Probeert u nog steeds wijs te worden uit alle waanzin in de wereld, of probeert u misschien een vriend of familielid te helpen?

 • Drag queens in scholen, bibliotheken, zelfs kerken en andere instellingen die gericht zijn op kinderen en gezinnen.
 • De schijnbaar krankzinnige aanvallen op alles wat goed en noodzakelijk is voor een gezonde samenleving en de verheerlijking van alles wat slecht is.
 • Uit de hand lopende voedselprijzen, met geruchten over hongersnood aan de horizon (zie  hierhier en hier).
 • De suïcidale oorlog tegen zogenaamde “fossiele brandstoffen” zoals kolen, olie en aardgas, terwijl het duidelijk wordt (kijk naar Europa) dat geen enkel land zonder deze brandstoffen kan overleven.
 • Het feit dat de door de VS geleide NAVO en Rusland-China op ramkoers liggen naar de Derde Wereldoorlog, waarbij beide partijen dreigen met nucleaire aanvallen.

Voor antwoorden kunt u overwegen mijn bericht van 26 mei te lezen en te delen, zie Frontnieuws “De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logisch“.

Een relatief kleine entourage van zelfbenoemde globalistische elites gebruikt kunstmatige hongersnood, kunstmatige pandemieën, vaccins en de Derde Wereldoorlog om hun lang gestelde doel van ontvolking te bereiken, schrijft Leo Hohmann.

Daarom noemen we ze de globalistische roofdieren. Deze globalisten bevinden zich in de laatste fase, de moordfase, van de vernietiging van de liberale wereldorde van na de Tweede Wereldoorlog, die moet worden verwezenlijkt voordat zij een nieuwe wereldorde kunnen invoeren op basis van een digitale economie zonder contant geld, gekoppeld aan een digitale identiteitskaart die elke persoon volgt en hem een sociale kredietscore toekent.

Voordat u kan “build back better”, moet u elk spoor van de oude wereldorde uitwissen. Alles platbranden. Families vernietigen. Vernietig economieën. Vernietig valuta. Laat mensen lijden.

En het belangrijkste onderdeel van hun vernietigingsplan is ontvolking.

Alles wat u vandaag de dag in de geopolitiek ziet gebeuren, is bedoeld om de ontvolking te stimuleren. Van LGBTQ-manie (zij planten zich niet voort) en voedseltekorten tot eindeloze genetisch gemanipuleerde virussen en de fanatieke religieuze ijver voor steeds meer abortusrechten, en de invoering van dodelijke “vaccins” – het wijst allemaal in de richting van één ding – meer dood.

En nu hebben we weer een smoking gun commentaar gevonden van een belangrijke globalistische figuur, Dennis Meadows.

Meadows is de auteur van het boek Limits to Growth uit 1972, dat werd onderschreven door de Club van Rome en nog steeds wordt verkocht op de website van die club. De Club van Rome was de initiatiefnemer van de doelstellingen van Agenda 21 van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling, en een van die doelstellingen was de noodzaak van minder mensen op aarde. Meadows pleitte in zijn boek voor een drastisch ontvolkingsprogramma.

Twee jaar later, in 1974, schreef Henry Kissinger het Kissinger Report, dat voortborduurde op hetzelfde thema als dat van Meadows, en pleitte voor een systematische vermindering van de bevolking van derdewereldlanden door de invoering van geboortebeperking (inclusief abortus), het ontketenen van burgeroorlogen en georkestreerde hongersnood. Nu worden diezelfde strategische wapens op de Verenigde Staten en het Westen gericht, met de toevoeging van giftige medische behandelingen vermomd als “vaccins”.

  Waarom Rusland de "Nieuwe Wereldorde" bestrijden moet

Bill Gates, Klaus Schwab en alle globalistische roofdieren van vandaag zijn toegewijd aan deze zelfde agenda.

Daarom vertelde Schwab ons vorig jaar dat “niemand veilig is tenzij iedereen gevaccineerd is”. Op het eerste gezicht slaat zo’n uitspraak nergens op. Waarom zou niemand veilig zijn tenzij iedereen gevaccineerd is? Als het een echt vaccin is, zou iedereen die het krijgt, toch veilig moeten zijn? Zolang u niet begrijpt dat deze vaccins nooit bedoeld waren om levens te redden, maar om ze te vernietigen, kunt u niet begrijpen wat deze psychopaten zeggen. Het gaat niet om uw gezondheid, maar om het doden van een aantal mensen en het steriel maken van anderen. Daarom zeggen ze dat u ze MOET krijgen. Ze weigeren maakt u niet beter dan een crimineel. Geen enkel ander vaccin is ooit met zoveel bravoure op de markt gebracht.

