Midden april 2022 schreef ik een artikel waarin ik mijn bezorgdheid uitte over het feit dat de samenzweerders ons in een wereldoorlog duwen. De titel van dat artikel was “Willen de samenzweerders nu de Derde Wereldoorlog?” (Nederlands transcript).

Welnu, we weten het nu.

Ze willen het.

De journalisten en medewerkers die gniffelden en spotten, en zeiden dat het nooit kon gebeuren, hadden het duidelijk mis – opnieuw, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De frauduleuze pandemie, de covid-19 injecties, de lockdowns, de maskers en het arsenaal aan psychologische, hersenspoeltechnieken van liegende, bedriegende regeringen en regeringsadviseurs waren bedoeld om de bevolking angst aan te jagen en te dwingen te leren gehoorzamen aan de instructies die ze kregen en de leugens te accepteren die ze te horen kregen.

Het doel was, zoals we altijd al wisten, het verkleinen van de wereldbevolking. Dat is wat de samenzweerders ons vaak vertelden. En dat is wat ze meenden.

De covid-19 injectie zal velen doden. Het in de steek laten van ouderen, zieken en gehandicapten zal miljoenen doden. De groeiende hongersnood in Azië en Afrika zal ongeveer een miljard doden. Maar dat zal niet snel genoeg gaan. Een goede, chronische, ontworpen oorlog zal miljarden doden.

Dit is mogelijk omdat de samenzweerders de waarheid hebben onderdrukt, de waarheidssprekers hebben gedemoniseerd en miljoenen angst aanjagen om medeplichtig te worden aan hun kwaadaardige samenzwering.

En natuurlijk steunden en bevorderden de gekochte en betaalde medici (gekocht met enorme, nooit eerder geziene, door de belastingbetaler betaalde vergoedingen voor het geven van prikken waarvan zij moesten weten dat ze meer kwaad dan goed deden) en de gekochte en betaalde media (gekocht met enorme, door de belastingbetaler gefinancierde reclame die hen in leven hield) de samenzweerders en hun samenzwering.

Vanaf het begin vond ik het overduidelijk dat de gebeurtenissen in Oekraïne worden gebruikt als excuus om enthousiasme op te wekken voor de Derde Wereldoorlog.

En sinds het begin van wat het best kan worden omschreven als een Orwelliaanse ontwerpoorlog, hebben de samenzweerders hard gewerkt om het meewerkende publiek (hersenen verweekt door te veel maanden masker dragen en te veel gifinjecties) ertoe te bewegen een oorlog tegen Rusland te eisen.

De Britse regering – die tot over haar oren in de schulden zit – geeft nog eens 25 miljard pond per jaar uit om kogels en bommen naar Oekraïne te sturen om ervoor te zorgen dat de oorlog doorgaat en erger wordt.

  Voormalig procureur-generaal: Oekraïne heeft 500.000 militairen verloren

Poetin wordt in een hoek gedrukt in de hoop dat hij zo wanhopig wordt dat hij kernbommen op Oekraïne laat vallen. Dat is precies wat de samenzweerders willen.

Een zielige melange van idioten en imbecielen, blind voor wat er gebeurt, met hun hersens in de war door de giftige covid prik, schreeuwen hun steun uit voor Oekraïne – zonder enig idee te hebben wat er gebeurt of waarom.

Niemand van hen geeft ook maar iets om de talloze andere oorlogen in de wereld (bijvoorbeeld in Jemen en Syrië) of om het feit dat Oekraïne en Rusland al heel lang ruzie maken en elkaars burgers vermoorden. Niemand van hen geeft erom dat Oekraïne net zo schuldig is aan oorlogsmisdaden als Rusland.

