wordt ons verteld dat de Noord-Koreanen miljoenen artilleriegranaten hebben geleverd aan de Russen…

Noord-Korea heeft onlangs containers naar Rusland gestuurd die wel 4,8 miljoen artilleriegranaten kunnen bevatten, zei de Zuid-Koreaanse minister van Defensie Shin Won-sik in een interview met Bloomberg op 14 juni. Seoul heeft volgens Won-sik gezien dat er minstens 10.000 containers van Noord-Korea naar Rusland werden verscheept. Pyongyang heeft ook tientallen ballistische raketten gestuurd die Moskouse troepen hebben gelanceerd tegen Oekraïne.

Om dit in perspectief te plaatsen: de VS heeft slechts 300.000 artilleriegranaten naar Oekraïne gestuurd (waarvan de meeste al sinds de jaren tachtig in een reservevoorraad voor Israël liggen) en doet moeite om tegen 2025 een productiequotum van 100.000 granaten per maand te halen. Het verschil tussen de productie van wapens tussen de NAVO en Rusland (en zijn bondgenoten) is immens gebleken. Van artillerie tot pantsers tot munitie, de NAVO kan het gewoonweg niet bijbenen.

Deze cijfers zijn gewoon beschamend.

Een van de redenen waarom we de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen, is omdat we simpelweg beter produceerden dan alle anderen.

Nu worden we voorbijgestreefd door de Noord-Koreanen.

Naarmate we dieper in dit nieuwe tijdperk van een wereldoorlog komen, is het slechts een kwestie van tijd voordat Amerikaanse jongens en meisjes de dood in worden gestuurd.

Als je hieraan twijfelt, kijk dan wat het Huis van Afgevaardigden vrijdag deed…

Het Huis van Afgevaardigden heeft vrijdag een maatregel aangenomen die mannen tussen 18 en 26 jaar automatisch registreert voor de selectieve dienstplicht.

Het was onderdeel van de jaarlijkse National Defense Authorization Act (NDAA), waarin de militaire en nationale veiligheidsprioriteiten van de Amerikaanse overheid voor het volgende fiscale jaar worden vastgelegd.

Als ze oorlog willen, zou ik graag zien dat ze hun eigen zonen en dochters sturen.

Natuurlijk zal de Derde Wereldoorlog niet alleen aan de andere kant van de planeet worden uitgevochten.

De Derde Wereldoorlog zal een echte wereldoorlog zijn en al onze levens zullen daardoor volledig op zijn kop komen te staan.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hoe je de Derde Wereldoorlog aan normies uitlegtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom blokkeert het WEF archeologische opgravingen wereldwijd?
Volgend artikelWitte Huis beweert dat alle video’s van Biden verloren en verward ‘deepfakes’ zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Giga-verschuivingen

  “Ik zeg je ronduit: er is geen president, premier of minister op deze aarde die niet achter de schermen geleid wordt door deze krachten,” benadrukte hij.

  Eerder zei Messing in een interview met Van Wijk dat er de komende jaren ‘giga-verschuivingen gaan plaatsvinden’. “En de meeste mensen zijn nog niet goed voorbereid.”

  https://rumble.com/v2hcrxi-april-10-2023.html

 2. De sataneonaziofascisten organiseren al hun ellende altijd ‘in drieën’. Volgens hun agenda wordt dat dus voedselschaarste, ziektes en oorlogen….

 3. Containers “ kunnen “ granaten bevatten.
  Ze kunnen ook “ paaseieren “ bevatten.
  ‘iedereen 3 – 100 jaar is journalist’ in deze tijd zo lijkt.

  Wie legt de wereldhandel stil
  Wie legt de voedselproductie stil
  Wie zorgt voor bruggen in VS die buiten werking zijn
  Wie zorgt voor de drinkwater tekort wereldwijd, controle daarop
  Wie creëert de orkanen en overstromingen , de regenval en droogte.
  Wie gooit boeren van hun land af : lege opgedirkte snollekes in Den Haag …. Voor hun ideologische graai club. Die men sustainable goal durft te noemen.
  Wie zorgt ervoor dat mkb van de bodem. verdwijnt.
  Wie zorgt ervoor dat de gezondheidszorg, woekerwinsten maakt dmv verkoop rommel.
  Wie zorgt ervoor dat klimaat ‘ een natuurlijk verschijnsel’ een gecreëerde ramp gaat inhouden . ; LEEGTE is een bodemloze put die vul je niet met geld.