Bill Gates onthulde in zijn TED Talk in 2010 ook zijn allesoverheersende agenda toen hij zei dat de sleutel tot het bereiken van “netto nul” koolstofuitstoot, ontvolking was.

Gates zei:

“Dus je hebt een ding aan de linkerkant, CO2, dat je naar nul wilt brengen, en dat zal gebaseerd zijn op het aantal mensen, de diensten die elke persoon gemiddeld gebruikt, de energie, gemiddeld, voor elke dienst, en de CO2 die wordt uitgestoten per eenheid energie. Laten we dus naar elk van deze cijfers kijken en zien hoe we dit tot nul kunnen terugbrengen. Waarschijnlijk moet een van deze getallen vrij dicht bij nul komen.”

“Ten eerste hebben we de bevolking. De wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen. Dat wordt ongeveer 9 miljard. Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien 10 of 15 procent verminderen.”

Het is dus niet zo dat we nog een bekentenis, nog een bevestiging, van nog een globalistische insider nodig hadden. We hadden Kissinger, Gates, Schwab, King Charles en vele anderen al. Maar voor het geval u er nog een nodig had, hier is Dennis Meadows die zijn gal spuwt en krokodillentranen vergiet terwijl hij zegt hoe graag hij de overgrote meerderheid van ons dood wil hebben.

Het is echt verbazingwekkend hoe deze monsters op zulke warme en vriendelijke toon spreken terwijl ze hun medemensen vertellen dat ze moeten sterven.

  Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uit

Meadows zegt dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht van 7,5 miljard naar 1 miljard, maar hij “hoopt” dat we er allemaal mee instemmen om op de een of andere manier te worden geëlimineerd zonder gewelddadig te worden!

Hij weet verdomd goed dat er geen manier is om dat niveau van ontvolking te bereiken, we hebben het over 87 procent, zonder veel bloed te vergieten, bovenop het bloed dat al dagelijks vergoten wordt door abortus en Big Pharma vergiften.

Hoe afschuwelijk de abortus en Big Pharma industrieën ook zijn geworden, ze kunnen in hun eentje de wereldbevolking niet terugbrengen tot 1 miljard. Zij moeten de volgende Grote Oorlog ontketenen. De voorfase van die oorlog is begonnen toen zij de dodelijke mRNA-“vaccins” vrijgaven en iedereen onder druk zetten om ze te krijgen. Het is veelzeggend dat China zijn bevolking niet de mRNA-prikken geeft.

Nee, ze houden hun bevolking sterk terwijl ze toekijken hoe de westerse landen zichzelf verzwakken. Als wij voldoende verzwakt zijn door herhaalde injecties, zal China zijn slag slaan. Rusland zal ons eerst in oorlog brengen, in Oekraïne, en wanneer daar genoeg van onze militairen zijn ingezet, zal China zijn slag slaan tegen Taiwan en mogelijk nog meer.

Zij weten dat de VS, zelfs voordat de injecties in het Amerikaanse leger werden ingevoerd en opgelegd, niet voorbereid waren om op twee fronten te vechten.

De aanloop naar de Derde Wereldoorlog zal geleidelijk verlopen, waarbij onze reeds verzwakte economie zal instorten. Maar er kan eerder een burgeroorlog uitbreken dan een wereldoorlog, want het lijkt erop dat de deep state van de VS al bezig is een narratief op te stellen om iemand, hetzij de Russen, hetzij de Republikeinen, ervan te beschuldigen dat ze op de een of andere manier de tussentijdse verkiezingen van 8 november hebben gestolen.

Dus terwijl velen nucleaire holocaust en de Derde Wereldoorlog voorspellen, ben ik van mening dat er eerst een burgeroorlog en economische ineenstorting zou kunnen komen.

Ongeacht de volgorde missen de meeste Amerikanen vandaag, anders dan tijdens de Grote Depressie, de vindingrijkheid en de vaardigheden om te overleven tijdens een lange periode van extreme economische tegenspoed.

Een vriend die veteraan is van de oorlog in Irak vertelde me eens dat hij in een oorlogsgebied had geleerd dat mensen waarvan je dacht dat ze vrienden waren, zich van de ene op de andere dag tegen je kunnen keren als dat betekent dat ze iets van je kunnen afpakken om hun hongerende kinderen te voeden.

Onthoud ondertussen dat wij het verzet zijn tegen de Grote Reset (ook wel wereldwijde slavenstaat). Geen enkele politicus, politiemacht of militaire eenheid zal ons komen redden. Wij verslaan hen door samen netwerken en toegewijde burgerlijke ongehoorzaamheid.