Gehersenspoeld en onwetend zwaaien ze met hun Oekraïne-vlaggetjes, net zo hersenloos en zielig als dronken voetbalfans die op ramkoers gaan. Gemeenteraden, en bezorgde maar hersendode burgers, hangen Oekraïne-vlaggen aan hun vlaggenmasten en spinnen zelfvoldaan. Automobilisten hebben Oekraïense vlaggen aan hun auto’s bevestigd. Mensen die er intelligent en menselijk uitzien, hebben Oekraïense badges op hun revers. Niemand van hen heeft de hersens om te beseffen dat zij slechts pionnen zijn in een Orwelliaans spel van bedrog en controle.

Zoals de inval van Duitsland in Polen leidde tot de Tweede Wereldoorlog, zo is het nu duidelijk dat de inval van Rusland in Oekraïne voor de samenzweerders een excuus kan zijn om de Derde Wereldoorlog te beginnen.

Zoals ik al in april 2022 betoogde, bestaat er geen twijfel meer over dat de NAVO Rusland opzettelijk heeft aangezet tot een inval in Oekraïne. Evenmin bestaat er enige twijfel dat dit niet veruit de meest flagrante militaire activiteit van dit moment is. De oorlogen in Jemen en Syrië hebben veel meer mensen gedood, maar hebben weinig of geen belangstelling gewekt bij westerse politici of journalisten.

Ik denk niet dat iemand die het bewijsmateriaal heeft bestudeerd het oneens is met de conclusie dat Rusland ertoe werd aangezet Oekraïne binnen te vallen om de plannen van degenen die de Grote Reset doorvoeren te helpen bevorderen.

De tekorten aan voedsel, brandstof en meststoffen die een rechtstreeks gevolg zijn van de georkestreerde invasie zullen de wereldeconomie te gronde richten en de inflatie, prijzen en rentevoeten opdrijven.

  Onderschat Rusland op eigen risico: Een vergelijking van de overmoed van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog en het huidige collectieve Westen

In het Westen, met name in Europa, zal er veel ellende ontstaan. Miljoenen zullen hun baan verliezen en miljoenen hun huis.

Maar de echte kosten zullen worden gevoeld in Afrika en Azië, waar honderden miljoenen de komende maanden van honger zullen omkomen. Het zou naïef zijn te denken dat dit iets anders was dan doelbewuste genocide. De politici die verantwoordelijk zijn voor de dodelijke sancties tegen Rusland zouden als oorlogsmisdadigers moeten worden behandeld. Die sancties hebben hun grootste schade aangericht in West-Europa.

In april schreef ik dat ik het ergens tussen onwaarschijnlijk en onmogelijk achtte dat de gevechten in Oekraïne zich zouden uitbreiden naar de rest van Europa en ons naar de Derde Wereldoorlog zouden leiden. Ik dacht dat zelfs de meest agressieve, oorlogszuchtige collaborateurs zouden terugdeinzen als de voedsel- en brandstofprijzen zouden stijgen.

Maar de media hebben hun werk goed gedaan. Briefkolommen staan vol met eisen voor meer actie, meer kogels, meer oorlog. Politieke leiders praten over het afzetten en arresteren van Poetin. Mensen die niets zeiden tijdens de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in 2014 zijn nu plotseling vervuld van afschuw. Mensen die Poetin negeerden toen hij een theater vol mensen vergaste, zijn nu opeens ontzet – omdat hen is verteld dat ze ontzet moeten zijn. Mensen die Poetin negeerden toen hij matrozen liet sterven in een nucleaire onderzeeër zijn plotseling geschokt – omdat hen is verteld dat ze geschokt moeten zijn.

De mensen die zijn gehersenspoeld om een grotere oorlog te eisen, zijn gemanipuleerd en beseffen niet dat ze worden gebruikt. Het zijn dezelfde mensen die vielen voor de recyclagemythe. Het zijn dezelfde mensen die in de mythe van de opwarming van de aarde trapten. Zij zijn de mensen die de giftige, experimentele prikken met ongehinderd enthousiasme accepteerden. Deze mensen zijn gevormd en getraind en veranderd in goedgelovige volgzame dienaren van de Grote Reset.

