Pixabay

The Times of London meldde donderdag dat dokters in Schotland verbijsterd zijn door een “mysterieuze” toename van hartaanvallen ten gevolge van verstopte slagaders, bericht Infowars.com.

Tegelijkertijd verzwijgt de krant elk mogelijk verband met het Covid-19 vaccin, dat de hele zomer de schuld heeft gekregen van sterfgevallen door bloedstolsels en waarvoor talrijke artsen hebben gewaarschuwd dat het bij de meerderheid van de gevaccineerde mensen bloedstolsels zou veroorzaken (zie Frontnieuws Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden”).

Thetimes.co.uk schrijft:

Gezondheidsdeskundigen zijn verbijsterd over een grote stijging van een veel voorkomende en potentieel dodelijke soort hartaanval in het westen van Schotland.

Gedurende de zomer was er een stijging van 25 procent in het aantal mensen dat met spoed naar het Golden Jubilee National Hospital in Clydebank werd gebracht met gedeeltelijk geblokkeerde slagaders die de bloedtoevoer naar het hart afsneden.

Volgens de U.S. National Library of Medicine kan een bloedklonter een slagader of ader in het hart blokkeren, wat gevolgen kan hebben voor een aantal belangrijke organen, waaronder de benen, de longen, de nieren of het hart.

De krant meldt dat Golden Jubilee in de zomer een stijging van 25 procent zag in N-STEMI, of non-ST segment elevation, myocardiale infarcten, of hartaanvallen.

Het aantal zogeheten STEMI-aanvallen, waarbij sprake is van uitgebreide hartschade, dat bij het Golden Jubilee wordt geregistreerd, is al tien jaar stabiel op ongeveer 750 per jaar. Het aantal N-STEMI-aanvallen, waarbij er minder weefselschade is maar evenveel kans op overlijden, is in de loop van de zomer echter toegenomen.

In een citaat aan de krant somt Golden Jubilee’s hoofdadviseur cardioloog Mitchell Lindsay een groot aantal mogelijke oorzaken op, maar veronachtzaamt er merkwaardigerwijs één – het Covid-vaccin.

  Pathologen en begrafenisondernemers slaan alarm: Lichamen van overledenen sinds 2021 vol abnormale stolsels

Er is geen enkel bewijs dat het een gevolg is van vertraagde zorg of een gemiste kans. Het is waarschijnlijk te wijten aan een veelheid van factoren: zittende mensen met lockdown; stress; mensen die symptomen negeren omdat ze zich niet in het ziekenhuis willen melden. Er zijn waarschijnlijk vijf tot tien oorzaken, die allemaal met elkaar verband houden.

Volgens de statistieken van Google is 70,3 procent van de Schotten gevaccineerd, waarvan 76,8 procent ten minste één dosis heeft gekregen.

Intussen aarzelden gebruikers op Twitter niet om de correlatie te leggen tussen de zogenaamde mysterieuze toename van hartaanvallen en de Covid-vaccinatie.

De hartaanvallen zijn geen mysterie voor iedereen die aandacht heeft besteed aan prominente artsen die de afgelopen maanden ernstige gezondheidswaarschuwingen hebben afgegeven met betrekking tot het Covid-vaccin.

  Dr. Mike Yeadon: "Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk" 

Misschien wel de meest verontrustende waarschuwing kwam van de Canadese huisarts Dr. Charles Hoffe, die een onafhankelijk onderzoek uitvoerde op zijn patiënten en vaststelde dat 62 procent microscopische bloedstolsels had ontwikkeld als gevolg van spike-eiwitten in het mRNA-vaccin.

Dodelijke bloedklonters ontstaan bij 62% van de mensen die het COVID-vaccin krijgen

Dr. Hoffe zei dat de bloedklonters kunnen leiden tot hoge bloeddruk in de longen, waaraan gevaccineerde mensen rechtszijdig hartfalen kunnen ontwikkelen en binnen drie jaar overlijden.

“De bezorgdheid is: omdat deze bloedvaten nu permanent beschadigd zijn in de longen van een persoon, wanneer het hart probeert het bloed door al die beschadigde bloedvaten te pompen, is er een verhoogde weerstand bij het pompen van het bloed door die longen.

Die mensen zullen dus iets ontwikkelen dat ‘pulmonale arteriële hypertensie’ wordt genoemd – hoge bloeddruk in hun longen, en het probleem daarbij is dat die mensen waarschijnlijk allemaal binnen drie jaar rechtszijdig hartfalen zullen ontwikkelen en zullen sterven omdat ze nu een verhoogde vasculaire weerstand door hun longen hebben.”

De tijd zal leren of de Schotse artsen zullen toegeven dat er een verband bestaat tussen het Covid-vaccin en deze mysterieuze hartaanvallen, als zij überhaupt tot de conclusie komen dat dit inderdaad het geval is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Steven Fishman – Wie zal de Vaccinholocaust overleven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEU vindt mogelijk verband tussen J&J Covid prik en een andere “zeldzame” stollingsaandoening
Volgend artikelVoormalig VP Pfizer: “Duidelijk bewijs van fraude” in Pfizer-studie die 95% werkzaamheid claimde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wow,de Schoten zin echt apart volkje. Hoe zit het met milionen andere mensen die de vaccine gekregen hebben, volgens jullie of deze nieuws zouden ok andere naties laat van hebben…
    Ik vraag het voor een vriend….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in