Wat bedoel ik met burgerlijke ongehoorzaamheid? Alles wat u de gevestigde “autoriteiten” ons via hun spreekbuizen in de reguliere media hoort vertellen te doen, doe het tegenovergestelde.

 • Ze zeggen dat je om oma te redden nog een prik moet krijgen. Weiger.
 • Ze zeggen dat je je gezicht moet bedekken met een masker. Weiger.
 • Ze zeggen dat je om de planeet te redden je benzineauto moet inruilen voor een elektrische auto. Weiger.
 • Ze zeggen dat het beter is om dingen online te kopen, dus koop zoveel mogelijk persoonlijk.
 • Ze zeggen dat het duurzamer is om insecten te eten voor eiwitten. Weiger.
 • Ze zeggen dat het tijd is om de controle over je thermostaat op te geven. Weiger.
 • Ze zeggen dat het tijd is om uw recht om uzelf en uw gezin te verdedigen met vuurwapens op te geven en dat alleen de “autoriteiten” wapens mogen hebben. Weiger en neem de verantwoordelijkheid voor uw eigen veiligheid.
 • Ze zeggen dat hout verbranden slecht is, dus vul uw houtschuur en burn baby burn.
 • Ze zeggen dat het tijd is om uw huis op het platteland te verkopen en naar een slimme stad te verhuizen. Weiger.
 • Ze zeggen dat het tijd is om papieren valuta in te ruilen voor digitale valuta. Weiger.
 • Ze zeggen dat het tijd is om dat digitale gezondheidspaspoort op je mobiel te krijgen. Weiger.
 • Weiger vooral om te zwijgen. Spreek de waarheid tegen de macht in welke kringen u ook verkeert.
  Christine Anderson aan de "WHO Globalisten": "Wij zullen jullie ten val brengen"

U begrijpt het wel. Wij moeten de weigeraars van de 21e eeuw worden.

Weiger hun techno-totalitaire digitale duistere tijdperk, waarin ze ons hebben verteld dat we niets zullen bezitten, zelfs niet ons eigen lichaam, en op de een of andere manier leren het leuk te vinden.

Bereid u dus dienovereenkomstig voor. En bid voor een doorbraak die de wereld van de huidige ramkoers haalt, waarbij beide partijen oorlog lijken te willen.

En onthoud: Wij zijn niet elkaars vijand. Uw democratische buurman is niet uw vijand.

De vijand zijn de globalistische roofdieren die een wig drijven tussen u en uw buurman. Omdat ze met zo weinig zijn, kunnen ze alleen winnen als ze ons van elkaar scheiden en ons zover krijgen dat we elkaar gaan vermoorden. Bijt niet in het aas. Help uw buren. Houd van uw buren.

Het feit is dat deze elites weten dat ze 7,5 miljard mensen nooit volledig onder controle kunnen houden. Ze hebben minder van ons nodig en wat is een betere manier om de vrijheidsstrijders te elimineren – degenen die een fysieke, mentale, emotionele en spirituele strijdersmentaliteit hebben aangenomen – dan ze te vergiftigen met vaccins en ze naar de frontlinies van de volgende grote oorlog te sturen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logischVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAl mijn (oude) helden zijn gevallen. Jullie zijn mijn nieuwe helden
Volgend artikelVoormalig Democraat kandidaat die zei “Ik geef geen f**k wat er met anti-vaxxers gebeurt”, stierf plotseling tijdens het uitlaten van hond
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Hoe is het zover kunnen komen?

  Kijk op Odysee de volgende docu: “Europa the last battle”

  “You have already heard the official history millions of times. This new epic documentary gives an overview of how Europe has been shaped in modern history. In it, you will find the secret history, where you will find the real causes of the events. Watch this series and uncover the real root causes of World War II. It will take you on an epic timeline that will transport you back in time and lead you on the journey through the Bolshevik Revolution, the communist attempts to take over Germany; hyperinflation during the Weimar Republic, widespread unemployment and misery, Adolf Hitler’s rise to power, World War I and II – all the way to the modern world. It presents the true historical events that lead to this world catastrophe known as the second world war, as well as the aftermath. Do be forewarned though, your worldview will never be the same.”