Wij zijn al diep betrokken bij deze ontwerpoorlog.

De Britse regering heeft wapens naar Oekraïne gestuurd en daarmee Groot-Brittannië bij het conflict betrokken.

Het publiek wordt aangemoedigd Oekraïne te steunen. Onder leiding van de samenzweerders berichten de media voortdurend over wreedheden (die al dan niet hebben plaatsgevonden) en moedigen zij het publiek aan tot meer westerse betrokkenheid.

  Woordvoerder Witte Huis: "Financiering Oekraïne aan het einde van het touw"

Individuele Russische burgers (die geen misdaden hebben begaan, laat staan betrokken zijn geweest bij de invasie van Oekraïne) zijn opgejaagd en gestraft. Sporters en musici die toevallig Russisch zijn, is de mogelijkheid ontzegd hun beroep uit te oefenen, alleen omdat zij een Russisch paspoort hebben. Zakenlieden zien hun eigendommen afgepakt, alleen vanwege hun staatsburgerschap. Er wordt gesproken over inbeslagname van het vermogen van alle Russische burgers.

En het publiek wordt voortdurend aangemoedigd Oekraïne te steunen. Ik heb geen enkel teken van steun gezien voor het onderdrukte volk van Syrië of het onderdrukte volk van Jemen, maar het volk van Oekraïne wordt als heel bijzonder behandeld.

De samenzweerders die de wereld de afgelopen twee jaar hebben beheerst en die openlijk hebben verklaard genocide, digitale slavernij en een wereldregering na te streven, hebben het publiek ertoe aangezet te eisen dat Groot-Brittannië, Amerika en andere landen directer betrokken raken bij het conflict in Oekraïne. Meer bommen en meer doden. Het plan is om Rusland te dwingen de oorlog te verlengen.

Is het toeval dat de Britse koninklijke familie uit Londen lijkt te verhuizen? Hoe veilig zullen de grote steden de komende maanden zijn?

Dit zijn slechte tijden, georkestreerd en geleid door kwaadaardige samenzweerders.

De enige zekerheid is dat de samenzweerders de touwtjes in handen hebben. En de argeloze stromannen die hun vlaggetjes dragen, zwaaien of wapperen ter ondersteuning van Oekraïne, spelen hen in de kaart.

De samenzweerders hebben dit conflict gecreëerd. En het wordt steeds duidelijker dat ze er nog niet klaar mee zijn.

Een paar maanden geleden was de Derde Wereldoorlog zo goed als uitgesloten.

Nu moet je wel heel naïef zijn om niet te beseffen dat de Derde Wereldoorlog deel uitmaakt van hun plan.

Er zijn tekenen dat steeds meer mensen zich bewust worden van de echte ramp die ons te wachten staat. De mensen vragen waarom zij moeten verhongeren en doodvriezen vanwege een conflict dat hen niet aangaat – een conflict dat is samengesteld en geleid door leiders in Amerika en Europa.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Hier is hoe ze u failliet zullen laten gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: Levering gas via Nord Stream-pijpleiding – als de EU dat wil
Volgend artikelDe VS verliezen het Midden-Oosten: Biden verbreekt betrekkingen met Saoedi-Arabië en VAE & stuurt hen naar BRICS – trekt 5.000 Amerikanen, Patriot & THAAD terug!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  • Ik kan dat alleen maar bevestigen ik ben dit al meer dan 10 jaar aan het vertellen en schrijven maar dat geloofde men niet wel wat Rutten ons al 13 jaar wijs is aan het maken en helaas het grootste deel van de bevolking gelood deze leugenaar ook nog, de corona is weer actueel het schaapjes volk staat weer in de rij met op gestroopte mouwen en directeur van Pfizer gisteren toe heeft gegeven dat dat de corona maar gewoon. nep is en nooit getest is op de werkzaamheid.
   Nu is er zich een nieuwe rij aan het vormen de rij van de voedselbank ook is inmiddels bewezen dat er al miljoenen mensen aan honger gezondheid en armoede sterven en tel daar nog eens bij de corona geïnjecteerde bij dan zal mij het niet verbazen als over 15 jaar ruim 6 miljard mensen zijn vermoord door de genocide die op hun is gepleegd en sluit jullie ogen maar de waarheid zal het straks we bevestigen.

