Mario, een jonge man, atletisch en vol leven, ligt na zijn tweede BioNTech-vaccinatie op de intensive care . Hij lijdt aan trombose en een ernstige bilaterale longembolie, bericht corona-blog.net.

Vanwege alleen AstraZeneca…

Ik denk dat iedereen dit moet weten, want het kan iedereen overkomen.

Ik heb me laten vaccineren met Biontec.
De eerste was geen probleem.
Op een dag na de 2e vaccinatie kon ik nauwelijks de eerste verdieping opkomen.
De “normale” bijwerkingen zouden na een paar dagen weg moeten zijn.

Maar dat waren ze niet. Na een week dan weer naar de dokter.
Van daar ging het dan onmiddellijk naar de intensive care afdeling
Thrombose en zeer zware bilaterale longembolie.
Van vaccinvoorstander naar minstens twijfelaar in 2 diagnoses.

Bijvoegsel
Bedankt voor de beterschapswensen.
Blijf zelf allemaal gezond.

Mario 21. Juni 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDENVolg Frontnieuws op Telegram

  Covid-vaccin bijwerkingen - Verhaal van een stewardess "Ik ben op social media een 'pestrat' genoemd door mensen van wie ik dacht dat ze mijn vrienden waren"
Vorig artikelDelta-variant hysterie legt de ontnuchterende waarheid bloot: COVID-19 vaccins werken niet
Volgend artikel“Je gelooft de mensen, vertrouwt erop dat het vaccin onderzocht is” – Jonas 35 werd ingeënt met AstraZeneca
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

 1. Nee Mario, dit kan niet iedereen overkomen.
  Ik ben op de hoogte van wat er allemaal mis kan gaan.
  Misschien had Mario daar wat meer tijd in moeten stoppen, dan had hij het ook geweten.

  • Helaas laten nu veel ouder hun kinderen inenten omdat ze de kudde schapen blijven volgen die voorstander zijn van deze uitroeing vaccinatie campagne Ik kan er niets meer verder aan veranderen zodat het volk krijgt wat ze veroorzaakt hebben…… Ik zeg ook niet dat alle geneesmiddelen nep zijn maar deze corona spuiten hebben niets met een geneesmiddel te doen tegen corona aandoeningen en is een waanzinnigheid van de vroegere koningen die hun volk liet creperen,,,, en zelf in weelde leefden met orgiefeestjes en gala voorstellingen in hun riante met goud beklede kastelen ….

   • Ik heb daar een link over geplaatst bij waarom kinderen in zweden niet geprikt worden.
    Waarschijnlijk heeft niemand dat nog gelezen.
    En reageren doen ze dan pas als het een artikel is, niet eerder.
    Vanaf vrijdag zijn ze aan de beurt.

    • Ik ook. Maar dat is preken tegen het koor, ik en mijn gezin laten ons toch al niet vaccineren.
     Het grootste probleem is dat veel mensen gewoon de mogelijkheid dat het problemen geeft niet eens WILLEN overpeinzen. En zoals het spreekwoord zegt; niemand is zo doof als iemand die niet horen wil.

     • Een goede vriendin van mij zit ook vol met veel vaccinatie bijwerkingen, maar ze weigert om berichten te lezen op frontnieuws en andere alternatieve kanalen. Ze durft niet de waarheid onder ogen te komen, en doet het af als wappie verhalen.

 2. Nam die , troep, al NIET, dmv mensen zoals Mario nóg meer ANTI, en probeer n iedereen op mijn wijze te waarschuwen, maar goed, lees al meer twijfelaars, maar wél al de 1e in ’t lijf, en krijg nu de tandpasta maar terug in de tube, STERKTE voor de , gevallenen.

 3. ” Ik heb me laten vaccineren met Biontec.”
  Biontec=Pfizer.

  AstraZeneca en Jansen ” vaccins ” worden geschrapt vanwege de mogelijkheid van bloedklonters bijwerking.
  De mRNA Pfizer en Moderna vaccins waarin Bill Gates en Fauci…hebben geinvesteerd veroorzaken o.a ook bloedklonters maar daar zwijgt de corrupte media over.

 4. Blind iets geloven en wat nog niet eens iets is wat bewezen is en welke schade dat kan aanbrengen in je lichaam dan ben je echt van het padje af, jullie zullen de dag nog vervloeken dat je deze giftspuit je liet zetten, maar er is dan geen weg meer terug.

 5. Daar lig je dan. Lekker laten volspuiten met het gif. En dat gaat noooooit meer uit je lijf. Maar een kleine troost, met jou miljoenen en miljoenen anderen met hetzelfde “probleempje”. Succes!

 6. Krijg stilaan de indruk, dat deze- hersenloze volgers van het kwaad- aan de volksverraders willen laten zien, hoe onderdanig dat ze zijn, en als het dan misloopt, dan komen ze hier een beetje het slachtoffer uit hangen.
  Dacht het niet !!!
  Ga wat staan zeiken tegen diegene die je dit heeft aangedaan, maar daar zijn ze te laf voor.

 7. we moeten het zoveel mogelijk herhalen !!! we kunnen deze berichten ook niet op FB plaatsen , worden onmiddellijk verbannen …..en inmiddels draait de molen reeds op volle toeren in de media om alle schaapjes voor te bereiden op de volgende prik ERG ERGER ERGST …

 8. Helaas heb geen medelijden met dit soort figuren. Ze worden overal gewaarschuwd en de mensen die ze dan waarschuwen worden voor gekken uitgemaakt, en nu hebben die geprikte idioten spijt? Nou mooi voor hun, ze gaan toch binnen weken tot 3 jaar na het vaccin dood. Opgeruimd staat netjes, want die idioten die ons uitmaken voor alles en nog wat en dat we dood mogen vallen of de corona moeten krijgen, is dit hun verdiende loon!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in