 4. Ik staar hier tegen een blanco inlegvel 😉
  Idd AJ er staat het nodige op til .
  Je voorbereiden op het komende is bijna niet mogelijk.

  Paar Quotes .
  “Beweeg snel als de Wind en dicht gevormd als het Hout. Val aan als het vuur en wees stil als de berg.” – Sun Tzu

  “Herhaal niet de tactiek waarmee je de ene overwinning hebt behaald, maar laat je methoden reguleren door de oneindige variatie aan omstandigheden.” – Sun Tzu

  In ieder geval bekijk ik het van dag tot dag .
  https://www.frontnieuws.com/mensen-ik-wil-jullie-niet-bang-maken-maar-de-tijd-dringt/
  Inhoudelijk topic.
  Redelijk voorbereid .
  Nu met het nieuwe kabinet Goof_1 leun ik achterover . 🤨
  Ben een beetje te oud m mij nog druk te maken over de komende shitstorm . 😐
  Ben altijd nog hier aanwezig geweest elke dag meegelezen .
  Nog steeds mijn favo site hier voor nieuws en input .!
  Fijne dag gewenst

 5. In een dictatuur is het eenvoudiger een groot leger op te bouwen, dan hier in het Westen.
  Nederland is sowieso nooit goed in legers geweest, want dat kost geld en de buren zijn veel groter dan ons en kunnen ons naar believen onder de voet lopen. Hebben ze dan ook alle drie al meerdere keren gedaan.
  De russen gunnen ons 2 atoombommen. Voor de zekerheid, als er eentje wordt afgevangen.
  Wat zetten wij daar tegenover?
  Een leger met bureaucraten, verder niets.

 6. De Perfecte Storm zal niet alleen het gevolg zijn van menseljke vernietigingsdrang, maar – volgens sommige optimisten – ook van de gebalde oerkrachten van de natuur. Dubbele garantie dus dat we eens met z’n allen naar de haaien gaan.
  Genoeg doem gedacht? Dan nu het goede nieuws: a) met z’n allen is gezelliger dan alleem, b) niemand weet wanneer. Dus blijft er wellicht voor ons eenvoudige krabbers nog genoeg tijd over om te genieten van al het schoons dat wij eens met zekerheid zullen verliezen.

 7. wat maakt het uit wie meeste kernbommen heeft.
  als het los gaat ook al zijn het maar 20 dan is aarde vernietigd.

  wat denk je als noord-korea alle vijftig kernbommen afvuurt?

  nee al komt er een oorlog zonder kernbommen het zal verschrikkelijk zijn.

  zullen ze praten over vrede?
  ben bang van niet want het voelt zich blijkbaar veilig.

 8. wat maakt het uit wie meeste kernbommen heeft.
  als het los gaat ook al zijn het maar 20 dan is aarde vernietigd.

  wat denk je als noord-korea alle vijftig kernbommen afvuurt?

  nee al komt er een oorlog zonder kernbommen het zal verschrikkelijk zijn.

  zullen ze praten over vrede?
  ben bang van niet want het westen voelt zich blijkbaar veilig.

 9. Ik walg van wat het Westen (Navo en EU) geworden is.

  Allemaal mogelijk gemaakt door decennia van kortzichtige en hebzuchtige politici die de macht die het volk hun gegeven heeft, helemaal weg gegeven heeft aan de happy few.

  Pak het godverdomme terug.

  En nu komt er een dienstplicht om het westen (de happy few) te beschermen tegen de landen die er genoeg van hebben om door het westen gepiepeld te worden.

  Die landen en de westerse burgers hebben dezelfde vijanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in