   • Beste Mensen

    Dat is ook een manier van weerstand bieden
    De beste manier ook nog
    Trouwens deze Pad is de enige echte weg zonder andere wezens inclusief de Satanistischen te weten Gespleten Tong mensen
    Zoete helft God & Zure helft Duivel Aanhang te schaden

    Mensen zijn de enigste dieren wezens op Moeder Aarde die kennis kunnen vergaren en ernaar handelen
    Positief Negatief zijn maar hersenschimmen
    Immers niks is Positief of Negatief
    Alles is èèn pot nat
    Alleen door overgave in pure liefde te realiseren

    Dank U

 2. In het artikel kom ik – en niet voor het eerst – de naam van Henry Kissinger (1923) tegen. Ooit heeft deze persoon Internationale betrekkingen gedoceerd aan Harvard University en hij heeft studenten als Ben Bot (minister van Buitenlandse zaken en daarvoor secretaris-generaal op dat ministerie) en natuurlijk Klaus Schwab onder zijn gehoor gehad.
  In 1971 heeft hij als speciaal gezant van de toenmalige president Nixon (1913 – 1994) onder het mom van pingpongdiplomatie de weg geëbd voor Nixons bezoek aan China een jaar later om zo de in 1949 verbroken diplomatieke betrekkingen weer te kunnen herstellen.
  Adrenochroomslurper en laatste caballid van zijn generatie Kissinger heeft een uiterst duistere kant en als frequent bezoeker van de Bilderberg-conferentie kon hij die in alle rust uitleven. Verder is hij lid van de Council on Foreign Relations (CFR, 1921) en de Trilateral Commission (1973) waar alle besluiten op alle gebieden daadwerkelijk worden genomen.
  We mogen ook niet vergeten dat hij verantwoordelijk was (met de CIA) voor de staatsgreep in Chili op 09.11.1973 waarbij de democratisch gekozen Salvador Allende (1908) het leven liet. De Amerikaanse Deep State/ cabal had o.a. grote belangen in de kopermijnen en ontwikkelingen als het vormen van vakbonden zou het verdienmodel onderuit halen.
  De econoom Milton Friedman (1912 – 2006) van de University of Chicago (een notoir Rockefeller-bouwwerk) heeft als adviseur een vrije marktschoktherapie op het land losgelaten met een enorme inkomensdaling voor het overgrote deel van de bevolking tot gevolg en een zeer kleine groep zag hun vermogen spectaculair toenemen. Herkenbaar?
  De latere premier Thatcher (1925 – 2013), premier tussen 1979 en 1990 en president Reagan (1911 – 2004), president tussen 1981 en 1989 hebben dankbaar gebruik gemaakt van deze opgedane ervaringen.

 3. Hier is een link die verwijst naar het artikel Covid update: What is the truth van Russell L. Blaylock, Auteur en Neurochirurg. Dit is de officiële website National Center for Biotechnology Information. Een database waar diverse kranten en media medische informatie raadplegen. Hij beschrijft in begrijpelijke taal dat covid een van de meest gemanipuleerde leugens in de menselijke geschiedenis is mede de onbegrijpelijk afwijkende protocollen, omgekochte instanties, etc, etc.

  Echt een aanrader, deel dit mensen! Uiteraard zijn er geen rechten aan te ontlenen. Maar wie verwondert dat eigenlijk nog? (Word automatisch naar Nederlands vertaald) gr, marco https://www-ncbi-nlm-nih-gov.translate.goog/pmc/articles/PMC9062939/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=wapp

  • Wanneer er mensen zijn die het artikel welke hierboven gedeeld is door curiousmarco willen delen via een niet zo´n ´S.M.A.R.T.´-foon en dus via een sms of middels pen en papier kunnen alles achter de laatste schuine streep en beginnend met het vraagteken achterwege laten. Op de site waar het artikel is geplaatst, kan men rechtsboven de optie tot vertalen aanklikken. 😉

  • Men is nog steeds bezig het verhaal van “virus en vaccin” in stand te houden. Weliswaar met alle ellende die we hebben gezien, maar de kern van de zaak wordt nog steeds niet erkend. Ook Ryan Cole gooit het op het lipide omhulsel dat de oorzaak zou zijn achter de aantasting van de fertiliteit; de lipide deeltjes die zich zouden ophopen in de eierstokken e.d. Hierdoor worden de ingredienten van de vax – de mRNA die het echte werk uitvoert – gemakshalve over het hoofd gezien en daarbij de reden van het ontwikkelend van deze giftroep.

