Dr. Charles Hoffe MD doet in zijn laatste update van 6 juli 2021 verslag van de verontrustende bevindingen bij zijn patiënten. Hij zegt dat de mRNA-vaccins duizenden kleine haarvaten in het bloed verstoppen van degenen die het ‘vaccin’ hebben genomen. De meesten zullen binnen een paar jaar sterven aan hartfalen, schrijft principia-scientific.com.

De geïnjecteerde spike-eiwitten, die zo zijn ontworpen dat zij in het lichaam van de gevaccineerden massaal worden aangemaakt, zijn de oorzaak van de stolling, die bij niet minder dan 60 procent van de geïnjecteerden nadelige gevolgen heeft.

Dr. Hoffe, die geneeskunde beoefent in Lytton BC Canada, legt uit:

“We weten nu dat slechts 25 procent van het ‘vaccin’ dat in iemands arm wordt geïnjecteerd ook daadwerkelijk in je arm blijft. De andere 75 procent wordt door het lymfestelsel opgevangen en letterlijk in de circulatie gebracht, zodat deze kleine pakketjes boodschapper-RNA, die overigens in één enkele dosis Moderna-vaccin letterlijk 40 biljoen mRNA-moleculen bevatten, worden opgenomen. Deze pakketjes zijn ontworpen om in je cellen te worden opgenomen. Maar de enige plaats waar ze kunnen worden geabsorbeerd is rond je bloedvaten en de plaats waar ze worden geabsorbeerd is het capillaire netwerk – de allerkleinste bloedvaten waar de bloedstroom juist vertraagt en waar de genen vrijkomen. Je lichaam gaat dan aan de slag met het lezen en produceren van triljoenen en triljoenen van deze spike-eiwitten. Elk gen kan vele, vele spike-eiwitten produceren. Het lichaam herkent dan dat dit vreemde lichamen zijn en maakt er antilichamen tegen aan zodat je beschermd bent tegen COVID. Dat is het idee.”

  Studie toont aan dat huiduitslag een bijwerking is van het COVID-vaccin

Maar hier komt het probleem. In een coronavirus wordt dat spike-eiwit onderdeel van de virale capsule. Met andere woorden, het wordt een deel van de celwand rond het virus. Maar het zit niet in een virus. Het zit in je cellen. Dus wordt het een deel van de celwand van je vasculaire endotheel.

Dit betekent dat de cellen langs de bloedvaten, die glad moeten zijn zodat het bloed soepel stroomt, nu deze kleine piekerige stukjes hebben die uitsteken.

“Het is dus absoluut onvermijdelijk dat zich bloedklonters vormen, want je bloedplaatjes circuleren rond in je bloedvaten, en het doel van bloedplaatjes is beschadigde bloedvaten te identificeren en het bloeden te stoppen. Dus wanneer het bloedplaatje door het haarvat komt, stoot het plotseling op al deze COVID-spikes en wordt het absoluut onvermijdelijk dat zich bloedklonters vormen die dat bloedvat blokkeren.”

Deze spike-eiwitten kunnen dus op voorspelbare wijze bloedklonters veroorzaken. Ze zitten in je bloedvaten (als mRNA ‘gevaccineerd’) dus het is gegarandeerd. Dr. Bahrdi zegt dat de manier om dit te bewijzen is om een bloedtest te doen die een D-dimer bloedtest wordt genoemd.

“De bloedstolsels waarover we horen en waarvan de media beweren dat ze zeer zeldzaam zijn, zijn de grote bloedstolsels die beroertes veroorzaken en die te zien zijn op CT-scans, MRI, enz. De stolsels waar ik het over heb zijn microscopisch klein en op geen enkele scan te vinden. Ze kunnen dus alleen worden opgespoord met de D-dimeer test.”

Dr. Hoffe legt uit dat hij D-dimeertests heeft uitgevoerd op zijn met mRNA ‘gevaccineerde’ patiënten en hij heeft verontrustend vastgesteld dat 62 procent van hen deze microscopische bloedstolsels had.