  • Voelt het alsof zelfs de kleinste dingen waar je ooit zekerheid en veiligheid aan ontleende, lijken op te lossen?

   Nou, dat klopt
   Je bent niet gek aan het worden
   Je verzint het niet
   Het gebeurt echt
   Het is de matrix

   De matrix is aan het oplossen
   De buitenwereld is aan het oplossen
   De zekerheid van ons materiële leven is aan het oplossen
   De zekerheden van onze relaties zijn aan het oplossen
   De zekerheid van ons economische systeem is aan het oplossen
   De stabiliteit van onze maatschappij is aan het oplossen

   Het is allemaal aan het wegvallen
   Beetje bij beetje
   Het gebeurt langzaam, maar tegelijkertijd razendsnel
   Elke dag verdwijnen er dingen
   Elke dag barsten illusies
   Zoals de luchtbellen die uit een moeras omhoogstijgen

   De wereld is niet hoe het lijkt
   De wereld is niet zoals we het geleerd hebben
   Deze wereld is verre van wat we geloven dat het is

   Deze wereld is een wereld van illusie
   Dat is niet louter een metafoor
   Het is geen holle spirituele frase
   Het is de letterlijke waarheid

   Dit is een wereld van hypnose
   We zijn allemaal gehypnotiseerd
   We ervaren het leven niet zoals ze werkelijk is
   Nee, we zien en ervaren alleen onze verhalen
   Onze fantasieën
   Onze concepten
   Dat wat we geleerd hebben te geloven
   Sinds onze kindertijd
   Sinds de dag dat we op school begonnen
   Sinds de dag dat we begonnen met TV kijken

   Tot voor kort was het enige dat we deden, onze concepten en overtuigingen op de werkelijkheid projecteren
   En geloven dat dat waar was
   De programmering was zo succesvol dat we niet eens door hadden dat we gehypnotiseerd waren
   Het kwam niet in ons op
   We waren er niet bewust van
   Tot nu

   De fantasiewereld waar we in geloofden, is aan het wegvallen
   De hypnose wordt steeds minder
   We beginnen de dingen te zien zoals ze zijn

   Dit is niet vanuit vrije wil
   Het overkomt ons, of we het nou willen of niet
   En we moeten ermee dealen, op de een of andere manier

   Of je accepteert het, of je verzet je
   Als je het accepteert, zal de overgang relatief gemakkelijk zijn
   Het zal moeilijk zijn, maar het zal ook geweldig zijn

   Want het is geweldig
   Een opluchting
   Een bevrijding
   Om eindelijk wakker te worden in de werkelijkheid zoals ze is
   Want het is een prachtige werkelijkheid

   Maar als je je verzet
   Als je vecht tegen de verdwijning van de wereld zoals je die kent
   Dan zal het heel erg eng worden
   Hoe meer je vasthoudt aan je zekerheden
   Hoe moeilijker het zal worden

   Kortom, het belangrijkste advies is hier om los te laten
   Echt, laat los
   Want de zekerheid die je dacht dat je had, was toch vals
   Het comfort dat je had, was ook vals
   En het geluk dat je had, was ongelooflijk beperkt
   Vergeleken met het geluk waartoe je in staat bent

   Voor de meesten van ons was het leven een continue strijd
   En ergens, diep van binnnen, wisten we het
   We wisten dat er iets grandioos mis was met deze wererld

   Wat er mis was, was dat je gehypnotiseerd was
   Was er mis was, was dat je leugens werd gevoerd
   Over alles!