   Zolang mensen nog steeds niet willen erkennen dat de gifspuit een gezamenlijke inspanning was die jaren nodig had om tot een product te komen die het controle centrum in de hersenen verlamt, met als gevolg de interruptie van vele processen in het lichaam, zal er nooit een aanpak komen om dit te stoppen. Als je niet toont waar de lekkage zit, kun je het lekken niet stoppen.

   https://zonderreden.substack.com/p/the-why-what-and-how-of-the-vax – lees hier over de ingredienten in de Pfizer gifspuit, en wat het doel van die troep is. Heeft niks te maken met een virus, gewoon naar de ingredienten kijken en begrijpen wat ze doen. Waarom iedereen maar blijft vasthouden aan het “virus” en de lipide omhulsels van Robert Malone, dat zal ook wel een bedoeling hebben. Of niet?

   • Ik zou het niet durven zeggen hoe het nu precies zit of een virus nu wel of niet bestaat of ooit wel of niet geïsoleerd is. Wodarg, Bhakdi, Kaufman e.d. spreken er wel over alsof het bestaat. David Icke en Stefan Lanka zweren dat het afvalstoffen van onze cellen zijn (dead cell debris) Wel denk ik dat het juist de bedoeling is dat de mensen verdeeld en vooral angstig blijven (verdeel en heers) Maar mocht het zijn dat we in de toekomst echt door een gevaarlijk ‘virus’ worden belaagd dat dodelijk mocht zijn. Dan zal ik me daarbij neerleggen en zeker niet laten vaccineren want van dat laatste heb ik eigenlijk nog nooit (bij nader inzien) iets positiefs vernomen.

    Ik denk ook dat ik me opnieuw zelf voor de leeuwen zal gooien net zoals ik in 2020 gedaan heb toen ik anderen liet zien dat er NIETS aan de hand was. Ik heb toen in het heetst van de ‘strijd’ tijdens het winkelen niet mijn handen ontsmet, de winkelkar terug gezet en vervolgens (zodat anderen het zagen) mijn handen afgelikt. Ja, ik was heus wel even bang maar werd niet ziek en leef nog want ik schrijf. gr, marco

 4. Er is er ook eentje achter eindelijk. Maar hij vergeet Rusland er bij te vermelden die ook geen mRNA prikken in mensen duwt. Bovendien hebben die twee geen 5G kastjes staan.

  “Het is veelzeggend dat China zijn bevolking niet de mRNA-prikken geeft.”

  Lees meer over de gifspuit:
  zonderreden.substack.com

 5. Waar we met de hele wereld heen willen is deze = Het zijn de oudste zielen die NU hier op aarde zijn om eerst zelf te evolueren en vervolgens hier zijn om in de eerste plaats te GENIETEN van hun leven en vervolgens anderen bij dit intense proces te begeleiden. De meesten van de 144.000 groep zijn in Nederland geboren, simpelweg om het feit dat hier het duister in de mens het sterkst is. De mensen denken hier het negatiefst. Dat kun je al zien aan de familie banden, bijna in iedere familie is er wel strijdt. Hier wordt dus als eerste liefde omgezet in onvoorwaardelijke liefde. https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html gaat de kosmos gewoon door met slopen om het karma af te dwingen is ascension in nature Earthquakes, floods and volcanos started februari 2022 https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=833

 6. Trouwens… ik ben wel al jaren van mening dat mensen zich een beetje moeten beheersen wb het voortplanten. 1 of 2 kinderen is genoeg. Waarom moet je voor je 30e al met 3 of 4 kinderen rondlopen? Tante Trutsula van de Lijken, zelfaangestelde Dictator van de EU Dictatuur heeft er zelfs al 7! Maar om op de manier van Gates et al “de-populatie” te bewerkstelligen met een gifspuit is pure waanzin. Mensen moeten begeleid worden in de mentaliteitsverandering dat minder kinderen ook in orde is. China deed het jarenlang met 1 kind, dat ging toch ook prima? Een beetje drastisch waren ze in die obsessieve manier van geboorteberperking, dat wel. Maar als de “Great Awareness” gaat komen, het Tijdperk van Aquarius, etc, dan moeten mensen toch wel eens gaan nadenken over de geboortebeperking, zodat de Wapen Industrie ook eindelijk eens uit business gedreven wordt. De Wapen Industrie, en de Militaire Industrie teren niet voor niets op het substraat van het meest sustainable product op Aarde… Daar boeren ze vet op. Oorlog na oorlog na oorlog. En zij zijn de machthebbers op Aarde, en niemand anders; geen Satan, geen flauwekul, maar gewoon je medemens in de Wapen Industrie en de Militaire Industrie.

  (En tsja, zolang er oorlogen gevoerd worden maakt het eigenlijk ook geen duvel uit hoeveel kinderen jij rondstrooit. Het mensdier is het meest “sustainable” product op Aarde, en heel snel aanvulbaar, vandaar dus zo’n goede mestgrond voor de Wapenhandel.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in