  Hoe kunnen ze deze data verklaren? – Gevaccineerde mensen hebben een groter risico om geïnfecteerd te worden dan ongevaccineerden

“Deze mensen hebben er geen idee van dat ze deze microscopische bloedstolsels hebben. Het meest verontrustende hiervan is dat sommige delen van het lichaam, zoals de hersenen, het ruggenmerg, het hart en de longen, niet opnieuw kunnen worden aangemaakt. Wanneer deze weefsels door bloedklonters worden beschadigd, zijn ze blijvend beschadigd.”

Het resultaat, zegt Dr. Hoffe, is dat deze patiënten een zogeheten verminderde inspanningstolerantie (RET) hebben, wat betekent dat zij veel gemakkelijker buiten adem raken dan vroeger. Dat komt doordat de bloedvaten in hun longen nu verstopt zijn. Dit zorgt er weer voor dat het hart harder moet werken om de veel grotere weerstand te weerstaan die nodig is om het bloed door de longen te krijgen.

Dit wordt pulmonale arteriële hypertensie genoemd – hoge bloeddruk in de longen omdat het bloed er gewoon niet goed doorheen kan stromen. Mensen met deze aandoening sterven meestal binnen een paar jaar aan hartfalen.

“Deze injecties veroorzaken enorme schade en het ergste moet nog komen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De CoVaxx-19 Scorebord: bloedingen, bloedstolsels en alles daartusseninVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjes
Volgend artikelSlowaakse Soros-krant: “Ongevaccineerden moeten gillen als varkens in het slachthuis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Conclusie van alle artikelen over het vaccin is dat over enkele jaren het merendeel v.d bevolking is overleden door het vaccin.
  Degenen die overleven kunnen dan nauwelijks meer bestaan omdat supermarkten leeg zijn, de economie niet meer bestaat, ziekenhuizen zijn gesloten, gas/licht/water is afgesloten etc. etc.
  Dit omdat 90% v.d arbeidskrachten zijn overleden.
  Tja, op een aardbol waar 90% v.d mensheid is overleden wordt het leven onmogelijk voor overlevenden, ook in grote mate voor de elite….

  • Nee, dat is niet waar. Als 90% van de mensen “wegvalt”, zal dat statistisch(grof weg) 90% binnen alle beroepsgroepen zijn. Maar de overgeblevene 10% zal ook maar 10% van de “vroegere” afname groepen te “bedienen” hebben. Neem als voorbeeld bv. Spanje(ong. 50 miljoen inwoners) en Denemarken(ong. 5 miljoen inwoners). Er zijn in Denemarken een aantal metselaars dat groot genoeg is om alle huizen die de Denen nodig hebben om in te wonen. In Spanje is dat ook zo. Laten we aannemen dat er in Denemarken (ik noem maar iets) 20.000 metselaars nodig zijn. In Spanje zullen er dan 200.000 metselaars nodig zijn. Marktvraag bepaalt het aantal dat nodig is.
   Statistisch zal er een evenwicht (grof weg) blijven.

   • Dat zou kunnen kloppen als in alle sectoren procentueel gezien evenveel mensen zouden overlijden. Nu zijn alle mensen in de zorgsector het verplicht te nemen (in een aantal landen zoals Fr, Gr en It en wie weet volgen er nog meer). Wat dus met de resterende 10% als er geen dokters meer zijn? Zou dit het motief zijn van deze verplichting? Het is maar een bedenking….

 2. Ongeacht hoeveel mensen er van de planeet gemaaid worden door allerlei toedoen, de overgeblevenen zullen zich handhaven, althans zij die intelligent genoeg zijn om te overleven, en dat zullen vooral volkeren, uit tropische gebieden zijn, die ondanks de westerse technologie en invloeden, hun tradities grotendeel behouden. Dergelijke volkeren overleven ook vandaag veelal op grond van persoonlijke intelligentie, terwijl ze bewust vele technische vooruitgang weren, waar deze vooral ontwikkeld werden vanuit het drang naar luxe en overvloed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in