De fraude met covid-19 vaccins is volledig zichtbaar, en het bewijs ligt open en bloot op tafel. De volledige FDA goedkeuring voor Pfizer’s COMIRNATY vaccin bevat klinisch bewijs dat de inenting de COVID infectie met meer dan 300 procent verhoogt!, schrijft Lance D Johnson.

Een voormalig Pfizer medewerkster, Karen Kingston, is haar voormalige werkgever aan het ontmaskeren. Kingston is momenteel een farmaceutische marketing expert en biotech analist. Toen zij de volledige goedkeuring van de FDA voor COMIRNATY onder de loep nam, ontdekte zij flagrante fraude in de klinische studies van Pfizer.

Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA keurt Pfizer’s covid-19 vaccin goed, ook al verhoogt het de infectie met 300 procent

Kingston heeft een briefingsdocument naar voren gebracht van de vergadering van het adviescomité van de FDA die plaatsvond op 17 september 2021. De titel van het document is: “Aanvraag voor vergunningverlening voor een boosterdosis voor COMIRNATY (COVID-19 Vaccin, mRNA).” Het document bevat klinische studies die zijn uitgevoerd door Pfizer. Deze studies volgen de duurzaamheid van immuniteit die wordt geboden door het COMIRNATY-vaccin en vergelijken deze met immuniteit die is waargenomen bij ongevaccineerde mensen.

“Als je het Pfizer-vaccin krijgt, heb je meer kans om COVID te krijgen. Dus toen ze niet werden geïnjecteerd, was hun infectiepercentage 1,3% en toen ze wel werden geïnjecteerd, was het 4,34%. Het steeg met meer dan 300%. Hoe kon de FDA dit bewijs negeren en flagrante fraude goedkeuren?” zegt Kingston.

Sinds het vaccin officieel was goedgekeurd, begon de federale regering druk uit te oefenen op bedrijven in de hele VS, door hen te dreigen met afpersing en boetes als zij hun werknemers geen vaccinatie-mandaten oplegden. De covid-19 vaccins zijn bijna 225 miljoen keer in de armen van Amerikanen geïnjecteerd en hebben inmiddels ernstige verwondingen en de dood veroorzaakt. Waarnemingen in de echte wereld ondersteunen ook klinische gegevens die aantonen dat de vaccins iemands vatbaarheid voor covid-19 verhogen. In feite verhogen de vaccins de viruslast in de neusgaten van de gevaccineerden. Een artikel van 26 augustus door Dr. Peter McCullough toont aan dat de covid-vaccins de gevaccineerden in staat stellen om 251 keer de virale lading van covid-19 in hun neusgaten te dragen, waardoor ze zelf de asymptomatische superverspreiders worden waar ze bang voor waren.

  Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven

Pfizer studies tonen aan dat het ongevaccineerd zijn meer bescherming biedt

De advocaat voor de rechten van de medische vrijheid, Thomas Renz, heeft de fraude van Pfizer openbaar gemaakt. De Pfizer studie betrof meer dan 36.000 mensen. Degenen die eerder in de studie werden geïnjecteerd hadden meer kans om later infecties met covirus op te lopen, wat een duidelijke trend van afnemende immuniteit laat zien. Degenen in de “hoge prioriteit” groepen, die eerder werden gevaccineerd, hadden een 36 procent grotere kans op infectie, vergeleken met de groep die later werd gevaccineerd.

De groep die later is gevaccineerd, is 5,1 maanden langer ongevaccineerd gebleven dan de groep die vroeg is gevaccineerd. Deze placebogroep had geen hoge percentages infecties terwijl zij ongevaccineerd waren, ook al waren zij langer zonder “bescherming”. Daarom verklaart Kingston dat de gevaccineerde groep “een nog grotere kans heeft om met COVID-19 besmet te raken dan het verschil van 36 procent dat door dit deel van de studie wordt aangegeven.”

De studie gaf in haar conclusie zelfs toe: “Een aanvullende analyse lijkt erop te wijzen dat de incidentie van COVID-19 in het algemeen toenam in elke groep van studiedeelnemers met toenemende tijd na dosis 2.” Kingston verduidelijkte dat de infectiecijfers “toenemen in de tijd” wanneer mensen twee doses Pfizer mRNA krijgen.

Het meest schokkend waren de gegevens over de placebogroep. In de eerste vier maanden had de placebogroep “geen vaccinbescherming” en registreerde een infectiepercentage van 12,6 gevallen per 1.000 persoonsjaren. Het infectiecijfer voor de ongevaccineerden was een schamele 1,3 procent.

  Vergeet het nooit: Twee jaar lang sloten tirannen ons op, gaven ons onder dwang medicijnen, en vernietigden onze bestaansmiddelen

Na hun placeboperiode werd de groep “volledig gevaccineerd”. In slechts een paar maanden tijd werd deze groep besmettelijker en vertoonde 43,4 gevallen per 1.000 persoonsjaren. Hun infectiepercentage steeg met meer dan 300% tot een infectiepercentage van 4,34%. Mevrouw Kingston noemt dit “super alarmerend”.

“Ze hadden minder infecties toen ze geen bescherming hadden. Dus, dat is een probleem,” zegt ze.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Ik voelde me onder druk gezet om het te nemen.”
Volgend artikelEU vindt mogelijk verband tussen J&J Covid prik en een andere “zeldzame” stollingsaandoening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het blijft opvallend dat die heldere en waarschuwende artikelen heel veel huiswerk hebben vereist, maar ondertussen nog steeds de besmettingstheorie van Pasteur versterken en daarnaast Covid-19 als bewezen virus beschouwen.

    Je zou toch denken dat ze dan toch ook hun best zouden doen die ook te ontkrachten. Ze hebben immers de aandacht en het podium. 15 Minutes of fame down the drain…

  2. Fijn dat er bewijs is tegen die zgn pandemie, maar hoe wordt die virus toch in godsnaam geteld…251 keer de virale lading. Is dat aantal virussen, of gewicht aan virus, of pcr cyclus van 100, of weetikwat. Bestaat het ding ueberhaupt wel? En de zgn delta variant is hier ook meteen bevestigd als zijnde een bestaand organisme? Ik kan er niet meer bij.

  3. Hoezo bescherming? Tegen wat?
    Het is inmiddels wel duidelijk dat het waarschijnlijk, zoals de hele hoax, alleen om de centen en macht gaat. De gemachineerde “mens”, beroofd van zijn eigenwaarde, is wat er over mag blijven.
    De machinerende elite zal beslist niet gemodificeerd zijn (of zijn ze het al op een andere manier).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in