   Deze hele matrix was gecreëerd om je dom te houden
   Om je afwezig te houden
   Om je zwak, onzeker, bang en gehoorzaam te maken
   Compleet machteloos

   Je leerde om jezelf als slachtoffer te zien
   Je leerde om jezelf als afhankelijk van het systeem te zien
   Terwijl het systeem de matrix is
   De matrix is de illusie

   De waarheid is dat je niet afhankelijk bent van het systeem
   En de enige manier om dat uit te vinden is om het te laten gaan

   Laat het systeem los
   Want het loopt toch af
   Het systeem laat in feite jou los
   Dit is wat er nu aan het gebeuren is

   Het is voorbij
   Het spel is voorbij
   Het systeem is er niet meer
   Het systeem heeft zijn macht verloren om jouw bewustzijn te onderdrukken
   Er zijn al te veel mensen wakker
   Er zijn al te veel mensen die door de illusie heen kijken
   Ze doen niet meer mee met het spel

   Zie het als een zinkend schip
   Als je je vasthoudt aan de mast van een zinkend schip
   Omdat je bang bent om te verdrinken
   Dan zul je met het schip zinken

   Maar als je loslaat, dan zullen de golven van de zee je meenemen
   En je zachtjes op een nieuwe kust neerzetten
   De kust van een nieuwe werkelijkheid

   Deze illusoire werkelijkheid is als een zinkend schip

   • Inderdaad

    The man of Tao remains unknown. Perfect virtue
    produces nothing. “No-Self” is “True-Self.” And the
    greatest man is Nobody
    -Chuang Tzu (399 – 295 BC)

    Who can free himself from achievement, and from fame, descend
    and be lost, amid the masses of men? He will flow like Tao, unseen,
    he will go about like Life itself with no name and no home. Simple he is,
    without distinction. To all appearances he is a fool. His steps leave no trace.
    He has no power. He achieves nothing, has no reputation. Since he judges
    no one, no one judges him. Such is the perfect man: His boat is empty
    -Chuang Tzu

    The Pure Men of old acted without calculation, not seeking to secure
    results. They laid no plans. Therefore, failing, they had no cause for
    regret; succeeding, no cause for congratulations. And thus they could
    scale great heights without fear…They did not know what it was to
    love life and hate death. They did not rejoice in birth, nor strive to put
    off dissolution. Quickly come, and quickly go
    -Chuang Tzu

   • Laten we hopen dat voldoende mensen dit loslaten in.gaan zien. Dit.is de enige weg om de Rothschilds en.hun lakeien te verslaan. Veel heel veel mensen hebben coaching nodig om deze omslag te kunnen maken. De TV met reality shows stuurt juist aan op materiele verlangens

    • @Emile (Laten we hopen dat voldoende mensen dit loslaten in.gaan zien.)

     Niet verkeerd bedoeld Emile, maar ik zou het nog een keer of 10 goed lezen, en het alleen op jezelf betrekken.

  • Dat weten U en ik niet maar hij woont in de UK en zal betere info hebben dan wij. Hij spreekt nu nog over het LIJKT dan moeten er toch wel geruchten rond gaan dat er iets aan het spelen is. De media in NL zal U daar wel niets over laten weten .

  • De Mockingbird press/ msm heeft kritiekloos verslag gedaan van de begrafenis van Elizabeth Windsor. De republikeinen roeren zich in Groot-Brittannië in steeds grotere getale en een meerderheid van het parlement van Wales heeft zich reeds gedistantieerd van de nieuwe prins & prinses van Wales, William + Kate. In Noord-Ierland kregen Wills + Kate trouwens van bewoners te horen wat ze daar kwamen doen, in ‘hun’ land.
   Op 06.05.2023 worden Charles + Camilla gekroond tot koning en koningin van het Verenigd Koninkrijk. We gaan trouwens zien of het zover gaat komen. Als je 6 + 5 optelt, krijg je 11 en dat is het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
   Elizabeth Windsors neef Edward, hertog van Kent (1935) is sinds 1967 grootmeester van de United Grand Lodge of England, de belangrijkste vrijmetselaarsclub van de UK.

 1. Hahahaha en ja ik wist tot voor kort ook niet hoe oneindig dom mensen toch zijn.
  Ik denk dat het een cyclus is die gewoon in een herhaling zit.
  Denk eens aan de spot penningen.

 2. Dat velen ons gaan verlaten was al bekend bij de Egyptenaren. Hierbij een link naar een site over de Egyptische godin Nut. Het gaat om het blauwe plaatje rechts.

  Laat je niet verwarren door alle hiërogliefen om haar heen. Concentreer je op het deel tussen haar benen en armen. Je ziet het aantal mensen minder worden. Je vindt de betekenis hiervoor niet terug in de tekst op de site. De betekenis is dat zo rond de 80% -85% van de mensheid ons gaat verlaten. Of dat nu het geval is of later dat weet ik niet. Kan ook dat na Corona ons nog iets staat te wachten, ook dat weet ik niet. Het kan ook zijn dat na corona zeer veel mensen onvruchtbaar zijn geworden en geen kinderen meer kunnen krijgen. Nogmaals ik weet het niet. Enige wat klopt, is het percentage van de mensheid wat ons gaat verlaten en niet meer terug aangroeit.

  https://www.britannica.com/topic/Nut-Egyptian-goddess

 3. Komt ervan als je geen karma inlost in 2 eeuwen en blijven oude dingen door gaan in de mind. Het 5e element is ether in ieders lichaam maar veelal ontkent en is het human DNA/RDNA komt van etheros = Athos = atmosfeer de menselijke frequenties waarop iedereen uitzendt. Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire. When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements.
  Liberation is stabilization of Purusha (jiva, soul) in its real Self. All the divine emotions—love, compassion, courage, self-sacrifice, humility— would be meaningless without joy.
  Joy means exhilaration, an expression of the ultimate Bliss.
  http://yogananda.com.au/gurus/yogananda_quotes_secret_of_life_45.html#top

 4. Blijft deze staan en gaan hier dan ook gewoon mee door tenzij wij massaal “NEE” zeggen.
  Skull & Bones Orde en de Bush familie De uiteindelijke doelstelling van de hoogste graden is samen met andere organisaties de NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) tot stand te brengen. De vrijmetselarij is geen geheim genootschap, maar een genootschap met een geheim. Zij streeft naar een beter mens. Maar uiteindelijk worden mensen met extra kwaliteiten verleidt om hun diensten te bewijzen aan het beest. Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden, zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.
  https://www.tegenstroom.eu/source_opinie/Het%20gevaar%20van%20geheime%20genootschappen.pdf

 5. Jezus Christus is onze enige hoop en uitweg.
  Lees de gehele Bijbel, beginnend bij Mattheus. Als je bij Mattheüs’ 24 aankomt, dan lees je dat dit gaat gebeuren. Ook oa Marcus 13. De hele Bijbel staat vol met profetieën die al uitgekomen zijn, of spoedig gaan uitkomen. De staat Israël is ook voorzegd, die generatie zal het meemaken de wederkomst van de Heere Jezus.
  Dit is een ernstige tijd. Geef je hart ‘volledig’ aan Hem, vol overgave, en vraag vergeving… Vrede/rust en blijdschap zal dan in je hart zijn. Nu is er nog genadetijd.

 6. Een wereldoorlog is een oorlog tussen meerdere landen. Wij hebben zo’n oorlog al 2 keer meegemaakt. De eerste wereldoorlog was in het jaar 1914 t/m 1918. De tweede wereld oorlog was op 1 september 1939 met de Duitse inval in Polen t/m 1945. Maar daar straks meer over. De derde wereldoorlog in 2003 was in het Midden Oosten genaamd “the war on terror”.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Irakoorlog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in